XENON TAPASZTALATOK: Tegnap trutymó párás, esős időben jöttem haza. Fekete aszfalton is remekül látni vele, jó messzire, és szép fehér a fénye. Az út jobb szélét kb 80 méterig világítja meg.
Ma reggel láttam a 17. kerületben a Bakancsos utcánál egy biztosító előtt állni egy 1.6 benzines EX vagy EX Limited SW-t piston grey színben, rendszáma: KYL-056. Innen valaki esetleg? :)
Én nem mentődobozt kaptam, hanem a hosszúkás csomagba, amiben az elakadásjelző van, hosszant belepréseltek lezárt (lehegesztett) nejlonban azokat a tartozékokat, amiket egy mentődobozban találhatunk. Helytakarékos megoldás, az biztos, csak nem tudom, a rendőrök értékelnék-e..:)
Joestet, szokott topikolni olyan akinek XR-tuningolt a gepe? Erdekelne az elso-hatso szoknya foldtol mert tavolsaga :) Ertem ez alatt, hogy mennyivel lenne alacsonyabb vele a kocsi? Koszonom
Én szept. 16-án rendeltem meg az autót, 1.6 CRDi SW EX + el. csom. plus. Nekem is azt mondták, hogy november vége, december eleje. Nekem pénzügyileg jobban jön ki ez az időpont, de érzelmileg, hát... Szóval nehéz! :) Nem érdeklődtem van e hír az autóról, mert úgy is szólnak, de lehet a héten majd megteszem. :) Addig lehet tervezni a téligumit, meg a kiegészítő dolgokat. Tényleg ha már itt járunk, elsősegély dobozt kaptatok hozzá, vagy külön kellett venni?
Ha jól olvasom én is ezt írtam. :)) Vagyis, hogy te veszed fel a hitelt és te fizeted a törlesztést, csak az első év részleteit a kereskedő fizeti ki az általad befizetett összegből (és még marad is neki).
De hogy jó fogás az vitathatatlan. Hiszen azon nem tudom hányan gondolkodnak el, hogy 200-al többet fizetsz, mintha saját magad fizetnéd a részleteket.
Abból a szempontból jó fogás, hogy eladja neked a kocsit. Aztán majd rájössz. KB olyan mint a reklámautó. Hogy fizethet a cég helyetted? Hogyan számolja el adóügyileg? Ez egy sima halsztott hitel lehet amiben majd a következő kilenc évre elosztva ott van az első év is kamatostúl. Díler szaktárs pénzügyi szakember majd elmondja neked.
Megkérdeztük a lehetőségeket és megnézegettük az autókat. Egy nagyon korrekt értékesítővel találkoztunk.
Rákérdeztünk a "Ne fizess törlesztést" akcióra is. A lényege, hogy felveszed a hitelt az autóra, aminek a törlesztését a cég fizeti egy évig. Hogy mi ebben az üzlet nekik? Az, hogy ennek fejében e befizetendő összeg több, mint amit te fizetnél be a banknak törlesztésként egy év alatt. Kb 200 ezerrel több. Ugyan nem nagy összeg, de biztosan kiszámolták ez és a hitelért is kapnak jutalékot. Sőt, ha belegondoltok, akkor márkahűségre is ösztönzi az ügyfelet. Szóval szerintem jó kis üzleti fogás ez!
A lényeg, hogy kinéztük az autót 1,4 EX Limited lesz, a színt még nem tudjuk, majd később megnézegetjük élőben mindet.
2 hete voltam a kereskedésben, akkor azt mondták, hogy a fekete színben nem kapkodják el a gyártást, nov. végére, dec elejére várható.
Milyen jó volt régen a Merkúr időkben !
Nem kellett izgulni, hogy 1 vagy 2 hónap, az meg már mindegy volt, hogy 5 év, vagy 5 és fél.
Viszont akkor, legalább volt sorszám és tudtuk követni, hogy hol tartunk.
Picit bosszantó, hogy a XXI. században, nem lehet hétre pontosan megmondani a várható időpontot. Legalább valamilyen azonosító szerint követni lehetne, de nem!
Több cikkben megjelent, hogy heti 1000 db SW gurul le a szalagról. Ezek szerint nagyon sok megrendelésük lehet.
Sziasztok! Ha tud valaki jo allapotu hasznalt lemezfelnit (15"-ost) Ceed-re tegye mar meg, hogy dob egy mailt nekem... Keresek mar hetek ota (duen.hu, hasznaltauto.hu) es sehol nincs, 12.000 Ft-ot meg nincs kedvem adni darabjaert :) Melleselg ha valakinek kell egy 15"-os, 4x100-as, ET49-es lemezfelni az is irhat :) Koszonetem.
1.6 CRDI EX Lim. (+ vele kapott "veletlen" extrak :))
Ja igen, és láttam a netten utolagos beszerelhetö könyöklöt , minden modositás nélkül. Én hiányolom mert az elöbbi autoimban voltak és ebben a szerény öszeállitásban amit választottam nincs. Valaki már szerelt be ilyet ? melyik tipus talál a legjobban ? ha netán valaki átesett ezen az ügyön, kérem irja meg. 1.4 LX