Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Annnó leírtam a Mozillára, hogy mi volt a szopásom, ott csak kicsit hümmögtek, hogy "minek van benne ennyi levél" meg hasonlók, így nehéz komolyan venni. És tudjuk, hogy naptárra naptárkezelő kell, de teljesen jól és értelmesen lehet benne keresni és win keresőjébe még a csatolt fileok is benne vannak. Nekem gyors és hatékony, aztán folytathatjuk tovább, de Mozillával fél napot játszottam mire másik gépre át tudtam tenni, valahogy nem nekem való a logikája, inkább fizettem volna, csak csinálja meg más.
De miért kellene kidobni az Outlookot? Főleg ha megszokta, azzal is lehet olvasni a Gmail leveleket és megmaradnak a szerveren. Van valami konkrét bajunk vele, vagy csak azért, mert MS?
Hehe, volt nekünk korábban nézeteltérésünk hasonló témakörben, mi akkor ezt megbeszéltük egyszer, szóval ne érts félre, de tényleg zöldség, amit írtál. Az Outlook szvsz nem olyan kidobnivaló levelező, van annál sokkal rosszabb is, habár a Mozilla megoldását költöztetés szempontjából jobban komálom én is. De a mappaszerkezet a PST fájllal öröklődik tovább, a névjegyzéket meg import-export útján szépen átveszi. Őszintén szólva semmi szopás nincs vele, hacsak nem outlook expressből jön a névjegyzék. Ezek napi rutin dolgok nálam is, és komolyan nem értem, miért írtad, amit.
Csak mert itt is sokkal több a read-only, mint minden index topikon. Ezt elolvasva az átlag Outlook felhasználó elgondolkodik, hogy most tényleg szart használ?
Hát, dehogy.
Persze biztosan meg lehet győzni, de ez ettől még kinyilatkoztatás.
Az adott esetben is kérdés, hogy készült-e mentés az adott esetben, akár csak egy Windows biztonsági mentés másik partícióra. Ha ilyeneket kinyomoznánk, a kérdező is előrébb lenne, de egyszerűbb leírni amit megtettél.
Évek óta ezért sem segítek itt érdemben(kötözködöm? így is fel lehet fogni) és ezért vannak jó páran, akik inkább privátban intézik ügyeiket.
Akkor most megtanulta, hogy menteni kell. Taormina is ilyen hülye volt, nem bírtam megmagyarázni, hogy gépcsere vagy telepítgetés miatt nem vesznek ez al adatok. Aztán belebabrált magának, megnéztem, visszaszedtem, megkapta legalább a wab-ot, oszt meg sem bírta nyitni. Aztán feladtuk :-D
Mindig írjuk, nem csak fényképek vannak, de doksik, jelszavak, kedvencek, akármik. Bár a világ felhőződik ezerrel, akkor tiltakozunk az automata mentések ellen, mert jajj ne kémkedjen, majd ilyenkor rájövünk, hogy milyen fasza. Van egy csomó helyi cucc, foglalkozni kell vele, főleg ha valóban Outlook és nem + Express.
Outlooknál alapban outlook.pst és archive.ost file van, vagy amit hozzáadtunk, átneveztünk. Vezérlőpult/posta/adatfileok menüpont alatt megmondja, hogy hol van a file. Ebben benne van minden. Egyéni marhaságom, hogy a dokumentumok könyvtárba csinálok helyet és akkor elég azt az egy könyvtárat menteni, egy szopóval kevesebb.
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék ha valakinek van tippje:
Bekapcsolom a gépet, bekapcsológom kéken világít, ventik és vinyo elindul. Zöld és piros led meg se moccan. Majd úgy 10-15 másodperc múlva bekapcsológomb kattan, kék lámpa elalszik, újra kattan, kék lámpa újra világít. ezután megjön a síp, zöld led és piros led és felépül a rendszer.
A kérdés, miért nem elsőre, miért kapcsol egymás után magától ki majd be a bekapcsológomb?
Viszont mivel egyikőnknek sincs PE-je (jó, nekem van - valahol a szerszámos ládámban egy hordozható)...
Ráadásul nem jó dolog olyasmik telepítésére a delikvenst, amihez gőze sincs, mert az tényleg gombnyomásos távvezérlést (értsd: minden kattintást a szájába kell rágni) eredményez.
Gondolom, jók lesznek azok a könyvjelzők is, ami a Chrome-ban van, ha már a FF-ból importált.
Könyvjelzők -> Minden könyvjelző megjelenítése -> Importálás és mentés -> Adatok importálása másik böngészőből... Innen meg értelemszerű. De, ha a FF-ból importálni tudott, elvileg ott kell lennie valahol.