ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
UFOzzuummm... miEeee... siTIM piTIM mit akarsz? -vegyetek ingyen és egyetek fényt, és legyetek a szemem fénye fény fény fény...féleszerünyi? 4.: Kávézzuummm... később... nincsak nemtudok nem hibás, bünös lenni, holott az állatoknak nincs büne? Fita kik mik mi ki MOék.parancscsalcsalnak,az átkosba árokba, három kavcics... az emberek?-ami itt soha, szem? .mü? -buuu... nem láthatta, nem tudja, mert legyen szemed? -világa? Amit most hogy az agyam, bugya, azaz hogy ide csak ugy, hogy most kiléptünk a fényből,és breléptünk Izsnyétére? -szószerint le léptünk a fal védéről, a magyarok bejövetele, elől a fehér kovas, ki lehet az? Tegnap, nagyon jó érzés volt, hogy a magyarok azok a fénybe vagyünk, és most akik bejöttünk. be öltöztünk feketébe, halál?-madár? -fta na az a halál adó, és a madara? -vagy csak egy bestiadögödön lovagolva meg jelenik a kasszás, ami egyuttal a kasszás is,be le kaszál? Itt ne feledjuk, most ténleg a testem a dudám a lámpám a kuplungom, most végleg, ledodobom ezt a féreggel teli sár zubboNUK? -és hangokat hallok, piti, ne hagyd itt a fiaidat ho ho hooo...felnézek az égre, és cikáznak az égen a magyar testvéreink? -mint fénymadarak? Na most talákozok velük, te is katona vagy stbbb...na egy fekete olyan gomolyag... ami eloszlott, na jó, felderitók meg előőrsek,na meg s második találkánk, bent egy fekete korom (nap?) gömb,és fekete korom gomalyagok támadnak rénk,és vége? Ez most az, hogy itt is, ha nekünk támadnak, és van fényünk ugy hogy tudjuk, na most ládd ez a BbLila ami segg (szeg?) lett kő, ha neki mensz, csak eltüntél, mint aki sose volt le$$$... Most az, hogy ez a valami,ami itt mese nincs, ez A HAZUG $$$ ZSÁKA ZSÓKA $$$...ÁG ÁGA,KIVERTE A SZEMÜKET, HA LENNE? Most hosszu és nembosszunk lenne, ha ezt amiket itt az előbbi irataimba villogásom érintettem, tehát itt arról van nagybaxó, hogy mikor beöltöztünk feketébe man in black,akkor az itt ufosainnknak, az hogy, megjöttek a magyarok, el se mentek? 5.: Ti akik monduk, ha nembánt senkit is az, ami a BbLila iratokban, ha nincs ellenünk,velünk? -$$$... Fita, itt minden kis magyar gyerekid, mag ad mag ára kell találnia tálalnia,na hol a csészalj, ugy hogy meg figyeled mag ad, azaz itt van, na nem ezt akartam de nem hagyhatom ki. Aki figyelni tud, és látni, és magába is tud figyelni látn, amit csak nagyon röviden. tegnapra, hogy mi,magyarok kis gyerekek, mi a fényben vagyunk,igen igen a fiaim is, a családom, és akik csak egyszerü magyar magyar ok tesvéreink,azok is,a fényben vgyunk a mi fényünben,és Mi is ufo-k vagyunk!Most az.hogy te is katona vagy, az az hogy mi itt a fényünkkel a fényünkben vagyunk, amit mindig akarok,hogy mikor talkozok az Égieinkkel, akkor az ami az a gömb fény -madár, na próbáltam leirni, hogy most az egy olyan csoda valami, pl. -Ezzel most meg lett mentve a világ,azonnal megyek be a Fehér Házba, s azonnal ott voltunk, és óriás raktár jelenségek,iratok nagy nagy óriás raktárházak,tele amit én akartem, hogy itt vannak.akit régen srégen vártak, a magyar ok, azaz Óh Égi fény, tünj fel már az ég övén, és most...na nagyon leégtem, mert ha ezt megtudnák? -NUK? (hogy miért azonnal, azkörbe veszik a fekete sáskáik? -ldd a magyarok orszaga? Fiteljatok, miért az eget -födet robbaszató doomdsday gépezetek, a rengetek satelitok,a föld allatti bázisaik, ami egy pinalát,hülyéskedtek hogy Theia?-te hülye? Fita,oda huzták le, a Mi is ufo-k vagyunk!-na most ténleg sLeuth tesónk, megint meg mentett bennünket? Fita, ez az, hogy én most mára,meg láttam,mert itt van,kérdezték Laciék, mit akarsz, ls itt is, hogy te nem tudod,hogy te nem itt vagy, hanem a fény honainkba, és azért jöttünk, itt a mostani állapotrohos állás pontom, akinek fénye van szikra ember szikrázik, azokat most vissza... 6.: Látod nátod, most csak az, amit most frontosnak tartok, ládd ez igy,ahogy az éjjel meg láttam, itt valhalogy befeketedik, ládd az idöcsém, minek hivtál,mit akarasz, sok pnézed van, meg az ő idejét is miért rabolom, na most a torkomon...fita az eszem is elmegy, mert ténleg, magamnak is, mert akartam hallani a hanGOD s te hrrr ördög, egye jéhus husát, igyad a vérét,vagy ne hivjál, ez veletek is igy, fen áll? Fita, most akik mégis,ládd had beszéljen, ha nem bánt senkit, fita ti is a fényben vagytok, amit egy gicsit most enyvezett kocsonya csülök, ha le csücsülök...jaja hogy ne hagyjam itt,a fiaimat? Na én midenkitól elvárom, hogy ládd itt, csak egy barát 100? Most bele kell,ládd ki kell választanom, hogy mit villogok, meg ugrálsz, apád cukrász? -nem hanem női férfi szabó volt, na női (jaja tudottkosztimöket is, sőt fördőruhát, amit mindiig fel pbábáltatott...először is, én csak udvariaskodni akarok? Fita, hogy pontosabban, na ide, ládd ezek szerint, már itt vannak az ufósaink feketébe meg pepitába, csak mi most esetleg, s ha vissza emlékeztek, én rögtön a NAGY CONPUTERÜKnak (stocholmik) estem pestem, seggre, mert kilöktek hogy repültem, az azokat akkor is hogy a MIEINK? Na ók nem tudtak volna, na azok, ládd az idöcsémet körbe vették azok ami a sodronyok, ládd a szitakötők, de kérdeztem az Égienket, piti, az a te dolGOD! -jaja a hangom a han god? -hallod, na most csak elkeztem menni az idöcsémhez, és csak dematariza? -na az téneg robotok -gépek valának! (fita előtte lhuzzák a MIUFÁNK? Fita, másodjára, az egész itt atomukat nukinukistul csak... na hogy az anyag, az más! Azaz itt Lázár léz ár Bobunk, hogy ténleg van exootitkos anyaguk? -vissza görgül? Fita, nézz körbekörbe dsárga ára bögre görbe...nincsak ezeket amiket kézzel, nicsak minden ami mü anya god, müpuca -müpina sára ára? Ezt az őröltSULYUKA? -fita ezt a mi gyerekéinkkel,CIPELTETIK,HÁTIZSÁK, NA MEG A PUPPOSAIK,(AZOK ELEVERBOTOK, azaz nincsak itt meg kell mutatnom,látnod, hogy ez sár tudomáNUK, tre$$nyica a nykatok nyisázlva, és menetett vágtak rajta, és most fita...na megint tulóra,America going bank rupt: Elon Musk? -az, nem men, hanem fiu ez vagy lány, láNUK? -milyen nagy az analotok? -tul nagy? -rapitya? Innennn... nincsak a fény az fényt fényel fénnyel,mig a nagy fekete sárga analuk,mndent el nyel? -szopótyon korty... blac luk? -luk luk luk... haj hajja hajja... érdemes meg nézni,ha ujabb és ujabb látás sokkal jönnek elő,ami én is láttam ezeket, legalább 50ezer, de itt te meg én vagy az örök világmindenség közepin ázunk, és érted,mert éretted van mniden, éa te is pinálod? -vagy csak a szád tétogna ti ti ti...tá tá tá... sült galamb,vágj szájba? -vagy limba halimba... ...Ancient Aliens: Declassified Extraterrestrial Technology -ffita itt vannak, és most ebbe nemtud senki bele szólni, szarni? Atyám! -a gatyám...
UFOzzuummm... miEeee... siTIM piTIM mit akarsz? -vegyetek ingyen és egyetek fényt, és legyetek a szemem fénye fény fény félny... 1.: 7/31. A KÉP? .Meglátogattam a szembe levő szomszéd... nemközvetlen, azaz mindenidóK legjobb kisgyerek barátom Gusztiék, (fita, a fiam máris,jaja repülünk de nem a tesben, na őabbanis akart, a következő a félzsidó gyerek mais a legjob barátom,ne meg juhJeshus) laktak ponotan velünk szembe, és Laciék szembe egy kicsit jobb oldalon, nagy család (Takács) gyereke volt Laci, katona tiszt, és neki volt az első terepmotorja cspel 125 először a faluba,(zereintem ma is az lenne a legjobb, defitta ezek olyan őrült irigyek, a magyar magyar ok gyere kid, hogy most NUKIZNI fogják maguakt, mindenestül szőrösbőrös szarosbeles csontos velőstül) aztán traktoros lett, azaz csak a Tsznek volt 1, -és télen éjel-nappal püffögött járatta, nem volt özemenyag (fita napraforgó oaljaal meg minden ami olajos Lajos,a tököd neolajos?) probléma? Fita, ma is csak hoffer pu pu pu ...motoroknak, és megy disznó zsirral is, meg rohadt állatok zsirjával, ganéajjal,petróleum lámpa...Most itt amit ezzel a fizikaki szemmel látunk,na meg az agyunk, az arra lett csinálva, hogy alláh szolgája? Nem irom le részletesen, hogy hogy ... de van egy olyan, amit Swédenburg is, de Domrádi Gábor, és megrendülnek a föld osztlopói, talán egy kanállal jobban, hogy egy ideig a családok együtt maradnak, és eloszlanak,ha nem lett egy olyan, mnt én, és itt a lényeg,hogy itt akarok valamit,amit irgalamatlanul akik a Urak alatvalóivá (jobb ágy rabbszolga köcsögéik, fita azok angyaluk és anluk csiszolói karban tartóik) váltak,menekülnének? Na most, azt hogy mi van, azt ide nem lehet behozni sehogy! -azért azonnal lakolsz, ölnek ciffrán mint sose napján vasár nap,megjött a folyásom...fita ha minda két félnek van cicija,akkor mellik mellik?? - ha tudnak a fizikai tested, mert most itt az irataid, fital iritálja a bikáikat, sőt a HUN GOD is, emlékedet, nicnsak Jézus?-mi maradt meg belőled, a beled? -vagy Sára? Fiteljal, egy olyan, hogy egyolyan hogy mezőváros, és nincs nap, és sötétek,(egymást eszik-fita az az áldozat???) és most akik együtt ettek, azok meg maradnak, ugy ahogy Gabink bingó leirja! Na most találkoztam az ig...(kész a kávé?-nincsak ezt a kis felesÉgem, már köszöntöttem jó reggelt örök élet párom,fél téglám,szemem fénye, és dolgozik!!!) jaja az igazi Lacival, aki nem az,ahogy itt kinézett, hanem az fekete ősember -vadember, de megismert, és csak jaja dehó..ládd itt is csak egy barátot, na sLeuth is egy vadember,(mindenki vadállat ham ham ham...hammogol ölsz?-fiteljal mi megy a NAGY NAGY BESTIA DÖGJEIK KÖZTT???) mert te is, de emberek vagyunk gyerekek,le a(fax) kalappal? 2.: Most amiket megfigyeltem,ládd itt van amiért nem engednek be itt semmilyen közöségbe,és midnenhonnak kirugtak, ami abba az őskukutyató társaságba,nem akartunk belépni, és beiráták a neünket, mert máskép nem lehet! -osztán mi lettünk a göcsögük? (fita, akik erköcsös pöcs, ne meg becsületes, itt azok azóta? -mitóa, a köcsöGÉink,fita a gyerekéinket???) -ftia én mindenütt az voltem,vagyok, de a te és mi köcsögönk? -csészelj ajjal? - Fita, fényem van, és ha annak neki mensz, nézd meg magad, mi maradt?-elől Benesék sék sék sék...Itt vicca, nem tudom hogy, de előjött, 2002 -2 -22? -amit sose éreztem,hogy lázadást az én Atyám ellen? Na itt ezzel a conputerrel, (agyad de mi van ha magyaragyam magyar rázzás??) ezt az amit a BbLila iratok, János8:44! nemcsak egy az egybe, hane sehol a kégli?-na meg most azt, mint mikor ládd a Dr.Who filmben,egy...na a szellem világok, hasonlit, itt is mára egy hosszu dülőn, ut, de nincs ut, mentem be,na most, mikor ládd Találkozok sLeuth hal hall, a telefon fölkénél, ő van volt hozzá a legközelebb,és techalot, közel a telefon fülkéhez elfeküdve és a szemét se tudta mozgatni, (bocs tesóm,de mi lenne ha ténleg igaz lenne, na most mi az igazság?) na innen az hogy UFO-k? -made in HU? -Who? -ami most ha hiszitek ha nem, Sleuth tesónk hangja, hallod, irjál a Jövendőbondónba, és most kérdelek, miért nem töröltek,(mert angolul (rom lotty latin lát in?- is tudok fita a latinnak 11% magyar RULL) ládd midnenütt mindehol,ami nekemdögletes, hogy az egész magyar csonka sonka töve van közepin ázunk, még hatyám, de a összes KGST oskulájukbull? Fita, ennek a szellem világia, az a NAGY DURUNG BUNKÓ KORUPT KORUK, amit őskornak tetotváltak, tetova hejova,(az ehez képest...mennyország???) minden itt tetove je hova hadoba és tojota, görbe? 3:. Kérdekel,te meg én megtudjuk NUK büntetni a büntetőinket,és mik kik az örök győztes serlegek,sáska hadaik? Zna most, itt kérdelek,a MAGYAR OK ISTÉNÉRA ESKÜSZÜNK ESZKÜSZÜNK HOGY RABBOOK??? -TÖBBET BETTY...VAS A KRÉZI NIGHTE, ANYÁD (vót? -egy tót?) ANALA NYÖGTE? SIK ÁR LÁSSA, NÁTOD? Na amit kérdek, hogy a MAGYAROK ISTEN-E TUD E BÜNTETNI? AZ Ő EGYSZÜLÖTT KOS, KIS báránkaja? -azt bünteti kis szeret, na van itt olyan,a fa szuk rázása,és most hogy lettetek mind angyaluk anala sik ára és sikáéra és sikátorkok krublizása mert eldugul666... hacc... -volna? -smirna! -volna! -széditesz? Ime mime,na most az aki Jézus az én vagyok, és most megtudtam hogy Jézus egyben az a Mi Atyánk is, fita az hogy Mi is ufo-k vagyunk! -akik lehuzátk azok már csak a roh-adó halál hála ála adó iszapba,(hogy fekete nyers kőolajuk?- na feltehtő mert az bokkoukba örok égnek, haja hajja hajja...korforgalom QPU-körzés?- ha még itt vannak, előbbutóbb csak el lobbanak NUKI PUCK, ,lobonyiéikkal? Ime amit megfigyeltem,hogy a szellem is anyag,a fény is, és a fekete korompor füstje mérge, is, anyag,és mi mindenek előtt vagyunk,és minden csak a mi öröm erek boldogság vég nélküli, na most akik EZT A TITOKZATOS SÁR BURÁD IS AZ TÜTÜTT...fita most ébren vagyok, és ott vagyok,amit lidérc álom? Zna nem tudom,most itt amit du. -az ténleg szaladj a FIN GOD után,na ha vissza mentek, akkor is leritam, hogy Jézus,megjelenik nekem, és az ATYA MINDEN GYEREKÉT EGYKÉNT?- SZERETI,ÉS MINDEN KIVÁNSÁGA TELJESITVE!!! Fita, ezzel a roHADdó Ó s Uj Szövetkezeteik,hékli adód alanyával, itt volt a fillm sorozat, beraktam The Dewol, aki minden kivánsáGOD teljesiti, na most azok egy egy az egybe Jézus UK, de csak az övék övön alulli Lulli és azon belül is, fitlejuk, itt most nem tudok jobbat,mnt DAVID TRÓNA ÉG??? -ÉS A FÖLD URA, AKI MEG MEG $$$...született, vagy igen? Innenn...na du. -de de?-szaladj a FIN GOD,UGORJ előtt, du.-a FIN GOD után, megprószálom,nincsa ezt az őrölt sárt meg köveket vasat vasbetina tonna? - dzsungeLeiket rád meg rám rakták, fita akik csinálták,azok is Jesus Yes Hus?- You hus juhusUK hukkt látod? Jeshus a KIRÁLY OD GOD AL(HALÁL ÁL ADÓD? -FÉLJED IS IMÁDJAD ŐKET??? -NEM HANEM LUCZI FERKÓJUK NAGYFARKA HARAPDÁLOD RÁ GOD???- KOD DÖG KÓD BOOKUK HUS-OD? -ABRAM HAM HAM HAM... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Magyarok magyar ok? -egyszer voltam nállatok, leszakadt az ágyatok? Mennyből az nagyal nagy bottal meg analuka, lejött hozzátok látjátok lássátok Nátod? Hol a magyar -magyarok őseink éltek?-nem hanem ma is élnek, látjátok, Nátod? 4.: Kávézzuummm... később... most átolvasom, lófuttába amiket be villgok, most a szó, szorosértelmében vegyétek,és mégis rengetek nyelvtani hibákat ejtek, ha fogalmazási ájcsi bájcsi, mert nem szav vakkal vak vak vak...hanem előre ugrok egyet, fénynyel villogunk? Na a hiba, azaz most láttan egy dokufilmet,és a végén beteszem, ami itt ami van, ezt most ugy, nem a film okozota, hanem itt valami hiányzik a táncból, és az fény! Fita, itt csal állatok ál lát, és mit lát, idomitás, meg progROM-MOzás, vehetNUK minden conputerizás, és az hogy anyag? -nincs, és az lllen illaNŐ a fekete anyagUK, blacmeter? Ezt most ugy, hogy ment a fiaim aludni, és előtte egy párszóval, hogy itt van minden és itt csak annyi, az hogy menj be a mennybe, a fénybe, és ezzel kapcsolátósan? Na biztos hallotátok, valakik akik én jobbat csinálok mint te, és itt az hogy FÉNYJézus, az FÉNYIstenAtyánk fia, aki mi vagyunk, és most jó jó a teiedébull? (a fiammal taélkozok, fénytestünbe, ami mi most is abba vagyunk, és a tudalanság a sötétség oka,kezdődik a szellem anyagunkkal, fita a fény is az,de itt az ellenkezője??? Na az lenne az a fekete anyag ami huppp...nincs, és itt NAGY NAGY NAGY KALAPÁCSUK VAN NINCS VAN... VAN KALAPÁCS CSAPÁS 10? PARANCS CSALÁS? PARANCS CSALÓK? Fita, mert itt van, azzal hogy a Mi is ufo-k vagyunk! -ba baba, tente baba tente,most mi bejöttünk, a csőbe? -csöbörbull vödörrr... 5.: Az összes un. -villogásaim, ez többet szószerint vegyétek, egyétek, de ingyen van,ugyanis azzal több fény -világosság lett,és csak ez az egy ut van, fény fény fény... Nizzitek, hogy ide behozni azt ami itt sose volt le$$$... és fita, ti gatyátlanótok, na ezek képeiket meg szobraikat imádtatják meg rettegjetek mert itt az itt élet bruhahhaha...orditva forditva $$$...féljetek, ha ki mered nyinti a szemed, ami ha egy? -mind!!! (KoMOrődziék) Na ezt amit felteszek nektek ezt a rakétás filmet, hogy hogy elégnek? -elmulnak, na most itt az emlék, ez most az, hogy a fekete gombolyagAIk, azok az hogy meg van irva? Sóval nem tudom hogy seggitsek magamon, mert itt azt sose értettem, most se,hogy előbb, valaminek lenni kéne, és én itt rögtön, csak a magyar -ok? -nadon fida, akik ugy gondolkoznak mnt mi magyarok, azok szintén zenÉsz?-brácsó, Zna most az hogy, legutóbb hogy bejöttem egy nagy olyan mnt a Saturnus bolygó, és most nekem is meredek, bloondira vigyáztam, mert bloondi is ufós, és egyszer, leirtem találkzoztam vele, és hogy tudja megnyerni a képviselőséget, azaz itt amcsiba,mindenki aki amcsiba MOMusa született, de fita, na nem született volna magyarnak is magyar ok vagyok!(ami akarok, hogy ember egyenlő, és akárkit ha jelenkezett, lehet NÉP -E, NINCSAK NEMCSÜRHE AZAZ MINDEN EMBER EGYENLŐ? Ezt itt többzör leirtam, a kimustrált CIA meg FBA galambászok, ha nem vagy jó magyarnak, akkor amcsinak se,és mit gondolsz, kinek kell tenéyszteni a magyar óriás házi galambot,amit mind miután... fita, leirtam, most mind ma is, akik még élnek, tartanak MOM -házi galambot? 6.: Ez, fita itt midnen hazugság UK? -most nem hogy ezek, el rabolták,hogy hány ilyen bolgót?-Fita a fiainkat ma is fogva tartjéák, és a szemüket kiszurták? -vót anyád apád anyád, nem hanem éhen Király,na meg a párt, aki zsirt kyenert komisz kenyér ad?) az az hogy történhetett, hogy csak magyar országok vannak, és a királyságok???- mind meg hóditanának? -tahát kellett hogy akik lelustultak, azokat meg szállta a ROHADÓK halál adók szellemüsége! Jaja árulóink, fiteljal azokat ma is le pénzelik,és a büvölteikkel, pozeszóltakkal, egy magyar gyerek? -fita, ha emléküket??? - és nagy vármegyéket faragnak ki nekik, és ma is ugyanaz, mint mikor amit tulerő, nics olyan, mert egymagam, hogy meg semmitisiteni őket, azaz A FÉNYED, AKIK EL AKARNÁ VENNI, VAGY ÁRNÉKULNI, AZ A HALÁL, ÉS ANNAK A KIJELÖLT HELLE, MIDENNEK VAN ÖRÖK HELLE? HEL LE LEREIKNEK? Na azok, akik monduk, ez szószerint had beszÉljen ha nem bánt senkit, azok ÉGI FÉNY (UFO) van! Nincsak huzom a belem, meg a lukam,mert nem akarnék csak egy párszót, de most ha te is megtudod hogy MagyarIsteAtyánkMamánk szemében szemem fénye vagy, akkor most csak az, hogy most amiért felvettük az ÁL RÜHES RUHÁT? Fita, ők nem jöhetnek be a fénybe, sőtt lát666...Nátok, tüzzel vassal meg akarnák akkadályozni, hogy i mnt a lunak, magyar gyerek nyikorgása, köhéccse...fitelitek? Mi lesz le$$$... Sóval, ezt állandóan, hogy a kis családom, nincs itt, ami ez a fekete anyaguk, blacmater, az egy égés? -teremék,(figylejtek csak combaxó mindent mérgező szennyez Ő? -ki az) és égnek, akik hazudnak!!! -haja hajja hajja...Sóval, a fiammal már talákoztam, fita meg van az a testünk, ami örök fény, és most nekik is meg van a fekete zubboNUK? Vicca, ha te támadol a legkisebb gondol látta, akkor legyőznek, (figylejed az örökös véres szabadság horrcAInkat) de ha téged,csak gojdolát kapcsolát?- rögtön elégnek farkuk begyulad dematarizállódnak, na most zerintem az a fekete valami mint a legrohadóbb iszap, oda hullanak le be?-lebbegve, ami fita ami 1986 Szilveszter, most is le fogom irni! Fita a lassu égés rohadás is, egy bitta, csak gyülÖLet van bennük, fita ezek egymást is égetik emésztik? Na fita, ábram, neked adom a földet, és van ténleg ennek a semminek tulajdonosa, aki itt van, mikor lehuzták a Mi is ufo-k vagyunk! -leirtam! -előtte?- el lőtte lőttek? Innenn...ami van, csak az irás az mind hamisitás? (EZT IS ELTÜNTETIK, HA VAN RÁ IDEJUK?) A BbLila végén, hogy mi igaz mi nemigaz, azt neked kell látni? Nátod, miért akarják a maradék magyar ok? -jaja itt van az iszap alatt 10 Kmtr, s fujja a füstöt, port? magáról-halal gáz? -fita olyan hogy halál nincs!!! -csak bünözz!!!- ŐK? -BUN TETŐK? Hazudj bátran? Nagy lészen jut alma, minden ivadákod egy egy... király le$$$... Világ virgács gacsa parancs csaló, ami mindenki csak magát? -a magját? -máglya? -áldozza,GyümÖLcséről ismerni a fát, Éva...éve? -az egy nagy... kigyó bigyó (alma) vót? ...Wild. Wild Space (2024) ...fita, ez a valóságban nincs!!!-celestial land grab... na meg a szemetek? -fita, te ezt tudod csak gondolni? -gond öl? -csipa... ...oááá... ...
