Keresés

Részletes keresés

bolygohollandi Creative Commons License 2005.01.25 0 0 362
Kedves Gandas!

 
Azt hiszem, hogy a köztünk enyhe vita és lévő relatív véleménykülönbség két okra vezethető vissza:
 

Én – Veled szemben – igyekszem nem személyeskedni. Ez ugyan kevésbé fontos, de az lásd be, ha a hozzászólók véleménye ilyen mértéktelen averziót vált ki belőled, mert személyes támadásnak veszed, akkor hiteltelenné válik az a lazaság, amivel látszólag kapcsolatot tudsz teremteni. Írtam már, lazábban, ne ennyi visszafojtott indulattal….akkor (még) jobban szeretünk majd…:))
Azt hiszem, két malomban őrülünk, mert kettőnk definíciója az érett nőről nem azonos, így aztán nem ugyanarról beszélünk. A topic címe kétségtelenül az, ami. Ha ettől kezdve valaki csupán – vagy legalábbis legfőképpen – az életkort veszi alapul, akkor minden történeted ül, itt a helyük a topicban, érett nők tömege megszerzéséről számolhatsz be. 
 

Számomra viszont egy olyan történet női főszereplője, aki a hetesről leszállva 5 perc alatt meggyőzhető arról, hogy felmenjen az emberhez egy sima kefélésre, még akkor sem számít érett asszonynak, ha ezután egy 3 hónapos viszony lesz belőle.

Azért nem – és ezzel lehet persze vitatkozni, azt hiszem ízlés kérdése – hogy számomra egy igazi érett asszony lefektetése – ha már ragaszkodunk a topiccímhez – éppen a számomra kívánatos „érettség” miatt nem 5 perc alatt zajlik, hanem hozzá tartozik az a körítés is – az a játék, szellemi párbaj, érzések kialakulásának élvezete, nevezzük akárminek – amit nem lehet 5 perc alatt lezavarni.

Mert a „nászjáték”-ra is képesnek kell lennie egy érett asszonynak; ha pedig nem képes azt végigjátszani, akkor csak egy viszkető micsodácskájú 40-es nőről beszélek, nem érett asszonyról, s ily módon még ha le is fektetem, nincs helye az érett nők lefektetése c. topicban – ugyanis nem az, csupán egy újabb skalp.

Gandas Creative Commons License 2005.01.25 0 0 361
Bocsánat, a lenti utolsó mondat szabatosan, pontosan: "az érettség kritériumainak szellemi síkon értelmezett kimerítésére a kedves hozzászólók nem tettek kísérletet".
Gandas Creative Commons License 2005.01.25 0 0 360

Baráti vita az ellenvéleményekkel:

 

"Az érett nőben nem az a lényeg, hogy miképpen kefél problémamanetesen és milyen gyorsan sikerült a piros hetesről lerángatni, majd felrángatni a kéróba, hanem az, hogy miképpen lehet vele vacsorázni, ...moziba menni, ...sétálni, ...társalogni, ...vele élni ... Aki csupán azzal tud előállni, hogy ledöntött egy 30-40 éves asszonyt fél órára, és mellét verve lelkendezik arról,  hogy az álatala ledöntött mennyire értett az orális szexhez, annak gőze nincsen arról, milyen megélni egy érett asszonnyal mindazt, amit egy fiatal csitri csak imitálni képes, amit egy echte kurva csak illúziókeltéssel képes elérni, amit csak és kizárólag az tud nyújtani, aki nem csak egy félórára adja magát". (Bolygóhollandi, 350. hozzászólás).

 

Igen, ez kétségtelenül így van, de kérlek, vedd figyelembe a topic címét ott fölül, az nem a vacsorameghívásokról, nem is a közös pecázásról szól. Ha valakinek alkalmi kapcsolatai vannak érett nőkkel, az én logokám szerint automatikusan még nem zárja ki, hogy hosszabb és meghittebb viszonyt is kialakíthasson ugyanezen hölgyekkel, de a cél felé gyakran sok-sok kalandon keresztül vezet az út, jeleztem már...

