Villában (sem) vagyok expert, de ha emlékszel a sokévvel ezelőtti blamázsra, amikor úgy fogadtak kényszeres A340-est, hogy azt mondta valamelyik GH, hogy van eszközük, aztán kiderült, hogy a 600-ashoz nem jó és Németországból iderepült még egy A340 a szükséges cuccal, akkor kételkedem a keresztalkalmasságban.
Nem tudja valaki, miért aludt itt a tegnap ide divertált Lufi A340? Akkor úgy volt, hogy csak tankolni jött, de a Flightradar szerint még itt van és csak dél körül megy tovább Frankfurtba.
Javítanak, esetleg lejárt a crew munkaideje, vagy megint nincs tolóvilla :-D ?
A linkedből indulva, innen van guglival fordítva ez:
"Információink szerint a pilóta előző nap érkezett Bukarestből.Megjavította a hibás gépét, és ma magával vitte a fiatalembert (az aradi Etap Vendégház tulajdonosának fiát), aki a jövőben meg akarta szerezni a jogosítványát."
Állítólag 10 perccel a szerencsétlenség előtt készült kép. A gyárudvaron készült fényképről én meg először azt hittem, hogy oda szállították a roncsokat; De nem: oda estek le.
több helyen is olvastam már, hogy esélyes, a következő váltótípusok már pilóta nélküliek lesznek. van még erre vagy 20 évük eldönteni, amennyiben tényleg így lesz, nem fognak már annyit számítani a baleseti statisztikák. a pilóta élete már nem lesz veszélyben, feltehetően olcsóbb is lesz a fejlesztés/darabár ha kikerül belőle az élőerő és remélhetőleg maradnak a sivatag meg tenger feletti gyakorlatozások, így ha néhanapján le is pottyan belőlük, az nem lakott területre esik.
Ah, hogy te per ev, nem elso 10/20 ev totalt szamolsz. Ok, ugy teljesen mindegy valoban - en azt hittem ossz vesztesegeket szamolunk, es ott ugye az elso repules es bevezetes kozotti 10 ev miatt az F35 igazsagtalan elonyben lennebarmi mas geppel szemben. Kumulativ repult orara elbontva meg zuzosabb, ugye most volt hir valamikor, hogy az F35 flotta tullepte az egymillio orat, hasonlo erteknel az F16 mar 66 roncsnal jart...