Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.18 0 0 2
Nem a saját mérőórákról van szó, hanem a közös helyiségek hő és villany óráiról, ami az Olimpia és a társasház időbeli elhatárolásához kell. De mint időközben megtudtam szomszédom magánszorgalomból leolvasta őket, hogy aztán ez mennyire hivatalos, azt nem tudom. A saját órákat természetesen leolvassák és rögzítik a birtokba adáskor.
Előzmény: zsuby (1)
zsuby Creative Commons License 2007.11.17 0 0 1
Kedves Golaci55
Nekem nov.22-én lesz a kulcsátadás, milyen indokkal nem készül jegyzőkönyv az óraállásokról??? A névreírás egyáltalán lehetséges így? Aztán majd a nevünkre jön az összfogyasztásról a számla, nane!
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.14 0 0 0
Kedves leendő Mandarinkerti lakók!
Úgy érzem, eléggé magunkra vagyunk hagyatva ebben a félig kész "szellemházban".
Gyűljünk össze legalább ezen a fórumon és beszéljük meg dolgainkat, informáljuk egymást! Én attól tartok, hogy kellő információ és összefogás hiányában még sok problémánk lesz. Kezdődik azzal, hogy nem érzem, hogy a nagy fogadkozások ellenére működne a lakóközösség, a november 1-re ígért beindulásból semmit nem veszek észre. De ez lehet, hogy csak látszat. Mindenesetre a mérőórákat nem olvasták le, postaládánk nincs, fizetni még nem kellett...(?) és folytathatnám a sort. Ki fog nekünk bármit is szolgáltatni ingyen? Kérek mindenkit, hogy aki teheti az jöjjön ide és csalja ide a többieket is. Már ha van internet hozzáférése. Mert ugye arról sem tudunk semmit, hogy mikor és milyen formában lesz a házban TV és internet szolgáltatás. Ha már ennyit kiadtunk ezekért a lakásokért, ne hagyjuk magunkat átverni!
Gombkötő László
Pumuckly Creative Commons License 2007.08.27 0 0 topiknyitó
Itt megoszthatod, ha van Mandarin kerttel kapcsolatos infód.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!