 

"De ismét mondom....ezt nem úgy lehet megtalálni, hogy a piros hetesen kinézem, követem, meggyőzöm, ledöntöm, ott hagyom, kocsmába futok és mellemet verdesem. Aki ezt teszi, nem tesz mást, mint sikeresen megkefélt egy számára érettnek tűnő nőt. Ez nem baj, lehet így is, de akkor ne áradozzon az érett nőkről...mert olyat még nem birtokolt..." (Uo.)

 

Szeretném felhívni a figyelmeteket a topic címére, ami mégiscsak a lefektetésről szól, szerintem az "érett asszonyok dicsérete" (Vizinczey után szabadon) az ágybavitel témájához képest még mindig offolás. De szóljatok, ha nincs igazam. Másfelől én például véletlenül sem szoktam kocsmába járni, nem tudom, ki hogy van vele, néha persze elfogyasztok egy-egy jó nővel valami Baley's-félét, ennyi az egész.

 

"azok szórják (itt is) a bölcsességeiket, akik okkal, ok nélkül skalpra mennek, de igazából nem a teljesség érdekli őket". (Uo.)

 

Meg azok is szórják a bölcsességeiket, akik beszámolnak a konkrét tapasztalataikról. Ez gyakran nem jó, az üres filozofálgatásért viszont nemritkán dicséret jár.

 

"Aki csupán elalél attól, hogy osztályrészéül jutott egy óra egy általa érett nőnek tartott nővel, az bizony komoly tévúton jár... Aki csupán azzal tud előállni, hogy ledöntött egy 30-40 éves asszonyt fél órára". (Uo.)

 

Vannak gyors menetek, de nem mindegyik ilyen, még az érett, családos, urambocsá' férjezett asszonyokkal sem.

 

"a fiatalok csak dugni akarnak, mert nem tudnak szeretkezni...és ez igaz mind a fiúkra mind a lányokra.... tisztelet a roppant kevés számú kivételnek..." (Atlantisz 2004, 354.)

 

Ohne Vorurteil... Sine ira et studio! Nem, az nem lehet... nem jól értelmezem ezt a szakaszkát, nyilván megint csak azok a csalafinta megérzések rángatnak tévedésbe... Hogy is lehetne ebben a megállapításban bármi túláltalánosítás, neadjisten előítéletesség -- hiszen nyilván egy feddhetetlen erkölcsű időntúli szakavatott vetette megint az éterbe instrukcióit, a klaviatúrát oly bölcsen pofozgatva...

 

"Mert ugye, a szeretkezéshez ész is kell...dugni a kígyóuborka is tud..." (Uo.)

 

Igen, az észt pedig úgy 45-50 éves kor táján kezdik osztogatni vizesvödörből, sőt, egyeseknek, mint idézett kiváló barátunk, nyilván moslékos dézsából, már ha egy ilyen hétköznapi alkotmány egyáltalán alkalmas lehet annak a töméntelen mennyiségű agykapacitásnak a befogadására... A diplomák, tudományos minősítések kiosztogatása a jelzett életkor előtt jókora tévedés, és minden bizonnyal akkor járunk el helyesen, ha az ilyen korszakalapozó megállapítások deresedő kobakú letéteményeseinek osztjuk ki ezentúl a "pro scientiis" díjat.

 

"a 'mellverdesős érett nővel voltam' mentalitás nem az érett nőkről, hanem az éretlen férfiakról szól...és most igyekeztem finom lenni....mert ahogy azt egy barátnőm mondotta volt: A fiatal férfiak hülyébbek a szőke nőknél." (Uo.)

 

Bölcs megállapítás. Már csak azt kérdezhetném meg, vajon a kedves barátnőd hajzuhataga milyen színű volt, csak úgy feleletképpen... Remélem, bennem sem tengett túl a gorombaság...

 

"...talán ezek a 7-es buszon összeszedett éret nők rontanak az amúgy jó karban lévő negyvenes társaim egoján ...a sokkal fiatalabb férfiak azt hiszik a negyvenesnek már elég ha szép és fiatal vagyok és jól megdugom". (Évonya, 349.) 

 

Erről talán az érintett hölgyeket kéne a 7-es buszon megkérdezni, meg az összes érintett "sokkal fiatalabb" férfit...

