Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
hát brigi belinkelt valami versenyt ami itt megy az indexes fórumok között.ugy néz ki,hogy tudtunkon kivül harmadikak vagyunk.mondjuk délután óta nem néztem.de nagyon örülök,hogy sokan vagyunk:))))
Na most ha ezeket megnézed, azért érdekes, mert teljesen más, mint amiket a helpmefind hoz be képeket, és még véletlenül sem olyanok, mint amik nálam nyílnak. Gondolom, igazából olyannak kéne lenniük, mint a Poulsen-weblapon. És nekem az tetszene igazából, én annak alapján rendeltem a fajtát, ugyanis szerintem a szőregi lapon is ezek az eredeti Poulsen-képek vannak... :-((
Megmondom Neked őszintén, nem tudom, elég keveset voltam kint a telken az utóbbi időben, és közel százféle rózsám van, szóval így konkrétan a bimbókra nem mindegyikre emlékszem. De majd most megnézem Neked a hétvégén, ha el nem felejtem. :-)
erre most jó lenne rájönnünk,mert igy azt sem tudom tényleg reklamálnom kell -e?de ezt én határozottan bordónak látom vajszinű csikokkal.az a concert???mert a papirján twist áll.