Keresés

Részletes keresés

bolygohollandi Creative Commons License 2005.01.27 0 0 397

:)))

 

Tudod, én élvezettel olvasom, amit írsz - még ha kicsit néha kételkedem is abban, hogy mind igaz lenne, de ennek nincs is jelentősége.

Egyetlen bajom van velük, ami miatt megkérdőjelezem, vajon többségében érett nőket sikerült lekapnod a tíz körmükről, az pedig az, hogy valami - a nők iránti - enyhe tiszteletlenség árad belőlük.....s hiszem, aki így ír - estleg ilyen módon is gondokodik - nőkről, azzal ugyan semmi baj úgy önmagában, de ha életben is így adja elő magát, azt egy "érett nő" nem "szokja" szeretni.

 

De írj tovább - én élvezem...:))

Előzmény: Gandas (395)
Florewna Creative Commons License 2005.01.27 0 0 396

Ahogy most felvázoltad, így egész jó, de lejjeb csak az összevissza vagdalózások mentek.

Ez az 5 perces piros hetes-es eset nagyon konkrétizálva lett, valóban lehet akár igénytelenségnek is nevezni. De félreértés ne essék, én nem erre szerettem volna fektetni a hangsúlyt. Hanem arra, hogy ha valaki érett lesz, az szerintem nem egy visszafordítható folyamat. Lehet, hogy utána éretlenül fog viselkedi (igénytelenül), akkor talán nevezhető egy érett k...nak. Az éretlenül viselkedés nem egyenlő az érettséggel. Mint ahogy felállítottad, hogy a tizenévesek nem lehetnek érettek, DE: viselkedhetnek éretten.

Előzmény: bolygohollandi (394)
Gandas Creative Commons License 2005.01.27 0 0 395

Az eszkimós hasonlatnál maradva:

 

"Nem baj az, ha odakozmál, éhes vagyok, mint a rozmár."

 

Őszintén szólva meg nem hiszek abban, hogy egy nő, ha leszáll a piros hetesről egy toszni egyet újdonsült ismerősével, akkor visszaéretlenedik, aztán a numera végeztével visszaáll a világ rendje, és újra mint érett nő folytatja földi pályafutását. Tudom, hogy nem illik mosolyogni az ilyesmin, mert itt csak a szellemtelenségért jár a babér, de azért bátorkodom ezt közbeszúrni.

Előzmény: bolygohollandi (391)


bolygohollandi Creative Commons License 2005.01.27 0 0 394

Hát igazad van, pontosan nem lehet definiálni, de azért ha valamiképpen beszélgetni akarunk arrül, ki mit ért az érett nő fogalma alatt, valahopgy mégiscsak meg kellene határozni.

Na persze az nem meghatározás, ki milyen gyorsan fektethető le, meg ugye a piros hetesen való utazás és gyors leszállás képessége sem mond semmit.

 

Azért azt hiszem, az érett nő esetében mégiscsak lehet globális dolgokat mondani - mint például:

 

- ha kizárásos alapon kezdünk hozzá, akkor azért a "nagyon fiatal, tapasztalatlan lányok"- at kizárhatjuk

- a "nagyon öreg és már lassan élni sem akaró idős hölgyek"-et talán kizárhatjuk

 

Aki marad, ahhoz pedig azért valamiképpen kötődnek olyan fogalmak, mint:

 

- tapasztaltság az élet legkülönbözőbb területein

- feltételezünk valamiféle kulturáltságot, esetleg műveltséget

- feltételezünk valamiféle életvidámságot, könnyedséget, ugyanakkor komolyságot, ha arra van szükség

- legalább nyomokban feltételezzük, hogyvan olyan férfi, aki azt az asszonyt kívánatosnak találhatja

- esetleg szellemességet, élethez való vidám hozzáállást, jó lelket, odaadást, megbízhatúsgot, a még lelkesedni tudás képességét, az újra való fogékonyságot.

- igényességet, valamilyen szinthez való ragaszkodást

 

A fentiek miatt tűnhet úgy talán sokak számára, hogy (minimum) igénytelenség 5 perccel a buszról leszállás után már háton feküdni a bokorban egy ismeretlennel.

Igaz, ekkor csak annyit mondhatunk, ott és akkor meglehetősen igénytelenül egy asszony a gerjedelémével nem bírva, mint párzó szuka hagyta magát - amúgy: kicsit talán "éretlenül".

 

De azért lehet, hogy másnap ugyanez az asszony a fenti - nem a teljesség igényével készült - hevenyészett felsorolásban lévő tulajdnságokban veri az összes  többi nőt és kiderül róla, ha valakiről, róla elmondható, hogy minden szempontból érett asszonynak számít.

 

(bár ez szerintem kevéssé valószínű)

Előzmény: Florewna (393)
Florewna Creative Commons License 2005.01.27 0 0 393

:) Ha nem irónia volt, akkor köszi!

