Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
nagyon örülök!amugy mi is szeretnénk megcsinálni a terasz lábazatát meg kicsit magasabban is terméskővel.a keszthelyi homokkő még elérhető áron van.neked miből van?
Még nem tudom milyen csapot találok,de mindenképpen valami régies kinézetűt szeretnék.A két boltíves alsó részen valami kovácsoltvas ajtót akarok(olyan kis lándzsásat)A négyszögletesnél deszka ajtó,nagy kvas pántokkal.efölött van a mosogatórész kicsempézve.
És mert hogy itt mindent lehet, mindenkit, aki aggódott érte, örömmel tudatok, hogy a mi kis matrónánk meggyógyult és most már élvezi a szabadságot, már napozáshoz is van kedve:-)
Amúgy a sóskán volt egy csomó ilyen kis újszülött, lehet, hogy néhányat meg is főztem, mert össze szoktam turmixolni a végén.Igaz, nem hallottam feltűnő recsegést:-)
: )) Jaja! Aszittem, hülyéskedsz a csigáimmal. : ) Az a kutyamacskás kép szerintem is igen.. hmmm.. kifejező.. Szegény nagypapám arckifejezése volt ilyen, mikor a dédunokák az íróasztalán lévő papírjaival játszottak.. : ))