E30-ba viszont mindenképp 260-ast rakjál. Amúgy is jobb a 220-asnál;) 4,1-es diffivel az 5-ik 1:1-es áttétellel sztem max 180 körül lehet a vége, ellenben elég hamar leforogna;) :DDDD
Urak! Ha ledes izzót teszek az irányjelző helyére, ugye akkor gyorsan fog villogni, mert olyan mintha ki lenne égve mert nincs szinte semmi ellenállása. Ha CANbuszos ledes izzót akkor működne a dolog rendesen? Hallottam egy ilyet! Megerősítené illetve megcáfolná valaki?
Hát gyerekszállítónak én sem javasolnám... a Méhari nem került szóba? :)
Pár éve együtt kipróbáltunk egy Skyline-t, a próbaút után a feleségem közölte, hogy ha akarom, vegyem meg nyugodtan, de ő nem fog beleülni. Pedig 60-nál nem is mentünk gyorsabban :)
Jó kis bringa az. Feleségem kapott néhány éve az egyik előző munkahelyétől egyet bejárni (nem Climbingot persze), komoly minőségi cserének érződött a sok Wagon R meg Ignis után.
(Engem a kocka Pandák izgatnak inkább, legjobban a Skyline, de sajnos kihaltak már.)
Na mégsem veszem meg, elég lesz bajnak és gondnak a Fiat Panda, amit gyerekszállítónak vettem. A zsiga második tulajos (25 éve) és 2002-es felújítás után ment 58.000-et. Amúgy pöcc-röff, szépecske, 150e az ára végül. Ha érdekel valakit, Pécsen van :)
Köszi, majd megkérem öcsémet boríítsa oldalra ;) Egyébként precíz tulaj, nem akarja kipróbálás, bemutatás, átnézés nélkül eladni, hiába kopogtatott öcsém a pénzzel az ajtaján...
Sosem volt ladám, és ha jó, jó áron van, akkor megveszem kipróbálni. De ismerem magam, h nem lesz évekig meg, annyira azért nem lehet érdekes :) Azt el tudom képzelni, h max Budapest-Esztergom-Lepence-Visegrád körben autózok vele egy kellemeset, de a szerelgetés, OT-ra felkészítés és tuning nem vonz.
Ilyen távok megtétele után elhiszem, hogy nem kívánod az élményautózást. Nekem évi 50-60e volt a legtöbb egy bugyi kék C3-assal ami így visszagondolva életveszély volt már 140-nél is, de már az is sok(k) volt. :) Ráadásul akkor huszonéves voltam. Szóval az élményautózás egyik legfontosabb alapfeltétele valóban az, hogy az ember ne unja a vezetést. Na, meg egy élményautó is szükséges hozzá.
Nah gyors hátra mente ma garázsba megnéztem a cikszámott mind a két váltónál.ami volt előtte motor az e34-ből m50b20 no vanos annak a váltónak a száma pedig: 260.0.1663
Amit meg belerakok motort az meg e36 m50tub25 és a saját váltója van rajta jelenleg annak meg a ciksszáma: 220.0.0225.96
Kérdés hogy hagyjam rajta a saját váltóját?Jah meg jelenleg 4.10 difi van a kocsi alatt pénz szűke hiányában majd később lesz bele rakva speer difi.Meg ami fontos tényező hogy e30-ba raknám a motort.
Jó fáradt vagyok, de: a 260-as biztos, hogy m50b20 alól való? Amúgy meg az áttétel dolog úgy van, ahogy - nem tenném, max difi cserével. 3,15-ös eredeti 25i diffivel nem lesz pörgős a 25i.
Fel, de nem érdemes. A 260-as áttételei nem az M50 motorhoz való diffihez vannak kitalálva. 5-ik áttétel pl nem 1:1, hanem 0,81 körüli. Nyilván közben sem egyezik.
Nálatok csak én nyomom jobban. Se zsigulim, se bmw-m, de mindig vennék... .DDD
Mostanában időm sincs keresni, örülök, hogy még élek. Retek doblóval 5 hónap alatt 45 ezer km, eddig is süket voltam, de most még inkább. Pláne, ha szél van (van tetősín - bár eddig egyszer sikerült is használni) autópályán. 150-nél úgy zenél, mintha marslakók adó vevővel keresnék a frekvenciát.
Ideje munkát és autót váltani. Esküszöm nem is kívánom, csak nagy-nagy ritkán az élményautózást.
Még Gábor barátommal is rég hallgattam már meg a Sárga Zsiguli c zseniális dalt néhány sör kíséretében. Igaz Nasszer Kollega;)