Én esküszöm nem kötekedni akartam, és egyik oldalon sem kívánok állást foglalni, csak szerintem nem lehet ilyen pontokba szedni az érett nő fogalmát.

Előzmény: bolygohollandi (391)
Anus Creative Commons License 2005.01.27 0 0 392

 

Szerintem ha ezek a  leszállások rendszeressé válnak és a férfiú ki táncba visz mindig új és újabb, akkor azért kezdj el aggódni......  :-)

Előzmény: Florewna (389)
bolygohollandi Creative Commons License 2005.01.27 0 0 391
A paprikás krumpli volt a meggyőző kulcsszó; én, a magam részéről - mint önjelölt szakértő - felelősséggel kijelenthetem: érett vagy...))
Előzmény: Florewna (389)
Anus Creative Commons License 2005.01.27 0 0 390

 

Kész vagyok! :-)

 

 

Előzmény: bolygohollandi (388)
Florewna Creative Commons License 2005.01.27 0 0 389

Kedves "érettnődefiníciószakértők"!

Én, mint éretlen nő, vajon honnan fogom tudni, hogy mikor leszek érett?

Ugyan van érettségim, és valószínűleg már a testem sem fog tovább "érni", de hát még "csak" 28 éves vagyok.

Ugorjunk előre 12 évet:

40 éves vagyok, boldog házasság, nagyobbacska gyerekek, kiegyensúlyozett nemi élet (az ágyban annyi mindent megtanultam, sokkal többet tudok nyújtani, mint a kis csitri húszonévesek), el tudok intézni telefonokat, és hivatalos ügyeket, isteni paprikáskrumlit főzök, és nem szállok le a piroshetesről 5 perc után.

Akkor érett leszek?

Ja, és persze nem is fogok ilyen éretlen kérdéseket feltenni.

Szóval a ti normátok szerint ez az érettség.

De menjünk még 10 évet előre:

50 éves vagyok, a házasság mondjuk megromlott, vagy elszürkült, esetleg a férj lelépett, egy üde fiatal kis éretlennel, gyerekek felnőttek, válás.

Egyedül maradtam. Lehet, hogy ezután sem szállok le a piros hetesről, és továbbra is érett nő maradok. De lehet (bármilyen okból: szerelem első látásra, vagy csak nagyon hiányzik a szex) hogy mégis leszállok.

Akkor mi történt? Hiszen én eddig érett voltam. Most "visszaértem"?

Nem, csak annyi, hogy ott és akkor esetleg nem viselkedtem éretten. De attól még érett vagyok, aki aztán mehet esetleg unokázni, főzni, és a későbbiekben akár egy másik tartós kapcsolatot létesíteni.

 

 

bolygohollandi Creative Commons License 2005.01.27 0 0 388
Reggel felkeltem, belenéztem a tükörbe, látom, egy igazi érett férfi néz vissza rám.

Szemem felcsillant, mélyen meg voltam elégedve a látvánnyal, kihúztam magamat, figyelmesen szemügyre vettem minden porcikámat, megborotválkoztam, fogat mostam – kell a tiszta lehelet a projecthez, aztán zuhany, zselé, hajfestés az természetesen nuku – buknak a nők az őszülő halántékra mint mongúz a kélgyóra, dezodor, arcszesz, tiszta ruha – nyár van, lazára vettem, még egy utolsó szemrevételezés – és „indulhat a vadászat” felkiáltással kiléptem a terepre.

Én csak mint vadászterepet tekintem az utcákat, tereket, s ennyi év után az ember hihetetlen rutinra tesz szert annak megítélésében, adott évszakban, adott időjárási viszonyok között merre, milyen vadra is lelhet az ember.

Erre a rutinra csak a figyelmes és különösen jó érzékkel megáldott, kimondottan tehetséges, sokat gyakorló jut csak el, a gyengék itt elhullanak nagyon hamar – kemény dolog, igazi, emberpróbáló játék ez, férfi kell ide a javából, s bűnös álszerénység lenne, ha nem verném a mellem két kézzel (meg még valaki egy bézból-ütővel közben a fejemet), de az igazi bűn az lenne, ha gazdag tapasztalataimat meg nem osztanám az arra érdemesekkel – ezért írok, a jó szívem nem hagy nyugodni, egy békés éjszakám nem lenne, ha kellő szerénységgel közre nem adnám életem legnehezebb hódításait.

 

Nekem évekbe telt, míg megtanultam, kitapasztaltam mindent!

Sosem felejtem el, mennyi, de mennyi hiábavaló téli napot fecséreltem el azzal, hogy miniszoknyás, áttetsző pólóban, strandpapucsban grasszáló, nagy seggekre leljek!

Igen, volt mesterem nekem is, s tőle tudtam meg aztán a nagy titkot: télen ilyet nem, vagy csupán elvétve találok! Lehet, magamtól nem jöttem volna rá soha!

