Még kevés kilométer (1250) van a gépben, de kicsit később biztos írni fogok! Egyenlőre tapasztalatszerzés van folyamatban, és meg kéne oldanom a tetbox gondot, de egyenlőre sajnos nincs időm foglalkozni vele, de amint találok rá megoldást, akkor a népitéletbe is beleírom. Egyébként eddig tökéletes az autó!!! :)
Hát ez a vonóhorog téma elég nagy szívás, mert addig tényleg nem tudod elhozni a kocsit, míg azzal le nem vizsgáztatják. De ezt az elektronos csomagot nem értem. Tudtommal ha az autót elektromos csomaggal rendeled, ezt a gyártásnál kell már bele tenniük, mert utólag elég körülményes. Vagy én tudom rosszul?
Nekem is 8-as van a 10. karakteren az alvázszámnál, tehát akkor 2008-as modellév. Ezek szerint az összes SW-nek 8-as kell hogy legyen. Sajnos a matricát még nem tudom megnézni, de remélem ma, vagy holnap már igen!
Köszi az érdeklődést! Szokjuk még egymást, de eddig minden úgy működik ahogy vártam, és elég magas elvárásokkal indultam, az előzetes tesztek és tapasztalatok alapján. Jelenleg az esőérzékelős ablaktörlőt tesztelem, elsősorban az időjárás miatt, ez is egy nagyon jó találmány. Alig várom, hogy a bejáratás (ha egyáltalán van ilyen) után kicsit megpörgethessem.
Keresek a Ceed Lx -emre acélfelniket (5,5 J X15 , ET 47) a téligumiknak! Hátha valaki lecserélte már alura, nincs szüksége rá, és eladná olcsobban mint a boltban, mind 2-en jól járnánk. Kinéztem akciósan 4 drb Dunlop sp Winter sport M3-at 1500 Ft alatt (185x65x15) Az uj Ceed-eseknek sok szerencsét!
A 10. karakter valószínűleg a modellévet jelöli, mivel nekem 8-as, október 10-én vettem át és már 900 kilóméter benne van. Nem tudom, hogy a gyártási időpontra adatot hol lehet találni, de a szervízkönyv végén van egy beragasztott matrica a garancia időről, amely évet és hónapot is tartalmaz. Lehet hogy hiteles?
Sajna én sw közel 1honapja vonohorogra vár,bent a telepen.Ha ezt tudom már anélkül elhoztam volna.Ma azt mondták a vonohorog rajta,de nincs elektromos csomag hozzá.Nem tudom ez más autonál is így van?
Gratula! De jó neked! Én ma is vártam a telefont hogy mehetek az autómért, de sajnos ez nem történt meg. Azt hiszem ma este is berúgok, mert már nem nagyon bírom.