Helló fiúk, helló lányok :-)
Nekem is volt Prisém, de elajándékoztam néhány éve. Nem volt egy jó döntés… Viszont megtartottam úgy 18 kazit (Akai-k, Maxell-ek, de pl. van köztük egy eredeti 588 Ft-os LoriGraph is). A kazik átadók - viszont van egy kérésem: kellenének a rajta lévő szövegek floppyra másolva (gépírásgyakorló, ívhegesztés, stb.) és a Basic progik. Valaki olyannak adnám, akinél megvan hozzá a szükséges konfig: EP, magnó, és PC. Floppyt adok, of coz'.
Más: hogyan lehet a floppys .com-okat könnyen, gyorsan .tap-ra konvertálni, emulátor + akármi használatával, hogy ne kelljen a floppykat dugdosni?
Rendben srácok. Itt is a jövő hét felé "húz" egy kicsit a szavazás érzésem szerint, és a még esetlegesen elérhető tagok értesítéséhez is idő kell, eddig hiába kajtattuk őket sajna. Akkor legyen jövő hét péntek, du. fél 6 Batthyány téren a szökőkútnál! (Ami jelenleg nem szökik, amióta ilyen ku...va hideg van.) :-D
Kéretik jelezni, hogy "vettétek az adást"! Remélem ez az időpont már nem módosul!
De előtte 1-2 nappal még "nyugtázom" itt a dolgot.
Mindenki hozza magával a "kérdéses kütyüit", programjait, lemezeit, kazettáit, stb.
U.i.:
Akik jönnek, sajnos fel kell vállaljanak egy "nyüzügét": (Aki kicsit "ismer" már tudja, többieknek...)
1998 augusztusa óta sajnos én nem hallok. (Egy vírus kilőtte a fülemben a halló idegeket, orvosok töketlenek voltak, stb. Hosszú sztori...) Szóval a kommunikáció köztünk úgy fog működni, hogy részben tudok szájról olvasni kicsit, részben pedig van itt Ep, egy PC, amin lehet szééépen írogatni a mondandót!:-) Remélem mind ez nem okoz majd komolyabb fennakadást semmilyen téren!;-)
Na én mennék a gyűlésre, de lehet, hogy a jövő hét nekem is jobb lenne. Egyébként ha most lesz, az is jó. Írj majd légyszi egy emilt, vagy a fórumra, hogy pontosan hánykor és hol lesz a buli... (exdos@freemail.hu)
Má' miért ne merném?:-) Nem vagyok ám ilyen szempontból "szívbajos". Ha az lennék, nem lenne nekem sem fejlesztett Ep-m. (ez már akkoriban sem volt egyszerű...)Tényleg nem felvágásként mondom, de én voltam anno az egyetlen, akit még Kopácsy Vilmos (Enterprise magyarországi vezér képviselet volt főnöke) is fogadott egy interju erejéig, holott ezt éveken át senkinek nem sikerült elérnie nála. :-D (Addig másztam a nyakára, míg megunta...) "Arra felé" abszolúte nem lakom, sőt, egy órányi útra van, de megígérem, hogy bemegyek érdeklődni! Tényleg bosszant, hogy "le akarnak rázni". Értem én, hogy púpa a hátukon már manapság a téma, de ne mááá'... Részben színte az egyetlen bagázs, aki még "papíron" foglalkozik Enterprise-al, részben (elvileg) van is még hozzá ez+az náluk, csak lusták voltak kihúzni az összes fiókot. Szóval ez nem állapot, amint lesz egy óra szabadom valamelyik hétköznap, teszek egy látogatást arra felé.;-)
Más...
MINDENKI!!!! Aki jönne pénteken topic-talira "tegye fel a kezét"!:-) Ha kevesen vagyunk, akkor "tolom" egy hetet az egészet, mert Szeile Sanyi barátom telefonon próbál elérni pár "régebbi Ep klub tagot", akik lehet, hogy szintén jönnének, de az idő szűke miatt esetleg nem jó nekik ez a hét.
Ha ragaszkodtok a mostani péntekhez, nekem az ellen sincs semmi kifogásom, sőt...
Szóval ezennel "népszámlálás!!