autóalkatrészben messze a legjobb a kovácsauto! Dodgehoz olcsóbban kaptam.......
Van akinek az olcsóbb a legjobb...én csak pár alkatrészt kapok az enyémhez ami olcsóbb mintha a szakszervizem adná a gyárit, vagy megrendelem Svédből szintén a gyárit...
Biztos jó az "utángyártott", mert használható, de megint csak azt tudom mondani hogy pl az enyémen az utángyártott féktárcsákra szinte mindenki panaszkodik hogy megvetemedik párezer km és pár komolyabb fékezés után...és lehet vele spórolni 2000 forintot...
De mindenkinek meg van az alkatrész beszerzési "forrása" és amire "esküszik".
Régebben a másik autómhoz pl a ZSU Kft-nél vásároltam :D
Az enyém 1.2 XE motoros 2002-es évjárat....sok rosszat nem tudok rá mondani, fogyasztás (20-20km napi ingázás) 5,5-6 l, Alkatrészek: ezeket most cseréltem ->féktárcsa 4500Ft (Delphi), betét klt 3600Ft, és ezen kívül más nem kellett még (persze olajat és szűrőket is cseréltem :D) ja még rendeltem aliexpresszről indexkart...3500Ft . Annyi baj van vele- mint itt egy párunknak - hogy van amikor indítás után leáll és villogtatja az immo ikonját, ezen kívül kimegy a világból
Szeretnék egy Corsa C venni kb. 10 -12 éveset .Vásárláskor mire figyeljek (ebben nektek nagyobb tapasztalatok van) Melyik típust vagy motorral gyártottat ajánljátok, diesel vagy benzines.,
Nekem minden napi használtra kell főleg városban . Érdekelne hogy melyik típus mennyit eszik ,milyenek az alkatrész árak és beszerzés.Mennyire megbízható kisautó.
Sziasztok! Menet közben egyszercsak felvillant és azóta is(kb. 25km) világít a beillesztett piktogram! Tudnátok segíteni, hogy ilyen esetben mik a tapasztalatok? A verda simán indul és megy is, semmi rendelleneset nem vettem észre a működésében. 1.0 Corsa C
belso csuklobol hosszu keresgeles utan egy helyen talaltam vmi ismeretlen markat 50-60euro korul. vegul vettem egy kb 55ekm futott komplett feltegelyt picivel 30€ alatt. Igy csere is egyszerubb volt... (persze a preciz emberek a bontott tengely beepites elott szetszedik, ujrazsirozza es uj gumiharagot rak ra - regen en is igy csinaltam ---- regen, most nem)