UFOzzuummm... miEeee... Magyarok magyar ok? -egyszer voltam nállatok, leszakadt az ágyatok? Mennyből az nagyal nagy bottal meg analuka, lejött hozzátok látjátok lássátok Nátod? Hol amagyar -magyarok ősein éltek?-nem hanem ma is élnek, látjátok, Nátod? 1.: 7/30. A KÉP? Ha lenne az hogy halál, akkor látnád is, meg a hangod is HUN GOD, hun vanm látnád ill. -hallanád? Ime a hellzet, mi magyrok örök-fény madarak vagyunk,és mi itt is a mi fényünkben vagyunk, ami most... fita,én fényufo vagyok, és most akikel beöltöztünk feketébe, na az a halál adó? -jaja meg hall áll, jaja a hal áll, és ezek nem hogy embrek, hanem nem nem MI? - e élőlények, akkor élnének, meg csak éltetnÉnek, és csak él tető van, meg al tató és pusztullo -pusztitó utalatok,vég termékeik pucolják el magukat NUKINUK KINUK??? -akik roncs roncs csaló paranccsal csaló dögök, GOD UK? -DÖG!!! -DÖGÖLŐ, és vas abroncsok és roncsolók csalók, és mikor ölhek, (a te hangod???) GOD DÖGJEIKNEK ÖRÖMÖT EREZNEK? Most minden az elemi szellemi szinezet azaz GONDOLKODÁS ÉS GONDOSKODÁS, és ha te a magyarok, fita,az egész földöng ma is az, mer ezeeknek, qpu -pu1 -pu2(Missió Kuku) van eleve kihellölt hellük, azok a fekete lukak azaz black meter (fo$$$...)vederek, tahát most az hogy mi van? 2.: Fita, ez a küzdelem ugy néz kik, högy örök, azaz akik nem magyar RULL élnek gondokodnak, azok huláik,lettek, fitaljal kiréályi popság szeny csak nemzett?-seggeik?) és azok kezébe adták testvéreiket, akik csak Aida gépek lettek, fita nizzetek körbe, mert ezek több betty csak HAD EL HADD HAGYOD? - HADIPAR/PAT -WAR???- azaz minden örökké az eredeti gén vér vonal szülőktól függ!!! Neked nektek nyakatokon menet meg nyiszélva, van olyan Szent Isván rexx of Gunyguru óta? -fita a barár szüleietek, kiirtani őket, az emlékünket, és te RÁ GOD A FA SZUK? ELSŐ NÁJSZ ÉJSZKA MAMA ANAL TERMÉKE VAGY? Fita, most apuénk nem csengőznek,de amiket eddig leirtam,hogy a fenekem luka, egy zabszem, mert benne van ez az okádék puszitó utálat utonálalt bestia DÖGÖL DÖGJEIK SZEME???- mindenbe a rom romlás romlasztás mo mo mo -mora paranccsal csaló kinzó pedofeka mahovista kéj szadicák petéje,nincsak ezek petéje betgségg undoksága (zizi) mindenbe, s itt az anyagba is bele ette megát,ládd ahol Benesék (Budenzék) vannak, ott igen? Fita, nincsa bennük csak gyül ölet,nincs más bennük, ládd a szent szntesitett irataikat,amire most külün felhivom a figyelmetek, mert azon keresztül (az az a fekete amit ahol azon belül, ezek mindenkire léádd egymásra is lünek?) jöttem be,és fita, aki szól hozzá, azt is törÖlöm? -öröm van a mennybe egy büdös fölött, ha meg térve...fita ez mikor az Uj Hitet VallásUK át Átkozottak ős apáink, fita, és egy az egyben a az örök magyar ok testvérek közösÉg ..nicsak ha nem bánt senkit, akkor had bezéljen, meg miért olyan ismerős erős mit az oláh ecet, van eszed, s mit eszel, I SZÓL? 3.: Menj be a Mennyedve, az a fénybe, ami itt amit akartam hogy itt közvetlen... ládd az a rengetek őrülsegged, ami ezek most fita, ezek még fin god fingotok ja glott kilótt gatya Atyám, a gatyám?- se,hanem valami olyan rahasztó képződémény mennek jöttek, , ami magával viszi, mindent amit rom robolnak és rontottak? AZAZ AZ A HALÁL ADÓ, LÁDD MARK TWAINT, ZSIDÓ VOLT, DE IGAZAT MONDOTT, HOGY ITT KÉT BIZTOSITÓ VAN, ADÓ= HALÁL, ÉS HALÁL= ADÓ? GOD? -GIVER OF DEATH? Roni le akarta fizetni, és gold alapra vissza, JFK greenblack, fita az hogy náci, az csak america MOM, vegyetek fel magatoktól, kölcsönt, ez a Kossuth ut? -azonnal megölik őket a fekete klotyó ürülékeik? -na most végük Nátod a NUKUNUK KINUKAT??? Ima a jhellzet,az hogy nyisd ki a szemed, én ezt meg mindent, ha a BiLila iratok, meg minden Hit? -irataik,fita, ezek rohadó rohasztó halálOK BOOK -ROHADÁKÓK? (NEM ÉLŐ LÉNYEK!!!) Fita mi az ami mindennél rohasztóbb ha nem az ő ők szent szellent fin god irataik??? - te se e vilgá legnagóbb nagyjai legyen vallásos vagy világit? -rohaádokok, és annyit se tudnak mnt a ma született malac, ronya rinya...nics bennük fény -élet? - prószáljuk ki, hogy most mától senki nem fizet semmilyen beadást -adót ami fita a pénz, az egy vaskorong,ki képe van a seggkullon (fita annak az ajja al GOD? ÁL GOD, amin most bloondi meg bdn a budin, na bloondi is ufós, és most ha velem nem tud találkozni, ládd a feleségem használta, de az AI pac pac pac..meg mnden rohadó rohaszto proganék rosszidulatu férgeiknek, kellene fetrengeni hanem pucc...vissza az eredeti kihelöl hell hell hell....fita mért nem találják ezek a hellüket?) lehet aranyból, ólomból, és az egy vaskeret,korong és minden meg van vaslava vasölva (fita a vasbeton dzsunngeleiket ami többet most forgó szél???) s egy szomoru vas ár nap, jött meg a folyásom, bedagadt mind a két tiijásom... na a hus, ez egy vas -tok on, vérben az élet, azaz a hemoglobinjában,és most MI ÖRÖK FÉNY )EGYÉN EDÉNY CSÉSZE ALJAK?) MADARAK VAGYUNK, MAGYAR OK!!! Fita, vak vezeti a világtalant leEnd? - na most próbáld meg kinyitni a szemedet, mikor csak egy sár zsákuk vagy, a hátizsákod, ládd nyakamon érzem seggem mily nehéz, de még milyen? Zna most, hogy a lovam, lehuzták szér marcingolták, fita ennek a vége,hjogy a coNUKbaxÓ és U testementesek, fita ezeknek fekete láthatalan testük (de itt akik benne a gépzeteükbe kuromnyaikba, azok ténleg angyal LUK, na meg analuk, kiknek van nagyob bota bóta te buta? - van még? -baxósok (FITELJED DAVID A KINGEK KINGE BOLHA AZ INKÉBE?) teljesen, megmérgeznek pondrók? -, fita, ezeket ha gondolod, már véged! Tehát Távozzál a bün tetüiktől vérszopo rontó, nincsak most egy braun racckajuh cafatokat akarnak, ez az, hogy ezek a husod, meg véred nélkül sose volek meg esznek? Fita, viz, de tiszta kristály viz, ha nem tiszta vidd vissza, ott a szamár megissza, na meg vér, akinek szive tiszta-vére, azok Istent, azok a mi magyarok halhatatlan (hallottok??? -vagy bujjál az ágyuk alla?) apukéink -anyukáink, látjták, nem majd hanem csak az van! Fita, most az hogy Mi is ufo-k vagyunk, azzal most a sötétseggük vége. fin god, ál god, a halál od? - ja azt se, mert az is övék? Mindenem az ür DOG DOG -ÖD ürdöGODnak adóm, Itt van szivem?- fita ennél gyilkosabb azaz itt az irataik, gyanyé dom book,ami az ami az fertelem ládd a föld rohasztó ...nincsak az olyan,mnt a nyeresolaj -kőolaj, és most ezt is leritam, de monduk, most elég egy fecske, és ott egy fészek? -apád részeg? Innenn...hogy álljunk a ruszkikhoz, nem hanem mi ládd Sanyink? Tallpra magyar, fita ha csak ketten...nem ugy kezdődöt, de nenkünk olyan $$$...KEZDET S VÉGE, ÉGE? -fita ha kéne pénz azaz minekünk is vam vasunk?-hasunk, pu? -fa szunk? -jaja hátra kötve? -vagy luk lett a hellén, Helén, te nagy analuka vagy? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm...miEeee... Óh természet dicső lecsős természet szürő -megtisztitó szürője eltünt, gan -ganuk NUKiNUK kinunk. bax666... 4.: Kávézzuummm... később, ha a kis felesÉgemre rájön, a kávézhatnék, kávézzuummm... együtt? Fita, ez azzal kezdőtt. ládd kávézzuummm... a Pilvaxba? Na bejött, mikor apuénk, ne okolj ölj ne bánts senkid, na hibáztass, na ne becstelenkedj, most zaz pontosan, ha ma mikor eszembe jutott, akkor ne bax félre kicsi kutyát ne csinálj, ládd Mihály, itt ne hálj, kicsi kutyát csinálj? Fita,most ez az állat ál lát! Ezzel kapcsolátban, na ha most ez ttovább folytatom, hosszu lenne, mert akiket termtettek, azok előbb köcsögök, és onnan van a köcsög nevük? -zürbÖLő? Lládd jobbágy bárgyu köcsögeik stbbb...Most az hogy, eleinte hogy akik nagyon nagy lettek, azokat lehuztam a tegnerek mélye mélye...az iszapba, ami feneketlen?-na ott azok, akik gondolátban is ölnek, na meg sodoma gomora rég supp... fita, most azt, hogy mi az hogy GOD? Most ezt jó párszor érintettük, és most az, hogy EZT TÉNLEG AZOK A HULLA RABLÓK, AKI SOSE VOLTAK LESZNEK? -mit esznek, ha nem a husod minek? -a tied, vagy akik teremtettek,(de van tuljajdonosa ennek a globisnak, ldd aki abram? -ham ham ham...neked adon (adó halál halál adó??? -a földet) , ami most az, hogy hogy a GOD -OD, nem az hogy mielőtt lettél volna, már bemutatkozott, a duGOD dög adó halá adód vagyok stbbb... tbccc...és mi az hogy őt sohe senki nem látta, meg nem is fogja, foGADom, hogy a fogatok allá sár! Fita, az összes irataim, az hogy azért jöttüink, most men a vita? -nem, hanem a fiam,akarom nekik ujásogolni, hogy mért nem látunk, ál lát, meg tudunk semmit, és senki $$$... Na ő a pénzre gondol, és hogy lehetne csinálni, több pénzt? Fita, had klattyogjam be,nagyon röviden, hogy én láttam, te is meg láthatod őket, és ezek nem élő lények! -de meg tudodm láttatni őket,miért vagyok ufo, nem láttam hanem azvagyok,lehet hogy tei is, nem tudtad Egy sem, kivéve most akiket fel tudunk rázzni, ébracka juh és nyisd már ki a szemed?- azonnal támasz ki,ládd más feltámadás nicns,egy karóval? 5.: Ha vissza mentek, na most ő nem beszlhet hozzám!!! -hozzánk,(figylejed az irás forditóikat, a szenteiket, na azokat teljesen pozzeszólni tudja?) mert nem is tud, és egy a legközelebb, egy olyan mint egy nagy vas ferrum (szobor) alak, nagy nagy farkával! Jaja Luczi halluczi ferkó, a farkát rázzod?-na akiket itt látsz, mins halandó és mulandó, aki ne zázná,és csak reprodukalálja magát? Vicca. Velocseszkiékhoz, Mária---az hires látó nő,madam...olvastam az irásait, na mielőtt, most itt van,hogy ki tudják kapcsolni az agyam, és kicsi koromba is, ijjenkor őrjöngtem,mert az, hogy teljesen elfeledtem az álmom,(nemde nem jön be?) áram szünet? Fita, nagy nagy erőlködéssel, vissza jön, de ezzel, hogy leirom, ténleg a kinoktól megmenekülök,fita,gyeerkkorom álmaimra is emlékszek, hogy akiket te itt humanoidom, na köröttem kutyák de ami az egiptomi falon karcolatok, (kugya deember? -faznok) meg amit leirtam oroszlán fazonu alakok vannak, akik Éhen a király!-és azóta mnd eltüntek,ki villant a fényem? -hogy nem tudtam kihozni a tüzes kemencéből.Akkor leirtam, és térdem, mert volt egy olyan botom, mint MOé pásztor vagy varázsbota,és rám uszitotta a összes szörnyeket,amiket egy nagyott dobbantottam, és mind hellre,jaja a tüzbe a helletek? -de a itt a térdem, bedagadt de bedagadt, s akkor leirtam, de meg győgyultam! Most amit akartam, az egy pár szóllás-momdás lett volna, de hogy tudnám,belőni a kobakotokba? Fita, itt az jogy GOD? Ezek csak elrabölték (fita a be le bukás, hogy itt zerintem is a nők, azok vissza akarnák minden porontyukat?-fita apuénk becsngettek,hagyjuk?) ezt az csoda élő világot, na most fita, al világ? -az ál!!! -azaz nincsak itt mnden időhöz lett nekik kötve, tudják hogy kevés idejuk van, és az hogy al, az, ál, azaz nincs semmi,(ÁL ADIDA MÁSOLAT MUTÁCIA STBBB...TBCCC...)most hallgasd akármellik rédióTV meg minden amit ezek kiokádnak, az az hogy HAZUDNAK!!! Fita GOD EZENTÜL ÁL GOD RÁ GOD? -A HUSÁNGOD? JUH HUS? YOU HUS? 6.: Akitőtökkel beöltüztünk most a pénZ? -= vas érme,krong, és ki képe van a korongon, (Fita most a mosatni debuta, ládd bloondi meg bdn a bdin, egy korongon, nincsa trillió dollárok repkednek?) sakálok, nincsa Álmos apunk, csak legyintsetek és hulnak a sakálok? -SahKilla? Na itt csak pénz Ben tudol csak, megjelleni,(az a fekete rühük) és most fita, na meg nem tudom ugy, hogy esetleg a vas is a szeméhez helle, kapkodna? Ezt most ugy, hogy a következő köhécseléseimbe is, errel, most igen igen sokan, az egész földöng felszinén, sokan el énekelték velem -velünk a Himnuszunkat, mkor felfel a Tejut elágazásánal, magyar testvéreinre talátam, amit már leirtam, s most az, hogy...de ami történt fent köztünk,hogy pita, erre te vagy a leg alkamasabb, és most..fita, Mi ufo-k vagyunk! Na most apuénk, az UFO-k? -made in Hu?Who? -az abba jaja hogy Mi is ufo-k vagyunnk? -baba nem bubu, ez is abba vagyon? -aha abba Atyám? Fita, nem kosata fakta jó király? Most az hogy pontosan,azaz hogy mi faldudjuk, hogy csak ÖRÖK EGY MOM ORSZÁGOK VANNAK, nem tudjuk, de most előbb, EZT Pitu bátyám, aki 1 éveskorában elhagyta a porhövelyét,(fita,ebbe csak az örök fénytesvéreink,vagymostoha neketek nincs hell,az a tietek? -jel?-) hogy hagyjam a dagad ruhát rühet másra, hanem minden kis tesvérkénket fel a padlásra, ládd hányszor felemelltelek (észre se vetted?) és most nekünk juhusa, meg disznő ődisz sonka kell,tübüll, (kán kán kán...?) na pösze, piros strompántlival?-na disz ódisz ől? Zitt amit tenap a tesvérünkkel, meglepett mert jó kérdéseket tett fel, és most az,van.TE ISTENFIA MAMATYANK, (NEM ÉHEN A KIRÁLY HÁREMUK) LÁNYA VAGY! Fita, ez az egész egy sárburájuhukk?- na most itt az hogy azok, akikket el kapott gépszij, fogaskerekük, azokat, azaz minden mi génünket vérünket fel kell ébresztenünk, na most hogy? A gyerek tegnap, miélrt nem csinálunk összejöveteleket, mert pénzbe kerül,és és a lovan el köttték,még hagyám, de mostfita,ezek a fekete szennyükben vannak csak, amit megint...hogy direkt meg utáltatnak velünk, mindent és minden teljes egész át baxás kásályuk? Most ami van, hogy vagy mentek, vagy jöttök? -jaja jönnek értük? Inenne, nincsak az, hogy mintha idejuk lejárt volna, azaz MUTASSÁTOK MEG MAGA TOK? MAGA MAGA? Ahoz nekik meg kell jelleniuk a sárukba, ÁRU HÁZAIKBA? -s vége fo$$$...Fita, ti ufosok vagytok -ti maradtok, titeket nem visznek? Ő eljön miértünk? -Ő eljön miért? ...oááá...
