Valószínűeg eltölrt az egyik lemezke. Szedd szét a trafót, és a tekeró alatt látsz majd 4 fém lemezt, ahogy tekered úgy fog 2-2 lemez mozogni. Ha egyik eltörik nem ad feszültséget egyik irányba. Cserélhetők ezek a lemezek
Van egy felesleges TT perepasztal alapom. Képem egyben sajnos nincs róla de kb 100x160cm -ez hongarocell és gipsz+100xkb 60cm -ez pedig szürke műgyanta laminát vagyis héj..lemez.
INGYEN ELVIHETŐ!
Nekem csak hányódik, postázni nem tudom a méret miatt így el kellene jönni valakinek érte.
A cím Páll Csaba Nyírvasvári (Nyírbátor mellett van) Rózsatelep út 16 tel 0620 3512878, Valaki futárt akart érte küldeni és betekertem egy régi paplan huzatba de valahogy itt felejtette a futár, nem jött érte vissza.
A bal oldala egy hegy alagúttal, a jobb oldala egy lejtős oldalú fennsík..egy sík felület ami magasabban van.
Nézek képet a bal oldaláról de csak a készítésről van képem, azóta jó poros lett nem fehér inkább szürke a gipsz is már.
Pozitív sablon volt és ilyen színes darabok készültek mint a képeken. Szögletes alapot kapott de nekem H0 van így nem csináltam meg.
Az oldalamon, már 3 alkategóriában vannak cuccok feltéve, ezek mindegyike cserélhető is, ha valaki nem akarna pénzt költeni, az oldalon minden le van írva, link:
Itt is közzéteszem, hátha akad még olyan klubtárs, aki kevésbé látogatja a B.TT.B. klub topikját. (bár a fejlécben jelöltek szerint ez lenne az, de mégsem...)
Tehát:
Klubszolgálati közlemény!
A megújuló bttb.hu honlap bővítéséhez felmerült az ötlet, hogy minden tag lehetőséget kapjon a bemutatkozásra. Ez a mostani elképzelések szerint azt jelentené, hogy lenne egy - már korábban megkezdett - arcképcsarnok, ahol az illető klubtag portréja mellett lenne egy 2-300 karakteres TT-s önéletrajz, illetve ha van olyan érdekesség a gyűjteményében, akkor arról fotó. Ez lehet asztal is, vagy bármi, ami a TT-s életérzéssel összefügg. (pl. retró, ndk-s bögregyűjtemény, de a kacsintós pénztárcát azért kerüljük...) A kis galéria kialakításán még dolgozunk.
Tehát. Aki vállalja - és miért ne vállalná - valós kilétét, tőlük szeretnék kérni email-ben (kizárólag emaliben!!!!) egy rövid bemutatkozást. Akitől ezt már megkaptam a klubjelentkezés során, tőlük nem feltétlenül kérem, de a mostani rendezhetőség okán szerintem pár sorban ismét belefér. A levél tárgysorát kérem használjátok és ezt írjátok bele: TT-s önéletrajz. Így minden e témában befutó levelet egy mappában tudok gyűjteni. A tagok portréit elkezdeném fotózni a következő találkozón.
Remélem jó kis arcképcsarnok jön majd össze, bár a 200 fős tagság összes anyagától már előre fázom...
(Jelen felhívás a B.TT.B. klubon belül negszokott nyílt kapcsolattartáshoz igazodik, semmi esetre sem ütközik akár az Index fórumok, akár más internetes közösségi felületek, IRL-re vonatkozó szabályaiba.)
Aki nem klubtag, kérem nézze el nekem ezt a felhívást, vagy gondolkodjon el a tagság lehetőségén, hiszen egy igen kreatív és a nemzetközi TT-s piac szempontjából fontos közösség részese lehet, mindamellett, hogy számos szaküzletben akár kedvezménnyel is vásárolhat modelleket...;-)
Van egy párdarab TT-s dolgom eladó egy bontott terepasztalból valók, hozzám is így kerültek, én nem igazán értek hozzájuk, így árat se tudok mondani, hogy mit érhet. Akit esetleg érdekel az írjon és mondjon egy árat, gondolom azért egy pár ezret csak ér. :)
Ide várom az emailokat: manyi78@t-online.hu Mindenkinek további szép estét!
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a PIKO-ban eredetileg Mabuchi van (vagy a klónja, vagya mai épp van). Én nem kísérleteznék más motorral a gyárin kívül, mert a lendítősúlyt is át kell(ene) szerelni. Persze, meg lehet csinálni a motorcserét, de az sajnos nem csak a motor ára lesz.