Keresés

Részletes keresés

Bigmac777 Creative Commons License 2008.01.09 0 0 3222

http://watersport.freeweb.hu/
cselekvés Creative Commons License 2008.01.09 0 0 3221
...De nagy a hallgatás barátaim :-)
vizesnaci Creative Commons License 2008.01.05 0 0 3220
Nekedis feláll reggelente, nem?Nos,így.De ha kérhetlek,ne kérdezz itt ilyeneket.Nem ide való téma.Félre ne érts,beszélgethetünk akármiről,de itt csak a bepisiléshez kapcsolódó dologrol.Köszi,a többi fórumozó nevében is!
Előzmény: Bigmac777 (3219)


Bigmac777 Creative Commons License 2008.01.05 0 0 3219
Álló farokkal hogyan láttál, a masztin kívül?
Előzmény: vizesnaci (3217)
vizesnaci Creative Commons License 2008.01.04 0 0 3217
Ez valóban érdekes,mert egy heteronak meg sem fordul a fejében hogy attól melegnek vagy bi-nek nézhetik,hogy néz egy pisi(lő)s fiút.Nem fordul meg a fejében,mert nem az.Ellentétben egy olyan fiú,mivel fél hogy megtudja valaki,jobban ügyel az ilyen dolgokra.Tényleg sokszor sok homoerotikus dolog éri a hetero fiúkat,ezért én mondjuk ha meleg lennék,biztos kihasználnám ezt.Aztán lehet,hogy ezt csak gondolom és egészen más lenne.Mindenesetre engem is sok meleg fiú megirigyelhetne ha tudná,mennyi meztelen fiút láttam már(még álló farokkal és maxtizni is):-) De engem ezek különösebben nem hatottak meg,csak a pisis sztorik,mert szerencsére ebből is jutott:-)
Előzmény: Bigmac777 (3211)
Parittya2008 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 3216
Ennek szív alakja volt, még mielőtt elküldtem.:P
Parittya2008 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 3215
…….                                                            …….

…………..                                          ………….. 

………………                              ………………

………………….                    ………………….

………………………      ………………………   

………………………………………………….

………………………………………………….

    …………………………………………..

       ………………………………………

           …………………………………

                ……………………………

                    ……………………....

                         …………………

                              ……………

                                 ……….

                                    ……

                                       ...

                                        .

Parittya2008 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 3214

Rmélem ez is tetszeni fog nektek. (Ezt is én találtam ki.)

 

A bankban lét örömei :-)

 

Már több éve voltam ügyfél az OTPnél és eddig semmi gond nem volt. Pénzzel sose volt gond a számlán és az emberek is nagyon kedvesek voltak velem. Egy nap átutalás ügyében mentem be. A munkából hazafele mentem oda, ezért nem is csoda, hogy pisilni kellett, de nagyon. Gondoltam, negyed óra alatt megcsinálom és felszaladok a lakásba WCzni, de tervemet egy szörnyű eset hátráltatta; amint megérkeztem és sorszámot húztam, egy maszkos férfi rohant be az épületbe.

- MINDENKI A FALHOZ! - ordította, majd a kiszolgálóhoz lépett és az összes pénzt kérte. A hölgy persze megnyomta a "rendőrt hívó" gombot, de a rabló, mivel nem akkor jött le a falvédőről, azonnal kiszúrta és "hálából" túszul ejtett minket. Akkora már tényleg nagyon, de nagyon kellett pisilnem; hólyagom kő kemény volt és már a szoknyám is szorította. Úgy kellett pisilnem, hogy jobbra-balra sétálgattam és közben néha a lábamat is keresztbe tettem. Már állhattunk ott fél órája, és az ingerek egyre erősebbek és erősebbek lettek, többször kellett összegörnyednem, leguggolnom és, amikor alig néztek rám, a kezemet is a nemiszervemhez kaptam. Próbáltam elterelni a figyelmemet, de csak a Balaton, meg a csapból ömlő víz járt az eszemben. Azt hittem megbolondulok, úgy kellett pisilnem és ezt már többen észre is vették. A mellettem álló férfi a szemöldökét emelgette vonzóan, néha kacsintott, a másik oldalamon álló 60 év körüli hölgy pedig sértődötten nézett, kerülve tekintetemet. A többiek, akik észrevették, pedig csodálkozva néztek és várták, hogy mikor indul meg az "aranyeső", mivel már eléggé a végén voltam. Hirtelen egy akkora inger rámjött, hogy éreztem, a pisi befolyik mindjárt, ezért kétrét görnyedve álltam és meg se moccantam csak a tartogatásót egyre vörösödő fejemmel fixíroztam a földet. Az inger erős volt, 1 percig játszadozott velem, majd megadta magát és elmúlt, én pedig felegyenesedtem, tudva, ha 5 percen belül nem engednek el, mentem összepisilem magam. Amint visszanyertem eredeti testartásomat, a maszkos férfival találtammagam szemben.