UFOzzuummm...miEeee... Óh természet dicső lecsős terméászet szürő -megtisztitó szürője eltünt, gan -ganuk NUKiNUK kinunk. bax666... 1.: 7/29. A KÉP? -Egész ésszel reggelig, azt figyeltem meg,hogy az élőtremészetnek van egy szőró önmagát megujjitó berndezése, és nincs többet! Most zz, hogy minden amit mi magyarul látók, mindem embernek látni kéne kéne. kellene a saját szemével!? Most hogy az Uj Hit meg Vallá$$$... tüzzel vassal ránk veréssel, ami vasba verés, fényesebb a láncuknál a kard, csak Vak nakok a Botján koc koc koc...és ma is, akik látni akarnak, azok az ellenségek, Dfita, de a nagy 666... hatalmak, hanem csak egy látó, belátó (Juhturópuna Sára) lelátó, ládd itt van, most mindenki csak megevett megetetett ládd juhus vagy mi a fene az huscafatod, a tied, megveszett esztelen patkánuk lehetel Etel eszel, csak, és a patkányok vincog666... hacc...nem is tudják, sőtt semmit? -magukról sem, sőt te az Uj Hit Vallásosok (halál adóid?) ellen vagy, krucifakölni azonnal? Na most, az időjárás olyan lett, hogy visszavág, és azzal is, akik a földet a földöng döngetik, életet el pusztitottuk, a látóinkat (van rajtam kivül még egy,mint a lunak?) okolják! 2.: Talán mindenhogy, előbb utóbb véget ésr a földi élet,de nem kellene,(ki tudja ha független a pusztitó uton állóikkal,akik a tegnerek iszapaiból fel kevernek, giggazok??? -és itt most az hogy mit kéne kéne? Vegyük ugy,mint a V V V...filmekbe, vannak a mérgeskigyók leg felül,(hideg vérüek) aztán a sarkan kigyók, azpk ma a super hatalom jawsua, ham ham hamasia messia és sirok? -rom-romok, mo mora koponya hegyek? Amit magától adódik, hogy egy emberi kis kiáltó szó a pusztába, kellene, ami a hadiapart azonnal is késő kis öreg, le álltiani, de azoknak a szó csöve pöcse nyilása vagina analja lett minden, minden ami hang, hangod,(HUN GOD?) hallható, Lord is prézli vagy, élesztós vagy lebenye? -lebernye? -kenyÉrt törünk vágunk rajtatok? Ahoz hogy egy olyan szócső, mint kiáltó szó a pusztába, egy nagy tőcsér kellene, na most a természet tisztitó berendezése, azok olyan mint a szócsövek kisebb nagyobb, a tisztitásnak meg feleő tőcsérek,tehát minden pertomobil, de olyan mérgezés történt -történik, hogy ezen nagy tölcsérek, ami most ami orkánok, tornádók stbbb... na azok is az lennének, de többet, voltak a tölcséreknek kimondottan szürő berendezésük,,és azok a mérgek??? - hatás ára,lassan szét foszladoztak? 3.: Na mindehogy, apuénk ufósaink mndig velünk vannak, és akik hallnak,(néma gyerknek az anyja se hallja a szavát) azok mi hallatnuk magunkat, azaz fita,itt vannak,nem voltak, nem lesznek esznek, hanem itt most én beugrottam, ládd ez az, hogy most az ami voltunk?-na onnan,hogy ránk verik tüzzel vassal a királyságaikat, ezek nem emberek,és nem is élő lények, hanem ezek a vas fémy gyilkos GOD? -GÉPEZETEIKET GOD DUG,-látod, pedig itt is kiverik a szemünket, a rodHadt rohasztó őcska vasötvözeteiket etetjk, (vérünkkel verjtékönkkel gyerkéink kell???) veled,és Lordög is prézli? Na most is késő.ami most jön,egy kis látó emberi gyerekeknek,kellen egy szócső,azaz itt midnen eleve dárga pézene véren vásárolltattato tok?-stick? a megvett veszett patkányaik viháncolása orgiái, mnden az, még az OLim PIna játékaik is,mindem, 7 kersztes, ládd a kereszt tényei, is kigyó de a legmérgesebb vemhesebbkigyók gyik a Moja,és elől az Uj Hitre -Valláss pozzeszól láss téritóiket, akik a leg vemhes veszedelmesebb a szebbikáik, és te ellenük, nincs olyan, mert GOD??? -duk uk,mindenkit meg dug, és abram, neked adtam a földet,meg hol a MAD MAXI MADZA GOD? Innen, ma reggel a fiamnak,hogy mit láttam... na csak jóra kell gondoni,azaz a pénzre,meg akik adják, blAss dem! God bless america! 6 NUK, 666... Bax666... nék snék? IN GOD? -WE TRUST? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... fény fény fény ... fém fém fém... ólom a beletekbe, vasbeton dzsungeleikbe bele?-temetve, a teremtőJAWSUK? - teteme, tetemre hivása, Isten báránya im jövel... 4.: Kávézzuummm... egy kicsit később, de ami mulik,nem késik, az élet megy tovább, fel bucsu csókra cimborák? Aminél nem lehet kegyetlenebb, ami láttalak?- de minek? Amit ma reggelre, hogy csak a földgömb felülete, és ez olyan,hogy csak a kőpor meg betonvasporos, és nemjöttem bele abba a fekete korompor gomolyagokba, most mi lett? Hogy ez a bollgó vala, az az hogy volt egy film, hogy a föld ha kezd kihalni, 1000 és több ezer év mulva, az ő elképzelésük szerint, hogy nézen ki, ami itt mondom, nincs biológia élő élet, se viz, (pára) hanem ládd egy egy kihalt? -égitest,mint a többi? Ezt már többször láttam,és most egy nagyon nagyon olyan érzés, hogy milyen jó, hogy sose volt le$$$... A kérdésem magamhoz, hogy most a husomba csontom a lámpám a dudám a kuplungom, fita, most az ami most látok, egy fekete árnyék, és csak gondolom? Ezt megelőzi a tegnapra álmom, hogy most a lovammal egy vagyok, és lentről valami szörnyü fekete olyan mint a feltörő kő ás nyersolaj, ládd Szadam felgyujtja az olaj mezőket, és benne,azok a szörnyetegek???- amit el képzeltettnek elől a keresztény?-ség ki meg fel találói? Fita, a kerszténységet meg a ataisa kommunizmusa ami miért vannak össze ragadva? Itt nekem az jött be, ládd anyum, te hiszel Istenbe? NEM, de szeratem apudat, és azért csinálom? Fita, én ma is undorodom, a nyers juh husát RÁ GOD,meg vérét iszod, meg vérébe fürdőzÖLsz üdvözÖLsz? -Na erre csak egy raga lehet,NINCS ISTEN, erre Jawsusa, IN GOD ( Giver Of Death) WE TRUST? Most az.hogy itt miért kell nekik, és gigazok, hogy ijjeszGessenek, ami most én apuékkal, fitleljal... tRöha egy az egyben találkozok az Égi Testévreinkkel, ez az hogy otthon is, mert nagymamám, lehet itt ebbe a testben is találkozni örök életüekkel? IGEN! 5.: Hogy a Mi is ufo-k vagyunk! -ami pontosan, én nem ufót (Tulrull Turull Madarakat) láttam,hanem az vagyok, meg biztos nagyon sokan a magyar ok közzül, akikkel be öltüztünk fekete lepelbe, jaja Man in Black! Amira kövezkeztetek, most az egyik égitesten, egy nagy olyan mint mikor a nagy krumli dombot,teát egy hosszukás domb, és az mint kristály ufók. Ma meglátogatott az egyik magyar testvérünk, és mondtam neki, hogy ami van, te meg azok, ládd magadtól (mag ad, minden am van csakbened,kiel? -kikeletkor?) kell érdeklődnöd minden olyan tudomány után,ami lehetséges egyénileg kapcsolatott felvenni a mi magyar ok,ufosainkal,namost hogy a Fensikongónknak fuccs, csak az a lehetöségünk van, amit leritam vagy 100 ezer? Két keringó jut nekünk, az egyikbe még táncolunk, a másikba már nincs helyünk, mert arról álmodunk? Na fida itt táncoltatnak, és most a legjobb táncólókat ágyba, a többit ágyuk allá? Itt megemlitem, vegyük azt, hogy krumli,akit ledugtak a fölbe a termesztők,és most ha tudna beszéni, egyél meg teremtő, Isten leszek? -mert ha nem megsznek a krumli bogarak,(ez O Laci, ja ha kiánatosvagy. az Isten megesz, és tester része,ez a kersztény doggam is Isten lese$$$...) ami figyejuuk meg,mert csak ez van? Na most vannak a kiválagotattaGODnak, kiválasztottak, ki mi válogatta ki őket,meg a kiváltsáGOSTok? Fita, a kiválasztottak után a kivállságosok, mert a teremtő, eleve ugy dugta óket, ezek nagy dugás osztán még nagyobb,ezek meg a krumli bogaraknak, mert kicsik, és rücskösek, meg el deformálódtak?-tájolódtak? Ami van,itt itt vannak az őstermlők, csak nekik van engedélyük., és csak akinek ős termelői engedélyt adtak, azok a krumlik, termszhetók dughatók? Jaja itt vannak a hótáságok?-kurmányaik hat alma, al mások? Ezt ne feledjuk, most itt amit mondtam, hogy házasodjunk a sötétbe, jajj Idesanyám meghalok, házasodni akarok, (itt 4000 átlag dollcsi havonta, egy szobakonyha meg budi) kérdelek hogy tudták ezt meg tenni, jaja krumli, meg a bogaraik? Na most, amit én érzek, hogy lehetne innen... most valamellik nap a fialm, nincs halál mondom neki,erre látom, meg vam rőkönyödve, akkor mi lesz? -gondolkozz...MAGYAR RULL!!! 6.: Amit nem tudok hogy lehetne, amihez kellene egy olyan központunknak lenni, ami monduk ez a rejtélyes tópikuló? -ha monduk, ténleg mnden egyéni kezdememennyezés lenne? Egy bolond 100? -100 -1000 s végül is mindenki be bolondul,vagy bele DÖGLIK, ugyanis ha csak az van? Ime amit megint, hogy nincs olyan sehol,azzaz amit pontosan meg kell tudnunk NUK, hogy hogy lehetne előbb meg találni, ugyanis most itt vannak és itt voltak,és örökké itt lesznek azok az égi fénymadarak, ami akik én vagyok!!! Na amit ma éreztem, azaz tegnap a felesÉgem elől, fejest ugrottunk az, amit itt tengernek hivunk, és msot az, hogy sok sok kicsinyke vizcsepp, tengert is betölt, nem az van hogy egy kis vértócsába ugrottunk,hanem ugy, hogy az egész vizhálózat egybe! -ki vagyunk a vizekbül? Na itt az, hogy a ló az mozgást is jelent, és monfhatNUK, hogy a testünk egy ló baxó? -ami angyalt is jelent, azaz LU GAL? -luggal vagy savval? Ha vesszük a párát, akkor az midnenütt jelen, ami az özönviz előtt, csak pára volt, és most a pára, az a lehelet,(lehel betölve?) és most ha abba benne minden, akkor csak monduk, itt egy virágszirom nektárral csak beleheled, szippantottad? Na egy biztos, hogy olyan hogy te a kaja adódtól függecc, olyan gonmdolát nincs, és itt előbb azt kellene megoldani, hogy midenkinek ingyen zöldség gyümölcs kaja italok,amibe minden ami a szerevezete...na itt már az,van, amit akarok, hogy azután, miután a szörnyek rám támadtak, és a lovam széátmarcingázva ládd khrispuhus juhus? -te azt látod coffölve abárdolva,vagy marcinga?- megették, le nyelték, most azt ami aki vagyok, az nincs azon a rezgésen, hogy ahoz csak közelitani is tudnának, és ezt ugy, hogy most teljesen egyedül maradtam,és benne a korom sötétben, de teljes egésszében,amt még megprószálok, hogy AZ A TUDATOM TUD ATOM, az midnenek előtt, a fény és most itt a halál, ez a teremtett valmi, de kik a teremtők, teremtőKések? Egy bitta,ha mostaz onnal, nincs semibeaádás és adó, akkor kérdem, szerintettek meg szünnének a halál adók???- fita itt csak azoknak van hang adók, (abram ham ham ham...) ami csak az lehet a hangod, ham ham ham...HUN GOD? Innenn...monduk a jó pénz, nemzeti pénz, irtó riadalmat okoz a halál adóknak, na most ténleg ha nem lenne beadás adó, akkor megszünne a halál? -te elmennél a halál halála temetésére? ...Donald Trump Jr.Fumes Over Satanic Olympics Opening Ceremony ' Such A Shame... Fita nincs olyan hogy Satan hanem akik hust vért áldozók, az nem élő lények, gépek! Azok a fekete fellegesek, és nincs olyan,hogy te gondolátban is, azaz az a HANGOD? GOD? Értem, itt akik mi az ami a kersztfán, egy (you) juh hukk, vagy te mit látol, látol? Nincsak halál! fita, ezek krumlik,krumli bogár meg most duszik? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... fény fény fény ... fém fém fém... ólom a beletekbe, vasbeton dzsungeleikbe bele?-temetve, a teremtőJAWSUK? - teteme, tetemre hivása, Isten báránya im jövel... 1.:7/28. A KÉP? -az egyik leg csodálatosabb reggel,aki Istennel kell, az az örök életében fényében van, és a magyar -magyarok gyerkéinknek, én is az vagyok, csak örök életünk van, amt nem lehet el venni, de eladni? -jó pézért? A KÉP, most ez a földgömb, megtisztulóba van, és csak beton -por felületek, és kvarc... homok, ami a vasoldatuktul szürke? -hamu,ami többet se viz, se semilyen bológia élet, na foszlánya ugy, hogy attül lenne hamu szürkeség? Nagyon fita, ezt tegnap, hogy nem tudom kimondani, hogy csak ufos lehetsz,de azért mert ha az vagy, Tulrull Turull Fénymadár, ez az amit tegnap,hogy az a fekete borzalom ... zitt most fel vetődött a kóolaj -nyersolaj és földgáz, na az is vér, és az állatok és nüvnyek nyirok ere vére keveréke lenne, és az végül is, elpusztit lepusztit mindent, amit láttam, hogy ezek akik a pusztitó utállataik és utálatok, aminek az utálat bennem,kimondhatatlan, (fita, ősintér,most is okádhatnám, amit nem tudok elfolytani ládd a röhellt meg sirógörcs, mikor jelenkeztem hogy fel vegyenek az ifju komcs párba, na betek vagyok!!!) és itt arról van szó,hogy ezek beléd vernek megfolytanak minden hangot, van han god,na csak Éhen a Király és a Királyuk Királya, David trona tátog,hol vagy David? - Kingek Kinge bolha az ingébe, ami fita...Nincsak nemcsak a magyarok,ami rögtön olyan ma is ó meg uj testesmentomi gyülülettel,ti vagytok a háboruk oks,és háborus BÜN TETŐK? Fiteljunk,a magyar népet rögtön lefegyverzik,és elkezdódik a kiirtásunk,és egy krükk trükk, na most a saját gyerekéinket át nevelek átkozzák, átkozottak ős apáink???-az Uj Hitre meg Vallás láss? -a szüleitek barbárok, azaz fita, az 1900 angol... na nem jön be, irat gyüjteményükbe,a magyar nyers hus zabáló, a nyereg allatt puhinták, kanibalok? -encokplédia? -eltettem, de az egerek megrágták, mert hátul a budikba? -bodega? Fita,ami vala ma is, mi az összes olyan mozgás közepin ázunk, hogy egy krükk,és ,most sajna a mi magunk génünk van, megvakitva, és apa (van csak 1 is mnt a lunak többet?) fia ellen, fiteljal, ha nem a fia, hanem GOD DUG DÖG baxás kása? Na most itt hogy ábram, neked adom, meg csak a te maGODnak ami mint homokpart, csillag az égen, ha parancsal -csalom a szád,meg a szemed? Nincsak az elsőszülött az uré, vadd a hátizsákod és vágd bele a pacalod, vagy a pacalod választott,(fita igazibull Hágár paclaj lenne az elős? -vagy ki tudja, a GOD DIK UK? -juhum, ju hukk kosom? Fiteljunk, azok akik ábram hülyék,porhvelyeik, azok a kiválasztiott kiváltságos HUN GOD juhuk hukkt? -kukkt? -kukta, bugta? -bigámia mi a a aaa...Tröha, akik most a vrezető kosaik,(bikáik? azok a kosok, okosok,bookKosok,fita vak engedelmesség,és ezeket ha nem lehet le állitani, na most a föld sorsa S.O.S seggre ne ess $$$... aha vala vallagod? 2.: Az álmomról, ami most mibndehogy ez a föld gömb, meg fog tisztulni,tehát senki semmi a sorsát el nem kerülheti,és itt az Égieink, hogy rosz?-az orosz, akik sehol nincsennek, mert A NAGYRURUNK AZ A KIVÁLASZTOTTAIK,MEG KIVÁLTSÁGOSAIK GÓSTJAIK, ami az orszoknak, állitólag volt olyan, a szovjet éra alatt hogy 30 ezer atomtöltetük vala,ami most 6ezer?- mert azt kell mondani? Amit meg kéne kének,értenünk,mondjátok,én értem is meghalt e az ur? -én értem, NEM! -Fita,itt mi egy fatuskó $$$... nincsak én nem kellettem senkinek, na most kezdve a magyar gyerekekkel, te vagy juh, nem olyan a hangod, HUN GOD? Fita,most azt kell meg látnunk,hogy olyan hogy lenne még egy,akikkel most szertartásosan összejöttünk, mert ahol már ketten, ott van Isten? Na most tüzzel vassal minden ármánykodással hogy Isten, az az ellenkeccke,és akik mégis nyerkere nyikorga...azt hagyd abba,pofa be? -zakrojtye pofa,és ha nem, icckiri, ládd most... Na az hjogy oááá... csak ugy lehetne, ha lenn még egy HUN GOD? -hány van,de csak róka, koma spórul jár? Amit szeretnék láttatni, hogy olyan hogy ide oda álom, monduk előbb az, hogy MINDEN A GONDOL LÁTOD? Kérdelek,akarod látni óket, Uj Jawsálom,aranyváros lakókat, na most te azt lát666... vagy a feneked pattog pattogj? FITA FIN GOD, UGORJ? Most akik kakiaik, fita azok vagyunk kakiba? Csak beszarni lehet, ládd anyum, 1999 -december voltam otthom 3 -1/2 hétig, borzalom a rohamom állandan rajtam,(állandóan vonaglott az arcam) vala,a kisöcsém mensz, és mi maradunk, ami a haramadik naptól kezdve,hótt részeg vagyok, na aput kitagadták zárták mindenhonan, ja a volt szigoru tanárom, azt hottem szobacica vala,pita,azonnal gyere haz, itt mindenki nyilt prostiua (fita az hogy elválni, az divat lett, és igen igen meghőköltek, hogy te egy büdös lator vagy kuvájuk vagy?) vala,na most mi lett volna ha haz menek? Fita az kezdődik a szent István a király,most kérdelek a te anyád -apád az király? -aki azonnal lefegyveriz a magyarokat,a baj,nemcsak fizikailag, hanem egy kutyafejüt,ugatót vakkantás, többet nem akara hallani látni a király? 3.: Most az hogy hogy ma reggel már mondtam a fiaimnak, hogy ezzel, ezekkel...fita, amit akarok hogy ez nincs! Na anyum, eredj innen,mert minket is megölnek, miattad? Na fita, naturelli nagy családunk van,és azokkal közös vállalkozás, ami rögtön, családi vállalkozás??? -ládd rajtunk mindenki az ha lenne, nincsak ezek bigámia sodoamgomora gomnora rég a tüze égnének, haja hajja az égnek áll? Fita,most az van,hogy azt hogy itt mi mennünk a mi fensikunk felé, na ezzel a gondol láttal, csak mancici meg a a segge luka tátong? Most az van, hogy ab feketufósok,(kezdődnek a ChristyláNUKINUKIK KINUK, NA KINA IS CHRISTILÁNY, MEERT AZ ATEISTA AZ, IGAZBULL? -JÖM MÁR A BIKA FFF... azok rögtön az idöcsém, és most, fita,ti azok vagytok, egy személyben! Ami történt, hogy ami megmaradt,az egy fény KECSENY madár! -most akik felocsodnak,azok hangokat hallanak, és látni akarnák hogy honnan van a HAN GOD A HUN GOD???... -és neked nincs!!! Fita, ami lett,ládd a lovam szét marcinga, ami a testem? -is hus? -lufa? Zitt az, most ugy hogy itt van egy KÖZBENSŐ ÁLLAPOTOS POROHADAK ÁLLAPOTOS HELLZET? NINCS! Most csak az ufommal, tidnálak meg közeliteni enni, de kizárt dolog,mert az árak az egekbe hágnak, és nicns többet idő meg idő?-na sosevolt meg nem is le$$$...hanem mi van? A lovam szétmarcingolása lássa után,fita, a követkeccő a hellzet, most itt olyan hogy pénzre kell előbb szert tenni, ami mi nem vagyunk itt,meg ebbe benne? -nem is voltunk s leszünk le$$$... Most csak az ufom vagyok? Na azok, ládd a közvetlen kis családom, dom,fita itt ha Éjen a Kirlály, az az az üreg, ami nincs! Olyan hogy ür? -fita, az az hogy te meg én, na voltak filmek, hogy az Alienek (ufok) nagy nagy pocAIikon raktározzák a tartósititt proteint,ami olyan, ládd én megnéztem, és a borzadalom hogy magamat látom? Itt ac2c-on Georga Norry, hogy egyszert kiléptem a testemből, de azonnal vissza, na én ezt ugynanugy, azaz egy bábut láttam, ládd most látsz a szétroncsolt...fita, minden ami ron csal, rom rombol,tököl,az te vagy, és itt csak azok vannak, nam meg rom romba tökölők, és roncs csal parancsolók? Na itt az hogy mi? -mi mi mi...Fiteljal, hogy te a testvéred, nem megölöd, hanem most örökre ökör, fita, midnen életjelünk el tüntetők, azaz hogy ön gyilkolók, de mindent ami Mi is ufok vagyunk,? - vagy mi? -fita, az fekete ufoknak, csak a bábuAIk, vagy?-jaja azok az igazi gazi magyarOD? Innenn... hol vagy Dózaa, a dézsajukba? -nem ufo? Koppán a vrajuk kopogtatnak a koponyád, a fejed kong gana GNUK ganuk? -ganéjuk vagy, monduk akiknek parancsalnak, de nem tudnak? -koma, látni akaralk, látni akarom a fazonodat, nem a fa szod, nagy analod? Amint vagy jövel, de van husikád, és nekem adod? -itt a pucikád? -a pu? -ha nem, nem? -mgveszi eszi Uncle Samu jön már a bika? --fila itt csak örök pa lesz?- tinázás, Tina, kin kinba a pricsa? -Krati? -fita, itt csak ugy meg azzal, aki kezet mer emelni ember társára,(bántóleg, azaz godoltában se ölj, és ne baxki a másikoddal?)az nem ember,ami nem? -és azt egy nagy naplencsével 10 ezer diopRita, át világitani, mi a fene? Jaja kezdve a BÜN TETŐKKEL? ...fita, itt az Openminds, a c2c -on előde,itt közel Badiniék megcsiálták azt,amivel Szadam hetvenkedett... és egy varásnap reggel a kis mühely körvbe vették a roham brigadérosaik,és porrá égették, na most a Openminds talkosokat, a mai napig perelik? Amit akarnék, hogy te neked meg kell találnod, fel nem le...ami te a te tudatod vagy, nem az enyém? Sfida, azt a tornyot, ami a szkéler vév, hogy Tesla, de nekem megvan, azaz ez egy 0rezgésen belül olyan, hogy sejt elem? -sejtem sejtem regöljem, de ahoz te is kelenél? -kelletlen? ...https://www.coasttocoastam.com/ SCALAR HEALING? Fita az amit mi ember,az egy midenek előtti rezgés mag? -magyar ok? -gondolkozz MAGYAR RULL? