Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
No akkor ismerős a szitu.Ilyen hülyének még nem éreztem magam, mint akkor.Kezemben a marék gaznak hitt virág...éppen mondani akartam neki hogy milyen könnyen kijöttek...és megláttam az arcát...hirtelen valami dolgom akadt a kert túloldalán.
Ne tudd meg milyen kínban voltam és látnod kellett volna a szebbik arcát...nagy keservesen bedugdosta a magokat a sziklakert réseibe, öntözte, várta, én meg pár elegáns mozdulattal tönkretettem a munkáját:(
Vasárnap kárpótolom az tuti, ha szerelmes lesz a kertészetben valamibe, az az övé./remélem eddig nem olvas vissza?:)))/
Ne aggódj, ilyesmi mindenkivel megesik. Tavaly a férjem -- aki amúgy kb. harminc éve kertészkedik -- kikapálta majdnem az összes zsályapalántámat, amit féltő gonddal nevelgettem, tűzdelgettem. Azt hitte, gaz, nem ismerte meg kicsinek. Majdnem sírva fakadtam... De hát senki nem lehet tökéletes. :-)
reggeli ébresztőről jut eszembe egyszer az öcsém ....jaj de jó nincs off téma:))na szóval még otthon laktam ,ismeritek a republik -jó reggelt kivánok,ébredni kéne mááár-kezdetű nótáját?na!egyik 80 cm es hangfal az egyik fülemhez a másik a másikhoz,minden erősitőt rákötött és tök maxon elinditotta nekem .na akkorát nem ugrottam még életemben asszem mint aznap reggel:))
Nagyon szépek lettek! :-) Látom, Nálatok is a kisgazdival alszanak! :-) Nálunk verseng a két gyerek, kivel alszik Fruzsi... Általában a kicsivel.
Reggel a kicsim elég nehezen kel fel (a nagyobbik gyerekem hajnali kelő), ilyemkor a férjem mondja Fruzsinak: menj, keltsd fel a kisgazdit! Erre a kutty odamegy, lehúzza róla a takarót, és elkezdi bökdösni, nagy örömtánc közepette. :-) Ezt csak úgy magától, mert szó szerinti értelemben senki nem tanította rá...
mekkora autótok van vagy ők maradnak otthon házat őrizni?Én ilyen lökött dolgokon filózok, mert mi szeretnénk vinni majd! magunkkal ha döntés született.
caterina!neked van twist futórózsád!amikor még bimbós akkor is rózsaszin nem?már megint erős a gyanúm,hogy én már megint nem azt kaptam mint amit rendeltem.kicsit már nyilik,és én egész sötétnek látom!!!majd elhivom az öcsémet fényképezze le az enyémet a kisebbik/2 éves/ a falhoz röptette,a férjem meg az övét mint valami erekjét mindig viszi magával ha nincs itthon:))
Na, pont jókor jöttem vissza! : ) Az enyimek is használt kutyák. Az egyik egy megszüntetéssel fenyegetett, borzalmas menhelyről való, a másik meg egy hangulatos sintértelepről. : (
Felnőtt korukban kerültek hozzánk, és olyan tünemény, hálás, igazi jókutyák, hogy ilyen már nincs is. Szépen kikerülik a virágokat, csak a homokozóban ásnak, ha muszáj (azt hittem, ilyen sincs több, de most olvasom, hogy mégis van : ) ), és egyáltalán.. el kell tőlük olvadni, na.
Ilyenek voltak.. De nem ijesztgetésnek raktam fel, mert vannak ám nagyon csinos, egészséges kutyák is a jobb menhelyeken, csak én vagyok ilyen perverz, hogy nekem ilyen kellett.. : )
Köszönöm én is az ötletet, egyre inkább szembe kell néznünk azzal a gondolattal, hogy ők nem lesznek nálunk örökre. Gondoltam nem is kell majd másik kutya, dehát valahogy mindig az jut eszembe, hogy "kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes".
Viszont én a kert miatt ragaszkodom a szukához, az ivartalanítási procedúrát azonban nagyon nehezen viselném, persze a kutya miatt. Valóban ha eljön az idő ez tűnik a legjobb megoldásnak.