Váratlan pozitív esemény a magyar fociban , ráadásul úgy, hogy elég reménytelen volt a helyzet a meccs előtt. Gratulálok én is a győrieknek, nagyon tud az ember minden kicsi dolognak örülni a magyar foci sanyarú helyzetében, hát most örülhetünk.
Jaja. Meg Pilibaitis, aki ipari mennyiségű labdát szeret. Sztevanovics meg magabiztos. Igazából senkit nem lehet megfeddni a Győrből, szervezettek, küzdenek, ahogy erejükből és tudásukból telik. Most majdnem megvolt az egyenlítés, szerencsére megúszta a Győr.
Jaja, most van félidő. A rohadt életbe ezzel a kiállítással, ha nem lenne, azt mondanám, komoly esélye lenne a Győrnek. A gólon kívül Tokody kihagyott egy ziccert, a gól után közvetlenül pedig majdnem 2:0 lett, a francia kapus(aki egyébként elég bizonytalan) éppen beleért egy beadásba, így (azt hiszem) Alekszidze nem tudott az üres kapuba fejelni.
Sztanisics kiállítása szerintem szigorú volt, megint kijön, hogy kis ország vagyunk...:/
Persze, mert előző nap is játszottak. De egyébként Toni kezdő volt, játszott egy félidőt.:) Gondolom, ezt azért kötötték le, hogy bemutatkozzon a két új bombaigazolásuk, Veloso és Rafinha. Valamint Rudi.:D
Megyerivel kapcsolatban maximálisan egyetértek, pedig én benne látom a jövő magyar válogatottjának kapusát Gulácsival szemben.
Igazad van. Vagy világbajnoki cím, vagy semmi. Minden egyéb nullát ér. Ide ne merje tolni a képét olyan edző, aki külföldi, de nem hoz aranyérmet a következő tornáról. Mert nem aranyat én is el tudok érni. És még Péniszrajznál is kevesebbel is beérem.
Mindjárt elélvezek! Na végre! Csak így tovább! Azért megjegyezném, hogy bár nem vagyok egy nagy Genoa-szakértő, de ez a kezdőcsapat feltűnően foghíjasnak tűnik a nagy neveket (Eduardo, Ranocchia, Toni stb.) tekintve.
Azért vannak rosszabb hírek is:
A Liverpool e pillanatban két góllal vezet a Rabotnicki ellen. N'Gog szokás szerint megint betalált. Gulácsi a kispadon, a többi magyar még ott se. Tőzsér szintén kispados a Genkben. Megyeri Pireuszban még a tartalékok közé se tudott odaférni. Őszintén szólva felfogni sem tudom, hogy miért jobb egy görög tarcsi, mint a Ferencváros?
Lehet, volt már(ha igen, akkor bocsi): Rudolf játszott a Genoa legutóbbi edzőmeccsén, méghozzá kezdőként, és gólt is szerzett a 12:0-ra megnyert mérkőzésen.
A Genoa összeállítása: Perin, Polenta, Dainelli, Moretti, Rafinha (Tomovic 66), Zuculini (Milanetto 57), Veloso, Mesto, Sculli (Rudolf 62), Toni (Destro 46), Rudolf (Palladino 46)
Filkor jobban tenné, ha végre hazajönne. Mondjuk Győrbe vagy a Fradiba. Esetleg egy, az ő szintjének megfelelő osztrák, belga vagy ciprusi csapathoz szerződne. A Serie B tökéletes zsákutca.
Filkor Attila a Serie B-ből a szezon végén kiesett, de a napokban az Ancona kizárása(nem tudtak megfelelő pénzügyi garanciákat felmutatni) miatt adminisztratív a B ligába visszahelyezett Triestina játékosa lehet. A Milan láthatóan semmilyen szinten nem számol Attilával, hisz a nagyon bő 32-35 fős keretbe sem hívták meg a magyar srácot, holott ott már legalább tucatnyi Filkornál akár évekkel fiatalabb ifjú reménység is nagyokkal edzhetett.