 

Apropó, az érettség kritériumainak szellemi síkon értelmezett kimerítésére a kedves hozzászólók nem tértek ki, pedig hogy lerágott csont volna a téma, arról a legkevésbé sem vagyok meggyőződve.



atlantisz2004 Creative Commons License 2005.01.25 0 0 359

Azt nem tudom. Én 44 vagyok...

:-)))

Előzmény: Évonya (358)
Évonya Creative Commons License 2005.01.25 0 0 358

 

 

 

:-)))))

 

már csak azt nem értem, hogy az adatlapon miért nincs egy sacc kor beírva?????:(((

Előzmény: atlantisz2004 (354)
Évonya Creative Commons License 2005.01.25 0 0 357
woooooow! szép szavak, szinte símogat:)))
Előzmény: bolygohollandi (350)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2005.01.25 0 0 356
18 éves koromban volt egy 28 éves barátnőm. De csak két hónapig tartott szerencsére. Szegény hölgy elég vacak verseket írt.
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.01.25 0 0 355

Lényegében egyetértek veled.. annyit fűznék hozzá, hogy a "mellverdesős érett nővel voltam" mentalitás nem az érett nőkről, hanem az éretlen férfiakról szól...és most igyekeztem finom lenni....mert ahogy azt egy barátnőm mondotta volt:

 

A fiatal férfiak hülyébbek a szőke nőknél."

 

:-)))

 

Üdv

Előzmény: bolygohollandi (350)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.01.25 0 0 354

"...pedig mi már nem a dugásért hanem a szeretkezésrt megyünk, akár a szőnyegre, akár az ágyba, vagy konyhába."

 

Kedves Évonya!  Épp erről van szó, a fiatalok csak dugni akarnak, mert nem tudnak szeretkezni...és ez igaz mind a fiúkra mind a lányokra.... tisztelet a roppant kevés számú kivételnek...  Mert ugye, a szeretkezéshez ész is kell...dugni a kígyóuborka is tud...

 

:-)))

Előzmény: Évonya (349)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.25 0 0 353
khm... ööö... ez igen szép volt...
Előzmény: bolygohollandi (350)
bolygohollandi Creative Commons License 2005.01.25 0 0 352
Elfogadom...rámfér...:))
Előzmény: asparagus (351)
asparagus Creative Commons License 2005.01.25 0 0 351
Fogadd virtuális csókjaimat, hollandusom! Ez szép volt.
Előzmény: bolygohollandi (350)
bolygohollandi Creative Commons License 2005.01.25 0 0 350

Akkor a kis csetepaté után vissza a kérdésedhez: kihívás!

 

Szó nincs kihívásról, kihívásról azok szórják (itt is) a bölcsességeiket, akik okkal, ok nélkül skalpra mennek, de igazából nem a teljesség érdekli őket.

 

Minőség talán, de teljesség nem!

 

Az érett nőben - legyen annak bármilyen paramétere is (kor, szépség, családi állapot, szexuális tapasztalás, gyerekszám, vagyon, tökmindegy) - a lényeg a teljesség keresése.

Aki csupán elalél attól, hogy osztályrészéül jutott egy óra egy általa érett nőnek tartott nővel, az bizony komoly tévúton jár.

 

Az érett nőben nem az a lényeg, hogy miképpen kefél problémamanetesen és milyen gyorsan sikerült a piros hetesről lerángatni, majd felrángatni a kéróba, hanem az, hogy miképpen lehet vele vacsorázni, miképpen lehet vele moziba menni, miképpen lehet vele sétálni, miképpen lehet vele társalogni, miképpen lehet vele élni együtt úgy, hogy nem az érettség jut az ember eszébe, hanem úgy tud újra valakivel húszéves lenni, hogy nem érzi a korát, de ugyanakkor minden előnyét élvezi annak a keresett érettségnek - tehát a teljességről van szó, az egyszerre szerelmes szűzlányról és a tapasztalt asszonyról!

