Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Képzeljétek,annyira vágytam még egy éve a kertre,hogy képes lettem volna beköltözni,egy teljesen lerobbant,rossz elosztású házba,csak,mert szép nagy fák voltak az udvarban.Még jó,hogy van aki visszahúzzon időnként a földre! :)
A fák viszont hiányoznak még mindig.Most nézegetek mindenfelé,hogy milyet kéne ültetni.
Mi pedig mit meg nem teszünk hogy daloljanak... Tegnap egy kertészetből beköltöztettem kettőt a fügefára, de leléptek anélkül, hogy modellkedtek volna:(
Háááát...elvileg itthon fényképeztem, hacsak nem voltam részeg:))) Szeresncsére nálam a gazoktól jó távol látom őket, szóval addig nem zavarnak! Húha!!! Hát akkor én most nagyon rosszat tettem, hogy felraktam ide a képüket!! Na, most izgulhatok, nehogy felismerjék magukat itt!:)))) A levelibéka helyes volt-köszönöm-, de mikor este elkezdett "dalolni" akkor már kevésbé szerettem!
Bocsi, ezek nem az én csigáim???? Érdekes,rengeteget hadakozom a csigákkal, de éppen tegnap feledkeztem bele egy párba, amint ők meg éppen egymásba feledkeztek bele.... Többet nem árulhatok el, tiltja a diszkréció... És az a kis levelibéka, nagyon kis helyes...
Köszike:) Tökre amatőr vagyok, nem lesem a pillanatokat, csak úgy "bejöttek" a képbe! Mármint a szárnyasok:) A többiről meg jó sok képe van, csigákról, békáról, és szitakötöről van vagy 100! Tavaly nyáron 2 napon keresztül rohangáltam egész álló nap utánuk a kerteben!! Sztem a szomszéd már hülyének nézett:)
Érdeklődni szeretnék,hogy a "feri" rózsa rózsaszínből nálatok is seccperc kifehéredik?Így se rossz,de akkor vennék fehéret is,hátha fordítva csinálja!:)
Senki nem mondta h rossz, de 1/60-nál amúgy is bemozdult volna.Ne mindenáron 1,8-al dolgozz, van rajt szűkebb is, de ha fényszegény, akkor emeld az ISO-t.
Szia!! Én is örülök:) Orchik nagyon jól, már a nyári helyükön!! Mind gyönyörűen fejlődik:) Mindjárt hozok csak Neked az aktuáális gyönyörűségről képet!:)
Hááááttt....... Törzses rózsát már nagyon szeretnék!! Hófehéret:))) Fácskákkal hadilábon, ami az álmom ugyancsak az egy japánjuhar! Kúszónövények??? Lonc, klematisz, és vagy egy futórózsám:)))