kétlem, hogy kisebb lenne a végsebesség. Biztosan nem forog el a motor 5-ben leszabályozásig. AZt próbálta már valaki, hogy negyedikben vagy ötödikben magasabb-e a végsebesség?
Ez elég nagy sületlenség. A 185 , 195 vagy 205 az a gumi szélessége. Az átmérő mindig egyforma. Ha a felni nagyobb akkor a gumi persebb azért, hogy az átmérő állandó legyen.
Sziasztok, most 1 honapi átvétellel az 1.4 ceed Lx ben ki tudja milyen hüttö folyadék van? esetleges cser szükséges télire? És még 1 kérdés, mintha valami olyant mondtak volna hogy az ülésre tilos huzatot tenni a légzsákokért. (nagy volt az izgalom, ezért nem vagyok biztos benne) Vagy van szpeciál amikröl irtak már a forumon ? Köszönettel , az okitásért! kiaautós
Én úgy tapasztaltam eddig , hogy a vékonyabb gumival a kocsi jobban gyorsul, viszont nincs olyan útfekvése. Nekem az SW 185/65-R15-ös gumikkal jön és a télit is ilyen méretben veszem majd meg. Az előző autómon széles peres gumik voltak könnyűfém felnikkel. Nagyon jól nézett ki és feküdte az utat is rendesen főleg nagy tempónál, de szétrázta az agyam ezeken a szar magyar utakon. Úgy döntöttem az új szídemnél maradok a vékonyabb méretnél télen és nyáron is, ráadásul ez a fogyasztásra is kedvező hatással van. Úgy látszik kezdek felnőni...
Igaz, hogy csak kb. 25 km-t mentem a Firestone Winterhawk gumival(15-ös acéltárcsára szerelt) 1,4-el, de jónak érzem, főleg, mivel a nyári 16 colos is acéltárcsás. Így nem érzem, hogy nehezebben gyorsulna! Lámpánál, ha egy kicsit jobban rá lépek a gázra, ugrik, de nagyon!
"Ma 13:22-kor egy piros CRDI rendszámát írtam fel a Stefánián, kicsit korábban vészvillantott köszönésképpen: kfy-149... jól néztünk ki egymás mellett a lámpánál, első helyen két CRDI Cee'd... :)"
Ugyanez volt a Swift2 megjelenésekor.... (ugye emlékszel? :-) ) Majd ha a ceed-ből is lesz néhány tízezer, akkor ez elmúlik. :-)))
Nekem a Fulda Kristall Montero2 nagyon bejön, most kerültek fel, már az előző autómon is bizonyítottak, itt eddig még jobb a véleményem róluk... az ADAC ajánlott minősítést adott neki, amúgy német gummák... :)
Ma 13:22-kor egy piros CRDI rendszámát írtam fel a Stefánián, kicsit korábban vészvillantott köszönésképpen: kfy-149... jól néztünk ki egymás mellett a lámpánál, első helyen két CRDI Cee'd... :)
Esetleg itt is előfordul az illető? :)
Más:
Ez az átvizsgálás mindenkinek ment, úgy fest... :) Akinek problémája volt a szellőzéssel (most had ne olvassak vissza), annak tényleg érdemes lehet, mert az is benne van a listában... figyelem, a szórólapon galád módon nettó árak vannak az akciós cuccokra!!! ;)
Egész jók ezek a Firestone Winterhawkok,az új felnijeimről ugyanez nem mondhato el:( Nem nagyon hallok gördüési zajban változást a nyári Michelin Energie gimmák után. Most olyan mintha alufelniket raktam volna föl,mintha hosszabb lenne a fékút és rosszabbul gyorsul:( Nehéz szar felnik:(