(Ez az apróság csupán egy a sok döbbenetes szakmai titok közül, amit majd fejezetekben mind-mind közreadok a buta pórnép tagjai számára, akiket egyszerűen számomra szinte fizikai fájdalom látni hasztalan ügyködéseiket figyelve. Konkurencia? Eh, nyuszik ők, hozzá nem tudnak szagolni! )

 

A Blahán kezdek; hosszú tömött sorokban a nagy semmi: lányok, nők vegyesen, de én - a nagy vadász - az igazi érett nőt keresem.

Minden második leszólít engem – nem csoda, messziről látszik mire vagyok képes, megismerszik az igazi férfi már a járásáról is, de én fitymáló tekintettel, szó nélkül vonulok el mellettük, én az igazi, az igazi érett nőt keresem.

Az Astoriánál folytatom, jó darabig semmi, majdnem csüggedni kezdek, hisz ha nincs meg a napi betevő, a bűvös 130-as szám nem fog tovább nőni, s akkor oda a renomé!

Egyszer csak irdatlan segget látok magam előtt – hiába, a jószimatú vadász tudja, merre keressen; azonnal tudom, érett nőre leltem, látom külföldivel akadt dolgom, el is kezdem a becserkészési fázist. Sokáig követem - majd 15 méteren keresztül, aztán bevetem a sok éven át tökélyre fejlesztett technikát: eléállok – gondolom, megkérdezem, mennyi az idő és tarolok azonnal, de akkor látom, eszkimó az eszemadta, nem habozok, zsigerből vetem el az eszkimókus nyelven jól begyakorolt kérdést: „kulema potye pavu?”, nagy rutinnal váltok, előkapok egy darab nyers bálnahúst a farzsebemből és meglengetem előtte.

Nem volt kérdés, rögtön jött – ott azonnal, a buszmegálló mögött lerángattam róla a fókabundáját s az augusztusi nap táncolt a hatalmas fertályon vagy 5 percen keresztül.

 

Mentem tovább, előétel megvolt, megjött az étvágyam rendesen. Szembejött egy nemzetközi lánycsapat a Deák téren, gondoltam, most megmutatom nekik, milyen az, amikor az ember sok évig tanul és az össze pénzét antikváriumban bassza el, míg elér odáig, hogy nem a pénzt és nem az antikváriumban….

Eléjük penderültem rögtvest imígyen:

 

„Who znájet pünktlich idő?

 

Tétován álltak, láttam azonnal, entellektüel, az orrukat magasan hordó érett assszonyokkal hozott össze a sors, ezeknek mutatni kell valamit a hihetetlen művelccségbő’ is – amire a szécsényi könyvtárban tettem szert; gondoltam, bevetek egy igazi klasszikust, rákezdtem:

 

„King Edward, britisch König

Jégyet ná seinem fakó Pferd”

 

A velszi bárd se csaphatott akkorát, mint amilyen ütős volt ez a belépő! Kifeküdtek!

Ezután ugye senki nem csodálkozik, ha a hihetetlen szellemséggel feltett kérdésemre, miszerint „Wer hócset jetzt velem fuck?” azonnal vagy öten jelentkeztek; nekem csak ki kellett választanom kettőt, s én gondos mérlegelés után a legérettebbeknek engedélyeztem, hogy gyönyör juthasson nekik általam; a legnagyobb mellűt és a legnagyobb seggűt.

 

Lezavartunk egy két menetet, aztán mentem tovább a Jászaira

Gondoltam, buszra szállok – az olyan, mint amikor régen lóról vadásztak, de aztán meggondoltam magam, mert megláttam egy formás segget magam előtt, de erről majd legközelebb…

Előzmény: Gandas (381)
bolygohollandi Creative Commons License 2005.01.27 0 0 387

OFF

Még az sem foglalt.....gondolom, ismert a vicc, amikor Superman repül és meglát lent a mezőn egy hátán vonagló nőt, s ráveti magát fentről....:))

ON

Előzmény: Anus (385)
Róka69 Creative Commons License 2005.01.27 0 0 386
Anus....kösz, jól megnevetettél, ezt a mondást nem ismertem:))) nagyon tetszett.
Előzmény: Anus (385)
Anus Creative Commons License 2005.01.27 0 0 385

Azt gondolom, hogy az általad emlitett fűvel-fával öt perc alatt összefekvős, illetve az irgalmasnővér kategória között azért még van néhány egyed aki ugyan szereti a szexet, mégis úgy érzi, hogy nincs meg az a  képessége ami neked és az általad ismert érett nőknek, mondhatni nem képes pár perces ismeretség után józan tapasztalatokat és megfelelő ismereteket gyűjteni a másikról olyan szinten, hogy felelősséggel elmondhassa: megbizunk egymásban.

Ez nyilván azért van, mert a  reakció-idejük lassúnak mondható.....

 

Magam -mivel tartós párkapcsolatban élek- nem tartom szükségesnek, hogy újabb igazi férfiak játszanak szerepet az életemben.

