Pályán lehet, a játék futómű miatt, na de egyenesben a súlyelőny is számít ;) Bár rövid áttétellel a gyári 170 paci sem olyan vészesen kevés, vagy én szoktam el nagyon a gyors autóktól.
Természetesen mindenki a saját ízlése szerint "formálja" az autót. Ha ,neki úgy tetszik akkor azt is tudomásul kell venni .Az én véleményem is egy porszem a sivatag homokjában .
Bár nem ezzel jött ki a gyárból a Compact, de a styling 68 qrvára tetszik nekem, meg jól is áll az autónak (szerintem).
Ippen ezért jött rám a téli depresszió, mert a 245-ös Falken outside gumi helyére megy a 205-ös Good Year rotation.
Meg ez a styl 42 felni nem is annyira szép...
Nem tudom, rajta hogy fog állni.
Csak azt akartam mondani, hogy azért van olyan átalakítás (felnire gondolok konkrétan), ami jól állhat egy autónak gyárias jelleggel úgy, hogy azért ne Millenium Falconnak nézzen ki :)
Ilyen ,hibák nincsenek nálam , sőt , olvasgatva a fórumot szinte semmi nem fordult elő idáig és remélem ez így is marad .Persze nem mindegy milyen volt az alap.
Perszehogy nekemis le akar menni lifttel a földszintre a tetőkárpit,meg az anyósoldalon a központizár hangulatfüggő. Ennyi a baj,de eszembe nem jutna ilyen lámpákat nézni:)))
Amikor behoztam az osztrák tulaj a lelkemre kötötte vigyázzak rá, mai napig úgy néz ki , mint ahogy megrendelte.
Persze hibái már vannak azok orvosolva lesznek , de igyekszem megőrizni az eredeti állapotot . Azért az elismerés , hogy egy német emberke a benzinkútnál azonnali vásárlással traktált egy órán keresztül.
Fönökömtől ma megkaptam hogy a fekete vese az nem gyári.tudom,de egyenlőre ígymarad:))
Igy kaptam, magamtól nem lett volna feketetítve.:))))megjegyzem igencsak nagy tudatlanságomat jellemzi,hogy én annó azthittem hogy ez az m packet része..
Hagyd ezeket a búcsús dolgokat el szerintem is.Semmire nem való . Főleg nem egy egy 25 éves konstrukciónál .Az eredetivel is látni fognak , és a led-el is neked mennek ...