Az volt a musor, hogy ott ultek ok harman, es klipekbol adtak le 1-2 percet, majd ok elmondtak a velemenyuket, es 1-5-ig terjedo jeggyel osztalyoztak. A Fiestas csoka nem tartotta klipnek a dolgot, Agnes Vanilla azt mondta, hogy ebbol sokkal tobbet ki lehetett volna hozni, meg egybol forgatokonyv jatszodott le a fejeben, hogy o hogyan csinalta volna /mint tudjuk, Agnes Vanilla mar 4 sajat klipet rendezett, ennek szinvonalarol inkabb most ne essek szo/, es a Zanzi gitarosa sem volt igazan hanyattesve a kliptol.
Jomagam velemenyerol meg csak annyit, h en mar az elozo albumnal ereztem, hogy ez a zuzok a gitarral cimu Akos dolog nem nagyon fog bejonni nekem, amikor megjelent a klip, akkor hallottam eloszor ezt a Majom a ketrecben notat, a zene egyaltalan nem jott be, es a kliptol sem estem hanyatt. Ez van, izlesek es pofonok.
Ezert is fog nagyon jol jonni nekem ez az Andante koncert ;) Lassu, nyugodt, vonosokkal.. mmmh ;)
A jegyárak témához annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy nem az a probléma, hogy 4-5-6 ezer forint egy jegy, hanem az, hogy ez nagyon sok ember havi fizetésének 5-10%-a. Sajnos engem sem a Nemzeti Bank támogat anyagilag és engem is szíven ütött, hogy ennyi pénzt kell kiadnom érte, tehát máshonnan közelítem meg a dolgot.
Amikor a levlistáról értesülve megtudtam, hogy milyen produkció van kialakulóban bizony összefutott a nyál a számba az MTV Europe és VH1 hasonló produkcióit (pld.: Eric Clapton, Nirvana, George Michael, The Cure) ismerve. Valószínűleg ilyen jellegű koncert Ákos részéről nem lesz még egy a közeljövőben és ha csak fele olyan hangulatos és szép lesz mint a fent említettek akkor tulajdonképpen (kis túlzással) ingyen van.
A kedvesemmel úgy tervezzük, hogy meglátogatjuk a koncertet, utána elköltünk egy kellemes vacsorát valamilyen kulturált helyen, hazamegyünk és egy pohár vörösbor társaságában az éj leple alatt beszélgetünk a teraszon és szarunk a jegyárakra, és a mindennapok gondjára-bajára.
Amikor tavaly ezt a dalt meghallottam, egyből egy zúzós koncertklip lebegett előttem...
erre itt van egy fénykép-sorozat, amely sokkal jobban illett volna egy lájtosabb, melódikusabb ÁKOS dalhoz az ÚT-ről.
A VIVA-n én is láttam a beszélgetést, de Ákos szavaiból úgy tűnt, hogy a nov.15.-i buli még nem 100%-os. (azaz az időpont és a helyszín még nincs végleges szerződésben lerögzítve)
A HÍR TV-s interjú szerintem is kicsit lapos lett, de ezt Ákos is érezte, hisz' a végén elképedve kérdezte, hogy "ennyi volt a műsor?"
Philipnek is hiányérzete támadt és megígérte, hogy "folyt.köv.!" Nagyon sok témáról nem is tudtak beszélni, inkább a tavalyi Kossuth téri 'összejövetel' volt a fő téma...
ó, választ kaptam. nem is reméltem, hogy tőled...
nem vagyok rajongó? dehogynem. (bár időközben felnőttem kicsit). értékelem a jót. hallgatom a zenét, és ott vagyok a tömegben. ezt lehet dícséretnek venni.
de.
nem fogok elsiklani a negatívabb dolgok felett.
nem tetszik a klip, nem teszenek a maxik és az egyéb pénzszerző műveletek sem. (a volvo különben is jobb mint a ...)
ilyen vagyok. ezért lehetek rohadék beszóló már megint.
de nem mindegy mit írok? Ákost ez nem zavarja, "nem nekünk csinálja" amit csinál és nem úgy ahogyan mi akarjuk...akkor?????
A jegyeken az volt rajata ,hogy a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Akkor már reggel 8-kor beállok a sor elejére:))))
Valszeg az egyetlen helyszin ahol nem kell meghatározott helyre leülni,szerencsére.(ha jól sejtem)
más: a HIR tv-s beszélgetés megint általános dolgokról szólt nem az aktuális és jövőbeli feladatairól. A véleményem az ,hogy aki az átlagosnál jobban figyeli Ákost akkor már hallotta ezeket a dolgokat.
Ma kaptam meg az Ákos Andante koncertjegyet. Én Budapestre megyek. Az a problémám, hogy a Trixyvel együtt mennénk, de nagyon valószínű hogy nem tudunk egymás mellé ülni, mert amikor rendeltük a jegyet, nem engedett kettőt rendelni. Nekem a 19 sor 11. székére szól a jegyem (jobb közép). Azt nem tudom, hogy a Trixynek hova szól, de kicsi az esélye, hogy mellém. Olyan kérdésem lenne, hogy ha valakinél megvan a 10-es vagy a 12-es nem tudnánk -e elcserélni a Trixyét arra? Persze abban az esetben, ha az illető nem társasággal megy. (bár erre is kicsi esélyt látok)
Nekem csak annyi volt, hogy valaki telefonon rakatott felre jegyeket, azt kellet megvarnom. Mondtam, h 10-15. sor kornyekere kerek egyet, mondta 11. osr kozepefele van, mondtam ok, kerem azt. Ennyi.
A 10-es én vagyok:)))
De nem tudom melyik oldal, holnapra megnézem.
Te is a Publikába vetted?És nálatok is olyan végtelenül "kedves" volt a jegyárus csajszi?
A hétvégén nekem is volt szerencsém látni az új klipet. Ehhez a zúzós dalhoz én is mást vártam, de az itt leírtak után rosszabbra számítottam. Viszont az nagyon tetszik, hogy olyan videoklipet csinált, mint még senki. És tetszik ahogy össze van vágva. Persze ez is profik munkája, mint minden más is, Ákos körül.
"Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy az elmúlt napokban meglehetősen ocsmány hangnem uralkodott el a topicban; jó volna ennek véget venni! Mindenki nézzen körül a saját háza tájékán ezügyben..."
Akkor nem görgetek visszább, épp most akartam végigolvasni pár heti lemaradásomat...
Az új klipp: nem tetszik, más vártam mint amit kaptam (úgy veszem észre, ezzel nem vagyok egyedül...)
Ez van.
Andante: a miskolcira megyek/megyünk. Pesti létemre :)
Az Ikon is elég jó, de nekem az Ilyenek voltunk a kedvenc klipem.
Majom a ketrecben: sok Ákos-dalhoz készült koncertklip, amihez talán lehetett volna más is, most viszont tutijó lett volna egy koncertklip. A "Fény Képes" megoldás nem rossz, de nekem nem jön be.