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Mi magyar ok fénymadarak, mi örök vagyunk, nem nem tudunk nem örök lenni, fényünket csinálni enni, ugy fényljék a ti viágoságotok, mi van az enyémmel, hogy lássák és hallják a HUN GOD? 4.: Kávézzuummm... később, mikor az kis felesÉgemre,rájön a kávézhatnék? Amit a mára álmomhoz hozzá tehetnék, az az hogyha a kutyák rád támadnak álmodba, ott rémseges irigység is van, ami nekünk, csak örök életünk van, és nem volt meg le$$$... Na a kumcsi Béla bátyám, erről beszélgetni,majd ha pénzünk le$$$... annyi pénzünk le$$$...mennyi? -most igazat adok neki? Hogy hányan olvashatják a villogásaimat,a kis falumba, mert most ott voltam az éjjel, amit én fensikunknak hivtam, gyeride, és most ott támadtak rám azon az utcán, ami megy ki Légrádinal (mtszalka Zalka Máté gyászba van?) meg ott megint egy kereszt utca, és otthon vagyok? (na egy az egyben s fensikogunk) Mikor egy olyan, ládd a fekete arany fellő (kóolaj nyers olaj),azaz most abba, szörnyetegek vannak, és most a lovamat, fita ami rajta volt, az biztos hogy magyar fenségjelek? -a lóteritón? (ponyván?) Megnéztem az órát, 2-44! Most ezt én az elsőpillanattól csinálom, és ez az, hogy most ténleg, egy az egben találkoztam, a mi Égi, hozzánk legközelebb rajunkkal,és pita, ne hagyd itt a gyerekéidet, leirtam vagy 100 ezer, és nemsokára találkoztam velük, amit most megint, hogy lehet próbálkozni mint a kutya, na az a fekete vérben (de olyan mnt a kóolaj nyerolaj, csak sürübb ládd alvadt vér) van, otthon ugy hivtuk dög! Valamit hogy rosz vér, na az Égieink nincs olyan rosz, az orosz? Na ezt megint, az orosz tanárnó aki kurugatott a gimiből, én voltan a legjobb orosz nyelben is, na meg mindenben, csak enegem ez érdekelt mindig! Fita, erre minden magyar gyerek képes! Ez az, hogy egy olyan fejtörés, meg kin, mert ha te ténleg kilépsz egy pinalára is (fita azi kin,ládd kina kin a pina? Krati,kin a picha )a testedből, a testet egy pinalátra szörnyet hal! (de az HEÉ előtt meg HEÉ után, szalajd a fin GOD után?) Ez az hogy ezek mikor xexelnek, szoritgatják egymás nyakát, na meg jó sokan bele is döglenek? -kopasz nyaku kis kakas, el kaptam a puca nyakadat? -fita, kloákákások? 5.: Na fita, ezt az egész...ládd akik itt.folytogatnak, nyakkenedősök, otthon nyakkendős bikának hivtuk, akik a a aaa...na hogy hivtuk, párzásba (buggnak) estek a tehenek? Most fita, van a bad bloodi hungárian?-Na azok keverdtek az angolokkal, vagy fita, nincsak az első nájsz éccaka, és ezek... hogy a christy lánukat, a gácsér is meg akarná erőszakolni? (de láttam)Elöbb bloondi, hogy ha a keresztények rája szavazik, nem kell többet szavazniuk? -na min a szent földiek kiválasztotáikkal, nincsak horrmadi vallag háboru lett,most hogy érti? Fita amit most mond: a hirekbe van Trump says, America 'Wont Have To Vot Animor' If He Wins...Fita, bloondi is ufo? Zitt valami olyan, hogy csak Ron Palcsi, hol a palacsinta finta meGOLDás van! Ez az, hogy most mi mndenki aki képes önnállóan gondolkodni, az előbb magát? -ezt most az, hogy amit állanódan, hogy az apai nyapám,neked lenni kell először, az az hogy örök minden am van, egszerre bennem van,jaja és én hol vagyok? -ja abram bozomján? -te jó jány?-szüke jérce pac pac pac... bloonid feternmgése az AI pac pac pac...usa first, bloondi bolondi...nade kalalmajka?- amit ha most vannak akiket teremtettek, azok minek (kinek) vannak? Had lökjem be ismét a törÖlközőt, az Égieink, pita, ne hagy itt a fiaidat,hogy most az hogy hogy, hogy nem, hogy téjnleg, nekünk nihcs olya hogy most az enyém vagy, mert elvettük a lovadat -lóvédat? Fita,amit a M. Pita bátyám, aki életfogytiglan kénszer munkára volt itélve, egy nagyon finom ember volt, és fita, itt a gondol látod,azaz itt is, én az én társaságomba bolond gomba vagyok csak? -otthon, na apuénk, a magyar ok tesvéri közösÉgeinbe, és ez most nemcsak a szavak vak vak vak...hanem azonnal mágnestereket meg fényt(egyszerre) csinálunk?-minek,kinek, a pénzéheseiknek? Naccóval, amit az a fensik, hogy kis oázisokat tudunk épiteni, az az hogy azért volt sötét, mert az itt lett volna, amit én sem $$$... pénz nélkül, és most ezt a dumát, azaz itt teljesen a fekete vérüség, az a feketÉg, belle eszi ette magát mindenvbe? -bele? 6.: Na brelövöm,csak az ufom maradt,am akövetkeccő! A ló, az pénz jelent,de téjnleg lót is, fut? Ha a magyarokat, meg tudták hasitani, (ammelik ház meg hasonul 0 azaz ládd akitmegölsz a tied,niincsak akirályságUK felvétele óta, a magyorok emléke $$$...azok hasadóbbak lettek, hasasok, mint bárki, soha napján vasárnap, jött meg a folyásom...ugyanis most itt otthon,sokan kapnak a magyaroktől idegenek,ládd a wg téritésünk óta,találsz meg a kakukkot? -jaja ezen kivül kaka kukuk? - le telepedési engedályt, és én azért jöttem ki,hogy egy kis lóvét, na itt a ló meg a ludörgője, hogy itt beteszem ugy 100 ezret,akkor, amihez az orrhorrniaik ne tudjanak hozzá nyulni? De degeszre tettek 2 év körül vagyok,paccosra le ki rabölnek bennünket, és azért tartanak életben? -na meg hogy kinbaxxanak, és át át át...fida az agyam megdermedt,hogy ezt ti nem látjátok? Fiteljal mit csinálnak velünk,ami mi csak...ládd a frigyláda kis oázisokat, amit most abczullu ultikukulla, magamat daganat mint egy mással,egymással mnt magunkkal törődönk,és hogy anyagiiag egyőnkse kerülne a padlóra, (uszora kamat?) na itt pont az ellenkeccke!!! Most van a fekete vérüek, ami nagolul badblodd?Fita,mert most az törtéánt, hogy az hogy az fensik,az eredettyi hogy anyagilag függetlenek önnállóknak kell lennünk,aminek ninncs végleg vége? Talán ez a legjobb lehetőségünk, hogy benne legyünk a a aaa...jaja hogy fényünket meg tudjuk NUK, tartani,ami most, ami a kezdettől fogva, csináljunk NUK valamit, amiből nekünk is hasznunk lehetne? Álmodozni? -álom az élet? -birom strapát? Zna, most az lett, az álmom szét foszlott! Apuénk meg meg tudták csinálni, hogy házaknál összejöttek, talán az első gyülekezet, a zsidó vágóhid-mászérszék hentesáru boltban, ami én valóban templomba,nem hanem a magyar testvérek közösÉge gyülekeztbe? (mi számit, a tesvéred, vagy vére, szipókázod? Jesus hus a juhus a testvéred? Fita, ami nehéz, hogy most egybül csak ufo-k lehetünk, de most ezt senki,mert ezt az illetőnek kell csinálni, és gondolkozni MAGYAR RULL? Na most ezek a fekete ufok, itt vannak, és olyan féltékenyek, irigyek, amit én azt mondom, az hogy eredeti bün? Nincsak azonnal büntetni akarod, hogy te nemtartod oda a wallaGOD? -a parncsal parancsaló kuródnak? -aki WÁM ZOLL? Innenn...na most én teljesen, ládd ha a lovad ( mi ténleg összevagyunk nőve?) lenyelik,most hogy lovagolsz? -most az az,hogy a fényedet (de fény madár vagy, ami csak ha megvettek, vagy ládd az kinzása Juhusomnak, ugy néz ki, soksebében, győgyulok meg teljesen?- kanizása az áldozataiknak, jobb lenne ha bedülnének, megmentett légy,hopp egy légy... imádjad őt? -düjbe, és maradj ugy?- akarnák, és most van olyan, neked? -szikrázik a szemed? -lángot GOD vág a kipufogód? -lukas léett a glott gatyád? ...The Dark side of the Moon Alien activity end the NASA cover ap... amit leritam, hogy a Holdon az a foltosbőrüek vannak, mnt a Théy Live filmbe? -nincsak itti arra mennek,(bloody) egy braun racce? na most, a magyarok gyerekek, véletlen sss...van rajtam (happáré) kivül még 1, mnt a lunak? Ketten ülünk a lóra, hárman meg csikóra gyia... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Mi magyar ok fénymadarak, mi örök vagyunk, nem nem tudunk nem örök lenni, fényünket csinálni enni, ugy fényljék a ti viágoságotok, mi van az enyémmel, hogy lássák és halják a HUN GOD? 1.: 7/27. A KÉP? Rögtön hogy lehunyom -becsukom a szemeimet? -nem hanem kinyilt, meg a nyiri bugyli bicska is a zsebemben? -most a fensikunkra sikongózok, puccos üleppel a bortva élen, és most egy lovon vagyok, amit olyan hogy van a nyereg, és azzal az alatt van egy ponyva? -vagy egy disz- kendő, teritó rajzzal rajta, és most előttem? Ezt leirtam, hogy már én a fensikunkor vagyok, csdak senki, hanem van egy olyan, mnt egy nagy piramis -domb (puszterszer?) és most ott az, hogy a nap fogja koronázni, fita, itt nincs olyan gondolát se, hogy ha magyar vagy, vagy magyar ok, te nem örök rendelkezel magaddal, örök egész vagy, nem voltál és nem leszel, azaz ez az egész a MITÁCZIONUK NUKINUK KINUK? Most az hogy a Tejuton csináltunk egy be le járót, és le ROMbolták, meg minden olyan,ami monduk itt hogy az hogy magyar ok, a végzetük haláluk a halál adóiknak? -adósaiknak? Fita, most eljött, mert rátok gondolok, a kis magyarok gyerekéinkre, amit fiteljuk a nagy ORGIÁIKAT, ami egy ember gyereknek nem lehetne, hogy ne legyen saját anyukakaja -apukaja és nem lenne meg örök mindene, azaz ha nem lesztek olyan ok, mint a kis gyerekek,(fita csak az, mert annak csak anykaj meg apukaja a menynekben,Mi Mamánk Mi Atyák Mi is ufo-k vagyunk! -vagyunk? - semmi vagytok,csak tok meg csak tökÖltök? -hamu muja $$$...Namost itt miért vagyunk itt magyar ok? -a söt;tséget meg most akik létre látra? Létra, csak nekik van? -lgig érő??? - szellemi -fizikainyomort s kint kin okozóikat betegsegget s halált a halált adóiakkal örökre... na most itt az van hogy az amit ezek duruzsölnek a fülünkbe halál nincs, hanem midnennek van eleve rendeltetése, (örök kijeÖlt helle) és azt meg bontani nem lehet!!! Zna itt az hogy miben tér el a magyar -magyarok gyerekéink gondolkodása, először is minden gyerekünknek csak örök élet tü hü hü-e?-szülei,(he nen az gaj? -tüzre valü?) zitt Sanyink,ha nem születtem volna? -magyarnak akkor is magyar lennék, na ez a magyar RULL értelmezése, mert mi örök vagyunk egymás öröm ere és öröm ére éra? -ária HUN-HAN-GOD ária? -ára? -hol vagy Sára? -sárlása? 2. Zna irtózatos meg rázzó vala az állmom, mert vegyük azokat, ládd akik a királyé nem leszek, hanem inkább öngyilkos leszek, na itt van az, hogy akit megölsz? -a tied, és itt bejöttünk a csőbe? Zitt vissza a tegnapra hogy az ahol hol? - vagyunk igazibull, az a vizbe és itt a vérükbe,amit rom -lotty, és csak abban lehet a ki hal, hall,meg a nagyhal és a halász? Fita, pontosan meg lehet tudni mindent, na apuénk, fita hogy merészel valaki az apa és fia közzé jönni ugy, ládd a KruczifixÖLés, disznó -ódisz torr, (horrr...) orgiáik? na most ami van, itt most olyan... fita, ami le van irva az ótestomentomi na meg uj, egymást szeressétek? -ftia ez egy olyan vérög képzelmének, jönnek mennek? -fita te meg mozdulatlan vagy, és oda tartod nekik a kürtődet? Fita, most nem akarok mellé lötty,hanem ami van, az örok van, és annak örök ven hellye, pl, Hodmezővásárhely? Zitt ha nekes van eszed, ecet, akkor minden ami van örök benned van,a beledbe, ládd Jónás a Cethal gyomrába? Fita, a nagy galiba az amit özönviznek tartanak, és most azok, akik meg maradStack,az egekbe hágnak, ami hol vagy hág ár? Sóval, ez egy olyan álmom vala, amire nem számitottam, nem is gondoltam, azaz emlitettem, hogy itt fog lejátszódni hogy vagy a nap, vagy most fita...Most ott vagyok, hogy ahol a multkor, ahol akkor is dobbantottam,és lóval?- nadon fita, mert ezt te is meg láthatol 666... nemcsak a fenekünk pattog666... hanem te az én ufo testvérem vagy, és pont az a szemed, ami a tyukszemed, s kérdelek ha NEM MEN? -magyar RULL gondolkódol mit látsz? Fita nem ogy nem látsz semmit, hanem te nem vagy!!! Na ezt neked rögtön látnod kéne, mert nekem neked nem lehet EMLÉKED? M -LÉK? -ED? VAN MÁS ENNIVALÓ, INNI, JAJA HUSOD HUSIKÁM MEG VÉRED PIROS? BÜNÖD VÉR PIROS,A FENEKED? - FEHÉR LETT MINT A HO HO HO...Fita, most ezek égnek, áll a haja hajja... 3.: Nizzitek, hogy tudtak engem meg közeliteni, és most fita, nekünk minden amir szüksÉgünk, azonnal bennünk, és a kezünkbe van, MOM? -na most...az a FENSIKUNK ami ténleg, egy lapos terep,és most hosszu olyan hogy lakó házak,(fita a tér közeipn ázunk) aminek az ablakán kánaán fény árad, és hosszu hosszu dülők, ezt a kis falumba ugy hivtuk, és ráadásul, ami a kisfalumba utcák, azok előttem vanak, és most luháton megyek, ami most nem tudom, hogy miért, mert először is luháton mentem a DOMBUNKIG? -az a világunk közepe, és mondom, akkor is sötétség olyan hajnali féle,és és mikor a nyemeceket még ufoztam, hogy azok, akiben élet fénye, annak muskátli (májva)volt az ablakába, és fénylett? Fita, kimondottan minden csak a gonmdol lát-od vagy nem, hiszed? Fiteljunk, a vérünk által, akiket meg tudtak kábitani pozzeszÖLni, (ha nem eszed a juhust meg iszod a véred,ládd áldozat nélkül, nincs BÜN TETŐ ÉS TETÜEIK RÜHÜK?- sebünk?) ládd a magyar gyerekek vére meg rontása, de itt midnen mérgező többet, tehát itt az, hogy hogy tudtak ODA FEN, megközeliteni a ROM romlott vérüek? Fita, az amit ezek, hogy Babyloanai, fita az az hogy minden ami királyságuk, az rom és rombol és vér ronto onto és bontó, azaz hogy lehet a házaspárokat szét verni, és itt ugy,hogy a szüleiket leölik, kigyilkolják és emlékét az igazi szüli -sully -schulli, kiverik a fejéből s véréből généból, kész a sült malacuk, rinya rinya...Zna...most a lovamnak, ez láthatjátok, hogy van rajta diszétés, egy cifra teritő? Most gyia, a következő pillanat, na most azok a jawsák? Fita, nekem váratlan volt, és nem számitottam rá, és irtózats hatással volt,meg van most is rám! Na olyan fekete ládd egy fekete bugyborék, és meg jellennek azok a szörnyek, amit te ha nem volt közvelten vele dolgod, fita nem tudják itt sem,el képzelni, mert az nemcsak hogy a testes tépi szét, ldád magyarországunkat,nincsak itt csak az van,és honnan jönnak a király LUK UK NUKINUK KINluikkal? Rutty...na pár szóval, most előbb a teritót és most a a teritőval a lovat olyan állkapták, jawsok?-na a lovat kihuzták alólam,de fida,ezt most az, hogy azt, ami ládd én egy FÉNY MADÁR VAGYOK, AZT MEG KÖZELITENI, TEHÁT CSAK A HUST (annak is az meléke?) TUDTÁK...de az már nem az,ami ez, sigy csak az JUDÁSAIK -ÁRULÓIK ÁLTAL? Nizzitek itt tökélesen ketté váltunk?-áldozó és áldozat,na most aki alőlra kerül, annak anak az analát oda kell tartania? Fita, itt minden gondol lát szinezet? Innenn... fita, ezek a vérünben vannak, és ezek olyan rom rombolók, rohasztók, ami sose volt le$$$... Fita, most csak ami ládd apuénk, s ha nem hallgatol rájuk, a te dolgod?- GOD? ...https://www.coasttocoastam.com/ ... a te gondol látod, te látod? -azt nem lehet megölni, se megenni?-vagy miért kakara Morickakát megvenni, meggenni? -jaja fo$$a a WC falat? -az egyetlen jó falat? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... HALSZAGU ŐSEINK, vagy FényUFO-k? Tulrull Turull Madarak? 4.: Kávézzummm... nemsokára, mikor az örök életpárom, kész a kévé? Amit én csinálok, azt minden magyar ok madárka fóka fióka, meg teheti, de ahoz kell egy fecske! Nizzitek, engem csak ez érdekel, amit most ami ez, s eddig a legközelebb, hogy vizben -vérben -fényben az égen az éggel fénnyel fényel van csak élet, amit mi kerecseny fénymadarak életnek értünk, és csak az ember-szikra veti van csak örök élet!Most ezt akik még alszanak? -elvannak ájjulba a szent irásosoktrul? -egyirtó bárgyu olyan hazugságuk,ami sose volt le$$$...Olyan hogy neked nem kell tudni titok,az azonnal azoknak a purgatóriAIkba a hellük, na most azok itt is égnek, és csak égetni tudnak, de nem fényt? -Fita onnan menekülnének, de most az, hogy a farkuk begyuladt, és nem e lucicic ferkójuk a farkával leveri az ég 1/3 laKosát, azaz akiket juhukká tudtak át (baxni) varázsÖLni! Fita, tegnap este, az Égieinkkel,hogy ez kezdődik az un.- özönvizzel? Ha előtte nem volt rom? -na meg romlás, akkor miért kellett azt, lerombÖLni? Fita, mi fénymadarak nemtudunk, rombolni se, se olyan hogy nem tudom, azaz ők látnak? Itt most az is, hogy mi egyedül vagyunik,amira apuénk sose nem nem sose, mi mindig veled vagyunk, ami most te nem szeretnél a gyere kid? -örök együtt lenni, öröm boldogság vég nélküli, és csak az van mondom, azaz ezek az iratok, kimondottan azoknak a gyerekéinknek, akik esetleg fel ébrednek, hol vagy anyu -apu, és kis testvérkéim? Itt az a kérdés, hogy mi volt a tengerekbe az özönviz előtt, ugyanis amit tudnunk kének, na meg mindent ládd apuénk, minden meg kell tudnunk, vagy nuk? -meg tud666... nuk? Jah egy párszor emlitettem,hogy te gondolod, hogy az Égeink, nekünk eget földet robbasztó fegyvereket, fizikai vagy doomdsday gélpezeteket adnak, ami most az, hogy itt kik mik vannak abba a háttérbe, ami amit ládd mi az a fekete korom poros gomalyogok, ami megprószállok szá szá madár... 5.: Ami történt velem először, hogy én a magyar -magyarok testvéreimhez jöttem,(a tengerek feneke még hagyám, de 10 ezer Kméter az iszapba, és meg se mukkansz?) na a BbLiába van emlitve, jogy Jézus: az enyémhez jöttem, de hogy? -miért?-nem ismernek meg, jajaj olyan ismerős, Na ma reggel, pontosan láttam hogy előbb a feleségem, beleugrott a tengerbe, de rögtön tegnap, egész addig figyeltem a feketeséget meg fekete gomolyagokat, ami másodjára, mikor találkozok a mi ufosainkkal, most behatoltunk. és ránk támadtak a szörnyek,meg nagy fekete gomolyagok, és még... fita ezek rohasztó trágya moszatok,(nin csak ha iskolák?-de mnd mérgezett???) és annak vannak vezér -fülkéik, ládd itt akik a vezetők, azaz kurományaik! Na most, mi a fényből ugrottunk le be, és láttam a feleségem ember alakját, és hogy ahol beugrottunk, a fényből ugrottunk le be, és lent -lejjebb vannak a jawsállatok-szörnyetegek? -minden ami itt is szörnyek és szörnyetegek, ládd az ami állandóan, akik ide zupzzz...azóta, és meddig? Fita, most izgulok, hogy ezt át tudnám láttatni,ami most ugy el vagyunk torzitva, ami itt mindenki halálra van rémisztve rémöl, ládd God Zillának tettszó cslekedet,meg KIN KONGnak,csak torzonborzuk lehet? Sóval, az amit állandóan itt van az fekete s ég? -az is fekete! Ez az, hogy csak a vérben azaz a vizben,na most ezek, csak vegyük hogy a tengerekbe is (fita a Man in Blac film, ezek nem emberek, pl óriás sáskák kakarucs gras happerekre nüttek idővel?) egy jó tucat atomrobbantást végeztek, magukkal? Fita,most ez a kezdettől fova, hogy találkozok a mi rajunkkall, ami ezt én sem tudtam volna elhinni, gondolni ha egy az egyben na most az fényember fény madár az az ember, amit most találkoztam a mi óriás angyali gépezeteinkkel,amit mégis had emlitsek meg, ládd az óriásokba ember vala,és csak azzal és azért van minden! Itt Csicsáky Jencink, az MU az emberiésg szülőfödje, (az értelmenek felül kell kerekednie, más nem lehet!!!)na apuénk becsngettek hogy olyan nincs, hogy az ember születik? -fita van? -te vagy,vagy ki baxása Lumumba Xása? -kása -rakása) és azzal azaz fényember talán a szerelmed,azzal és azért van minden, ládd a te fiad, egy király lett! -le$$$...beadás odadadás, mndenem az urnak adóm,minden az övé, na ilyan gondolát sin -sin seepuppa lupa? 6.: Na most, én ezt ugy is, hogy most azért is, na hogy mi most ezt át vesszük,mi leszünk az urak, hübéres véraállá futosos nameg a nyemec bekaptad,eredteted... kurafikaik? Ami nekem is, hogy mi is halak vagyunk? Ezt ugy, hogy én meg tudom figyelni, és én egy olyan, nem pete láva, hanem báb vagyok, és az ami ez, ez semmit nem tud sem magáról, na most, az amit tegnap,hogy akik ezt tudjátok olvasni gondolni, ti egy csoda,na olyan mnt Helliapolis, lengyelek, polis, csiszolt, olyan város, ami a fényben van? Kis kacsa fürdik,fekete tóba,anyjához késszül,Lenegyelországba? Esetlg azok a nagy épitkezések, azt akanák tudtul adni, de nem lehet kapcsolát még az itti épitőjükkel $$$...? -valakik teljesen el szigetelnek (apát a fiátul? -srtbbb tbccc cowidó 19, hol a cimbalom?