- Mit csinálsz?

- ööö... Nagyon kell pisilnem. - mondtam tétovázva, majd erőt vettem magamon és folytattam. - Használhatnám a mellékhelyiséget?

- Mi a neved?

- Beatrix.

- Hány éves vagy, Te szuka?

- Kikérem magamnak, nem vagy szuka!

A rabló erre úgy hasbaboxolt, hogy majdnem beömlött az egész pisi. Szerintem ez is volt a célja, csak, hogy kiváló reflexeim nem hagytak cserben és az egészet megúsztam egy kis becsurranással.

- 26 vagyok. - Nyöszörögtem. Már annyira kellett, hogy nem szégyenkeztem tovább és, mint egy gyerek, mind két kezemet a pisis puncimra tettem és lábaimat szorosan keresztbe tettem.

A rabló mit sem törődve helyzetemmel megragadta a karomat és mindenki elé kirángatott, amitől megint becsurgott egy kicsi. Ott álltam mindenkivel szemben és nagyon rossz előérzetekkel teljes testemben remegtem. Közben össze-vissza lépdestem és hol előre holt hátra dülöngéltem, visszatartva a bennem levő hatalmas tengert. A rabló aztán megragadott és a hónom aljánál átnyúlva magához szorított a melkasomnál, jobb lábával pedig a testem alsó részeit helyezte a legközelebb magához. Hiába ellenkeztem, nem engedett el,aminek meg is lett a hatása. A követező ingernél a pisi megindúlt és nem tudtam visszatartani. Éreztem, hogy elhagyja a bugyimat és szétárad a fenekemet, eláztatva így a szoknyámat és a rablónak a nadrágját, nagyjából a faszánál. Utána a pisi elől is és hátul is lefolyott a lábszáramon, jól fel is melegített. Éreztem, hogy a férfi nadrágszára is tiszta pisi lesz, attól, amit műveltem, és éreztem, hogy a pasi farka, mint egy zászló, feláll. Amikor a pisi elérte útjának a végét, a cipőmbe vagy a férfi cipőjére folyott (mivel a férfi a bal lábára állított) és kicsit csöpög a padlóra. Hallottam az emberek morgását, illetve csodálkozását, de nem érdekelt. Valami jó érzés kerített hatalmába és a hab a tortán az volt,amikor a férfi megszólalt:

- Most én jövök.

Hirtelen forróságot éreztem a fenekemnél, ami átterjedt a lábszáramra és végül a combomba majd a talpam is érezte a meleget. A rabló magával szembe fordított és így volt lehetőségem megnézni kis művünket. Rajtam sötét szoknya és kötött harisnya volt, de apisi kl látszott, és annyit éreztem még, hogy tocsogok a pisimben (cipőmből önteni lehetett) és, hogy kellemesen nedves voltam. Annyira, hogy a vagina váladékom is benedvesítette a puncikámat. Ellentétben a rabló egy kopott farmert viselt, aminek az elejétteljesen eláztattuk. A férfi bevitt egy szobába és ránkzárta az ajtót. Aztán velem szembe fordult éselkezdte simogatni a puncimat. Annyira felizgultam ettől, hogy sikongatásba törtemki és még több vagina váladék melegítette nunimat. Levettem az álarcát éső nem ellenkezett, hanem azonnal megcsókólt. Én leguggoltam és lehúztam a farmerának a duplánszétpisilt sliccét, majd kihalásztam a farkát és, mint, kisbaba a cumit, elkezdtem szopogatni. A rabló is elélvezett és pár másodperc múlva a számondóval telt meg. Most a férfi jött. Fölálltam és ő levette a harisnyámat, a bugyimat és elkezdett nyalogatni. Először a hasamat nyalogatta, majd a puncimból nyelvével a vagina váladékot és az ott lévő utolsó csepp pisiket eltulajdonította és lenyelte azokat. Lefektetett a földre és álló, szétpisilt farkát a puncimba mártotta, amitől nagyon sok váladék jött ki belőlem és egy kis pisi is kicsurrant még, de ez csak fokozta orgazmusunkat. Egy férfi és egy nő nyögése hallatszott csak és éreztem, ez a legszebb dolog az életembe. Ezt az örömöt két rendőr szakította meg végül, amikor berontottak. Amikor 10 perce bent voltunk, az egyik nő kiment szólni a helyszínen levőrendőröknek, hogy most már tiszta a levegő, nyugodtan bejöhetnek; A férfi a kulcsot a zárban felejtette.

Amikor a rblót vitték ki még megállt az ajtóban ésennyitszólt felém:

- Ez volt életem legszebb dolga és nem bánom, hogy most börtönbe kerülök, emiatt.

