Ma délután láttam a klippet.
Nekem tetszett. Sokkal rosszabra számítottam! :)
Nagyon jó a játék a fénnyel!
Nekem az egész olyan mintha egy koncert film lenne csak épp valaki rátenyerelt a pause gombra a DVD-n és utána körbenézne.
Kicsit Szárnyasfejvadász szerű, nem?
Kedves falum, köszönöm, pontosítanom kell: "Szerintem pont, hogy egyre inkább FŐLEG a habzószájúak járnak koncertre, stb.". Köszi!
A bejegyzés alatt azt értettem, hogy az Ákos-koncerteknek mindig volt egy kemény magja, és volt egy jókora "csendesülős" része - Érzésem szerint ez útóbbiak lassan fogyni kezdtek, a "kemény mag" viszont megmaradt.
kedves rajmunder: írtad lentebb, hogy néhány dolog Neked sem tetszik Ákos életművével kapcsolatban. Természetesen nem kérem Tőled, hogy fikázd Ákost, de érdekelne, hogy mik ezek a "dolgok" (esetleg régi dalok?)
Én pl. pont arra gondoltam valamelyik nap, hogy lesz-e negyedik kislemez, és hogy az vajon melyik dalból fog kijönni? Most azt remélem, hogy a Virrasztóból...
Elnézést, nem volt szép valóban! De annyira felbosszantott!
De szerintem ez olyan dolog, hogy a sok kritika mellett mindenki szereti és tiszteli a munkáját, akkor nem írnánk ide! Az, hogy megosztjuk egymással a jó és rossz véleményeket, szerintem a topic és az oda írók szíve-joga! Ettől még nem vagyunk elégedetlenek!
Legalábbis én nem! Attól, hogy pont ez a MAK klip nekem nem jön be.... istenem! Viszont ezer más amit csinál, merg qrvára bejön!
Ne hülyézz kapásból, ha megkérhetlek.
Inkább olvass. (A Para-hasonlat már önmagában is sértő.)
*
_Zoltán_ válasz erre | adatok | e-mail 2003-04-16 10:41:00 (5256)
Ákos egyre elborultabb módon fogalmazza meg a híreit.:-))
TMK válasz erre | adatok | e-mail 2003-04-16 17:56:22 (5261)
megjottek a jegyek.
:(((
kiba*zas nem oda ulsz kategorian belul ahova akarsz. :(((((((((((((((((((((
hangado válasz erre | adatok | e-mail 2003-04-17 13:10:30 (5272)
egónövelő kis izé, közesincs a szöveghez tökéletlenség.
emulator válasz erre | adatok | e-mail 2003-04-17 13:29:17 (5273)
Sohase gondoltam, hogy megélem azt az időt amikor már nagyon kevesen lesznek kiváncsiak Ákosra. Lemez eladása csökken, koncertjein nincs teltház!
*
És ezek csak a legutóbbi hozzászólások közüli idézetek. ne akard, hogy kigyűjtsem az összes genyózást a hozzászólásokból, mert az minannyiunknak megterhelő lenne. Mellesleg a kivételeket is megemlítettem az előző hozzászólásomban, te mégis magadra vetted. Vajon miért?
Én idén azt szeretném kapni Ákostól, hogy tényleg november 15-én legyen a koncert.Szülinapom lesz:))
És én is jubilálni fogok törzsrajongóhoz híven: én is 1991.nov. 15-én voltam először a BS-ben..csak nem fenn, hanem lenn:)14 évesen.Mekkora koncert volt!
AZ, hogy Ákosnak beesett volt az arca, azt nem fikázásnak szántam.Akkor leírom azt is, hogy szép volt az öltönye és jól fel volt nyírva a haja:))
Sőt, néha keresztbe tette a lábát és olykor-olykor még pislogott is.Na, így teljes a leírás.
