egy 1.6CRDI SW LX+ varomanyosakent erdekelne nehany Ceed tulajdonos tapasztalata, hogy hany kilometer volt az autojaban atvetelkor? Ezenkivul jol jonne meg nehany tanacs, hogy mikre kell majd odafigyelnem atvetelkor.
XENON TAPASZTALATOK: Tegnap trutymó párás, esős időben jöttem haza. Fekete aszfalton is remekül látni vele, jó messzire, és szép fehér a fénye. Az út jobb szélét kb 80 méterig világítja meg.
Ma reggel láttam a 17. kerületben a Bakancsos utcánál egy biztosító előtt állni egy 1.6 benzines EX vagy EX Limited SW-t piston grey színben, rendszáma: KYL-056. Innen valaki esetleg? :)
Én nem mentődobozt kaptam, hanem a hosszúkás csomagba, amiben az elakadásjelző van, hosszant belepréseltek lezárt (lehegesztett) nejlonban azokat a tartozékokat, amiket egy mentődobozban találhatunk. Helytakarékos megoldás, az biztos, csak nem tudom, a rendőrök értékelnék-e..:)
Joestet, szokott topikolni olyan akinek XR-tuningolt a gepe? Erdekelne az elso-hatso szoknya foldtol mert tavolsaga :) Ertem ez alatt, hogy mennyivel lenne alacsonyabb vele a kocsi? Koszonom
Én szept. 16-án rendeltem meg az autót, 1.6 CRDi SW EX + el. csom. plus. Nekem is azt mondták, hogy november vége, december eleje. Nekem pénzügyileg jobban jön ki ez az időpont, de érzelmileg, hát... Szóval nehéz! :) Nem érdeklődtem van e hír az autóról, mert úgy is szólnak, de lehet a héten majd megteszem. :) Addig lehet tervezni a téligumit, meg a kiegészítő dolgokat. Tényleg ha már itt járunk, elsősegély dobozt kaptatok hozzá, vagy külön kellett venni?
Ha jól olvasom én is ezt írtam. :)) Vagyis, hogy te veszed fel a hitelt és te fizeted a törlesztést, csak az első év részleteit a kereskedő fizeti ki az általad befizetett összegből (és még marad is neki).
De hogy jó fogás az vitathatatlan. Hiszen azon nem tudom hányan gondolkodnak el, hogy 200-al többet fizetsz, mintha saját magad fizetnéd a részleteket.
Abból a szempontból jó fogás, hogy eladja neked a kocsit. Aztán majd rájössz. KB olyan mint a reklámautó. Hogy fizethet a cég helyetted? Hogyan számolja el adóügyileg? Ez egy sima halsztott hitel lehet amiben majd a következő kilenc évre elosztva ott van az első év is kamatostúl. Díler szaktárs pénzügyi szakember majd elmondja neked.