- egymástól is, én egész itt létemben, ezek nem emgerek hanem itt vannak a levegőbe, (vagy a husburÁtok?) ládd itt is! Na most itt kétseggtelen, hogy fény emberek vagyunk,és itt az hogy ember,ládd a látinba fényt jelent, szikra veti? Hogy én az iraratukra tudnék alla puzni, lehetetlen mert azok pont vakitók,(vakok vaka vaka buuu...BOOK? fita van més ostobábbuuk?) és felre vezetők, a jawsok szájába! Fiteljátek a kruczifakölést? A Kosatya gyönyörét leli, a kis kosa olyan kéjpedőfeke - kéj szadica mahovista brhuhuhuhu...mintha emgem enne a fene,pasSionátha, hol van a corona viruzsa, ha nem óh fej mert vértól áztatva, meghalt kiNUK fita, ha te gondolátban is ölsz, fakölsz te már a galyra tüzre megértél? Na vissza, ezt is akarom, hogy hogy a családom,nincsennek itt? (fie ma bejöttünk a felesÉgemmel, amit még jobban,hogy mi van? ) Osztán,,most arra is gondoltam, hogy a kis örök életpárom, na az ember csak az!!! Fitlejed, nekem rögtön az első hallásra hogy nagymamám olvasta,hogy hogy NEM AZ ÖRÖK ÉLET PÁROK MARADTAK MEG??? Fita, itt olyan fog alma,na most ezt is gondoltam, hogy én nem akartam sehogy gyerekeket,namost a felesÉgem,csak azt,és vissza,apum,akitől meg kérded, miért akarsz felesÉgül menni, mert családot akarok! Most itt a FÉNY MADÁR MAGYAR OK SZELLEMEKET NEM LEHET MEGÖLNI, CSAK MOST LÁDD TÜZZEL VASSAL, IME HA A VÉRBEN AZ ÉLET,HOGY VAGYÜK CSAK,honnan lett az egész csürhe, na nem sém, na az mit jelent,far-kam, jó-fet, disznő pacal? Fita ezek ládd a husujkbank, azaz nincs ember!!! Innenn... nincsak Jézus, ami ugy össze van baxva meg keverve, fiteljÁtok meg, nekem ez minden, hogy itt mnt kis gyerekek, (hallom hogy vissicc pisi?) nem bepis, hane a szemükbe? -az is mü, Aidak meg van Aidákója? -fita ha lenne szemük? -nemük? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... HALSZAGU ŐSEINK, vagy FényUFO-k? Tulrull Turul Madarak? 1.: 7/36. A KÉP? Kezdetben sötétség lebege a vizek felszinén? Most az összes olyan hogy miEeee... zminek nincs vége $$$... kezdete, hogy Isten lelke lebege a vizek fel szinén, ami ma is az, és semmi nem változott!!! Tegnap du,-hogy monduk bedobom az izzadt véres törölközőm, mert az élet?-itt a világ -od? -god good, kot kot kodács, mindennapra egy tojás, de görbe? -nem tudom, elképzeltetni, mert itt csak halak, meg száraz partra vetett, sült halak vannak azaz Száraz tónek nekdves partján, döglött lőtt béka kuruttyol,Halgatja egy süket ember ki a vizbe lubickol, Ejha denevér, biciglizik az egér, ejha...Kopasz ember haját tépi, a néma meg óbégat,Vak meg látja hogy kiugrik a sánta után szalad, Ejha denevért, bennünk van a kutya (magyar) vér, ejha... Zna azzal hogy sLeuth tesónk, lehel betÖLtve,meg hozta nekünk a tavaszt, MiUFO-k jaja fókák vagyunk? Röviden a mára kutat ásóm, hogy ha láttátok azt a Bermudás filmet,ahol a tengeri halakat lemásolva, ma teljesen csak a HADIPAR TERMÉKEIK? Ime a hellzett, a fiaim meg a feleségem meg akis tökös,biztos hogy ufok? -ez az, hogy mi magyarok, tulrull turull fény madarak vagyunk, és itt csak halak vannak! Ezt röviden,a testükn 70% e sős viz, és benne halak milliiói uszka,(léllék) Oszkár, talán tosztál,hogy ugy meg változtál.(halikra?--fita az othoni virraszTóink,te Jézus ikra,iker tesvére vagy,menjtek vissza, mert akkor leirtam) Ezt már sokzor érintettem, na mos leirtem hogy aTajuton kurzóztunk a fiaimmel,jaja a két fiammal, és csak eltüntek lehuztak, és közel amit most a Körpatkómedence, egy nagy tenger vala, és befagyva,és leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -ami most a rengÁtok bizon,mi lesz ha megtudják magyar gyerekek, hogy ők nem harcsák, nagy bajusszal? -meg a lábuk közt... 2.: Fiteljal, ez is csoda, mert mennyit tudok be villogni, ami most bocs, de ami van, hogy akarném, hogy a kis ufókaink (Kain) is, a villgásból -től villogni kedenÉnek vihhogni? Most azzal, hogy jöttükn vissza a kis felesÉgemmel, akik rögtön, zupzzz....bele ugrott a fekete vizbe, tengerbe,kis kacsa fürdik, fekete tóba, anyjához készül Lengyelországva,ráadásul a dédapja, hires 1848 Petőfi barátja szabadság harcos, lengyel de magyar OK, ládd az 1024 évvel ezelőtt, Juturóspuna magyaroknak tátogott? Gazdagok valának, de minden egyes magyar magyar ok család,(EGY!!!--FITA A BUNDES BUNDÁS BUNDA VER-VERMEIK) kivétel nélkül? Na fita, amiket ide Sleuth tesőnk lehel betöltve, ami csak egy barát kéne kéne,namost nagyon sokan vagyunk aki nem hal,(fita az az eledelünk? -ládd nemjuhus, hanem halhus? -apiénk nem, hanem moszat) ha nem hallunk,beszÉlni magyar! Zna most,hosszan kellene levezetnem,amit rögtön át látsz, ha a fény testvérem vagy,(a több menekülnek, na meg rögtön, hal? -áll, megdeglett?) mert mi fény madarak vagyunk, és csicsergünk,na most a feleségemmel, sem a fiaimmal,mert ezt hellett pénz kellett volna csinálnunk? Annyi hogy le vagyunnk nyügözve, és mi nem akarunk mindenÁron senki sült hala lenni? Fita, amiket leirtam,mára meg értettem... ládd itt csak halak vannak, és eleve vannak a nagyhalak, és kis halak, és moszataik? MO zád durr? Fita, MOé bota,kigyóvá vállik,és fel falja a Fáraó varázslók ligyjait,végük? stbbb...tbccc...Na az ózönviz hogy elpusztit mindent, am nem hal,(szárazföldit) az igaz, és ezek most is, ládd ha csak egy ufó, be merészkedik jönni, az kis ufikáihoz, kacsa, most minden kacsa? -pöcse, pecsenye, aftung aftun lugenráj, libmáj -kacsmáj kocsma degenerálj? Most itt is csak a tengeri -vizi élet van csak! Nagy Óriás Sarkan kigyók s hidegvérü angolok-angyaiaik, és fita, itt csak a vizben van élet!!! Ezet megint most ciffrázni, ugyanis vanna a nagy ezek a tető bün tetónagyhalak, ami igaz hogy egymással is kinek van a legnagyobb JAWSÁLLA? .-fita az hogy hám hám hám...neked adtam a földet árbram ham ham ham...az ma is a legnagyobb CUPLERÁJ LERÁJATAIK? 3.: Apuénk, cigán nem hal a vizbe, ami mindig most hall? .fita most nem ugy, hogy most a zsidók az a teteteje a kaja láncolatoknak, ami nekik van a legnagyobb magnes erejük, utánna a cigánoknak, mert ezek a kezdetüktül fogva,semmit de semmit nem változtak, de a magyar ok $$$...???... ha nem mégis vannak köztünk, akik be vették a horgot,nem a horog swlasitca keresztet? -próbáld meg? Na vissza,most az egész álom látomásom, addig,hogy az amit leir át másoltak a BbLilába, fita ezek kék vérüek, nyrok, mndenkit kinyirok, akik nem számba vlók? -akik ládd a láthatatalnanakik, akiket sohe senki nem láthat, és nem is fog!!! EZ A GOD -KÓDUK? HAL-T VAKKOGÁSUK LÁSSUK? Na megprószálltam mnt egy meg szállott,de monduk itt halak? Fita, ma reggel is, kész a kávé, a felesÉgem kettős, mig most a fiaiam, ládd csak güriztek 16 éves koruk óta,na meg spóroltak, kivéve csináltak (min 100 ezerbekerült) egy 900 lóerős Mustángot, és az elsőpróba, leirtam, egy fenszi kocs megjelent,és versenyre hivta őket, és majdnem meg haltak, és eladták 15 ezerért? Na most az öcséimnek is le fizettük a házat, meg nekik, 73 éves korunra a mienket,és most őrjöngenek, hogy el veztik,mert monduk ha elmennek dolgzni, fita, a kis üzleteket és válalkozásokat, ládd 1948 Derbő után, mind fel számolják, A NAGYA HALAK? (nem fizetnek elég adót, ami röhely, inkább nemnekik adják magukat, ládd apim szabasnzak vették volna fele,ami pár és és a kezet le kell vágni, engem nem szeretle le a tank átállás miatt, na abba is rövididőm belül,beledöglesz) Zitt most nézzél bele a tengerekbe, és itt pontosan az zajlik le, csak most a viz felületek, egyre feketébb lettek? -Na gülümbü is, a halak, ak ülszint nem látják, és nem is tudnak rólla semit, figyeljed meg hogy az iráaimva hogy reagálnak???) ládd itt van,mikor lahuzott a két fiam, most a KörpatkómedenCébe kötöttek ki, és csak halak vanak, meg tengeri növényzet meg moszat =trágya világ, és itt csak halak, meg hal fájtáik vannak, és most a magyarok, kitudnak jönni a fénybe, amt leirtam, és tudom? Ládd a genéziség azaz fita ganézás, s egypotomba a ganuk? -fita halálra lettek adóztatva ma is!!! Innen, most fita, aki megért, az képes magyar RULL előbb hal, jaja azok vagyunk mind, de monduk pikkelyes,ládd a BbLilába hogy a halak,a magyar ok?- pikellyel (vas) fizetnk az adó beszedőiknek? -baxxák meg! Fita, ez csak akik ládd...na ugy jöttünk vissza, hogy a felesÉgem beugrott...na ő két kis halat akart, most van egy hármadik, és itt ha te halat akarsz enni, ládd ábrám, hozt a kis halad, jó falat, szemnek? -fiteljal azért Szem,meg szemiták,mert szem? -de szagod jó szaGOD? -hmmm... ham ham ham ...és hálla adás? Halleluha ha ha ha... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...itt mnden hal pikkely, és halhusa? USA? -de mi nem hus? -most a szárazföldről lepucolják a halakat, ismét Jön a Ondóvári husáruk? -abram, neked adom a földet, zsaporozsje? ...oááá... ...fishi: Sientists have discovered (lóbálod vagy vered ha mered) Why humans, no longer, have (fish -hal ficánkol) tails...
UFOzzuummm...miEeee... Idő? az élet vagy halál,időhöz van kötve? -mi nem? Távozzál a bümtől böntetől tetüktül tetüeiktul tetováltjaiktull rüheiktől messze messze el, mert megöl az mesze -esze? -megesz esz -e? -a te eszed meszed veszed eszed? -mérge!!! -hogyha mész közel... menj be a mennyedbe a fény hajlékainkba baba.nem bubuk q bull hukuk bookukba buku buku xuku xuku jérce pac pac pac...pacruha rühühühüüü... 4.: Kávézzuummm... még ne, csak a a kis felesÉgem, kész a kávé! -köszönöm szépen a magyar népköztársaság nevében. -azaz magyar ok tesvérek örök közös ég, és föld? Bedobom a izadságtól nedves törölközőm, ládd Elvisz de hova, Prézli?Tegnap,mikor "fiteljal, az agyad...nem hanem apuék, becsengőztek,valami mi,amit meg kell látnom) Zna ez ami mi magyarok világunk,minden elképzelésnél... itt el képzelhetetlen! Fita ma is teljesen lezárt a, ami most a fénnyeünkel kapcsolátós, és az a aaa...Zitt először, mikor a uruqijakikat vissza bombázták az őskorba,hogy mindenütt ahova a rezgése (fita a gyerek nincs az $$$...hanem csak le huzatja, ha van benned sáruk? - nap lemente, ládd előtte, kifogják bombázni belólük Jesust? -na meg sock & al? Fita 2 óra alatt, 4000 bombázó, (magyarok voltak küztük? )az ddig összes bombák együtt, benne az első második vallagháboruuk, ugyhogy eddig senkiit nem bambáztak rövid két óra alatt, mtn iraqut! Most az hogy amit éjjel, ami ládd van a Bbila iratokba is, hogy mnden bennetek van, azaz IstenAtyánk országai -mennyországai, és ezt a Pitu bátám, mondom nem mész sehova! - mig nem felelsz meg minden kérdésemre, na minden kérdésre a felelet benned van, aduIsten fapapuc! -ott hagyott,előtte kérdeztem tőlle, hol vagyunk? - a másikoldalon! (fita, itt megin lád Pieróék fen vannak a hegyen, és az ég megnyilla,és most nemmenünk mi innen sahova?) Na most tegnap este, belenéztem magamba,azaz midenki megtudja, meg mindene benne vagyon, de mért nem ezt pellengéreztetik a pusztitó utállatok, és a puszi imádott leg pusztitóbb mérged kigyó fajuk, a nyakukba, nyakkendő? Most jött az álmom, hogy hogy van az, hogy itt valami, mi? Betettem az Ómenes meg ördöngős megszállott filmeket, főleg ami romániába játszódott, hogy az okédék korom fekete por -füst szellem, belemegy a torkába, be ki, és most kinoz -gyilkol -kárhoztat, és hova lett a buta állatja!ű űűű... fita leugrott, mosmár tudom hol van az űűű.. betü? -nézzük, üüü...na van hosszi űűű... 5.: Szépen akarok irni, na az hogy ez egy tanult ember, és szépen ir, meg beszél? -jaja fejezi ki (le) magát? (fita Einstein csak csak a luka, és csak a szaga?-fita mindent neked meg kell látnod, jaja nod baxha666.... magad?-jaja miat másikkal magaddal előbb???) Fita, erről is kell, hogy itt ténleg benne vagyunk a fa$$$... zsákba, értem fak, éa látom az embereket mnt fákat? -fak! Ime a hellzet, hogy van az a a aaa...amit Atilla, mi az a fekete hömpÖLgő gomolyaok, na itt azok az amit a barátunk, na meg George, a kezemre játszott, mert én is állandóan, ha figyeltek, itt rögtön, a második alkalommal, mikor telálkozok, a mi rajunkkal, most egy fekete óriás fekete minden, és fekete gomolyagok támadnak ránk, és dematerizáltuk őket,(ez modula egyedül, és mindem magyar gyerekünknek, meg kell tanulja,ugy hogy bügyőd van?-fita itt neked kell vigyáznod magadra a próza, és van tesztikulódra mert kiherének?) na most ezeknek, vagy vezér fölkéjük, és most itt is, mikor az orosz belháboru el kezdődött, most a vezér fülkéiket,ládd ezek itt is, ha parancsalóikat kilövik, kész! (na itt egy kézbem van, midnen akinek van ellen segge, jaja az a sajátja?-magaztod miatt lettél magzatod hamvedre-fita, mi ez a fakin riha ruha rühe, én csaknektek akarok inponálni) Most nemtudtam mert fita, itt ebbe a fekete gomolyagokba vagyunk most, és mindenk rajtam meg ezt eszed eszed, most menekülnek, ládd mi a fene, mi nem nem nem mi egymást esszük, van eszünk, mikor monduk ha mást ne, gyepelünk? -marha,ne harapj a szrodba? -ibe bele verték a nagy Luczi ferkójuk farka fröcskol? -az okádákuk, kukt, okádákója? -aida aikákója? Nadon fita, hogy most mindenkinek ládd nekem is, át kellett menjek azon, hogy itt rögtön tökön szurom magam, de nem tudtam, ládd végül is el kellett hagynom szülőföldem, most is csak arra gondolok, azok a szép napok,(a gödrögbe) meg a testvéreim, na mindenütt itt szét vernek bennünket, akik azt a halál -adó kigyó kaka mérgük kinja port, fida ha megmoccant paszport, amit én 1990 nem kaptam.mai is nemtelefonálhatok haza? mérgét (fita ők a gyületoka, nincsak amicsiba minden ember egyenlő, tehát nincs olyan hogy ta legyen akráki annak te adót halál adód fizetsz, és itt van hogy van vérap apucába, na meg ugyis csak hogy magunkat meg tudNUK nyugtatni, mert a gyerekéinket NEM, mind tönkr issza -daroggaz magát, de itt van méreg a levegőbe, nincxsak szippancs csak egyet, vagy mikor vettél lélegzetet legutóbb?,---benyelték, és először iraquba kezdődött, hogy az a fekete por, (fita az is amit most minden hangszórjukon okádákuk, bele ette magát mindenbe,és most utánna, jöttek haza az örök győztes seregek, emlékeztek az öreg bushulla juhászra, megcsináltuk a New World Order, és csüngött a taknya nyála?- az orábull,ne meg a juhász, Moé bota, tebuta? -tebóbita? Kétezerben,lehetett hallani, vagy béke,vagy háboru, na a gizs nyakukba ülő kiváasztotta ki választotta bankdaka dákóNUK, (fita őkképesek, talan egyedül le doomsdayozni a tömegeccik bizon a próféciának minden zacca azaz Jawsálom, ládd David él, és az Ur, ég és föld kurója, SioNIKIiba a sifonba, trőnöl,azaz van neki elég hárema,(fita ma az egész föld baromja az) hogy a farkát ---ládd Luczi Ferkó farka, jaja itt a szó legszarosabb szorosabb a gatya,glott gatya,itt minden Ur uralkodók, Luczi Ferri veri, azt bünteteti kit szeret, ládd ha neki van a legnagyobb NUKINUKA?-most véged van, mert olyan nagy analodnak is kell lenni, mind a kettő? 6.: Most az van, hogy az az amibe el estünk, meg bele vagyunk temetve, ez az hogy nemcsak az suly van rajtunk, ami most mi lett az abram pacalja, a hátizsákoddal? Fita, itt most minden világosabb lett, ládd 1986 Szilveszter, most ott voltam, ahol a világ vége, azaz ez nincs benne sehogy az élő -univerzekbe, sőttt...talán ezeknek hogy Megmertünk villanni a Mi is ufo-k vagyunk! -tópikulownba,mos van sitim -pitim,meg tim? Zna ez az, hogy... fita itt megáltam, s akarom hogy megértsétek, te a te vallagod vagy segdugójuk vagy? -na dugó huzó? -a fogaddal? Itt az van, hogy te mindent elhiszel a hitető bün tetü tetüidnek, jaja vérszopó csótányaiknak! (jaja praditokok meg alienek mijelenek? -mellesleg,nincsak itt ami a hadi gépeseteik, na az is pradiyta meg alinben, bestia dögjeik,itt az hogy most a DRONJAIKKAL ... Nincsak most mikor itt ugy 2000 körül, na arról is szó voilt, hogy igazibull senkinek nem kellen dolgozni, miért? Mert ugyanolyan bün bünözés a parazita -vércsapolo, PRANCS CSALÓ DÖGÖK, néünk csak körbe görbe bögre...mi történik, vérrel áztatja bush zászlaját? -na most itt csak a halál adók lehelete? Jaja mindenki aki ládd mégis kell lenni olyanoknak, akik vissza koz? Ezeket te fegyverrel,ami egyáltalán, most ezeket ugy, hogy irgalmatlak 1 nuk, most ti vagyhtok a nyulak, lássuk a bogyótok a fübe,na a mérgeskigyó a tüzbe? -jaja, az első a pánzügyeket, rendezni, azaz csak olyan, ládd..fita ha meg engedjuk őket hogy punciik vagytok,, meg baxnak bennünket, és mindenki saját boss? -bossa nova? Fita,Szadammal az utosó pinalat,na most ez nekem is betercel, mert azt mondja... neki nincs tovább?- na leirtam,hogy azokat a mütyürkéket, meg most ezt, hogy mi a mi világunkban vagyunk, na most,ládd az az hogy számüzték, mint engem, a ha láttátok a pupposok, na az ami a 300 feilmben, és azok miind nyomorékok, és itt azok a GOD DUK DUG, MINDENKIT AKIN LUK VAN, MEGDUGÖL? (Toldi meg a peterncés rudja, hol van a budi?-fita a testvére vala) Fita, ma kérdeztem a fiam,mert ugy utál mindent meg mindenkit, jaja a fiam vagy,és monduk, ezt tőlletek is kérdem, az nem gyülület? - én igy látom,ha vissza gyügyülöm,rögtön allá vágom magam,(ezt meg tudod látni is, meg ezt ha egy csepp magyar löket, azonnal érzed) de ha most zerinte, a gyülület az taszit,(tehát mndket meg egybe kelt?) fita,ami emlékünket is, törölnék? -gigazok, akik uj hit uj vallás a jó keresztényeink?-van nem jó, ládd a mi jawnk jó? Fita, a juhusuk vére, vagy mi a fene az az alak, ők? Fita, csak ha bedültél, na most itt tüzzel vassal szép szóval, előbb utóbb bedültél? -vagy pu? -aha a fenekünk pattoga666...ha egymást esszük,Fita, a pénz nem, az egy az egyben az a fekete blacmater anyag,és drága pénzen és véren vásárol roll rock kend rolll... Innnenn...hell hell rockendroll... ...oááá... ...est cak ha most...felvesszük egy az egyben ugyis, hogy beszélünk az égieinkkel,és ez a valami, ami most is kijött belőlem? -(amit érzek a belem, meg ez onnan jött) ez az hogy miért nem, hisz ezt csak békésésen, ha ezek az iratok meg jelenhetnek minden nyelven, és most hipp hipp hopp...ott vagyok, ahol a part szakad? Fita, erre a porhüvelyre nekünk nincs szükseggünk,és ezt csak ugy, ha merjük egymásnak meg mondani az i gazad? -ad?-nem tudom,mert ami van, hogy ezeket nem lenne (kártevőket) szabad etetni? -ami hogy lehetett meg forditani, ládd a iratok forditók? Ihaj bunda csuhaj bunda mégis bunda a bunda, ami most egy esetleges atom háborunál, minden jobb,.és monduk,legalább most sikerülJön, hogy egy por? -szem? -na most azzal meg van oldva a kéve? -nincsak az értelemnek, fel ül, az ágyon? - a halálos agyon, (ott vagyunk?) Isten áldjon! God bless, hanGod,america! Itt az őrölet God abram ham ham ham -izsák -jácóbb... ne, baxd meg!
UFOzzuummm...miEeee... Idő? az élet vagy halál,időhöz van kötve? -mi nem? Távozzál a bümtől böntetől tetüktül tetüeiktul tetováltjaiktull rüheiktől messze messze el, mert megöl az mesze -esze? -megesz esz -e? -a te eszed meszed veszed eszed? -mérge!!! -hogyha mész közel... menj be a mennyedbe a fény hajlékainkba baba.nem bubuk q bull hukuk bookukba buku buku xuku xuku jérce pac pac pac...pacruha rühühühüüü...