Bármennyire is szégyenletes dolog, amit tettem, nem éreztem cikinek, hogy tiszta pisisen kell hazamennem, hogy többen megnéztek az utcán, hogy a liftben levő kisfiú megkérdezte:

- Néni, Te bepisiltél?

És még sorolhatnám. Azóta a bepisilés és a pisiszex gyakorivá vált és hetente legalább 2x megteszem. :-)

Bigmac777 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 3211
Érdekes dolog ez, sokszor egy bi vagy meleg fiúnak kevesebb homoerotikus élménye van, mert nem mer odanézni zuhanyzáskor, pisiléskor, nem meri átölelni a másik fiút, stb. hátha kiderül róla, hogy meleg, míg egy hetero ezt simán megteheti, mert semmilyen hátsó gondolata nincs. Nézzünk meg egy összeölelkezést focimeccsen, vagy egy birkózást, mennyi homoerotikus elem van benne, mégsem gondol senki semmi rosszra. A bi és homo meg csak vágyna ezekre...
Előzmény: vizesnaci (3207)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3209
Hát ezen nagyon jót röhögtem: http://www.indavideo.hu/video/A_nagy_pisilos_kandi_kam
Nézzétek meg! :D
Parittya2008 Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3208
Örülök, h tetszett a sztori!!!!!!!!!!!!:) Kitaláltam egy ilyen stílusút, de csak holnap tudom felrakni, most megyek Trudi húgomnak segíteni a versben, meg nekem is kéne még tanulni, úgyhogy ma biztos, hogy már nem nézek vissza. Addig is további jó pisiléseket!!!!!!!!!!!!!:)
vizesnaci Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3207

Hol a határ?Szerintem Mindenkinek máshol,persze bizonyos keretek között.Nyilván csak a magam nevében nyilatkozhatok:nézni pisilésnél,bepisilni vele,nálam belefér és még utána egy maxti is(gondolom más is felizgul ha bepisil,énis).Tehát attól hogy valaki hetero,lehetnek olyan vágyak(bepisilésre gondolok),aminél nem fontos hogy milyen nemű a partner.Hogy meddíg hetero még,nyilván addíg,ameddig nem érez vágyat rá,hogy megfogja másét és a többi..."Nézni fiút pisilés közben? Együtt pisilni vele?Úgy pisilni, hogy más fiú lásson minket? Távolba pisilni együtt? "-lehet egyszerű kíváncsiság,játék(távolba pisilést mi poénból csináltuk pl.),vagy ahogy mondtam:a (be)pisilés iránti vonzalom.Akik a wc-ben messzebb állnak vagy bemennek egy fülkébe,valószínű hogy szégyenlőssek és szerintem viszonylag kevesen vannak azok,akiket izgat a pisi valamely formálya.Ettől még lehet meleg/bi is hogy elvonul,bár ennek biztos kevés az esélye:-) Én nem tudom megállapítani ki meleg vagy bi,biztos azért mert álcázzák:-)Ahogy nézem válaszoltam mindenre,csak azt remélem hogy nem váltunk ki ellenszenvet a többiektől.Mert egy-két dolog nem ide illik...

Előzmény: Bigmac777 (3203)
vizesnaci Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3206
Nekem nagyon tetszik a történet,egyáltalán nem gusztustalan,sem eröltetett!Sőtt...!
Előzmény: Parittya2008 (3197)
Bigmac777 Creative Commons License 2008.01.03 0 0 3203
Érdekes amit írsz, és felvet egy újabb kérdést, ami persze nem kapcsolódik szorosan a topic témájához, de azért én megkérdezem! Hol a határ? Meddig hetero még? Mi hetero még? Nézni fiút pisilés közben? Együtt pisilni vele? Közösen masztizni? Úgy pisilni, hogy más fiú lásson minket? Távolba pisilni együtt? Stb.

Vannak hetero fiúk, akik ha bemennek a haverjukkal egy wc-be akkor is messzibb pisoárhoz állnak, és vannak akik úgy szeretnek vizelni, hogy ne is lássák őket, vagy épp ezért bemennek egy fülkébe, és semmiképpen nem izgatja őket ha nézhetnek, vagy nézik őket. Akkor mégis ők nem azért ilyenek, mert total heterok, hanem csak azért mert szégyenlősek, vagy nem exbicionisták, vagy egyszerűen nem érdekli őket ez a téma, ettől még lehetnek biszexek és melegek is, míg ha valaki néz minket akkor sem biztos, hogy nem hetero?
Előzmény: vizesnaci (3199)
vizesnaci Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3199
Simán lehet hogy egy hetero fiu szereti nézni a pisi(lő)s fiúkat,elvégre ő nem a farkukra kíváncsi,hanem egyszerűen lehet hogy nőt nincs módja nézni.Fiút könnyebben megleshet.Ha valaki meg meleg és nem szeretné felfedni,nyilván nem meri nézni a dolgukat végző fiúkat,azt hiszi ezzel lebukik.Pedig nem.Persze én sem látványosan nézem,nem kísértem a sorsot:-)
Előzmény: Bigmac777 (3196)
Parittya2008 Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3198