Asszem, ezzel vagyunk még igy páran -mi nők. (Bár ismerem a mondást, miszerint csak az a nő foglalt akin éppen fekszenek.) :-)

Előzmény: Gandas (378)
Gandas Creative Commons License 2005.01.27 0 0 383

Idézetek a hollandustól, a kövérrel szedett kiemelések tőlünk:

 

"két malomban őrülünk, mert kettőnk definíciója az érett nőről nem azonos, így aztán nem ugyanarról beszélünk. A topic címe kétségtelenül az, ami. Ha ettől kezdve valaki csupán – vagy legalábbis legfőképpen – az életkort veszi alapul, akkor minden történeted ül, itt a helyük a topicban..." (362. hsz.)

 

Eszerint lehet úgy is közelíteni a kérdéshez, hogy az életkor teszi éretté a nőt, de a két mondat logikájából következően a hollandus álláspontja más.

 

"...a történetek arról szólnak mennyi nőt sikerült megfektetni, s ezek egy része messze van az érett nőtől - akármiképp is definiálnánk az érett nőt; egy szűz nem fog beleférni és egyetlen huszonéves sem". (368. hsz.)

 

Itt viszont már azt írja, hogy nem lehetnek érettek a huszonéves nők, ezek szerint az egyéb évjáratúak igen, ergo az életkorban találja meg az érettség kritériumát.

 

A topic címe szerintem a köznapi értelemben vett "érettség"-ről szól, itt egyszerűen a 30-as, 40-es, jobb karban lévő 50-es nők értendők.

 

Ám csakugyan lehet más szempontok alapján is definiálni, lehet elemezgetni, érett-e a nő, ha a jóindulatú tanárok gyenge elégségessel átrugdossák az érettségi vizsgán, hogy tud-e önállóan dönteni, vagy még az élet legalapvetőbb kérdéseinél is, akár 50 éves fejjel, kézfogásra szorul.

Előzmény: bolygohollandi (363)
Gandas Creative Commons License 2005.01.27 0 0 382

Kedves Rip bátyám!

Kérdésedre válaszolva... Nem voltam még HIV-szűrésen. De a nyáron egy hölgy, aki egy ismert író közeli rokona, és sok pornófilmben szerepelt, javasolta nekem, miután értesült életmódomról. Nála ez persze a szakma része, és rendben is van a dolog, én is megkövetelném. Tavaly "életem nője" volt a másik, aki a vizsgálatot szorgalmazta valami nézeteltérés után. Elég határozottan kijelentette, hogy addig nem bújik velem többet ágyba, amíg nem lesz meg a teszt eredménye, de fogadalmát már két nap múlva megszegte. Akkoriban komolyan készültem elmenni a szűrésre, de a lelkem mélyén valahol nem aggódtam, és most se aggódom. Lehet, hogy csak azért van, mert nem töprengtem sokat rajta. Nos, a helyzet úgy áll, hogy a fiatal lányokkal gyakori a gumizás, az érett hölgyekkel sokkal kevésbé, a spirál stb. miatt. (Egy 41-42 éves hölgy pedig azt állította, hogy már évek óta nem menstruál, mert a férje kilökte az erkélyről, és abban a pillanatban elég nagy sokkhatás érte, amitől nála a dolog egyszer s mindenkorra elállt.) Itt a fórumon már írtam, hogy "kurva" típusú nőket nem szoktam fölszedni. Ez valamelyest csökkentheti a kockázat mértékét. Szerintem nem attól lesz valaki kurva, ha 5-10 perc után mászik a paplanok közé valakivel, azok a nők pedig, akik velem eljöttek, többnyire elég józannak és normálisnak tűntek a maguk módján, legalábbis én nem a szex alapján alakítom ki az "emberileg normális", a "humánus", a "rendes" kategóriákat. Mert nálam fontosabbak pl. ezek meggondolások: rosszindulatú-e vagy nem az, előítéletes-e vagy sem, külön gyűjtögeti-e a szárazelemeket, vagy pedig hanyagul vágja őket a kukába, illetve felmérem a beszélgetésekből, a vonásokból, hogyan viszonyul általában az élethez, a munkához. És az említett hölgyek is nagyon olybá tűntek, mint akik elég érettek már ahhoz, hogy maguk is el tudják dönteni: "ez a fickó, aki ágyba akar engem ráncigálni, veszélyes-e vagy sem, számottevő kockázatot vállalok-e, ha szexelek vele, vagy nem". De olvassa el ezzel kapcsolatban mindenki a ZR nevű hozzászóló agyonhallgatott pár sorát (367. megszólalás).

 

Az csak természetes, hogy a nő személyisége csak hosszú hónapok, évek alatt válik a férfi előtt világossá, de ha valaki 40-50 éves korára csak annyi tapasztalatot tudott felhalmozni, hogy arra van szüksége, hogy internetes fórumokon bárgyú filozófiai bigottságokból nyerjen az érettségére vonatkozóan "halálbiztos" útmutatást, akkor az illetőt őszintén nagyon sajnálom. Szerencsére indult már egy új topic, ahol az érdeklődők oldalszámra definiálgathatják az érett nő fogalmát, lehet a sok unalmas ostobaság közepette kinek-kinek kedvére mazsolázni.