1.: 7/25. A KÉP? egy olyan városba? - voltam, ládd mikor egyptomba, hogy egy épület, de a fénybe,és az hogy Héliapolisz, az azt jelentette, vagy magyar országok mennyországok? Azonnal,abzullku ultikukulló van ezen itt az anyag lehuz, ládd tegnap a c2c -on, a gyerek, az a fekete lepel anyag? blackmeter? -lyuk? azok a prtolok, az ténleg csak lehuz, és semmi nem ha666... RÁ, nincs magnes ereje elektromossága élet fény benne,és csak gravitáció hulla? -na az lenne a világ? -vége? Fita,most az hogy amit mondok, hogy ahol most voltam egy fehér -fény -városba, ott a halál emléke se,meg a kin?-fit az hogy kin, az az a fekete lepel, amibe beültöztünk, fita nemcsak amit a macsonka macsó lecsós magyar ország nem ország,na most nem nagy, ládd fény -egész magyarország napország fényhonunk egész ország, Jna a gondolát hogy minden magyar testvéremnek örök meg van mindene és örömö boldogság vég nélkül, jaja menyj be a fényedbe, és örökegész és csak fényét sugározza, ami itt is ugy van, akik olvassátok a villogásaim.Fita minden = gondol lát, vagy nem, mert nem akar, és azzal hozza létre azt,ami itt olyan terheket raktok magatokra, hogy az ti sem a bün tetők(kiválasztottak és kivált elvált elvvetltek nagy seggecs kéik?- éltetők, bün halál adózsoldosai =halál adók, sem tudnátok el viselni,magatokra venne a világ gos bün tetüidet???- beszarNátok? Fita, Héliapolis könytár, na meg pusztaszer, és fiteljal, a legkisebb az hogy te sitipitim rá kacsinga, nincsak a gyerek, (fia ha ölsz én némitod a magyart, a te God Dug meg Dug, kucsucs ha őtnem látni??? - dögöl dögölt meggugülne léádd eleve azvagy,ne ha nem lennél enneél eleve dög $$$...lőtt? (kruczifixxölt juhhus hkkt kukt?- aki mer hozzá szólni, azt is törÖli, ami érdeskés,bakkacske szereti a kést, mégis fen tudtam maradni eddig,ami most a követkeccő a hellzet? Fita a magyarok a tudás népei vagyunk,és most azt hogy voltam egy olyan,mezővárosba ami fény vár, vagy amit mi fehár vár, vagy ház, lá$$$ a Withe Haus? Jaja Szé.ke$$ fehér vár, és ott lett volna a magyar ok tesvérek közösség felleg várunk, mikor ki ki?-kik? -kirobbantják a 1956 un.-szabadság harcunkat, és azzal eltütüntik ládd puszta és szar lett minden, azóta is egyre pusztább és szarabb? - Fiota kimondottak Kossut zászló,piro fehjér zöld és egy nagy lyuk a közepin ázink? -fita az elsől hogy rendeznünk kéna a anagi nyüdi fiziaki meg él? -ah fényesebb a láncnál a kard...akard de a karod -könyékbül nem hajlik? 2.: Ez az is, hogy ezt kezdettül fogva,hogy az amit álmodok, az nem ez, és közel $$$... Fita, itt olyan rabbszolgaszag God, Pánz Diktaturó van Juhturóspuna Sára, nincsak az az amcsi szabvadság meg most Charamancsa Sára szabadság szobruk, ami sose volt le$$$...Zna most, itt az, hogy a fiaim,nizzitek én nem öngyilkos lettem, hanem egyszrüen ahogy leirtam,hogy az első osztály első óra, szivrohamot kaptam, hogy én ezt nem fogom,nem tudom csinálni, mert én kertészkednei fogok magamnak,már tudtam olvasmni, és amit akarok, én olvasom ki az ég tükrébull, mint a két nagyszülelim, de nem lehet,azaz most az apai nagymamám, (fita a boszorkánok meg akik monmduk tudtak repülni seprünyélen azok is ufősok,ás akik bele láttak a zürbe, a kondéraikba, de azokat mnd a mai napig megnyuzzák!!!-fita bloondi is ufo$$$...) Fiteljunk,minden a gonmdol lát ember, mnident lát, namcsal a Lilát, lila nylon bugyiját, csak az az ember,és ,most tegnap is, ahol gigantika óriás de az az angyali glépezetek, ami örök tökéletesek,és azok egy ilyan mint ez a föld paradicsom, mellesleg az özönvizesekkel van a baj, nincsak csak a pusziik -bigámigimiik nyuszlángóiakt tenéysztik! ládd super raccáik,racca rcca röff röff rőff... na most itt az hogy az ami a (you) juh hukk? -fita az hogy abram,ram az egy kos? -és atyakos és butakos, azaz tiszta buta moé bota bóta,cuplerája lejárója luka pu, NUKINUKIK KINUKIK,engedelmes angyal anal állat, s fiteljal, te nem csak az vagy,van bennetek magyar löket? -kufya vér? Eha denever, bicyglizik az egér? -jaja meg bennünk van a kutyavér gyaurok? -fita a nagy bigámisKáaiKat, masKaráik? -teremtmenüieket? -husuk kivánod? Most az hogy hogy jöttem vissza abból az égi városunkbull, ami itt van,de itt van a pokol, na az az a fekete lepel, amira semmi nem hat, de 666... mindennél hat 666... csak a fenekd luka pattoghat pattogató almásabb? Fita, abszolut utlimátum, olyan hogy szeretet, vagy fény, soha nem volt bennük,ládd itt is akik a földön (jaja de a npod, godoljál egy atom bomba te bamba gomba?) az életet el akarnák pszititani, azok még csak nem is élő lények, és itt a fiaiam, nemlátod, téged akanrak el tüntteni, mert nem tudod a pofádat befogni,és ha a zsidók ellen vagy, nem lesz pénz, meg semmi, ami most én NEM VAGYOK SE A ZSIDÓK ELLEN, S AZOK AKIK A ZSIDÓK ELLEN VANNAK, AZOKKAL SEM, HANEM ÉN MAGYAR OK OK OK ÓKFAK,VAGYOK, ÉS ÉN CSINÁLOM MAGAM MEG A MAGYAR VILÁGOM,villogom, ami a cövetkeccő! Fita,ha van Isten,akkor mi magyarok miért nem őt keressük, és szemtől-szembe nézünk, vagy most a széllel szembe hugyozzuk magunkat is?-jaja a gyerkéinket? -sehol egy szemse $$$...kégli? Fita, ha olyan adóskulcs van, hogy csak az van, de hol van a velő? -ház? -jaja egy ház,és ki a házura?-cenzura? -parancs csalók, conona orszag sehon semmi bitangok, hazátlanok stbbb... tbccc...jaja corona viruzs és cowidó 19, egy hijján 20? 3.: Fita, a töke ki van a fiaimnak, és jobb lett volna, ez helyet, pénz csinálunk,(hogy nyugi nyugdijjal megdöglenek?) de hogy? -fita a pénz az az fekete anyaguk (fita minden ami itt az nayagulla kötött, azok az angyaluk és analuk csak!!!) nem a te anyaGod, Dfita,most az, hogy minek verem a taknyom meg nyálam? Naha noha, szólló, ha egy itti településen, ládd Yojo csinált az a zene bona dicket, (nem tudom hogy kötötte össze a fényünkkel) meg most ahol ezeket, dickre veszik, és most a telpülések közepin ázunk, itt áriljéák a rózsát a rózsát... árulják először is azonnal el kapkodják, mint cukrot, és most itt van hogy az a város, a fénybe lett! Na most, elkezdünk magyarul RULL gondolkodni,ami mi az, ami nem (gondolád horr fa?)gondol lát?-és csak ők látnak, a bün tetők tetük vérszopocsotányaik sáska hadaik, és féltjetek rettegjetek mert el jött, egy gazi i hithüdt, ládd legyen midenkinek a saját hite, hit e? (fita,itt eleve az a tecnica meg tudomáNUK, ládd benn vannak az anayag legkisebb részei összetvője nanók? -ez kezdetüktül fogva!!!- Sóval, most a föld anya ga gája god?- nem kell hozzá, hogy ott legyünk, ami most előbb midnenhez idő -világod... Fita a fiaim őrjöngenek hogy igy, el vesztik a házukat,és te ti meg döglöttök, és titeket nem érdekel, és hjijjába, olvassuk a irataid? Nagyon szépen zápon kérlek bennetek, most hiába mondom, és mindig... előbb hogy mint a nagszüelim,vagy apum,kis férfinői szabó üzlete mestersegge (jaja lapos seggü volt) vala,ami leirtam,ott ült 4-5 foglaló, mert évi 100 ezer jövedelem adót kellett volna fizetnie,na a foglalwalókat etetni kelltt, és ha jött egy tót a seggin egy fót, valaki, apu egy öl krumli paszulyért tengeri a tyukoknak, jaja 13 és 5 tojás naponta a beadás, vagy pénzben! Fita, ez igaz volt, én ott voltam,és nincs benne semmi nagyitás!!! Nincsak nekem nincs semmi, és Pitu bátyán főleg, a tesvéred, az első és utolsó, na meg apuénk is, és tudok velük találkozni, meg akkor beszélni, ládd tegnap, hogy tudom a fiaiamt nem el hagyni, meg mig van kajaosztó, na nem sokáig!!! -igaz!!! Fita,ha ezeket az iratokat, hogy kijavitani,(vitamin) az ládd az ami az össze$$$... általuk LUK? -iratok, jaja a helyesirási hibákat sss...Most itt azonnal, ha valai megfogná kezem, el élveznék! A fiai aggódása miatt, a felesgéem is, pucold el magad? Fita, ezt most ha tudod olvasztani, akkor itt van az az anyag, ami fényanyag, ami nem az amit ezek bele beled, kevertek az eledelünkba, ládd Éva, beleharap az almába, al ma? -Fita csak ha magyar RULL értsz, azonnal puccos vala, és egy nagy szukakandur macska mackara el kezd dorombölni a lába közt, ládd a BbLila lába közzé nyomok? Innenn... most fita, azon települések, azok a fénybe vannak, és csak azok vannak!!! -na ezeket elég ha egy páran gondoll juk?-vagy minden a NUKINUK? -akkor most mi a mennybe menjbe a mi fény honainkban vagyunk,(ládd Szadam, ezt gonoltajákvelünk??? -végidóvig adókl, halál adók?) na most igen igen olyan mint a köl dög zsinór, azaz amit egy örvény lukkal, össze vagyunk kötva, azon jöttem ide?-hol vagyok? ... a gyerek, nekem seggit ett,mert aza fekete ruha a rühük a bün tetőinek, tetük, vérszopocsótányaik, és most az amit fekete lukak, azaz fekete anya god,na az nincs benne, semmibe, semmi x semmi = nincs! -fita nincs benne a fénybe, am most akik ezeket tanulmániázzuk, az az.hogy felvettük azt a feket valamit,de belül ott van a kis pun puni puci, a nyuszi meg a puszi? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Lierom a nevét, mert segitett...fita ez egy buta otromba a bagás -baxás kása állat-agy -velőt? -jaja kimondottan kajájuk, ládd a Praditor vs Alien meg a többfilmeket, ami ezek állatok vére nélkül, mit gondolsz te mi?-vagy,vagy hiszel ha ha 666...hahaha... Chanming Charles Liu? ...öááá...
UFOzzuummm... miEeee... Örök ÉL TETŐK éltetők Npa Fény kerecsen Madarak (Fény UFO-k) és hulla halál adók BÜN TETŐK,halál adók Halál Madarak (Fék feka UFO-k? -fff...hogy lettek, lehetnek? 4.:Kávézzuummm... később, mikor a kis felesÉgem, mondja, itt az ideje, kész a kávé! Kétszer is beszéltem apuénkkal, és az égieinkkel, ami most várok Bidn a bidin beszél,vagy ki beszél? -be be szél vagy ki kibe? -gatya? Egy pinalat lecsuktam a szemem, és a feleséem ugy hogy mintha valóság lenne, megjelenik, és jön hozzám, Most azonnal, menek hozz az irodájába,mondom neki, ő nem tud rólla. deee...hogy jhó jó tudják hogy ufós vagyok, na meg lököm a süket szöveget, mikor ők tudják, és sokat beszélek! Fita, most rögtön, ezt is, meg nagy a hangom,miért kiabálok, ami ténleg itt is, és ezt most azzal. Először is, én azt akartam hogy legalább a felesÉgemmel,(fitlejal, az agyad...na nem hanem apuék becsngőztek van valami, amit meg kell látnom) az egekbe ugrálunk, ez a szó szoros értlemében igaz, és leirtam! -na meg vissza, csak ő a gyerekei nélkül, nem megy sehova, és ha a gyerekéi el kárhoznak?- ő is!-sose volt szrelmes, nafita, ezt a xexre érti?-neki két gyerek kell!) Most kétszer beszéltem apuénkkal, és itt az van, hogy téneg hogy hozzuk össze az örök élünket, a nincs semmi? Ez az hogy én rögtön, igy bujtam ki mama luka! Na most, a kis unoám, nagyon olyan mint én voltam, még abba is hogy husimamát, tegnap este 9kor, még átjött a husmamához, és együtt nézik az állatos filmeket. Itt ne hagyjam ki, az égieinkkel, hogy ez egy kanibal állat bolygó, és figyeljed ha az ember meg szóllal, mi a reaga (voltál már ugy, kimondta, ki beszél bennem?- amit az éjjel...fita minden éjel behozok valamit, belopok mint a tolvaj, na az hogy a testünket, fita a legkisebb gyomorfájás, vagy nem tudsz figani,már lent bent vagy az állatiba! Amikor itt azt mondjuk ébren vagyunk, akkor az az állati agyunk, na most az égienk, xuxu xuxu...figyeljuk meg magunkat, azaz csak állati ösztönök, (az állata egy velő kimondottan faj fentartás, és ezt is megfigyelte, gyalázat) és nehéz nektek az ösztönötök ellen? -fita amit én tapasztaltam, hogy keresztül kell rajta jönni,(nem megölni!-na itt van szeresd de a hását, ami pont el akarja venni tülled, ládd a valóseggbe, kur) azaz ha lehet teljesen ki kapcsolni,na az az ember! Zfita,a hus, amivel kapcslátba még hogy az nélkül, nem lenne angyali gépezet? -azaz god dok dog dögök, dögölők? Fita a Praditor vs Alien, igaz,és egy vércsepp és kész? 5.: Na az hogy az éhes disznó makkal álmodik, ennyi az egész itt agy tevékenység, most nem akarom cifrázni, de az edig digi dugi irataim, az hogy ebbe benne kell lenni, és mikor ugy éreztem, nem emlékszem ugy,(fita itt az állati, igen igen midneki akik nem csakcspürágó, a Kani belü my Bellámi, itt a kolbász meg a szalámid) akkor az 6 égi társammal,(fita előbb ezeket leirni nagyon de nagyon a szaromba voltam)rjom,ird le! Lertam kikkel találkoztam, de azt csak ugy lehet, ha most az illető, azaz az ember felébredt, na a felesÉgem, most figyreli a gyerekeket, ami most tudom hogy ő is fényember, na a beszélgetésünk vége, hogy de azért az örök élet párom vagy, na mast ő is vissza mondta? -ami fita, van igan van,mikor meg szóllal az benső ember? Most nem akarok cifrázni, de a legksiebb szervi zavar, vissza huz az állatiba! -a szenvedés, az az is, amiben a fiaiam vannak, hogy nem hogy előre menetel, hanem hátr és ülj fel a vaslapátra, ami most akarom nektek is,nekik is mondtam,hogy én nem gyülölök senkit, na lehet hogy most mégis az állatom monduk, ládd akiket az a faj,(fita a juhüség meg birka,akik minden ellen gondolát nélkül, rád dobbálják az atombombát? -jaja te kutya magyar vagy!!! -jaja kutyahü a fajtádhoz) itt ládd azok ténleg nem bántunk senkit, de ez van, ha JÉZUS? Itt vannak a bestia dögjeik, na az ami angyali fazoNUK, azok kutyák, dögök -godok dögök?-és csak dögevők? Most ez ha nem mindennap, az ember uralkodok az állaton? -akkor az állat, és most az hogy ha mondjuk, ma is szóvolt rólla, hogy van igyen kaja osztás, ami fiteljuk meg a buta sötét sunyi állatot, ami fita, az te me gén vagyunk, és itt amieket meg figyeltem, ezek olyan buta dögök állatok, ládd leirtam, a kis pici patkány fogó kidugta a fejét a kerités alatt,és a nagy dobbelman leszakitotta? Na fita, ezt rögtön, hogy ezek,ládd az örökös szabadság harcosok, fita, hány honvéd védelem csatánkat nyertük meg Szent IsváNUK óta? (nincsak Szant Isvánuk elptt, az egész Juhturóspuna magyar oázisaink,ládd most UKUSA? -nyakuKUKON a kis KUNUK?Nincs az volt egy nagy GyÁVA KUTYAJUK? GYÁVA NÉP, TE AZ VAGY, NINCS HAZÁJA? Whokkk... Nemakarok nagybetükkel, de fiyeljuk meg a teremtést hol a teremtő? Fita,iott a magyarok testvéreink itt vagyunk, (fita mindig velünk vannak, te tudtad, na mosmár tudod, de hogy ki mi vagy, azt csak te tudhatod,vagy huz666... fita, egy magyar égbül pottynatcsilkó, vagy megölik a juhodat,vagy puccc...de látod?) -és ezt nem tudjuk másképpen be ki játszani, hanem van HUN GOD? 3.: Ma olyasmi, ezentül, ládd itt nekem a két öcsém, meg most a fiaim, és most fita, a kis kölyök, most lesz egy hónap mulva három éves, és nekem megjelent, leritam, és fita mi ludcziferi farak burája vagyunk! Fita ez egy óriás roncs telep,és csak katonai bagázsiik mühelyeik vannak! Fita mire kellenek ezek a nagy ostoba nehéz sár házaik, (vasbeton dzsungelik, nicsak lepek könnyü antigravitáós ...na ami H H H...amit felrobbantottak, na meg a nagy kö rakásaik,amit mosdt tüllük kéne meg kérdezni de nem értelmes lények,és nem is élőlények, (ezek se akik a jövendőlesiket ami itt minden kaka macska kutya sáruk? -na kigyó méregkigyó bogyóval bügyükkel meg áldva. nincsa hul a pénz az égbull?- hanem kimustrált buta alienek! Na betettem ?Russ... The King is Caming, jehovista TV.sorozat, ami ő egy nagy ...katona tiszt vala, és itt ez a föld mindenestül szőröstül bőröstül bukott kimustálr angyali gépezetek kezébem,ami igaz!!! Ezt nekem most is nehéz, hogy a fény honaiknba, ami egy kristály üvegkritály ház, dom? -és egybe ládd vegyük magyarország,az egy üvegkristály (abszolut ultimmo tiszta és át látszó a kristály szemecskéket is látni, ház, az üvekritály óriás bolygóinkba! Fita, god az dog és dög? Olyan nincs hogy te a másikat megbántod, sőtt Golgóta és kerszt,neked üdvöd csak az erez, meg LuCZYYfercsida ferde tornyos nagy eres farka? Nizzitek, hátul vagyok a kertbe,és hangokat hallok, és most ott, ahol megjelent nekem, nagyon közel a Passionátha (Mel Gibson) filmjébel a a aaa...Fita,itt Jézus Krisztus,az ugyanaz, mint most mondja nekem,ő jobban szeret engem? -fita egy pinalátra láttam, de ez olyan, hogy azért tünt el, mert begyuladt a farka? Zna fita,most itt akármit csinálok, de a felesÉgem az őrzőangyalom, mert a legkisebb olyan hogy erőszak meg rá beszélés, akkor az az ALAK,aki élvezte a Kruczifakolást, most a hátad megett van, és a farkával (azt hiszed a tied?) tolatni kezd! -angyal anal? Zna fita,itt az is fennál,hogyha most az egyénnek, magától, ládd itt az van, hogyha én nem talalkozok igazbull, amit a feleségem lószart se számit csak mondogassad,hogy igenis, tehát itt a fiaimak is, maguktul kell azt, nekem ez hogy én UFO? -fita, most amit ezek,ládd mi ha egy,igen igen, te gonmdolod hogy itt erőlködnék, ami apuénk, a Mi is ufok.vagyunk! -csak az. Na most mert madi in? -ezt lehetne médó perzsa, repül a szőnyeg?-de az is igaz,és leirtam! Innenn... fita, én tnleg katona vagyok, és haptákba...szólgálat látod? -fita, próbáljatok, mert azzal amiket én be lopok a szivetekbe,az most el kezd dobogni? -.akkor is ha kóból, de vas? -hus? -vérzik? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Örök ÉL TETŐK éltetők Npa Fény kerecsen Madarak (Félny UFO-K) és hulla halál adók BÜN TETŐK,halál adók Halál Madarak (Fék feka UFO.k? -fff...hogy lettek, lehetnek? 