Bocsika, lemaradt a címe, amit adtam neki:

 

"Az erkélyi baleset"

Parittya2008 Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3197

Nem tom ez a sztori mennyire tetszik Nektek. Nem tudom, hogy nem tartjátok e túl gusztustalannak vagy túl eröltetetnek. Az igazat megvalva ez az első ilyen sztorim és nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre akár negatív akár pozitív.

 

"Kell még valami a boltból drágám?" "Nem, menjél csak nyugodtan. Addig eltakaraítgatok." Sally még megvárta amíg becsukódik az ajtó, majd kiment az erkélyre meglocsolni a növényeket. Már nagyon kellett pisilnie, ezért tervbe vette, hogy utána kimegy a WCre. Nagyon erős szelek fújtak az utcán, de Sally mit sem törődve egy szál világos lila hosszúujjú pólóba és egy farmerbe kiment. Gondolta, hamar végez, de tervét egy hatalmas szél szabotálta, ami becsapta az erkélyajtót. A nő először nem is tudott hinni balszerencséjének, az ajtóhoz szaladt és lökdöste, de hiába. Végül akcióját, hogy kinyissa az ajtót egy erős vizelési inger szakította meg. A nő a térdére rogyott és kezével a nemiszervét fogta. Teljesen kétségbe volt esve, férje csak 1 óra múlva tért haza, Ő pedig már kezdett fázni, ami szabodálta őt a pisilés visszatartásába. Gondolta, ha már itt van, meglocsolja a virágokat, de a víz öntésénél egy újjabb erős vizelési inger tőrt rá és így ő kénytelen volt felhagyni evvel a teendőjével. A pisi egyre gyűlt és gyűlt a hólyagjában, ami ennek következményében egyre feszült és feszült. Lassacskán fél óra telhetett el, Ő addig fel le járkált idegesen, néha leguggolt, majd felállt, a végén pedig kezével is besegített. Fél óra után aztán megindult a pisi a húgycsövén, de szerencsére sikerült megállítania így csak egy kicsi csurrant be, benedvesítve bugyiját és farmerét. Leült a földre, de már ezt is megbánta, ugyanis a kő jéghideg  volt, a nadrág pedig úgy megszorította a hasát, hogy még egy kicsi becsurrant. Felállt és derékszögben állt tovább, várva a férjét, néha odakapva a benedvesedett puncijához. Egyre inkább fázott és és didergett. A vége az lett, hogy háromnegyed óra tartogatás után izmai feladták és hiába próbálkozoött minden erejével, a forró pisi elárasztotta bugyiját és szétterjedt a fenekén, felmelegítette a comjait, végigcsurgott a lábain és végül beleömlött a cipőjébe, kis tócsát hagyva a földön. Sally odatette a kezét a puncijához és hirtelen valami csodálatos gyönyör vette uralmaalá. Annyira csodás volt, hogy le kellett rogynia a földre, lábon se bírt maradni. Érezte, hogy a hüvelyváladéka elkezdett folyni és ő a nedves punciját simogatta farmerén keresztül. "Sally. Te meg mit csinálsz itt?" Hirtelen eltűnt a varázslatos érzése és összerezzent. Oldalra nézett és a férje guggolt mellette. "Gyere be. Teljesen át fogsz fagyni!" Azzal bekisérte őt a nappaliba. Sally úgy érezte ezt a gyönyörű dolgot meg kell osztani a férjével, hát megfogta Troy kezét és a nemiszervéhez tette. A hatás nem maradt el, a férje farka pillanatokon keresztül felállt. Sally átölelte és a fülébe súgta: "Most Te is." A férje erősködött, erőlködött, mivel felálló fasszal nem lehet pisilni ugyebár, ezért csak pár perc után kezdett el a pisi terjedni a nadrágján, benedvesítve a sliccét, a nadrággomját, és lefurva a térdéis. Ez nem volt annyi, amennyit Sally pisilt, de a nőnek ez is bővel elég volt. Megfogta a férje benedvesedett fenekét és elkezdtek sókolózni. A gyönyör akkor tért vissza igazán, mikor Troy megsimogatta Sally összepisilt nuniját, mire Sally beeresztett egy kis hüvelváladékos pisit a nadrágjába, lepisilve férje kezét. Troy letolta Sally naciját és szépen elkezdte lenyalogatni combjairol, ágyékáról ésvégül puncikájárol a pisit, mire Sally újra bepisilt egy kicsit... A férfi levette a naciját és farkát belemártogatta Sally nunijába, amit halk örömmelteli sikongatások követtek.

