Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Szóval ha lementetted azt a pst-t, akkor abban van minden.
Mindenki másképp csinálja, nekem van olyan perverzióm, hogy egyszer elindítom az Outlookot, akkor megcsinálja az alap pst-t a helyére, kilépek belőle, letörlöm a pst-t, következő indításnál anyázik, hogy nem találja és akkor kijelölöd, hogy hova másoltad vissza mentésből. Azt meg leírtam, hogy a vezérlőpultban merre lehet hozzáadni, de Outlookban a file menü/megnyitás is segít, itt már verzió kérdése, hogy mikor hány lesz és hova teszi a leveleket.
2. halozati csatlakozas megnyit, pici forgalom tuske, avg es egyebek procit foglaljak, halozati forgalom nincs, mozilla beall 200 Ram-ra
b valtozat:
1. halozati csatlakozas megnyit - csak avg es egyebek erdeklodnek egy picit
2. mozilla megnyit - proci terhelesen nagy megugras, mozilla es egyik svchost a ludas, uresjarat 40%-ra csokken egy idore, majd 90% lesz
tovabbiak azonosak:
3. webes bongeszesnel mozilla elkezd lasssan hizni, ha kugli maps oldalt megnyitjak, 500 ram-ra ugrik es folyamatosan no, ha tobb ablak van nyitva, 700 ram-ig lattam, utana bezarult
4. yahoo megnyitasakor csak bongeszo foglal 55% cpu-t, s.img.yahoo weboldalra varva par percig halott a kepernyo, csak egerkurzor mukodik, utana latszik, hogy halozati forgalom nem volt, proci terheles kozel 100%-ra ugrott, de nincs nyoma, hogy csak a bongeszo, vagy mas is okozta
5. mozilla bezarasakor egyik svchost cpu terhelese hirtelen megno, de nem volt idom ra, hogy a pid-et megnezzem.
Tehat csak nehany processz mutat nulla feletti erteket, azok viszont tul gyorsan valtoztak, hogy lekovessem, az biztos, hogy messze dominans a bongeszo, idonkent egy svchost es egy-ket avg is van az elso harom sorban. Illetve idonkent dwm.exe is egy-egy utemre 5-10% korul van.
Ezen kívül megjelent a programok között egy Search Extension nevű könyvtár, amiől hiányolja windows (indító) a client.exe fájlt, nyilván ezt akarja elindítani, de nincs meg. Van viszont egy uninstall.exe a könyvtárban, de az nem csinál semmit. Mi ő és merre van hazája :-?
Az én, szinte teljesen laikus buksimnak felfoghatatlan a dolog.
Ha simán, bal gombbal kattintok az albumokra, akkor az elvárt módon megnyílnak, de ha a görgővel, akkor mindig ez az idővonal jön elő. És ami végképp beteszi a kaput zömében logikusnak hitt eszecskémnek, hogy bárki bármely albumánál ez történik. Mintha hozzárendeltem volna a görgőhöz konkrétan ezt a parancsot. :( :( :(
Fészbúkon egy friss problémám - Magamtól idézek, szerénytelenül: :-(
- - -
EMBEREK!!!
Rég voltam ily zaklatott!!!!!!!!! :/ :( :( :(
Bárki, bármely albumára - beleértve a sajátjaimat is! - kattintok görgővel (ami, ugye arra lenne hívatott, hogy új lapon nyissa meg a linket) ennek a valakinek - https://www.facebook.com/imgia - az idővonala jön elő !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Van ilyen nevű, Fészen lakozó vírus?!?!?! :/ :(