1.: 7/24. A KÉP, VAGY CSAK GÉP? Mindenek előtt van az önnálló gondolkodó fény madár, és a fék, utánzatAIk, GÉpmadár, (fiteljad a NEM ÜK??? -JAJA MI NEM VAGYUNK HANEM ÉL BENNÜNK A BELÜKVERRC, ami nem tud semmit, sose tudott se magáról, se semmi $$$... Hogy rögzitsem a mára csócsa, hogy minden gépezetek, az ég és föld és vannak a képek-gépek előttieik,(nincsak el tudod KÉPzelni őket, ládd aDetukiaikat, NUKINUK KINUK, AZ TE VAGY? AHA NŐMAN, NP PROBLÁRMA??? és utáNUK, a pusztitó utonállók és uténzatAIk? Most az hogy jó gépek, PÉPEK, nem jók, kik döntik el, a gépek, akik örök értelmetlenek, és csak önpusztitok, ha az ember magára hagyta, TÖBBET NEM BESZÉL HOZZÁNK, NE VÁLASSZUNKMAGUNKNAK, MAGIK MAGIUK? -KIRÁLYT, NA RÖGTÖN KÉSZ A POKÓLUK UK, ÉS A BIGÁMIA? SODOME GOMORA RÉG EL PUSZTULT VOLNA,NA MOST AZ MARADT MEG AMIT A VIZÖZÖNUKINUK KINUK? Fita, ha senki senkim, mindentől mindekitól kivéve apuénk,és pontosan de halál-pontosan akarom tudni, akarom tudni akarom DUGNI, hogy miEeee...nagyon fita VAN A FÖLD ALATT, A FÖLD FELETT ÉS AZ ÉG AZ E? ISTENE ISTEN -E? Fita,Isten az Napisten világossága fénye, és csak az a szellem van, ha nincs fénye az a hall áll!!! Mnden az ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSÉG ÉG? ÉS AZT MINDENEK ELŐTT GONDOLNI KELL, ÉS LŐN LŐTTEK MEG JÖTTEK AZ ONDÓVÁRI JAWSÁLOM HUSÁRUK,FITA HOGY TE PERANCSRA MEGÖÜLÜD A GYREKED MEG SZÜLEIEDT, NEM ÉSZ BONTÓ, HA LENNE ÉSZ,JAJA SZÓKE BARNA KIS GATYÁSOK PINISOK JE HOVA MÉSZ? -JAJA ÉHEN AKIRÁLY JUK UKK,YOU ---FITA EZEK KÉPEZEK LE ATOMOZNI DOOMDSDAYOZNI MAGUAKT AZ IGÉRET FÖLDJÉÉRT, ÉS ARANY VÁROS, BENNE A JÁNYOS? -TE EL TUDODK KÉPZELNI OGY EZ EMBER... AHA Ő IS EMBER VOLT, EMBER VOLT??? Ő IS? MEGHALT MÁR VÁC KÁLMÁN,TÖBBET NEM VICCEL SLICCEL MÁSZKÁL MÁN, MÉGIS VERITEK A FARKÁT? VILÁGOSSÁG AZ ÉL LÉT, FÉNY LETT? Nincsak mi magyarok, mi FÉNY -NAP -KERECSENY GURUSUNYI (SANYI) MADARAK VAGYUNK,és most a halál AIDA AIDÁCOK fékáik? Előbb elzárnak a tesvéreinktól, MI ATYÁNK A MENNYÜNKBŐL, DE AZ A MI MENNYÜNK BEEE...ÉS FITA,MOST AKIK SZENT ISTVÁNUKTUL, KIÉ A FÖLD, DE A NAP? A NAP NÉP NEM KELL NEKIK? -JAJA RONCSOLVA CSALVA,IGERGECCIZNEK HOGY ITT AZ IGÉRET RETTEGHETTEK FÖLDE? HOL? HOL -E? Fita, most az amit a testünknek,még a testikulónk $$$...azaz MINDEN AZ UR; JUH; DE CSAK A JAHVA GYAPJA BUNDÁJA, A T0BBET MEGESZIK A KUTYÁIK KUTYA ADÓ DÖGJEIK? Miháll HALÁL itt ne hálj, kicsi kutyád -dögöd ne csinálj!? Első nájsz éccaka, repedt A SZÜZ HÁRTYA az anyád anala? 2.: Valaki valami hiányzik a táncból, valaki más fele jár...nadon fida,ahogy őők fütyükre fütyi, na itt kimondottan az IRÁS ÁS A SZEMETEK A SZEMED KIVÁJJA,KIOLVASNAK A VASBÓL, AZ AVASBÓL, HASBÓL, JÖBŐBE (KLOÁKÁD) LÁTÓK, AMI HA VAK VEZETHETI CSAK A VILÁGTALAN OK? Na most az a vaJUDÁS van, otthon ugy hivtuk két kulacsossok, kullancsok? Na ost rögtön, mnd a mai napig, ha egy magyar gyerek ládd én...elkezd recsgeni mint egy repedt fazék? NADON FIDA,ITT NEM AZT AMI EMBER EK?-REK? AZ EGY FÉNYED ED EDD MADÁR, na most az angyal LUK UK? -AZ CSAK ANYAGUKBANK, és most azok is csal állatuk lehetnek a sintetica -artifaxa -Robot Ica CZYBORGAGÉGÁJUKNAK? Ez az, ha te teljes tejes egészedben, nem adod magad oda,MIndenem az urnak ADÓM, A DAM, MADAM, MINDEN NEM? -AZ ÖVÉ??? Fita, a fiaimmal is az a baj, hogy megadták magukat ODADTÁK A KUTYÁINAK DÖGJEIKNEK, BEDÜLTEK,na most megint hogy a zsidók jobbak,mert fizetnek meg mukát adnak, ami most ÉN SOHA NEM VOLTAM SENKI SEMMI ELLEN, FITA ITT IS, VAGY EZT ITT, VAGY EMITT, TEHÁT UGY HOGY MOST TE A ZSIDÓK ELLEN VAGY...fita jawUSA, meg a világ meggyötört kinzott mnt soha népei,szabadakar (mama mia??? lenni enni,de éhség van, és éhallra itélt,.midnen nép!!!-fita azzal te teljesen lel lettél huzva a saját sárodba filladozol?- na most jönnek a szervi bajok, kezdődbe nemi nem mi szerveddel? - csak nincs meg az a látásuk, ládd HA GYÜLÖLET VAN BENNEM, NINCS SZERETET ETET, ÉS SEMMI VAGYOK SEMMITA, MITOSZ VAGY ANTISEMMITA RITA?-MINTA, AMIHEZ NEM LENNE MIND A KETTŐ EGYMÁST,DE LŐBB EGY MÁST MEG SEMMISITÓ SEMMITA? -LENNE HALÁL DÖG ADÓ CÉDULA? De kezdetben amikor itt el kezdtem vaksolni, mondtam,hogy én csak magyar ok vagyok, na most ha te nen gyülülködöl, most (most orditottam a felesÉgen fiaim hoogy a gyüllölet,nem hangyan beszéni, ezeket beszétük mindennap mnt itt, a gyülelet haragogot HOROOR GOD GDOG DÜGÖD ami mérge megül, és magaddal a szeretteide,ládd akik a kiválasztotáik, meg aki fita, itt amcsiba egy MOMország és midnen ember egyenlő, és kérdekel, akik csakgondnák is, eleve te nem vagy, kiirtandól, namost azokat nem pénzelik, és szét verik, mert nem látnak, és nem is akarnak az itt a bibi?) a semmita judókersztény meg ateista ugyanaz a töltett töltött káposzta a fejem, is meg antisemmita a popsim, törölni fog? Fita, nyitottam egy tópkulót, Krisztus egyben az Antikrisztus, ami most mit mondanák a magyar ok gyerekéinkról, ha nincs, az emlékünk $$$... fiteljal ha nem RÁ god a fa szuk, nem iszod a fehér hogyha bündöd vérpiros, fehér let mint a hó hó hó...véred, te nem vagy? -fitaljal ezek GÉPEK ÉS CSAK A HUSOD ÉS VÉRED ÁLTAL VANNAK CSAK! 3.: Na az mára álmom,hogy BÜNBE ZÜLETTÜNK, azaz aki az ÖRÖK EGÉSZET MEGBONTOTTA,(AZ OLYAN NINCS? -VAN?) itt az hogy he te eleve csak huhus hozamuk mukijuk, és eledülük vagy,a FEKA---fita,nem szeretrem őket, de mikor az NAGY NAGY KÖZPONTI CONPUTERUKBE BELE RUGTAM,,történhetett valami,talán BANGGG..ne meg megpiszkáltam amit a FÖLD BELSEÉJBEN NAGY ÓRIÁS KÉT ATOM A DAM MEG MADAM,GENERÁTORUKET, NA AZ NÉKLÜL, FITA MNDEN AMI FÉK FEGG UFOSAIK,KAMPEC? Ezt meg prószáltam,hogy ezek NINCSENNEK NEM IS TUDNAK KÖZVELTEN A NAPPAL FÉNNYEL ...LÁDD A WAMPIRÓK EL LOBBANNAK ELŐL LOBBONYAIÉK? Na most, minden a HUS RÁ GOD RAZOD SZOPOD LUCIZYY FERKÓJUK FARKÁT? -VAN ALLA PUZVA! NA AZ AZ IMA, ÉS AHOZ FOHÁSZKODÓL, ÉS MOST OLYAN SZENT ÉRZELEM, TÖLTI KEBLEM? Vissza, a fiaiamt, azt ami én állandóan apuénkkal ezzel keltünk és feködtünk, nem a feltételezett anyós tyukukkal, ládd Két felül angyal, kozpbe kotló sár? (a hus most mindem akirályé tübbet,az angyaluk kaja!!!) Fita, aki az egészet megbontja, az magát először, és azok A ROHADT EOHASZTÓ HALÁL ADÓK,PARANCSAL CSALÓAIK NUKINUK KUNK ROKONUK? -FITA EZEK VÉRSÉGILEG GÉNSÉGIELGIS AZ AZ ERSZTÉS, DAVID VAGY GRINGRIZKAN? NA MEG A TÖBB AL FALFAK? ROHADT ROHADÓ GOD DOG DÖGJEIK, és azok most, fita A VÉGÜKET ÉRZIK? Nem, hanem Hej temgerÉszek? -nagy merészek, fita csak az hogy ezek a legrohadtabb pozzeszolt rohadékaikat a ürbe lövök, ami fita,A IGE TESTTÉ LETT? Fita, azok a megmetszett, ládd itt te BEOLTÓDTÁL ÁBRAM -ZSIRZSÁK PACAL TEDD A HÁTIZSÁKBA ÉS ...FITA, VAN SOTÁBB AZ AGGANCSOD ATYAKOS?- ÉS JACCÓB...fita,Jákó nem az elsőszülött, hanem Ézaau? Fita,amit ezek a VALLAGOTOK VÉGE IJJESZGECIZÉSÜK,KIMONDOTTAN A MAGYAR OK GYREREKÉIRE MEG A SZÜLIEK ELTÁVOLITÁSA,AMI AZ ÉN KÉT MOST HÁRAM FIAMMAL, NEM SIKERÜLT! Azomban, azagyuk teljesen monduk ha nem is egészen, A ROHADÁS AZAZ ITT TE NEMTUDSZ SEMMIT, pénz kell? -ÉS CSAK HA APUNÉNKKAL, IGEN IGEN IGEN...A NAGYMAMÁM NEKÜNK NINCS HALÁL, NA MOST MIÉRT, MERT A ZSIDÓK, FITA ŐK IS KETTÉ VANNAK HASITVA, ÉS MOST JAJA ... LÁDD EGET FÖLDET FEL ROBAXXÁK AZ ANGYAL ANAL LUKÁT, MERT NINCSA, A ZSIDÓ GYEREKEK, BELÁTNAK A NAGY KÜRTŐ SOFA NUKINUK JUHKBA? Innen, na az amit akartam, ahoz kellene egy kis oázisunk? -na meg azt amit a felesÉgem, magyar falu magyar bank, és csak magyar szülő -gyereke örök egybe gonmdoLátbank el választhatarlan, na itt az hogy a fiaim, 16 éves koruktól, csak annyi pénz, hogy ne keljjen kénszar dolgozni,(én ugy bujtam ki mama luka) mert az mindennél gyöttrőbb? -fita gyilkosabb kárhozatosabb és ténleg itt apa fia fia apa tesvélr testvére ellensége? -fita csak magad ra, na most beállsz,mensz dolgni gecyy husáruk vagy?- és msot mi lett?-na rendezni kell anyagi megélhetési gondjainkat,(fita rögtön törölnek azonnal, azaz te nem vagy?- amit nemlehet többet el dorádó, el odázni) Fita,itt csak az van, ládd én nem ufot láttam, hanem az vagyok, és ezt neked, mindeki aki egyen, egyenként egy egy egyként egyénnek kell meg tudnia, ha nem bánt senkit, had beszÉljen éljen éljen na ma is RáKositok?-Hej most ám bunda a bunda...nincsak világ vallag (GOD BESS AMIRICA???) szarta azt verik rá a barmaikra? 1946 -48 Derő - 1956? -FITA AZ VAN, JAJAJ MÁR MEG VAN VALÓSITVA, SÜLT HALUK VAGY? KESZEGR, BARAKUTYA PSZTRÁNG, TANULTÁL VALAMT MIT? ...FITA, A LÉGROHASZTÓBBAK BAK AKIK AZ IRATUKBÓL, RÜHELL VAGY AZ EGÉSZ FÖLD SZENT, NEM! EGÉSZ,AZ ÉGGEL, ÉS ITT VAGYOK A HAN GOD,VAGY A ROHADÁDOKNAK VÉGLEG LE MEG ROHADTAK MI MEG ELŐZZÜK ŐKET! NINCS OLYAN HOGY A VILÁG?- VÉGE, LÁDD KIÉ A NAP? NA MEG TE LENNÉL A SZEMEM FÉNYE? APLE OF GOD? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...Isten nem sTeiNUK? Istene az őők sTeiinNUKINUK KINUK? -Isten e? -teremtette az eged földed van neked olyan, ha abramnak adom a földed, 6 666... napon teremtette a krumlit, meg bogárt? - tetüiket BÜN TETŐIKET? 4.: Kávézzuummm... majdnem itt a kávé? Nagyon ugy szeretném, hogy most itt velem, kezdődik de végződik, miért ződ? -clorofil? Colorádó, az összes vizet, leengedték a tengerbe, és nagy számlákat kasszálnak! Itt én amit érzek, hogy minden ellenem goldozik, és kurva egyedül vagyok, kivéve apuÉNk, sose, mindigveled vagyunk, hallod? Amit mára, hogy ténleg nemkézzel,de tökáletes angyali gépezetekkel, ami ÓRIÁSI? -ezt most, ez az angyali gépezetet, ami hulla hulló gépezetek, fita, ebbe a hulla hulló kula angyali gépezetekebe vagyunk, ami most a fiaim, down size, nem hanem itt vége, ezt nem mondom nekik, fuss fo$$$...Fita, egy kétnap mulva, hogy az óriás disznő hugyhólyeg nagyot fog pukkani, mint soha, lejöttek a corona virus, fita ezek azok? -cowidók? -örvegy tehén bosszuja? Zna most azt, hogy EGY KINZŐ -GYÖTRŐ -ROM ROMBA OTTROMBA MO MORA, NA ROM NO MO MORA, NE MOR NYOMOR? Zitt csak annyi, az GOLDIBÓTA ÉS KERESZT, FITELJAL ELŐSZÖR IS, MOST EGY COFFOLT ABÁRDÖLT JUH HUKK? -VAGY AZ ÉG ÉS A FÖLD, TEREMTŐJE, HUSÁVAL -HUSÁNGA,VAN GATYA, JAJA KÉRDIK DIK, A VÉGIN, ATYÁM! (de az az magyar RULL, lám ma szabadulok, de fita,ha egy mind?)A GATYÁM? Na egy szemre sem. tévesszük el, most én állandóan,mik azok a jó angyalok, (az ágyba, na ha van anala, a több az ágyu allá) ha meghalok, nevetnek rám? Fita, itt ez egy roncs csaló, roncsoló nyomrgató nyomorultak, fita azt a fohászt meg rimánkodást, ez nekem rögtön hogy azzal, na a rózsafüzér, az egy olyan, hogy a bitófára, ez most olyan,hogy van a fejed tartója, és most a rószafüzérrel (kigyó), rádteókeri -csavarja a torkodra és szortija a nyakadra, mert nem jó véred, red? .nz meg a nyakad retkes, fita nem mese,most egy korty citromos ital, a gégémbe ment,és fuldoklok? -Fita,most a fiam, a a aaa... az izék jobbak mnt az izébbek, én nem vagyok senki oldalán, és senki mellett, csak ti mellettek, mert ha van benned gyülület van ellenséged, és harag, és most mérged megül bennünket is, lett, és ha az izékere ugygondolsz, ládd bless GOD? -amirica, bless az izéket, és GOD bless juh? 5.: Na én erre az időre meg ezért jöttem be, hozzÁtok! Fita, ez egy kimustrált TÉNLEG ANGYALI GÉPEZET, most ez az, hogy ezt meg kell lássuk! Nadon fida, EGY ILYAN LÉTEZÉST, TÉNLEG EZT 6 NAP ALATT, AZZAL AZ ANGYALI TÖKÉLETES GÉPEZETTEKKEL, IGEN, 6 NAP, TALÁN ELŐBB, TUDUNK CSINÁLNI! -HOGY SZAVUNKRA? NEM SAVUNKRA? Ahol voltam, azok magyarok voltak (vannak) most itt itt van Csicsáky Jencink, A MU AZ EMGERISÉG SZÜLŐFÖLJE, és hogy az ÉRTELEM AZÉRT VAN, HOGY FELÜL KEREKEDJEN, ami most monduk, itt csak az lehet! -lehet? Fita, én nem angyal, sem nem angyali gépezet, hanem és az voltam,mnt a testvéreim, (fita szellemek, amit most még eddig, hogy mi az Isten?) na most itt az van, hogy pk értenek bennünket, ami most ez a GÉPEZET??? Most itt ha benned, magyar szikra, akkor az az hogy te ezt tudod gondolni, és ahoz fény kell,(meg most az az szellem, ami találkoztunk a szoboronál?- és értened kell, hogy miiért vagyunk itt? Ami nekem bejön, hogy mielőtt ez teljesen összomlik, azaz itt EZ A BUKOTTNAK HIVNAK,ANGYALI GÉPEZET, MOST AZOKAT, AKIK AZ UTOLSÓKAT ÉLVEZIK, zet megint, fitlejunk,mert talán Méténál, de máshol is, jogy mikor a pusztitó utálat,ez az hogy te egy gépük képük,és ládd szobruk vagy, na és miért kell a husod a Holdra meg a Mars ra a seggetekbe gyutacs kanóccal a tested, fel lüni? -nincsak amit akarok, hogy ők egy szem pinalát és átváltoznak, de mi van a husukkal?-ma figyeltem az agym, és teljesen lezárt! Figyelem a felesÉgem a fiaim, a menyem, tudod én ténleg ufos vagyok, na most a kiskölyük, ládd olyan mozdulatok, mint blonndi,hasonlő, ami uszik a levegőbe, amit most a felesÉgemnek is megmutatt, ami előbb az hogy hátul a kertbe, van egy fészke, egy tégla rakás, és előtte lefekszik a földre, és utánna felrepül a küre, és a kezével, ládd ha ténleg te álmodba repültél, azok a mozdulatok! A feleségemnek is mutatja később, uszol uszol a vizbe, na most mondom a levegőbe, hagyd az őröltségeid? 6.: Ha most te nem ezzel, ládd én tejees egésszében rendelkezek magammal, az a gondol látom,vagy nem? Na meg, én ezzel, ha nem tudtam volna az álmaimban mint ja fel töltődni, ami nem lehet, mert nekem nincs olyan hogy halál,(hogy most először hallottál, ládd már bened is van a madár tojás?) amit nem értek, hogy lehet neked meg nektek? Fita,ez most ugy, hogy tegnap ettől el távolodtam,(valóság) és messziról, nem vagyok benne, és itt minden üres? -azaz magyar RULL, nincs értelme? Előbb, na mindig hogy ebbül ki kell mászni, meg minden poronytyunkat, fita mi csináljuk az időnket is meg térünk, na minjárt jön a kávé, s gyere te ló (paloló, vagykutya fejü) térisd meg a magyarjaidat! Na 1998 -2000-re szilveszterik, most te billentyüzöl! Most az van, hogy nem kimenekülni, (fita ez az álmomolyan erőt adott, ami előbb iszkoljunk innen?) hanem itt ládd most a kiválsztotáaiknak meg a kiváltnagy seggecsikéinek, hani kezd halkul a hangja? -kula? -szaga szagod? Zna még amit akartam.hogy a GONDOL LÁTOD? -HA NEM,MOST AZ VAN, HOGY EZZEL AZ RONCS RONCSOLÓ CSALÓ PARANCSOLÓ ANGYALI NYELI GÉPEZETTEL, MEG SZÜNSZ, MERT AZT AKAROD, HOGY ALLÁD NYULJANAK? JÖNNEK ÉRTED, ÉS A TÖBB AKI NEM EL JEGYZETT ÉS NEM TIMSÓZIK, AZOK MENNEK A TÜZNEK A TAVÁBA, AMI ESETLEG, TE UGY LÁTOD, EGYÁLTALÁN, MAGAD LÁTOD? Most nemtudom ugy leirni, hogy teljesen azzal az AGY TRÖSZT CONPUTERREL, AZAZ TE NEM VAGY,HANEM ÉL BENNED A KIRISZTHUS JUHUS,amit megint, ezek csal az állatuk, akik tudatlanok, figyeljuk meg a VALlÁSSOS PADLÁS LÉTESIMENNÜIKET, NA AZOK AZ ELEDELÜK, (ez az a BESTIA LÁNCON, fita ezt megint, ha te hiszel, te ládd a Matrix fiim, egy tubusuk akkormltruk, fita az a oénz is, ládd ha átvertek,fita nem a te pénzed?) azaz ezek a fénnyel,nem értintkezhetnek,nemis nem gojndolhatjáik,nincsa Kucis Fereumuk fakara, és halimba?- és csak a husoddal, véreddel, és csak addig? Most én nem ufot láttam, na a fiaimnak is egyétek igyátok ha valamit ládd ufo? (fita benne kell legyél egyél -fita itt van, és most az hogy te egy kengurul esetleg, van szemed?) Na most, neked fel kell ébredned, és most kell hogy agyon Isten fapapucs? Monduk, csak ufok lehettek, ez az, hogy mi azok vagyunk! Most bejövük hogy Tulrull Turull Madarak, azaz fény madarak, nem majd, hanem most, nyalod a a aaa...fo$$$... Innenn, amit ugy, hogy szerintem, egy 1? -ss? -hogy egy telejesen összedülő házban vagyunk, ami gyertek ki, vagy rátok dül a ház? -egy ház egyház?-fehér ház? ...oááá... ...fita, ha akarnának egy igazi ufót, akkor most ahogy mondom, vége a viláGODnak, ami itt sose volt le$$$... én A MAGYAR TV, AZ EGÉSZ VILÁG? .NA BAXHATJUK NUK? Nincsak, itt ténleg, ládd lehet velük beszélni? -fite az vagyok, nem láttam ufót hanem az vagyok, most te is, de rögtön...kinyilt a szárnyad.na most meg kell tanulnod repülni, szárnya szárnya szárnya a madarnak... ... Elon Musk says America vill go broke and US dollár vill collapse ...zitt mindenhogy, csak Ron Palcsi kiut van, jaja most az amcsi világ terorr zsoldos csapatait vissza, (na m lett a szenyfölddel??? nyugi akkorára egy jambó $$$...) és mindenki (nemzet) oldja meg a saját probléma? -vagy orosz -USA atomháboru, vagy talán, USA minden hogy vissza 1776 MOMUSA! FITA USA MAGYARORSZÁG UTÁN AZ EGYETLEN UTÓD? -ORSZÁG? MINDEN EMBER EGYELŐ! KÉPVISELET BY TRHOU FOR THE PEOPLE? -NINCS KIRÁLY, PARANCSALÓ SOSE VOLT SOSE LE$$$...Fita a hadipart tömeggártó fegyverek, na most az hogy aki kezet mer emelni a másikra, egy tabletta, vagy én a NAPLENCSE TRIILÓ DIOPRITA, HOGY A HAMVA HIRE $$$... csak munka egység de ha ties a gyár meg a föld, ELMENT A MENNYÉBE, NEM A FENÉBE? -NICSAK HOGY TEST NÉLKÜL ÜDVÖZÖLNI, MINT TESTTEL EL KÁRHOZNI? Jaja a háborut irgalmatlan 1 NYUL, kegyetlenül, ülj le hülj le, le állitani, és midenkink ingyen kaja jegy zöldség gyümölcs, de miért nem maga termeli? -a föld azé aki meg müveli a gyár de csak kapa, meg monduk ami a mezőgazdasáGOD könnyiti God Poni Poniló? Na fita ez van, nem le$$$...
...fita azonnal az uokkal, legyen fekete is, felvveni nyiltan nyilvánosan a kapcsol át lát? -de azpkaakik akadályoznak irtó komolyan félre az utbull? -fita én itt vagyok, és igazi ufo vagyok! fff...