Ezekután ez a szexuális módgyakorivá vált ennél a házaspárnál is.

Bigmac777 Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3196
Érdekes amit írsz, mert sok meleg nem meri nézni a mellette vizelőt, mert fél, hogy lebukik, hogy meleg! Ezekszerint ez akár hetero tulajdonság is lehet, hisz téged is izgat ez heteroként. Engem nagyon izgat, de én se hetero, se homo nem vok...:) (bi)
Előzmény: vizesnaci (3193)
cselekvés Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3195
Imádom Pamall életszagú sztorijait. Csak egy megjegyzés: ha egy pasi a vécén sietősen maszturbál és eldurran, az buli előtt csajok jelenlétében kishitűség. Másrészt, ha már csattogva elélvez, utána nem jut eszébe kezet mosni, több, mint érthető, bruhaha:-)) Végül: szűz hóba pisilni én is imádok. K.U.K. !
vizesnaci Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3194

Üdv."waterboybp"!

Itt Mindenki egyenlő szerintem és nincs jelentősége annak,hogy melyik nemhez vonzódik.Elvégre mindannyian ugyanazt a dolgot szeretjük,csak különböző formában.Én nem vagyok ugyan meleg,de mint már írtam az előző hozzászólásomban,szeretem nézni a fiúkat is:pisilésnél,bepisilésnél.

Szóval én örülök hogy idetaláltál,én sem vagyok túl régen itt,de nagyon tetszik hogy hasonló emberek megosztják egymással a történeteiket!Biztos Nekedis fog!

Előzmény: waterboybp (3189)
vizesnaci Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3193

Az hogy mekkora,szerintem nem való ebbe a fórumba.De annyit elárulhatok,igen!Félig álló szerszámmal vizeltem.

Nekemis tetszik ha nagy sugárral jön és ha jó messzire!Volt,hogy pisilő versenyt is tartottunk hogy ki tud messzebbre:-)

Nem vagyok meleg,de érdekes módon a pisilő fiúkat szeretem nézni.Nemtudom miért,egyszerűen jó:-)

Előzmény: Bigmac777 (3180)
un uomo onesto Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3192
Köszönjük ezt a tartalmas és mélyenszántó, forduatokkal teli izgalmas történetet, shanyiii. Igazán megtisztelsz minket azzal, hogy leírod a gondolataidat, élményeidet nekünk. Egyébként észrevetted, milyen sok baromarcú jár ide csak azért, hogy izélgessen minket, akik ezt szeretjük? Téged is idegesít? Mert engem tökre felháborít. De mindig, amikor egy olyan történetet olvasok, mint a Tied, megnyugszom, hogy van még remény arra, hogy átlépjünk az ilyen idióta pöcsök fölött. Köszönöm mindannyiunk nevében, hogy benéztél hozzánk és meséltél
Előzmény: Törölt nick (3190)
Bigmac777 Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3191
Szia! Én biszex vok, de valahogy a pisilést a fiúkhoz kötődően tartom izgalmasabbnak, még akkor is ha hetero pisiszexről van szól, izgibb ha a fiú vizeli szájba a lányt, mint fordítva. Nézd csak meg piosiléshez kapcsolódó 3181-es hozzászólásomat! Igaz engem inkább a pisilés, annak látványa izgat, mint a bepisilés, csakhát az olyan topicok, mint a Fiúk és a pisilés, Pisilés, pisiszex, Pisilés utcán, szabadban, halottak pedig érdekes lenne, ha ott is fórumoznánk. Nézd meg azokat is!
Előzmény: waterboybp (3189)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.02 0 0 3190

Én is bepisiltem.

 

3éves koromig.

 

Aztán szobatiszta lettem,mint homo-sapiens embertársaim többsége.

waterboybp Creative Commons License 2008.01.01 0 0 3189
Sziasztok!

Most találtam meg ezt a fórumot, s nagyon megörültem neki. :) Én ugyan meleg vagyok, és leginkább annak örülnék, ha fiatalabb fiúkkal tudnék ilyen dolgokról beszélgetni. Engem inkább az izgat, ha egy fiúnak kell nagyon pisilnie, s a többi :) Vannak még itt melegek? :)

Üdv,
waterboybp
pamall-new Creative Commons License 2008.01.01 0 0 3188
BÚÉK!
(Bepisilős Új Évet Kívánok!)

Úgy látom, sokunknak sikeres volt az évzáró/évnyitó buli. Én most értem haza, de nincs kedvem ledőlni, ezért úgy gondolom, elkezdem megosztani veletek az évvégémet.