Szerintem én egyik csoportba sem vagyok sorolható! Járok Ákos koncertre, óriásit tudok rá tombolni. De simán le tudok menni egy disco-ba, és ott is jól tudom magam érezni. Ákos klubba is lemegyek, sőt Mode klubba is!
Dedikálni mondjuk soha nem mentem el, annyira nem vagyok fanatikus. (úúúúúúútálok sorban állni, elvesztegetett időnek érzem...)
Viccesek vagytok. Ha az ember nem tudná hogy ez egy rajongói honlap, nehezen hinné el…
Itt csak a kritika megy folyton (tisztelet a kevés kivételnek, you know who you are): nem jó a klip, nem jó a koncert, nem jó a kiállás, nem jó zúzás, nem jó a lemezfogyás, nem jó a nemjó, túl kövér, túl sovány, ezt így kéne csinálja, azt úgy, azt meg főleg nem kéne. Majd mi megmondjuk.
Folyton temetitek a csávót, ő meg folyton megújul. És marad mindig ugyanaz. Egymilliószor hallottam már ezt a fanyalgó dumát: “Már nem olyan, mint régen.” Vagy a legtutibb: “Csalódtam benne.” Közben meg minden évben kapunk valamit tőle, idén egy jubileumi unpugged-bulit, tavaly egy megújult bandát és egy igenis NAGYSZERŰ új albumot, azelőtt egy kis DVD-t, saját rendezésű klipeket (más magyar klip esetén elképzelhetetlen technikával), világraszóló multimédiát minden CD-n évek óta. Közben kis verseskötetek, színházi szerepek, múzeumi kísérőzene, filmklub, Tarzan-fordítás, Orwell-év. Nem jut minden eszembe. Felsorolhatatlan sokféleség. És mielőtt engem is b@sztatnátok egy kicsit, én sem vagyok mindennel elégedett, de látom és tisztelem a befektetett munkát, a lelkesedést. Nekem ez számít, nem az, hogy beesett-e az arca, vagy hogy mit írnak a szaros újságok.
15.000-nél jár az Aranylemez, a ÚT jelenleg 20.000-nél tart. - ezt Ákos mondta.
Állítólag azért a MAK-ből let a klip, mert a visszajelzések alapján, az volt a legnépszerűbb dal. Tehát szerintem ez olyan gyorsan összetákolt klipecske lett, eredetileg talán az Ölelj meg újra-ból akarták...
Az Ikon koncerten volt az első ilyen megdöbbentő élményem... Miután vége lett a koncertnek sokan elmentek diszkóba!!! Azt már nem is említem, hogy hány emberen volt "civilben"...
Ha ezt látom, nekem is nagy élményem lett volna. Pozitív!!! Végre nem szemellenzős, végre nyitott emberek... (bár a diszkó azért túlzás, én nem tudnék lemenni! Bár mostanában már igen, lévén, hogy jóval kevesebbet "kapok" koncerteken, mint eddig).
Nagy élményem a Hűség dedikálásról két kopasz, fehér sportdzsekis, izmos fiú, akik kiugrottak a kocsiból, odamentek, vettek két CD-t, aztán beugrottak a kocsiba és elmentek. Tehát TUDTÁK, hogy aznap dedikálás, és FONTOS volt nekik, hogy meglegyen első nap a lemez, de nem álltak be a sorba, nem vették fel a Bonanza jeleket a nyakukba és nem volt életre szóló élmény nekik egy Ákos firka a borító legszebb helyén.
(mit fogok én ezért kapni... de ma ilyen őszinte napom van. A buliban meg én leszek megint egyedül innen!-ha már a rajongásnál tartunk).
Ezt nem akartam említeni...
Nekem elsősorban nem bulizást jelent egy Ákos koncert, vagy maga a zenéje. Épp ezért nem is voltam és nem is megyek semmilyen Ákos klubba. Utoljára a 101-ben voltam 2-3 éve...
Lehet dobni a köveket! :)