Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Na ez nem jön össze. Eleve nem találom azt az automatikus méretezést, de bármit próbálok, a tördelés megmarad akár táblázat, akár TextArea van a szöveg mögött.
És a google sem segít. :(
Illetve olyat találtam, hogy létezik hozzá forráskód formázó plugin, de azt mellőzném amíg tudom.
Akkor inkább felrakom a githubra a szükséges fájlokat. :(
Illetve rosszul fogalmaztam, nem az ablakot kéne kitenni, hanem csak a számlálót, ami mutatja a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül letöltött adatot. Létezhet erre megoldás?
W8.1-ről upgradelt, jogtiszta w10 home-om van. De nem jön az őszi nagy update. Vajon miért? Bő két hónapja van fent a 10-es, winver szerint 10.0 (10240 build).
Pardon, tévedtem: én a hyperlinket (angol office-t használok) próbáltam. A Cross reference felett valahogy átsiklottam. Két nap alatt úgy tíz alkalommal. :(
Másik kérdésem, ha már itt eredményesen tudtatok segíteni. A Telenor katasztrofális minőségben adja a hipernetet, az adatáramlás mindig megakad. Ilyenkor a böngészőablakban frissíteni kell, akkor megint megy egy darabig. A reklamáció lepattan róluk, pedig tök más számítógépen, tök más rendszeren keresztül is így jön a net. Most például wifi-modemen haszálom, és a tálcán a wifi ikon "Állapot" opciójára kattintva látom, hogy már megakadt-e, vagy még megy. Ezt minden újrafrissítés előtt elég macerás megnézni. Ezt a kis ablakot, amin látszik, hogy éppen mennyi adatot töltött le/fel a gép, ki lehet tenni valahova, a tálcára vagy egyéb módon, hogy csak rá kelljen nézni?
Nem tudom, hogy mi történt, de ma be tudtam végre lépni a facebook oldalra. Semmit sem kellett csinálni, magától "meggyógyúlt" az oldal. Most öröm van :)
Van itt valaki, aki a LibreOffice szövegszerkesztőjét mélyebben ismeri?
Szeretnék egy doksiban olyan hivatkozásokat elhelyezni, ami egy másik fejezetre mutat (PDF-ben leheg ilyet, LibreOffice-ban?)
Szeretnék text boxot, amibe az oldalnál szélesebb szöveg kerülne, de nem akarom, hogy tördelve jelenjen meg, inkább scrollozható forma kellene (konfig fájlokból minták). Ezt vajon hogy? Pluginek használatát mellőzném.
Átfutva az előzményeken, én arra tippelnék, hogy vagy a mozilla update indul be olyankor vagy valamelyik firefox pluginé. Microsofttól le lehet tölteni mindenféle toolokat, köztük pl. egy processexplorer.exe-t, amivel ha el tudod kapni a problémásnak látszó svchost pid-jét, ki tudod keresni, mit is csinál.
Ebből is látszik, hogy eddig senki nem futott bele ésvagy nem érdekli. Látni kellene, vagy játszani vele. Az viszont a csoport hatótávolságán kívül esik.
Azt nem. :) Csak, mivel a probléma okát én elképzelni se tudom az én általános, a számítástechnikától nagyon távol eső logikámmal, és (talán épp ezért) ez-ügyben szinte mindenhatónak hiszem a hozzáértőket, nem nagyon akaródzik csalatkozni a hitemben. :/ :)