 

Szóval én megbízom az értékítéleteimben, az ítélőképességemben, tehát (hallom már az ordibálást, a tiltakozást) érettnek tartom magam, mint ahogy érettnek tartom azokat a nőket is, 16, 30, 42 és 53 éveseket egyaránt, akikkel józan tapasztalataink és ismereteink birtokában megbíztunk egymásban. Csak ismételni tudom a ZR nevű kitűnő hozzászóló megállapítását: "rengeteg egyedülálló, elvált 40-50 éves nő van, aki van olyan érett, hogy maga is képes élettapasztalata alapján gyors döntést hozni, ha ilyen szituációba kerül, és nem a nagy általános lózungok mentén rendezi az életét, hogy hogyan kellene 'érett' nőként viselkednie..." Summa summarum nem érzem szükségét, hogy ismeretlen és sokszor helyesen írni egyáltalán nem tudó okoskodók álszenteskedéseit (tudom, te csak ignorálod őket, és jól teszed) az érettségre és az éretlenségre vonatkozóan elfogadjam.

 

Azzal pedig, amit az érett nőkről írott, finoman szólva általánosító hablatyra mondasz, messzemenően egyet lehet érteni: "A nő, akár idősebb, akár fiatalabb, szexusa leginkább partnerétől függ. Ugyanaz a nő kortól függetlenül, gyökeresen más szerető lehet más és más ffival."

Előzmény: Gandas (381)
Gandas Creative Commons License 2005.01.26 0 0 380
Ja és, bocsánat, ugyanez fordítva, szóval szerintem mindegyik mozzanat fontos. De csak vissza kell olvasgatni a topicban, már leírtam.
Előzmény: atlantisz2004 (373)
Gandas Creative Commons License 2005.01.26 0 0 379

"Nem tisztem védeni Gandast... Egy valami viszont kiderül ...Számára a vadászatból a vad elejtése és nem maga a vadászat a fontos".

 

Mondjuk eléggé furcsállanám is, ha csak azért olvasná valaki Conan Doyle egy-egy Holmes-történetét, hogy rájöjjön, ki a gyilkos, vagy ki lopta el a berillköves nyakéket, s magára a nyomozás menetére egyáltalán nem volna kíváncsi.

Előzmény: atlantisz2004 (373)
Gandas Creative Commons License 2005.01.26 0 0 378

"Ne haragudj Gandas, de ha igaz amiket irsz, akkor nem csodálom, hogy annyi nő van egyedül ma ebben az országban. Ha férfi lennék, én sem akarnék együtt élni egy ilyen erkölcsökkel megáldott némberrel. Ha ez a valóság, akkor az inkább szégyenteljes, mint irigyelni való."

 

Szörnyűek ezek a mai 40-es nők! Teljesen egyetértek Veled. Összefexenek fű-fával, ráadásul még a hatos villamosról is úgy lehet őket öt perc alatt berángatni az ágyba. Ezért nem találtam még én se soha magamhoz valót. Szét is nézek a jövő héten..., asszem, az irgalmasnővéreknél.

 

"Mindig felteszem magamnak a  kérdést: 'Vajon még meddig fognak megnézni a  férfiak?' Féltve lesem az idő múlását és minden visszajelzést regisztrálok és dédelgetek..."

 

Így is van, nincs mit ehhez hozzáfűzni: mindent a szemnek, semmit a kéznek. Az igazi úgyis férfi hófehér paripán és nem a piros hetes buszon fog az életedbe berobogni.

 

"...én mégiscsak azt szeretném hinni, hogy mégsem, vagy csak egy szűk réteg az akit igy meg lehet találni, mert komolyan rosszul érzem magam tőle ha belegondolok..."

 

Minden valószínűség szerint így van, bár nem olvastam róla felmérést, csak átélt élményeim vannak. De hogyan is hihetnék a személyesen megélt tapasztalatoknak, szemben a józan filozófiával? Jól is teszed, ha szégyenkezel az érett nők marginális hányada nevében.

Előzmény: Anus (374)
Gandas Creative Commons License 2005.01.26 0 0 377

"Arról már nem is beszélve, ha sikerült lefektetni egy érettnek hitt nőt - egy 'érett' férfi, azt nem teregetné ki, itt a topicban".

 

Belátom már, helytelen, hogy kötődik gondolkodásom a konkrét kézzelfoghatóhoz. Különben sem látszik helyénvalónak az Érett nők lefektetése topicban 30-on, 40-en, 50-en felüli nők lefektetésével hencegni.

Előzmény: Róka69 (364)
Gandas Creative Commons License 2005.01.26 0 0 376

"A topic azzal indult, hogy lehet sztorikat is beírni, így aztán semmi baj Gands kollega történteivel - bár tanulságokat levonni nemigen lehet belőlük - szerintem."