 

Aki csupán azzal tud előállni, hogy ledöntött egy 30-40 éves asszonyt fél órára, és mellét verve lelkendezik arról,  hogy az álatala ledöntött mennyire értett az orális szexhez, annak gőze nincsen arról, milyen megélni egy érett asszonnyal mindazt, amit egy fiatal csitri csak imitálni képes, amit egy echte kurva csak illúziókeltéssel képes elérni, amit csak és kizárólag az tud nyújtani, aki nem csak egy félórára adja magát, hanem rázuhintja az őt meghódítóra az összes - eleddig soha nem teljesült - tetsi és lelki vágyait és cserébe pontosan azt adja, amit ő maga kíván: nem puszta szexuális élvezetet magas fokon, hanem annál jóval többet.

 

....mert az igazi érett asszonynál tűnik el teljesen a test, a kor, a beszéd, a környezet, az akármi......semmi nem fontos, kizárólag az ideig-óráig tartó vegytiszta, testetlen teljesség.

 

De ismét mondom....ezt nem úgy lehet megtalálni, hogy a piros hetesen kinézem, követem, meggyőzöm, ledöntöm, ott hagyom, kocsmába futok és mellemet verdesem.

 

Aki ezt teszi, nem tesz mást, mint sikeresen megkefélt egy számára érettnek tűnő nőt.

 

Ez nem baj, lehet így is, de akkor ne áradozzon az érett nőkről...mert olyat még nem birtokolt...

Előzmény: Llywelin (328)
Évonya Creative Commons License 2005.01.24 0 0 349

na mi van ifjúság? összerúgjuk a por???? mitől, honnan érett egy nő? ne vicceljetek már:)

Róka ne ugorj csapdába:DDDDD

egy éret nő bőven 35 felett kezd érett lenni. ha nő akar maradni akkor tud adni, de cserébe él vár egy két dolgot:) talán ezek a 7-es buszon összeszedett éret nők rontanak az amúgy jó karban lévő negyvenes társaim egoján:((  a sokkal fiatalabb férfiak azt hiszik a negyvenesnek már elég ha szép és fiatal vagyok és jól megdugom..... pedig mi már nem a dugásért hanem a szeretkezésrt megyünk, akár a szőnyegre, akár az ágyba, vagy konyhába. a pad már nem olyan érdekes, hiszen ha nem fizettünk milliókat a plasztikai sebésznek már nem vagyunk magamutogatók:)

Róka69 Creative Commons License 2005.01.24 0 0 348

Milyen jó lenne ha neked lenne igazad, de az adatlapra katt és megtudod mennyire cagyok fiatal:))

Gandas, még talán csak tervbe volt véve mikor én már.....

Előzmény: Llywelin (336)
Llywelin Creative Commons License 2005.01.24 0 0 347

ja, és drága gandas! én én vagyok, a saját gondolataimat osztom meg veled, veletek. nincsenek társaim.

és nem beszélek más nevében. te se tedd ezt! kérlek! tudod azt nem illik...:)

Előzmény: Llywelin (346)
Llywelin Creative Commons License 2005.01.24 0 0 346

veled azért komoly zűrök lehetnek...

ha vki ellentmond, azzal azonnal háborút folytatsz. értelmes vitát nem annyira. csepülni könnyen megy és országos igazságoknak látszó  dolgok kijelentései is.

de leginkább megdicsőülni szeret(nél)sz önnön "gyakorlott zsenidtől"... dehát, azért ez nem rajtad múlik, leginkább mások megítélésétől.:)

szóval élvezd tovább ittléted, hallasd oly bölcs hangod (amit annyira szeretsz hallani) :) és adj tanácsokat kezdőknek...:)

ugye ismered a woody allen mondást a tornatanárról?

minden jót neked.

nekem továbbra is élvezetes ennek a topicnak az olvasása...:))

Előzmény: Gandas (345)
Gandas Creative Commons License 2005.01.24 0 0 345
Llywelin és társai:

Legközelebb azért kíméljetek meg minket az "én egy 39 éves érett nőci vagyok, és csak azt szeretném tudni, mikortól számít érettnek egy nő" kezdetű dumáktól (vö. a 309-est a 328. hozzászólással), szerintem "odaát" is léteznek megbízhatóbb módszerek a palimadarak fogdosására.

