Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Ha esetleg nem vagytok tapasztalt kutyások, azért a bejglit mint fajtát gondolt át, mert, úgy mondják, igen makacs tud lenni. Egyébként nem akarlak rábeszélni (de igen!), de érdemes menhelyeken körülnézni, fantasztikus jó fej kutyák vannak ám! És azzal egyből jót is teszel, ha onnan fogadsz örökbe. Ha kis gyerekeitek vannak, egy fiatal felnőtt szuka javasolható szerintem leginkább. És az örökbe fogadott kutyák elképesztően hálásak tudnak lenni, nagyon megbecsülik a boldogságot!
:DDD jaj anyáméknak is tele van a garázs egyszer régen még otthon laktam lomtalnitáskor kipakoltuk az öcsémmel az összes "szemetet" de még pont hazaértek és mindent visszapakoltak,ugyhogy nálunk valamit kidobni...képzeld van egy 10000 éves kukoricagóré amit még öregapám épitett majd összedől de azért arra még jó,hogy a törött lábú székek meg a rozsdás lukas lábosok stb pont elférnek benne.ugyhogy lényegében ismerem a gyüjtögetős embereket:)nagyon közelről:)
Láttad volna milyen hiszti volt mindkét Márkus részéről költözéskor!
Nekem ez kell, mert még jó lesz valamire, neki az, mert a potpurrihoz jó az az üveg...na mindegy, megoldottuk, bár a garázsba még nem volt az autó, mert nem fér be:)
Horvátországból hozattuk.3 család összefogott,egy kamionossal letárgyaltuk,így lett 30 négyzetméter lapom,és 7 köbméter szikla a kerthez.Olcsóbban jött ki,mint az itteni árak.
tényleg!ez jó ötlet!!!még spórolok is!inkább apostaköltség mint az a sok csigaölő granulátumot kifizetni...ööö...bocsánat!egzotikumok is jöhetnek?spanyolcsiga ala éticsiga csikosházukicsicsigával?:)))