 

Töredelmesen bevallom: rég vártam erre a percre. Mert be kell, hogy ismerjem, merültek fel gyarló elmémben kétségek nem kis mértékkel az eránt, vajon jó helyen házalok-é silány mellébeszéléseimmel, de most némi gyógyírrel szolgált énnékem egy írástudó szakavatott fejbólintása. Sok-sok éjszakámba, átvirrasztott percek végeláthatatlan özönébe tellett, mire megvilágosodás gyúlt törpe elmémben azon felettébb szánalomra méltó dolog tárgyában, öszvegyűlt  sztorijaimnak az hálóra vetéséhez hasznos tanácsért kihez is folyamodhatnék. Dilemmázván szegén főm, az tömjén mondandómat mellik fórumcsoportba is hányjam, az "Vallás, filozófia" praedicamentumra lépék az elején. Végül az "Szex" categoriában alkalmatlankodék. Héában azonban, mert serénykedésemre az topic praeambulumában sehogyan sem lelém az dicasterialis engedélyt.

Az tanulságok vonására mégpedig oktondiságaimbul senki se számítson, írtam, amint tudtam, bárha doctus Hollandusokhoz hasonlatosan jobbat construálhattam volna. Az tapasztaltak philosophiájábul szűrjétek meg azért, feleim, bátor szűvel az végső következtetést!

"Az érettség-et illető meddő vita pedig azért nem meddő, mert ha nem definiáljuk, mirő is beszélünk, akkor helye lesz itt a szűzlányoknak is..."


Az mocsoktalan leányzónak szájadra vett nevét kiiktatom szótárambul ezenmód hevenyén! Figyelmedet concentraljad matrónákra most már, megösmérni törekedni őket ne habozzál.

Admonitio: Soh'se vágjad osztán az padon az gerincre fehér-néped Feneketlen-tónál!

Előzmény: bolygohollandi (368)
RIPityom Creative Commons License 2005.01.26 0 0 375


Először is, a történet:

 

Mondjuk legyen a kopasz (értsd: parókás)... vagy inkább a testvérpár;

 

Nem, semmi extrát.
Tehát még az előző lakhelyemen a közös képviselőnk felesége, persze tudom, nem volt illő - de mint mondtam, akkoriban... szóval.
Itt azonban nem történt semmi.
Pusztán csak kikezdtem vele, leizzadt, megijedt, elszaladt. Ám évekkel később...
vki telefonon hívogatott. Felvettem, letette. Felvettem, letette.
Aztán elkezdtem a süket telefonba kedvesen beszélni. De most komolyan, miért nem szól bele? Biztos én is szivesen hallgatnám az ő hangját. Néhányszor ez így, később egy energikus, vidám, de leginkább kíváncsi fiatal leány beszélt velem, ismeretlenül. Volt barátja, akinek füle hallatára beszéltük meg, jó lehet, jó lenne csajozni, és néha igenis bugyi nélkül nyomja az utcán. Kis izgalom, nem árt.
Mondtam neki, fejezzük be a beszélgetést, mert gondolom a barátja már TKO, mondta ezen már bő tíz perce túl vannak, hiszti meg sértődés, de nem érdekli. Majd megnyugszik. És mivel már kölcsönösen megcsalták egymást.... na, ekkor vette át a nővére, a közösképviselő feleség a telefont.
És elmesélte, mekkora szerelembe esett egy pappal.
Persze ott sem volt semmi, de emiatt n+1 évig nem élt házaséletet párjával; aki ezt megelégelve élvén a gyanuperrel, nyomoztatott utána. Persze az alapos munkának meg is lett a gyümölcse, ráleltek egy jószándékú szerencsétlenre, akinek pusztán annyi volt csak a vétke, hogy az utcán beszélgetett a feleségével (csak ő lehet!); s erre ők, az igazság bajnokai saját kezükbe véve a bosszúállás jogos és nemes ügyét, alaposan helybenhagyták ezt a fogalmatlant...
(gy.k.: nem, nem a papot.)


Namost, én azért írok be efféle kis szinest, mert haszna kettős.
Egyrészt élénken illusztrálja a szoknyabolond attitűdjét; másrészt leplezetlen mutatja meg a nő kettős arcát.

 


* * *

 


Van itt még valami.

 

Én nem utasítok vissza semmit. Mert se időm, se energiám.
Meg mert ha valami nem tetszik, ignorálok.
Meg ha valamivel nem értek egyet, elgondolkodom.
Mégis azonban és legfőképpen mert nagyon komolyan gondolom: virágozzék sokféle virág.