Rólam, csak röviden:

Szerencsésen hazaértem. Eltelt a karácsony és máris kezdődött a szilveszteri buli előkészítése. Én nem sokat tettem, hiszen kicsit kiestem a hazai körforgásból. Hagytam, hogy sodorjon az ár. Szervezték helyettem a többiek.
A legkecsegtetőbb ajánlat egy fűthető nyaraló volt Siófok-Sóstón. A tervezett létszám 20 fő volt, és ami a lényeg: köztük volt Dorci is (ha még emlékeztek, vele esett meg a bulis kalandom). Végül „csak” 14-en lettünk, mert a többiek nem mertek elindulni a hóesés miatt. A házigazdák (mint később kiderült, inkább házi-gizdák) már vasárnap lementek, hogy befűtsenek és előkészüljenek. A pénzt előre összedobtuk és abból vásároltak enni-innivalót. Én vonattal mentem és csak hétfő délután értem le. A hátizsákomban az esti ruhám és vagy öt váltás fehérnemű. (Biztos, ami biztos!) Az elején arra gondoltam, hogy egy kis nosztalgiázás miatt jó lenne valamit alakítani a vonaton, de olyan állapotok uralkodtak, hogy mindentől elment a kedvem. Mikor ki akartam menni a WC-re, már az ajtóból visszafordultam és úgy döntöttem, inkább kiizzadom. Mocsok és bűz! Tehát tartogattam. Nem volt vészes, nem nagyon kellett.

Szabadi-Sóstón kellett leszállnom, mert onnan közelebb volt a ház. Még le sem léptem a peronra, Dorci már a nyakamban csüngött. Nagyon örültem és minden gyönyörű volt. A nap ugyan nem sütött, de a hó mégis szinte világított a korai sötétedésben. Kicsit odébb mentünk, s megláttam a csodát! Még soha nem voltam a Balatonnál télen! Ilyen óriási sík, havas jeget ekkor láttam először életemben. Alig bírtam elszakadni a parttól.
Természetesen minden kihalt volt. Az utcákban senki nem takarítja a havat, csak egy-két láb- és keréknyomból látszott, hogy azért vannak még rajtunk kívül is emberek a környéken.
Kérdeztem Dorcit: meddig kell mennünk, mert már nagyon kell pisilnem. „Ó, csak néhány perc” - nyugtatott meg. Azt viszont nem tette hozzá, hogy egy csúszós, meredek kaptatón kell felkecmeregni. Voltam erre már nyáron, de akkor nem is tűnt fel, hogy milyen meredekek az utcák. Most viszont szinte hegyeknek tűntek. A kaptató felénél éreztem, hogy baj lesz. Egy kis csúszás, egy kecses piruett és máris a fenekemen ültem. A puha, de határozott leérkezés hatására elszabadult néhány cseppecske. Dorci nevetve segített fel, de rámnézett és látta, hogy valami baj van.
- Mi történt?
- Semmi, csak kicsit becsurrant és még mindig nagyon kell.
- Nem ismerek rád! Mit szégyenlősködsz? Nincs itt rajtunk kívül senki!
És hogy jó példával járjon elől, kigombolta a nadrágját és a bugyijával együtt letolva, leguggolt. Szinte abban a másodpercben már spriccelt is. Sárgára színezte a havat, miközben gőzölgő patakként folyt felém. Addigra már én is guggoltam Dorcival szemben, és pisiltem. A két patakocska alattam egyesült és folyt tovább a Balcsi felé. Egymásra néztünk, és önfeledten nevetni kezdtünk.
Rendbe szedtük magunkat és kéz a kézben elindultunk a házikó felé.

Az ajtón belépve láttam, hogy már szinte mindenki megérkezett. Örömmel üdvözöltem az ismerősöket és illedelmesen bemutatkoztam az idegeneknek. Egy gyors lélekmelegítő forralt bor után megmutatták a szobámat. A tetőtéri helyiségben egy nagy franciaágy volt, amin Dorcival és Szilvivel kellett megosztozni. Szilvit még nem ismertem, de Dorci szerint nagyon „közénk való”.
Gyorsan lepakoltam, magamhoz vettem a ruháimat és irány a fürdőszoba.
Levetkőztem, lerángattam a rámtapadt nedves bugyimat és beálltam a zuhany alá. Már elzártam a vizet és éppen a hajamat törölgettem a zuhanykabinban, amikor nyílt az ajtó. (Zár természetesen nem volt rajta.) Amennyire a párás üvegen keresztül ki tudtam venni, egy magas pasi volt, de az arcát nem láttam. Körbe se nézett, csak oda állt a vécé elé és elkezdett pisilni. Még a deszkát sem hajtotta fel, pedig ezt nagyon utálom. Zavarban voltam, de kíváncsi is. Nem nagyon akartam mozogni, de egy kicsit letöröltem az üveget, hogy jobban lássak. Előbb az tűnt fel, hogy már nincs pisihang és még mindig ott áll, majd azt is észrevettem, hogy a keze ritmikusan mozog. Szent habakkuk! Ez itt veri ki előttem! Pár másodperc után hörgött egyet, majd loccsant valami a WC-kagylóban. Még rázogatta egy kicsit, végül becsomagolta a műszerét. Úgy, ahogy bejött, ment is ki. Annyira sietett, hogy még a kezét sem mosta meg. Percekig álltam megdöbbenve, míg végre összeszedtem magam. Magamra csavartam a fürdőlepedőt és átiszkoltam a szobába. Inkább ott öltöztem fel.

