Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Nem igazan ertem, mint ahogy johny kifakadasat se ertettem, lehet, hogy csak a baratnoje kirudta az agybol, azt nem tudta magat tultenni rajta.
Az altalatok istenitett windowsok nem nyugszanak, amik 40-50 folyamatot nem tudnak elkinditani, mert kell nekik direktx meg pont net meg kutyafasza csilingelo lanccal, hogy minel tobb jogdijat tudjanak beszedni ugyan azert.
Ezert szamomra az 50 proces az normalis, mert tudom, hogy egyik se kulon program, bekapcsolas utan negyed oraval, amikor a win lenyugszik, annyi van a ram-ban.
Mivel en csak a bongeszot, meg a feladatkezelot inditottam el, igy a win-en kivul mas nem fut, igy a rohogcseleseitekes se ertem.
Mindegy, van idotok kifejteni, par napig most ugyse leszek, jarvany miatt szabi van.:-)))
Szóval ha lementetted azt a pst-t, akkor abban van minden.
Mindenki másképp csinálja, nekem van olyan perverzióm, hogy egyszer elindítom az Outlookot, akkor megcsinálja az alap pst-t a helyére, kilépek belőle, letörlöm a pst-t, következő indításnál anyázik, hogy nem találja és akkor kijelölöd, hogy hova másoltad vissza mentésből. Azt meg leírtam, hogy a vezérlőpultban merre lehet hozzáadni, de Outlookban a file menü/megnyitás is segít, itt már verzió kérdése, hogy mikor hány lesz és hova teszi a leveleket.
2. halozati csatlakozas megnyit, pici forgalom tuske, avg es egyebek procit foglaljak, halozati forgalom nincs, mozilla beall 200 Ram-ra
b valtozat:
1. halozati csatlakozas megnyit - csak avg es egyebek erdeklodnek egy picit
2. mozilla megnyit - proci terhelesen nagy megugras, mozilla es egyik svchost a ludas, uresjarat 40%-ra csokken egy idore, majd 90% lesz
tovabbiak azonosak:
3. webes bongeszesnel mozilla elkezd lasssan hizni, ha kugli maps oldalt megnyitjak, 500 ram-ra ugrik es folyamatosan no, ha tobb ablak van nyitva, 700 ram-ig lattam, utana bezarult
4. yahoo megnyitasakor csak bongeszo foglal 55% cpu-t, s.img.yahoo weboldalra varva par percig halott a kepernyo, csak egerkurzor mukodik, utana latszik, hogy halozati forgalom nem volt, proci terheles kozel 100%-ra ugrott, de nincs nyoma, hogy csak a bongeszo, vagy mas is okozta
5. mozilla bezarasakor egyik svchost cpu terhelese hirtelen megno, de nem volt idom ra, hogy a pid-et megnezzem.
Tehat csak nehany processz mutat nulla feletti erteket, azok viszont tul gyorsan valtoztak, hogy lekovessem, az biztos, hogy messze dominans a bongeszo, idonkent egy svchost es egy-ket avg is van az elso harom sorban. Illetve idonkent dwm.exe is egy-egy utemre 5-10% korul van.
Ezen kívül megjelent a programok között egy Search Extension nevű könyvtár, amiől hiányolja windows (indító) a client.exe fájlt, nyilván ezt akarja elindítani, de nincs meg. Van viszont egy uninstall.exe a könyvtárban, de az nem csinál semmit. Mi ő és merre van hazája :-?