Róma-szenvedély topik mellékleteként nyitottam ezt a topikot, hogy minden, ami reptérről bejutás, buszjegy és RomaPass, szállás és hasonlók itt legyen. Az összes infó részletesen megtalálható a http://roma-szenvedely.eu/ oldalon is. Az "őstopik" így remélhetőleg megmarad azon témáknak, melyek Róma történelméről, felbecsülhetetlen kincseiről és a Róma iránti szenvedélyről szólnak. Ha itt megtudtál minden gyakorlati tanácsot, nézz be oda is, hogy megtudd, más mit szeret Rómában.
Köszi:) Képzeld, amikor az új oldal készült, ami az időmön és energiámon túl nem kevés pénzbe is került, és mivel ez nem ingyenes tárhelyen van, havonta is pénzbe kerül, írtam az Olasz Kultúrintézetnek, hátha valamiben segítenek. Ez egyrészt az oldal létrehozása, másrészt az lett volna, hogy segítenek abban, hogy fotózhatnék templomokban, illetve olyan helyeken, ahol normálisan nem lehet. (hozzáteszem, fotós vagyok, nemzetközi fotós igazolvánnyal). Szóval kedvesen, de szépen elhajtottak:) Róma polgármesterét se nagyon érdekelné szerintem.