 

S már csak azért is, mert régóta nem tartozom az érett hölgyeket kedvelők táborába.
Viszont olvastam itt vmi olyasféle dúrwa általánosítást, ami nyilván az éltesebb hölgyeknek esik jól, mely szerint igazi testi örömöket csak az érettebbek. A csitrik meg imitálnak...
Hát ez, tökéletes baromság.
A nő, akár idősebb, akár fiatalabb, szexusa leginkább partnerétől függ. Ugyanaz a nő kortól függetlenül, gyökeresen más szerető lehet más és más ffival.
Ha körülmények többször és több, mint ideálisak: nyugodt, kellemes lakás, füstölő és/vagy illatos gyertya, virág, könnyed saláta, mint vacsora, finom zene ízlés szerint, minőségi pezsgő, eperrel, ráérős beszélgetés és/vagy becézgetés:

 

a csitriből legalább ennyire könnyen kihozható az igazi szerető.
Kulcsszó: a nő részéről, a biztonság.
{ lelki, érzelmi, testi }

 

Írhatnék én érett asszonyok dícséretét... ugye,
ám nem teszem.

 

Oka több is van, de legfőképp azért nem, mert engem ugyanis kurvára zavar, ha egy nőt saccolhatólag 77 dárda fasz járt át.
Van, akit nem.
Sőt olyan is van, akinek ez pláne bejön.
Nincs ezzel semmi baj. Virágozzék, sokféle.

 


* * *

 


Kedves Gandas!

 

Egyetlen kérdésem volna,
voltál már HIV szűrésen? Többször is?
(én igen, és negatív :)

 

RiP

Anus Creative Commons License 2005.01.26 0 0 374

Igen, sajnos én is érzem, hogy mindemellett tényleg lehetnek hitelesek/valódiak a történetei, igy ezt vissza is vonnám azt hiszem.

De ne haragudjatok, ha én mégiscsak azt szeretném hinni, hogy mégsem, vagy csak egy szűk réteg az akit igy meg lehet találni, mert komolyan rosszul érzem magam tőle ha belegondolok.

 

És azzal is egyetértek, irta itt valaki, hogy a rutinos udvarló ugyanúgy élvezi a vadászat minden percét, mint a  becserkészni kivánt vad.

AZ ilyen férfi pedig szerintem képes a  játék öröméért vadászni és nem feltétlenül kudarcként megélni ha a végcél tudhatóan nem fog bekövetkezni.

Előzmény: atlantisz2004 (373)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.01.26 0 0 373

Üdv!

 

Nem tisztem védeni Gandast, megteszi ezt ő maga. De történetei lehetnek hitelesek, ezt nem tudjuk eldönteni. Egy valami viszont kiderül belőle:

 

Számára a vadászatból a vad elejtése és nem maga a vadászat a fontos.

 

:-)))

Előzmény: Anus (372)
Anus Creative Commons License 2005.01.26 0 0 372

Ha szabad, én is szeretnék bólogatni melletted!

 

Aki fél óra alatt ágybavihető, nem hiszem, hogy érettnek tekinthető még akkor sem, ha 45 éves!

Pontosan azért, mert egy érett nőnek épp olyan fontos az udvarlás is, mint maga a testi vágyak, hisz ki ne érezné, hogy múlik az idő?

Mindig felteszem magamnak a  kérdést: "Vajon még meddig fognak megnézni a  férfiak?" Féltve lesem az idő múlását és minden visszajelzést regisztrálok és dédelgetek (na jó, ez túlzás persze)  :-) . de a lényege az, hogy bizony az érett nő tisztában van az idő múlásával és márcsak emiatt is (meg több más okból is) szereti elhúzni az udvarlás szakaszát. szvsz.

 

Az pedig, hogy egy parkban a  padon....ha nem is éretlenség, de valahogy egyrészt igénytelennek, másrészt felelőtlennek tartom, nem hiszem, hogy egy érett nő ilyet tenne, max ha valami egetverő epekedés vezérli ami túlmutat a   józan eszén.

 

Emiatt nem érzem Gandas történeteit hitelesnek.

 

Ne haragudj Gandas, de ha igaz amiket irsz, akkor nem csodálom, hogy annyi nő van egyedül ma ebben az országban.

Ha férfi lennék, én sem akarnék együtt élni egy ilyen erkölcsökkel megáldott némberrel. Ha ez a valóság, akkor az inkább szégyenteljes, mint irigyelni való.

Előzmény: bolygohollandi (362)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.01.26 0 0 371

helyesen:

 

...akkor se lenne 18 éves....

atlantisz2004 Creative Commons License 2005.01.26 0 0 370

Bocs, de volt még egy kérdésed:

 

Az említett barátnő (akkor) 45 éves volt és születése óta vöröshajú. A szőkenős megjegyzéshez pedig hozzátette (mert kérdeztem), hogy sajnálja a lányát (akkor 16 éves volt), mert a fiúk és a fiatal férfiak mentalitása, műveltsége, vagy inkább műveletlensége, kultúrálatlan beszédstílusuk számára roppant visszataszító volt. Saját bevallása szerint, ha megtehetné, akkor se újra 18 éves a mai világban...

 

Erre persze modhatod, hogy általánosított, de:

 

több nőtől is hasonló véleményeket hallottam

nyilván volt több fiú is a lánya körül

 

Üdv,Atlantisz

 

:-))) 

Előzmény: Gandas (360)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.01.26 0 0 369

Kedves Gandas!

