Na, most van időn Neked írogatni. Szóval úgy jöttem ki, hogy "letámogattak", mert azt hittem, borulni készül. Pedig hol van az még...
Ha van hozzá kedved, tippeld meg, hol kellett segítséget igénybevennem a kijutáshoz. :-)
Keresgélj szorgalmasan a piacon!
Viszont mindenképp próbálj ki egyet vásárlás előtt, teljesen más "fíling", mint a Matiz!
Fenébe, már kezdtem beleélni magam, hogy hétfőn elmegyek megnézni, aztán majd... Ez volt a hiba :-((
Van még két hirdetés, az egyik sajna nem tetszik, a másik meg túl drága. Í.J.
Nincs diffizár, de ha leveszed a kanyarstabit, egész barátságos lesz.
Ha Shark képtárában találtad, akkor szinte biztos, ha kék, akkor tuti.
De ezek is az enyimékek (1 kivételével):
http://www.offroadmagazin.hu/album/kepek.phtml?ai=11
Ha nem használták terepen, akkor csak egy komoly dolgot véthettek ellene (a szokásoson kívül): aszfalton 4wd-ben használták. Hogy is van ez? A 4wd az full time 4wd-t jelent a Jimny-nél? Ha igen, miért baj ha aszfalton is 4wd? Jobban kopnak a gumik? a diffizárról már volt szó? Lehet kapcsolni, van rajta? Szerintem alkudni nem igazán lehet. Lehet, hogy pénteken felhívom őket, megvan-e még, meg lehet-e nézni.
Ránézésre OK, de az ugye nem sokat mond.
Ha nem használták terepen, akkor csak egy komoly dolgot véthettek ellene (a szokásoson kívül): aszfalton 4wd-ben használták.
Azt, hogy 2 v. 4wd-s-e, hamar megtudod. A felszereltége elvileg olyan, mint az enyémé (5. hozzászólás).
Mennyit lehet alkudni?
Az enyém 2 évesen, 11e kmrel volt 2.8 milla. Az új ára akkor is 4.1 volt, mint most.
De igen, vérző szívvel eladtam a kis Matizkámat :)
Igazából 2M a keret a következő autóra, de hátha...szóval a weltauto.hu -n találtam egy Jimny-t, 2.3M-ért. Megéri szerinted? Itt a bővebb infó: katt remélem jó a link... Tulajdonostól jobb lenne venni, mint kereskedőtől, de nem nagyon hirdetnek ilyet. Szerintem ebben is vissza van pörgetve az óra :-( a JLX felszereltség mit takar? A szöveg szerint összekeres, de van sima 2WD Jimny is, lehet, hogy ez is az, csak odaírták "csalogatónak"...
Egyetértek, a 3 ajtós Vitara olcsóbb.
Az enyém annyi volt 2év 11E km-rel, mint egy jól felszerelt aut. Wagon újonnan.
5 seb., felező, kapcs. összkerék, nincs diffizár.
Ha érdekel a gép, kerestess a neten JB33-at, ez a gyári kódja.
Üdv!
Tom
Egyébként 8-9 l városban, 7-8 kint 100-120(-130) km/h-nál. 80LE-s Wagon motor. Itthon ez az egy motor van, nyugati katalógokban láttam Ignisét és dízelt is. Enyém: ablakem, kp. zár, kézi váltó, lufik, övvisszacibáló. Nekem hiányzik: ABS, aut.váltó, légkondi, ködlámpa.
Szervíz 15E-ként, én minden Suzukimmal (már a 3.) 10000-ként járok.
Kérem a kövtekezőt!
Hali!
Akkor megint egy adag kérdés:
Egyébként, normál esetben mennyit fogyaszt? Szervíz-intervallum? Mit értesz azon, hogy "Suzukinál szokásos extrák" ? Mekkora /hány LE-s motor van benne? (Tényleg csak 1.3-assal rendelhető?)
Nyertél. Nyár elején vettem 11E km-rel, most 21000 van benne. A Suzukinál szokásos extrák vannak benne. Természetesen 4WD-s. Folydogált a hűtővizem egy tömítésnél, de pasztával megoldották. Egyéb gondja még nem volt. Előtt Swift 4WD volt, ahhoz képest pattog, de legalább úgy gyorsul. Ha kell, tud menni, de 140-nél 10 l körül fogyaszt. Igazán komolyan még nem terepeztem vele, 1× a Suzuki 4×4 klubbal, 1× egyedül Csobánkán. Egyrészt féltem, másrészt tapasztalatlan vagyok, de amit eddig mutatott, az több, mint amire számítottam. Az a baj, hogy még sem az autó, sem a agam tudását nem ismerem. Eddig jó.
Jimny-tulaj vagy. Ráhibáztam?
Tapasztalatok? Mióta van meg? Mennyit mentél már vele? Milyen felszereltség? Mit bír? Volt e már valami baj vele?
Csak ennyi...úgy elsőre...