Fél órával később a nappaliban jött felém a házigizda, hogy köszönjön. Nyújtja a kezét, de gyorsan felkaptam egy poharat és egy kancsót, hogy ne kelljen megfognom, mivel a ruhájáról megismertem, hogy ő volt a fürdőszobai gyorstüzelésű pasi. Ettől kezdve kicsit elment a gusztusom az ételektől. Csak olyat ettem, ami akkor került ki a zacskóból.
Az a legviccesebb, hogy ha akkor megmossa a kezét, még izgatónak is találtam volna a szituációt. Így maradt a chips és a mogyoró.
Mivel reggel óta nem ettem rendesen, tudtam, hamar a fejembe fog szállni az alkohol.

Most ennyi, mert hazajöttek a többiek. Holnap talán folytatom.


Pusz: Pam
Parittya2008 Creative Commons License 2008.01.01 0 0 3187
Nem rosszak a sztoriaid, csak tod én az a hirtelen dühödő vagyok, érted, először bemérgesedek, leírok dühömbe mindent, aztán megbánom,úgyhogy lécci Te se haragudj! Amúgy az uccsó sztori valóban megtörtént ma hajnalban;) És jól tetted, h elmondtad a véleményed, mert legalább így rájöttem, hogy hogyan kell ezeket megírni és (talán) egy fokkal jobb sztorikat írok.:)
Előzmény: un uomo onesto (3186)
un uomo onesto Creative Commons License 2008.01.01 0 0 3186
Sziasztok, Boldog Új Évet Kívánok mindannyiotoknak.
Parittya, az utolsó három sztoridat eléggé élveztem, az autós (koncertes) pl. kifejezetten nagyon is tetszett. Nem izélgetésből írtam, amit írtam neked, hanem segítő kritikának szántam, sajnálom, ha megbántottalak vele, természetesen minden sztorinak örülünk (akár valós, akár nem). Sajnálom, ha az én történeteim nem tetszenek, azok egytől-egyig megtörtént, valós történetek, velem és a Barátnőmmel történnek, azért írom le őket, hogy nektek örömet szerezzek, meg hogy lássátok, van remény egy bepisilős barátnőre. És azért szoktam annyira részletezni, mert úgy gondolom, hogy akkor sokkal jobban át lehet élni az eseményeket, ha részletesen leírom, mintha csak címszavakban írnám. De persze mások vagyunk, más stílust pereferálunk, remélem, azért nem olyan rosszak, amiket írok, hogy olvasás nélkül átugrod őket. Szóval ne vedd bántásnak, amit írtam, inkább tekintsd, ha kérhetem, jószándékom jelének, segítségnek, tanácsnak.
Mindenkinek legyen jó éve, amint lesz valami említésre méltó, Ti lesztek az elsők, akik tudni fogják.
Parittya2008 Creative Commons License 2008.01.01 0 0 3185
Bocsi, nem idős,hanem olyan középidős- 50 év körüli... lemaradt a közép szó:D
Parittya2008 Creative Commons License 2008.01.01 0 0 3184

B.U.É.K. Mindenkinek! Újév alkalmából itt egy sztori.

 

Szilveszter alkalmából Aliz és én egy szülőmentes házibuliba mentünk, ahol nem volt hiány se piába (üditő, víz, sör, whyskei, bor és persze ALKOHOLOS pezsgő, ami egy szilveszterről se maradhat le) se kajába. A 17 éves barátnőmmel inkább a sörözős típusok vagyuk, ígyhát 3 doboz sörön, üdítőn és csipszen kívül mást nem is fogyasztottunk. Kb éjfélig lehettünk ott, megvártuk az újévet és nagyjából akkor untunk rá arra, h egy józan ember sincs a közelünkben , ígyhát elindultunk hazafele. Az útelőtt persze Alizzal versenyt futottunk a WCre, mert a sör és a sok kóla megtette a hatását. 5 perc után aztán nagy megkönnyebbüléssel elindultunk, ki a sötét utcára. Arrafele, ahol a bulit tartották, kihalt volt a terep. Megkértem, hogy had aludjak nála, mert amerre én lakok, ott nagyon sok ember koncertezett,meg minden és semmi kedvem nem volt a hatalmas tömegen a trombitálás, ordibálás, stb. átverekednem magam. Ígyhát Alizzal elindultunk hozzájuk. Az utat gyalog tettük meg fél óra alatt (nem tudtuk jár e busz), de ez alatt a röpke idő alatt történt egy és más. :-) Még 10 percese gyalogoltunk, észrevettem,hogy a barátnőm alig bír járni; lábai keresztbe voltak és nagyon lassan haladt, közben kétrét görnyedt.