Mindenesetre én ehhez logikus vagyok :) De látom már, indult egy új topic mindezekről...

Szerencsére mindig akadnak, akiket szabadon lehet csepülni... Róka 69, aki fiatalabbnak tűnik, először még jó irányban tapogatózik, aztán az én hatásomra (kétségtelen, vagy mégsem?) odahagyja a józan irányt, inkább hisz a "halom katyvaz"-nak, amikor ilyeneket ír: "a 40 felettiek, igazi érett nők! Sokmindennel tisztába vannak, ők már nem azt keresik egy ffi -  ban amit a fiatalok (biztonság, mindenáron való férjhez menés...stb) hanem, ha szexről van szó egy igazán megfelelő partnert, aki odafigyel rájuk, nem kezdő, de még intenziv, mondjuk egy igazi
minőségi szexet nyújtó valaki".

Azonban, hála a Jóistennek, a kijelentéseimben "vannak részigazságok"..., óriási megkönnyebbülés ez szívemnek, minő teher szállt le róla hirtelen... Ha nem így lenne, már rég a kórházban dögölnék, idegösszeroppanással, több mint valószínű (336. hozzászólás).
Előzmény: Llywelin (336)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.01.24 0 0 344

A legelső alkalom végül is "semmi különös"...:-))))

 

Huszárik: Csontváry című filmjét néztem. A mellettem ülő hölgy 34 volt, én még...én még nagyon fiatal. Ő mindent tudott Csontváryról, én Huszárikról és Latinovitsról (eredetileg ő játszotta volna a címszerepet).  A film után sétáltunk és beszélgettünk, majd a lakásán folytattuk. Ez esetben a közös téma volt az, ami összehozott minket, és a legtöbb későbbi esetben is ezt az utat követtem, immát többé kevésbé tudatosan. Mit mondjak...jó tanárnőim voltak..

:-)))

 

 

Előzmény: Llywelin (343)
Llywelin Creative Commons License 2005.01.24 0 0 343

osztd meg velem kérlek, érdekel....:)

de ne fosszuk meg az okulni kívánó ifjakat vagy épp idősbeket sem az élménytől...:)

Előzmény: atlantisz2004 (342)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.01.24 0 0 342
helyesn itt is...
Előzmény: atlantisz2004 (341)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.01.24 0 0 341

De, jó ott is is, csak olyan volt a kérés, mintha nem itt szeretnéd

:-)))

Előzmény: Llywelin (340)
Llywelin Creative Commons License 2005.01.24 0 0 340
itt nem jó?

Előzmény: atlantisz2004 (339)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.01.24 0 0 339

szívesen...

 

e-mail???

 

44 éves

Előzmény: Llywelin (338)
Llywelin Creative Commons License 2005.01.24 0 0 338

megosztanád velem?  :)

(hány éves is vagy?) :)

Előzmény: atlantisz2004 (337)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.01.24 0 0 337
Rengeteg....
Előzmény: Llywelin (334)
Llywelin Creative Commons License 2005.01.24 0 0 336

válaszodból ítélve fiatal lehetsz. az írásod első felében jó fele tapogatóztál (bár szerintem egy 30-as nő, még nem annyira érett, inkább a 35+), de a második része erőteljesen gandas hatására vall. ami nem jó, szerintem. mert, mint minden kijelentésben ebben is vannak részigaszságok, de egészében csak egy halom katyvaz.

 

Előzmény: Róka69 (332)
Llywelin Creative Commons License 2005.01.24 0 0 335
nem csalódtam benned...:) szinte szóról-szóra ezt vártam tőled...

Előzmény: bolygohollandi (331)
Llywelin Creative Commons License 2005.01.24 0 0 334
köszi a véleményed :) neked vannak saját tapasztalataid e téren?

Előzmény: atlantisz2004 (330)
olaszmeló Creative Commons License 2005.01.24 0 0 333

hello minndenki,

engem is kezd érdekelni hol lehet felszedni egy érett nőtt, aki igazából csak a szex miatt igényel egy párkapcsolatot? Azért csak...mert valszínűleg van családja, egzisztenciája miegymás...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!