 

Lehet, hogy általánosításnak tűnt, de nem annak szántam. A szeretkezést is gyakorolni kell (kivéve a született tehetségeket) így SZVSZ az idősebbek gyakorlottabbak. Ez természetesen nem jelenti ÖNMAGÁBAN azt, hogy jobban is tudnak, de a valószínűsége nyilván nagyobb.

 

Ami az Ész és szeretkezés összefüggést illeti. Itt azt hiszem Te mosod össze az ész és a fiatal fogalmakat. Mindig is vallottam, ma is vallom, az hogy hülye és fiatal nem rokonértelmű fogalmak. Ebből következően az öreg és bölcs sem az!  Azt hiszem itt egy kicsit figyelmetlen voltál, bár mások szerint - a korábbi hozzászólásokat olvasva - kapásból letámadsz mindenkit, aki nem azonosul a véleményeddel. Én magam ezt nem így látom.  Szóval azt ész vizesvödörből történő osztogatására vonatkozó megjegyzéseid a SAJÁT GONDOLATAID, légy büszke rájuk és ne tulajdonítsd őket másnak, illetve bocs, ez megint általánosítás volt...:-)))) ...ne tulajdonítsd a gondolatokat nekem, mert én nem így gondolom és írni sem ezt írtam.  Olyan ez egyébként mint a vezetés. Fiatalabb koromban én is rengeteget szágoldoztam, ma már tudom, hogy van fékpedál is az autón...vagy a kígyóuborkás hasonlattal éljek, vezetni csak kevesen tudnak, száguldani meg a féltégla is... Remélem ezúttal nem érted félre..

 

Üdv, Atlantisz

:-)))

 

 

 

Előzmény: Gandas (360)
bolygohollandi Creative Commons License 2005.01.26 0 0 368

A topic azzal indult, hogy lehet sztorikat is beírni, így aztán semmi baj Gands kollega történteivel - bár tanulságokat levonni nemigen lehet belőlük - szerintem.

 

Aztán meg: a történetek arról szólnak mennyi nőt sikerült megfektetni, s ezek egy része messze van az érett nőtől - akármiképp is definiálnánk az érett nőt; egy szűz nem fog beleférni és egyetlen huszonéves sem

 

Aztán meg: nem illő a topic címéhez mereven és támadón ragaszkodni, ha magunk is eltérünk tőle

 

A "kell megkörnyékezni" kérdéshez annyit, hogy ha a topic arról szól, miképpen lehet hatékonyan megfektetni egy érett nőt, akkor kétségtelen, nem érdemes esélytelen(?) nővel kezdeni.

 

Csak ezzel az a bibi, hogy szerintem meg épp az esélytelen nők közt van a legtöbb érett nő.

 

Persze ha úgy definiálod az érett nőt, hogy annál érettebb, minél gyorsabb döntéseket hoz - értsd alatta: minél hajlamosabb egy kósza kefélésre, igazad lesz....

 

Az érettség-et illető meddő vita pedig azért nem meddő, mert ha nem definiáljuk, mirő is beszélünk, akkor helye lesz itt a szűzlányoknak is...így aztán lehet versenyezni kefélés-számban akár....de ettől még nem lesz okosabb az, aki arra kíváncsi, miképpen is érdemes megközelíteni egy érett nőt.

 

...úgy pedig biztos nem, hogy 3 férfi egyszerre követ egy buszról leszálló negyvenes nőt és az nyer, aki előbb kérdezi meg tőle a pontos időt, mielőtt gerincre vágja a padon a parkban

Előzmény: ZR (367)
ZR Creative Commons License 2005.01.26 0 0 367

A vita rossz alapokon nyugszik, Gandas egyedi sztorijaival szemben általános érvényű megállapításokat tesztek, ami egyrészt nem korrekt, másrészt hibás...

 

Az hogy mesterséges korlátokat kiszabása felett folyik a vita, ki számít érett nőnek, legyen a kiindulási alap az életkor, gondolkodás, erkölcs vagy bármi más, véleményem szerint meddő dolog, nem vezet sehova.

 

Gandas sztorijaiból azonban leszűrhető, hogy elsősorban azokat az "érett" nőket kell megkörnyékezni, akik nyitottak erre, a többi eleve nem pálya...

 

Másrészt rengeteg egyedülálló, elvált 40-50 éves nő van, aki van olyan érett, hogy maga is képes élettapasztalata alapján gyors döntést hozni, ha ilyen szituációba kerül, és nem a nagy általános lózungok mentén rendezi az életét, hogy hogyan kellene "érett" nőként viselkednie...

Gandas Creative Commons License 2005.01.25 0 0 366
A fodrásznő a 40-es korosztályból volt, de a nagymellű, nagyseggű nők közt is akadtak érettebbek szép számmal.
Előzmény: bolygohollandi (363)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!