- Pisilnem kell. - mondta, amikor észre vette,hogy figyelem.

- Miért nem pisilsz itt? Egy árva lélek sincs rajtunkkívül.

- Áh, kibírom hazáig. -és tovább ment.

Csakhogy a helyzet rosszabbodott az elkövetkező időkben,egyre többször meg kellett állnia, néha leguggolt és rugózott egy kicsit, majd a végén a kezével is besegített a tartogatásba, amit először a kabátzsebébe süllyesztve tettmeg,majd pár perc után nem érdekelte az illem és kabáton kívül szorította nemiszervéhez kezét.

- Cinnia, nem bírom tovább!- mondta remegő hangon. Látszott rjata, hogy mindjárt sírva fakad. - Keressünk egy WC-t. - Mondta és azonnal bement egy kocsmába.

A látvány nem volt szép, sok-sok részeg magányos öregember, mindenki ujjal mutogatott ránk, de ez nem érdekelte a barátnőmet, csak ment be a WCbe, de az zárva volt, hiába rázta. Kétrét görnyedt és odament a pulthoz, közben mindenki hahotázott.

- Kérem a kulcsot.

- Csak vendégek használhatják a wc-t.

- Van Nálad pénz?- fordult hozzám.

Megráztam a fejem.

- Uram, nem lehetne kivételttenni?

- Nem,menjetek haza.

- De nagyon kell pisilnem!

- Nem az én bajom.- mondta és megfordult.

Aliz még egy kicsit ijedten nézte a csapost, majd elindúlt kifele. Szépen lassan ment, majd gyorsabban és gyorsabban. A vége az volt, hogy futólépésben sikerült csak utolérnem. Közben észrevettem, hogy egy foltelkezdett nőni a fenekén. Ahogy kiértünk idegesen ugrált, markolva a punciját, majd legyőzte gátlásait és odaszaladt aszomszédos falhoz. Elkezdte kicsatolni övét, de közben már elkezdett pisilni. Odatette egyik kezét, hogy visszatartsa, amíg kigombolja a nadrágját, de a pisi ömlött tovább és pillanatokon belül elárasztotta az egész nadrágját, így Aliz csak állt, tehetetlenül, nézte a sordogállópisit, ami először fégigfutott a két lászárán és közben elkezdett terjedni, végig, szétáradva a fenekén, átfonva a lábszárait, és végül kis tócsát képezve a földön. Kicsit álltam zavartan, elvégre életembe elősz9r történt meg velem, hogy embert láttam bepisilni, de azért annyira nem kívántam, hogy a legjobb barátnőmmel történjen meg. A vége az lett, hogy hangosan kitört belőlem a nevetés, de már azt se tudom miért. Nyugtatás képen a sok sörre fogtam, Ő meg annyira nem is törődött az egésszel, könnyeit törölgette és nagyon fázott, haza akart jutni. Amikor beszálltunk a liftbe, egyedül voltunk. Már majdnem csukódott a lift, amikor valaki feltépte az ajtót és bejött. Egy idős házaspár voltés elég ciki helyzet lett ez így. Aliz állt vérvörösen, és a szájamat harapdáltam a nevetéstől, a házaspár pedig mérgesen nézett mindkettőnkre... Mintha ők még életükbe nem pisiltek volna be... Na mindegy. Aliz szülei kishúgával együtt a nénikéjénél voltak, hát úgy döntöttünk, ezt a hírt nem közöljük vele. Amikor megjöttünk már nekem is eléggé kellett, ezért a barátnőmmel együtt mentünk be a fürdőszobába, ahol a WCn Aliz huga, Fanni csücsült éppen.

- Mami, Papi, az Aliz bepisilt. - kiabálta szórakozottan a lány.

A szülei persze azonnal berohantak és utánuk Aliz nénikéje és a férje is.

Már kicsit én is kezdtem cikisen érezni magam és persze a barátnőmet is nagyon sajnáltam, hogy teljesen pisisen kellett először a szomszédok, majd a rokonai előtt megalázkodnia.

Persze engem hazavitt azonnal Aliz apukája kocsival (így szerencsére ki is maradtam a nagy családi drámából). Ma, amikor találkoztam Zsanival, elmeséltem neki az esetet. Anett nagyot nevetett és mondta, írjam ki. Amúgy üdvözöl titeket és mindenkinek B.Ú.É.Kíván:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!