UFOzzuummm... miEeee...Isten nem sTeiNUK? Istene az őők sTeiinNUKINUK KINUK? -Isten e? -teremtette az eged földed van neked olyan, ha abramnak adom a földed, 6 666... napon teremtette a krumlit, meg bogárt? - tetüiket BÜN TETŐIKET? 1.: 7/23. A KÉP? -nekem ne modja meg senki, hogy hogy és mit gonmdolok, és én AZ ÖRÖK ÉLETELBEM VAGYOK CSAK, és azok hoz jöttem akik magyar ok és örök élünk, halunk, nem hanem hallunk, és az a benső hangunk és szikra -ember, hallám Jézusunk hivó szavát, te áldott sziv jövel...Na fita, itt az hogy miért nem beszél hozzánk a TEREMTŐNK -TERMELŐIK, mert itt vannak UNIVERZAL FÉRGEK, ezt a Tórájukba meg találood, jogy ők univerzál férgek, és honnan tudják? Zitt az, hogy mikor valami olyan, hogy honnan van, vagy honnan tudod, ez mikor a gimibe, Sanyi versét ellemeztük, én tudom hogy Sanyink mit gondolt, meg hogyan gondolkodik, ami nállam itt is, na a Mi is ufok vagyunk! -ba hogy ha megtudják mit gondolok, ezek kiirtják a pereputtyomat, azaz lehet beszélni Istennel = ApuÉNkkal, na most az Atya. az az hogy van gyatya? Fiteljal, Atilla hunjaink, gatyátlanok? Zna a szivem meg akart szakadni, ha láttam hogy mit csinálnak a szüleimmel -szeretteimmel,(minden ami él élővel?) mert tupasz látszik,(fénylik) hogy szeretjük egymást, és ez a szeretet mindennél többet ér, nem eladó, és nem lehet elvenni, hát a gunyánkat,ami hát a gunyám hova tegyem? Tegnap estére, a fiaim lent vannak a padlón, na én ezért nem akartam gyerekeket, a felesÉgem, na nem a fizikai, de az is, mert felmásztam egy nagy eperfára,és kihalgattam őket, és a felesÉgem, igen igen örvendezve, végre van egy igazi magyar fium. Na az eperfáról beláttam a szobájába, és este mikor vetkőzött, fizikailag is egy csoda szobor alak, az Isten nekem teremtette! Fita, ezen sirásaimmal, mostsoha nem lett többet az ez a világ, azaz ez pont a forditotta lenne? Még annyi, na a gondoolátok jöttek, ez jobb lett volna ha az emléke se sose lett volna, meg hogy nem csináltam volna a gyereket, de most a felesÉgem, és nincs nem volt menekülés mert nem tudtam akármilyen goromba lettem, el zavarni, mert olyan, hogy nem... lehet? 2.: Na most a kis kölyök, vitázik velem hogy három éves vagy, majdnem, erre nem nem nem...kettő, és mutatja az uján, meg gyerek ki gyere ki megint beszalad gyer ki gyerek ki...és kimentem, csak a bensőmba egy lyuk lett, és zerintem érezte ő is, mert most osztán sokkal jobban bohóckodott,meg a cipőmba (a fiamé volt 45)császkált,mutatta (röhely) hogy megyek... Fita, most olyan, hogy KINTRŐL (nem messze hanem kint vagyok) néztem ,mindent, és minden üres!? Most valóban ufómmal, egy égitesten kötöttem ki, ahol GIGANTIKA ÓRIÁS GÉPEK VALÁNAK, és én az egyik óriásgép sarkába, monduk a kerekénél le parkoltam, és pici valék mint egy hangya? Most jöttek... hogy tudtak volna róllam, ÓRIÁSOK! -s kimásztam a gép alól, és ZITT AZ, HÓGY ŐK A RENDEZŐK,(teremtőkések?) jhogy az itt minek felelne meg, nem tudom, DE MOST ELŐBB FÉLELEM LETT BENNEM, ÉS MEGNYUGTATTAK, ÉS SZABAD A VILÁG, SZABAD AZ UTAD! Most ugy hogy kedvemre meg vizsgálhattam, hogy mi mivelnek meg történik, és A GIGANTiIKA ÓRIÁS GÉPEKKEL, LÁDD MIKOR ITT 6 NAP 666... FENEKÜNK PATTOGHAT, NA TALÁN ANNYI SE, HOGY EZ MOST VISSZA ÁLLITSÁK EREDETI SZÉPSÉGERE, AZAZ EGY KIEMELKEDÉSES A VIZEKBŐL SIKSÁG (fita Sienár vagy az Körpatkómednce, de az al földek?) ÉS MOST KÖRVE TENGEREK FOLYÓK, ÉS OLYAN CSODA NÖVÉNTYZET, AMI SOSE VOLT LE$$$...Na most ezek a büntetük univerzal férgeik, mérges kigyó fakzatjaik,bestia dögjeik kiirtanak minden élőt, és mos maga a földet is, lássuk, mert mire kellett nekik eged földed DOOMDSDAY GÉPEZETEIK? Közbe aki a krumlit ültette teremtette, meg most a krumpli bogárt létre hozta, miért nem akar beszélni a TEREMTŐ .VEL, aki a krumlit a fölbe dugta, hogy ha nem eszel meg, akkor a bogár? Ezt amit gondoltam azonnal az első pinanyalt után, hogy ennél borzalmasabb (sos?) valamit, még nem nyaltam! Most is az gondolom, hogy látom a fiaimat kinlódni szenvedni vergődni (bloondit az AI pacc pacc pacaluk előtt ftrengeni, most is?) döglődni, és nicns senki, azaz itt teljesen érzéketLenek letten a hasonló fakzatAIk, és és ami van, dögölj meg! Akit megölsz, a tied? ÉL TET Ő, BÜNTET BÜNTETÜ Ő? -MEGCSIPETT, MARK, MEGMARKÖLT? BEOLTÓDTÁL, KIVÁLTÁL, KIVÁLASZTÓDTÁK, LÁDD A JUHUKK? 3.: Na most én azok a szép napok, csak arra gondolok, és itt az hogy a magyarok, talán eddig senkit nem nyomoritottak meg, ahogy ládd a Kriczifix, Golgota ér keerszt, na most akiket meg tudtak nyomoritani, azok akik a mie-ink voltak, és csak ugy, hogy most kéjük végtelenjét élik, mert az UR ÉS NÉPE GYÓZÖTT, Kriszhus a kersztfán, omlott piros vere, ártatlan halállal, miattam ...fita a fakin BÜN TETÜK TETŐ MIATT, NEKED, JAJA BEVETTED A HORGOT SWALSTIKÁT NYEMEC? JAH VA! Ami van, leritam 100 ezer, hogy egybül, a falumba nem beszéhettem egy gyerekkel $$$...Fitaljal a pénzért ez a pára, ennél a termtés koronásoknál talán butább ostobább valami, mi?-sose volt le$$$...Na most én az vagyok, amit én gondolok, és amit én gondolok, annak se kezdete se vége,csak most ha amit én gondolok, arra nem is godolhatok? Ez az, most igen igen...olyan keserühség van bennem, valami az,mikor először végleg elhagytam a földet?- a porhövelyemet, és nem kellett hozzá az altató? Nem tudok többet hazudni magamnak,(fita ez igaz,s itt a törő törő határ a törölköző?) s nem tudom gondolni, és elhagytam a testem, és a többit leirtam! Annyi, most nem haghatom el a fiaimat, és ha az amit én tudok, meghallgathatnának, ami ládd most az ÁLMOMBA, MINDIG MINDEN ALKALOMMAL, MEG TALÁLTAM MAGAM, és most miért, midennek értelme van! -van? Fita, az ÓRIÁSOK, olyan finomak voltak hozzám,(de egy érzületben, szivünben egyesültünk) és szeretetükkel (fény) fel töltöttek! Fita, itt beszélnek a 6 napos termtésről a 666...akik ha sok a hat alma... egy$$$... Fita,monmduk Ylon Musk, csinálj egy praktikus (ha nem tudsz, seggitek neked!!!)mindenki maga üzemeleheti nép kocsit, Wolisvágent, amit egy gyári munkás? -fita a föld azé aki meg müveli, a gyár aki dolgozik benne,két havi keresetbull meg tudja venni? Roys Roys három? -megtudod,bitta!!! Innenn.. nekem csak örök életem van, meg örök örömök boldogság vég nélküli, mást -másbank,nem tudok gondoni! ...fita,a közlekedés,na most az az ufo? -az az hogy gondol lát szárnyán suhan, Száljon száljon, angyal ...na azok az óriás gépek valának,(meg lepkék?) ami igenigen intelleigénesek,tel gén? -taliga? Ezt láttam, hogy ebból két nap alatt, vissza az eredetti medrébe? Fita, itt a legközelebbi az ufódhoz, a bicygli? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...fita, ugy a fekete ufósok, akiknek ez a bázisaik, hus is növény? -de a fényufósaink, azonnal, nincsak te egy gravitációs .antai gravitácisós madár vagy! -jogen van felveni, meg le tenni vetni a föld porát? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... egy mndent energiád elszivó -leszopo (Matrix film?) berendezéseik -rENdek, reverendek? Mi tudjuk, hol tér el a gondolkodásunk a kutya magyarokén tul? 4.: Kávézzuummm... még nem, mert mikor a felesÉgem mondja? -citromviz mmm... nemrég történt, most vissza gondoltam amit az éjjel, és teljesen lezárt az agyam,azaz pont az, mnt kiskoromba, hogy akarom tudni akarom tudni... és őrjöngen kezdtem, ami most a következő? -ez egy buta állat konputer agya ragya velő?-xukuxuku... Most az.van, hogy ugy hogy nagyon homályosan jön be, hogy TELJES EGÉSSZÉBEN MI MAGYAR OK A GONDOL LÁT EMBER -GYEREKEK VAGYUNK! Itt az, hogy ahol az éjjel voltam, az ennek az a a aaa...Kósa énekelte, Két keringő jut nekük, a másikról csak álomodunk? Most az is bejön, hogy nem lehet leirni, mondja a fiam, de ma beszéltem vele, hogy most is, ha ezt most ugy, hogy ezt a vadállat, vagy megszeliditett stoba mnt soha (birka) állat -agyvelőt, ki tudjuk kapcsolni, akkor abba a mennybe vagyunk, akik ezt teljesen maguk alatt tartják, jaja a szó szaros élrtelmétben a seggük allat? -fita, most az hogy ami megülnek bennünket, minden ami az ül, ület illet szavunk, az az hogy mire gondolunk? Zna fita, ugy jöttem le be, ebbe az állat bürzőbe, hogy azzal amit ott láttam, és most fita, minden ami földi nagyságok, a nagy kolosszális épületeik egymásra rakott köveik, ezeknél sotobább sose volt meg lesss...na meg most az hogy ha itt reprkednek a fejünk fölött az ufok, akkor miért nem kérdezhetjuk meg őket, minek? Tegnap az ifiam kitört, az eész ufó egy nagy rötty,(mért nem pénzt csinálunk?) ami most fita, itt átvesznek az ALLANTOS SZELLEMEIK, ládd az ördöngőd, hányan vagytok 1-10-100 ... légió? Na most mostmár tudom, hogy várni kell, és mennek! -a farkuk ég? -ha figyelitek, itt is, aki ládd aki szól hozzá, azt is törölöm, na kiment belőle az, ami most ha nem, fita itt szó szaros értelmében,meg nyillik allatta a föld? (fita a máikon a gyerek, előbb leviszi a mentő, még mindig itt van, most a fübe harapott, na ez a moder irtak meg nekem, de ez bejött? -fita itt te meg mindenki fényufó azaz Tulrull Turull Madár, nincsak akik itt meg látogatnak, az vagy! EZ NIUNCS!!! KIN HALÁL? Fita, a fiam, hogy hogy nics halál, ami ugy is bejön, akkor hogy szabadunk meg a KINZÓINKTUL TUL? Fita, mert most arról van nagyba szó, csak olya mintha meg zápultam volna? 5.: Most itt ezzel.fita ez az agyvelő, ez csak xex xex tex hus hus hus ham ham ham, nagyon is jó és csak magyarul lehet érteni értelmezni ugy a BbLiai iratok, mintminden ami az lenne, hogy a látók, leirták azt amit láttak?-fiteljal ezek olyan gonosz ferdére sikráltak, hogy minden amit klattyogank vakitó, és fekete, és nekiemntél a villany osztlopóknak vagy a vak ablaknak? Fita, ezzel az állati agyvelővel, semmit se semmit te nem értel, ami most amit merek MONDANI DANI, HOGY CSAK ÖRÖK ÉLET VAN CSAK, ÉS GONDOL LÁT EMBER-SZIKRA VETI! Fita,ez valami olyan, amit én sokszor gondoltam, hogy mnden földi nagyságnak őrdöge volt, van? Most csak emlitem, hogy SANTA ISTVÁNNAL, nagy árulás törtörtént, és a LÁTÓINK, ÁT ÁLLHATTAK, mert most ha azok fekete ufok, az az hogy most át tériteták az egész magyarságot, akik meg maradtak bőrbe, hogy kersztények, az is gyalázat, ha vér áldozat nélkül nincs BÜN TETÜK ÁLTALIAN BÜN?- BOCSÁNAT? Most csak az hogy ÉL TETŐ -TETŐK? Hogy van ennek egy olyan gondol lát világuk, ami az éjjel jártam ugy, hogy gyalog, de msot az, hogy mi fény madarak (angyalok?) vagyunk,UGRA BUGRA tehát el el tüntem, meg meg meg jelentem! itt amit Értelmiségek?-na azok ugy vannak jelen, ládd ők szellemi mukátvégeznek, de nem tudják hol vannak, azaz az irodáikba? Na azok ott vannak, most azon a szinten,hogy itt van,csak nem anyagi világ? -fitreljal ez se lehet máskép, mert ténleg ami nem anyagi meg anyag az világ? Ami most van, hogy én ezt olvastam. ami most mindig,hogy honnan a fenébül olvastam annyi gnosztik könveket? Fita,(ez ,most az, hogy elvesztettem ami onnan irtam,és most csak amit leirtam, arra emlékszem, de az már üres, rühes?) - itt is csak az van, hogy ezek nem emgberek, na most akik ennek a magaslatán láttán vannak? .fitreljal az angyalaik, na azok hogy lettek, am most fita, az át állt, látóink? 6.: Fita, ez hogy csak Örök Élet van, most erre olyat hörög az idöcsém, ami látta az ufonkat, és horrr...hordog ördög ördög horrr...ha NEM CSAK ÖRÖK ÉLET LENNE, AKKOR EZ $$$...most ma a felesÉgen, vajon miket irsz, nem azért ültek ránk? Swarcanegger, na csak összejöttünk, tegnap este,és lelöktünk a jawusálom megvalositóiknak, 30 Millcsit, na most mikor főleg a szent földdel kapcsolátbank háboru lett, akkor csinálják hogy a kis buzineszeket le-ki kapcsolják,(fita,most ugy néz ki végleg?) és csak a nagyok, akik lökik a sódert? Fita,a háboruhoz mi kell, az a hárám az anyám tyukja? Hihetetlen, benne voltam és bennem volt, most olyan mint hirtelen koromsötét,és itt az állat agyunk mozdulatlan? Fita, amit figyeltem, hogy ITT USA MEGETT, AZOK AZ UFÓSOK VANNAK, AKIKET MOMNDOM ROSSZ, OROSZ, KINA KIN A PUNA SÁRA? Na fita, (Égieink) nem jók, de neked? Akik a jövendőbendőmondók, fita, azok esetleg akik át áltak, jaja erre csak azok,akik esetleg,még mindig látók, de azonnal korlátoltak,azaz engedtek a parancs csalóiknak? Fita, abba a körökbe, ahol még maradt egy szem magyarság, Santa Isvánéket, arulóknak? -Judásuk?- hivjuk? Na fita, monduk ha láttátok a 300 filmet, hogy a DIETUK? -most hogy lett nekünk DIETUKINUK ? -na mikor át állanak, akor vármEegyéket tartománukaikat (fita kezdődve SiNUKUNUKIK KUNUKIk kall, az Dietuk) kapnak, na meg minden angyal analuka az övék többet? Nincsa a nagy hübérets földes kuróinkat kurománukinuka emlékszünk? Zna ennek a teljes el pusztitása, le pusztitiása NEM érinti őket, de most látt hogy mi lesz, ami a fiaiam neked már könnyü, mi lett itt velük,amit most nektek is, jövök vissza, és meg látogatlak az ufommal! (fita nem hagyhatjuk el egy porontyunkat sss... jaja igaz, össze vagyunk kötve, nem láncolva?) Fiteljetek,itt az van, hogy engem te ne tegyél magad alláh, mert nem is tudz! Hanem itt az van,(jaj csak az???) ládd hogy vesszük fel a kapcsolátot, itt most szörnyen allátok fütöttek, és a tökötök a satuikba, mert monduk, itt a fiaim, hogy szérvernek bennünket, na most te már öreg rotty vagy,de velünk? -jól mondtad!!!- mi lett? -ha igy megy? Na most, fita, csak igy lehet, hogy ide ebbe a baromállat buuu... beee...meeee...csak most ugy hogy én nem ufót láttam, hanem az vagyok, és ezeket nekik nekünk irom sirom, nyalom a szátok, mert előbb hang, és bang! Innennn... itt kérdelek, mit gondoltok hogy hogy lehetne innen élve kimászni, ha nem ládd előbb valakinek ide be kell baxódni? -és most fita, mert abzulu ultimukula keresztül mentem, nem megyek én aTiszán ladikon, ladikon de nem merek? ...Az összes Ancient Alien, meg ami ufokkal főleg kutatás, tanulmányozzátok,(fita a BbLiai iratokba rengeted amt ők nem láthatnak, de te ti tá? -pepitába,a pchába, és elmélkedjetek rajta, mert itt amit én, a sötétség ég a tudatlenság, és itt nincs kifogás!!! De én 1 éves valák,és most is minden ami BbLiAI értelmezés, na most itt az üsszes olyan, hogy mi a turó ezek a nagy nagy baromságok, és miért nem lehet az ufokal, beszélni, fita itt vagyok, ragyogok,és fita, hol az ürdög,olyan ostobaság hogy kiválasztottság meg most kiváltságosok, na az a halál od, RÁ GOD? A KEFÉT? De ők a nemjó ufósok,na azokat te sose láttad, meg lát666...esetleg itt a husom,na azok az elragadások? -vagy eleve a husuk vagy? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... egy mndent energiád elszivó -leszopo (Matrix film?) berendezéseik -rENdek, reverendek? Mi tudjuk, hol tér el a gondolkodásunk a kutya magyarokén tul? 1.. 7/22. A KÉP? MINDEN UT ROM ROMBA VÁROSUKBA UJ JAWUSÁLOMBA VEZET? Vagy óh ŐŐK vezet, az ÉGI SZÓ? UFO-k? Jóreggelt magyar gyerekek, itt a tej a Tejutról juhturó? NEKÖNK MAGYAR GYREKEKNEK CSAK ÖRÖK ÉLETÜNK VAN, ÉS EZT AMI MAGYAR SZÜLEINK TUDJÁK, AZÉRT GYILKOLNAK KI MINDEN MAGYAR SZÜLŐT, MEG EMLÉKÜNKET IS AKARNÁK TÖRÖLNI GIG GAZOK? Ime a hellezet mennyezet, GONDOLKODOM DOM DAM MADAM? MAGAM VAGYOK? Itt olyan kétvilág van,ami egy szemse, ládd azegész örök élet az, hogy nyisd ki a szemed, és maradj ugy! FiteLjal, mert mára, azaz most itt az anyagi világ? -UK tul? Nincsak a kiráLyságuk ránk verése mind a mai napig, nap na PUK? NUKINUK KINUK? -FITALJL HA MAGYAR RULL GONDOKODOL, NEKED SENKI SEMMI NEM ÁRTAT, MERT TE SE $$$... KUP-PUKK,lafti kastélyeaik KUPLERÁJAIK, és most fita, vissza,füledbe forro ólom, de az aranyuk is meg teszi toszi, szemed puk, attól a pazar fényes kényes fetrenGÉSüktul, fiteljad meg a gazdögök hogy élnek? Fita, ŐK LÁTNAK, na most az összes olyan iratokból, ami neked is mondana valamit, törlik hogy neked lenne több, mint addide tedd oda a kloákád? Tröha most az, HOGY GONDOLKODNOD KÉNE KÉNE, DE A KUTYA MAGYAROK, ELSZOKTAK ÉS CSAK NEKIK UGATNAK MEG CSAHOLNAK, CSALNAK, AZAZ CSAL A SZEMEM? Amiról szó van, hogy HA A SZEMED KINYITOD, AKKOR MOST LÁTOD, HOGY AZ A MENNY MENNEZETEK AZOK ITT VANNAK, ÉS TÉNLEG ŐK LÁTNAK, TÉGED, (fita,beléd is, a beled?) DE TE NEM LÁTHATOD ŐKET? A PARANCSALUKKAL CSAL PARANCCSAL CSAL HALÁL RÁ GOD -DOGDÖGJEIKKEL, FITA AZOK A MAGYAR OKGYÁVA KUTYÁIK DÖGJEIK, LÁTOD ŐKET, JAJA CSAK ÁLMODBANK? -ADÓZTATÓINKAT, AZAZ TE HISZEL, DE NEM A TE SZEMEDNEK, MEG AKIK EGY SZÉM CSALÁDOD, HANEM AZOKAT LE KELL ÖLNÖD,(LÁDD ATYA KOS AZ KOS FIÁT? ÉS MOST AZ ÖVÉK VAGY? LÁDD GÉHUS JUHUSUK HUKKT KUKKT A KRAJZLERBA? Fitlejal, kik gondooták ezt ki, és gondolétatják tüzzel vassal NUKINUK KUNUK,NA LÁSSUK, HOGY PSZITITJÁK EL MAGUKAT, FITE NEKED HA TE MAGYARUL SZRETESZ, TE FÉNYEKFÉNYE MADÁR VAGY, UFO!!! 2.: Ezt kora gyerekkorom óta, és azt amit én, ládd a BbLiai iratukba, többek közt, jpogy látok látok látok...na most az az, amit én hogy itt most, nyisd ki a szemed, és lásss!!! Gondolkozz, mirért rugtak ki az összes magyarországi iskoláikból, meg a KGST iskoláikból, mert láttam meg látom őket és az ELSZIVÓ LESZOPO BERENDEZKEDÉSEIKET, nincsak mi törént mikor ránhuzzák a lepelüket? Fita, mincs halál, azaz olyan hogy a te anyádapád meghalt, és te nem is gondolhacc rájuk,(barbárok???) hanem csak 1024 éve, hogy a MAGYAR OK VANNAK, nincsak itt te az anyagtólhusuktul miden elszivó leszivó berendezkedéseiktül független vagy, ha ki mered nyini a szemed, van? Ma ezzel kezdtem, na most a felesÉgem rángatódzik hogy ne mert a fia a padlón van, és most ez az egész egy elszivó leszopo buzdulga geller eres fa szopó s egg klokkájuk nyaló szarevő berendezkedéseik, NINCSEK SEHOL, AZAZ NINCSAK EZEK VALAMI OLYAN BÁRGYU TEREMTÉSSEK (elvetéések) LEHETNEK, AMI AIDA AIDÁKÓK CSAK KÉPEZELETEK, S KÉPZELJÉTEK EL A VALLAGOTOK VÉGE PROCCS... ERRE MIDNEN KIS CSIRKÉJUK kis kloákakaSUK SZANASZÉT SZALADT? Most amiről nagyba szó van, hogy MINDEN ITT VAN A SZEMED ELŐTT, SZEMETEK?-CSAK KI KELL NYITNI! Ha figyeLITek, msot a fiaim, ha nem jön be annyi pénz, namost itt AZ EGÉSZ MÉG MEGMARADT KIS MAGYAR OK OKRA ORKA CSALÁDOKAT SZANA SZÉT ZUZZÁK, A ZUZZRÁLERIJAKIK? DA KING IS CAMMOG, NA MOST AZ EGÉSZ GO GO GOYIMVILÁG ELŐBB SÁRBA GENÉ, na most itt ELŐBB GONDOLKODOM, VAGYOK, ÉS FÉNY MADAKAR (UFO-k) vagyunk, és én nem ufokat láttam, monduk ugy is érdEke$$$... hogy vannak fényképek rólluk, ami monduk, miért NEM BESZ;LÜNK (FITA ITT VAGYOK, S HA TE NEM LÁTPD, AKKOR LÁDD VGYURINK,HA LÁTOMSE HISZE, NESZ NEKED, HITVILÁG GOD, FITA A SZEMEDNEK SE HISZEL? -VELÜK,mert ezeknek, fita, ez az egész NINCS BENNE A UNIVERZEINKBE, VAGYIS A VILÁG EGYETEINKBE,és ezak ha egy ládd el kezd csiripelni,mnd? -egy fecske...ha nem bánt senkit, had ciripeljen,meg otyan ismerős...azaz egy fecske? 3.: Amit most meg figyeltem, ez az, hogy ládd a ganézás GANUK NUKINUK KINUK, fita mi lett, most maga a fegyverkezést,csak egy olyan katasztrófa,ládd rájuk pukkan? - népe, nyégy nap hellett, nyegyven évig kószál a sivatagba, azaz szar, nemvolt semmi, és látták őket minr sáskák, grasshaperek,(fita,a legnagyobb tudósuk büllcsük,ha atom háboru lett,ők kakarrucsok lettek?) ami mig el el kapdosták, a ember gyerekeket, és kész a süteméNUK? -NUKUNUK KINUK? Most fiteljal, EZ AZ EGÉSZ EGY ROM ROCCS FOSS.. ÉS MOST FITELJUK MEG A NAGY KÓ RAKÁSAIKAT, ÉS MOST A VASBETON DZSUNGELAIKAT, A GAZDÖGJEIKET MAGASAN, ELÉRHETELENK ÉS A FÖLD ALATT? -na most csak szolga, rabbszolga és teljes egészében vakbarmamuk, kiszolgáltatott hus cafataik vannak, akik most Három szabó legének, elindultak Böcskének, na az az hogy én olyan 20 körül, NADON FIDA, ahoz hogy te munkát kapjál, én felmentem pestre, mert ott senki se ismer,de igen,FITA ITT MA, HOGY TE TELJESEN NEM AZ ANYA GOD ANALA TERMÉKE VAGY, HANEM FÉNY .MADÁR -GYEREK,ez az amit mára, hogy csak GAZDÖG NEGYEDEIK KUPPLERJÁTAIK,(AZOK KÖRÜL FOROG AZ EÉGSZ VILÁG GOD MINDENSEGG) ezt ugy hogy EZEK A MENUKUNKUN KINUK BANK BARKA VANNAK, FITLJAL, TE A GONDOLTOD VAGY,ÉS TE OLYAT NEM IS ISMERHECC...TE NEM GONDOLKODOL!!! (A GIS MEDDGECCYY) Na most az ha van VILÁG OD GOD! FÉNYED! De én sose voltam nekik, és én nem is tudok nekik gondookodni? -fitejeld az iszonyukat meg msot a gyrekéink félelme? Jna most nekik a TESVÉRED KELL, (AtyádMamád anyádpaád és gyerekéink = tesvéreink??? -fita be oltódáétl abra ham ham ham hamise tise?) akit monduk maguhoz engedik, és szép szóval, most csurgatnak nekik a fo$$$... a aggancsos kos szarva beakada az Adamncsutka, kész a zsig vásár? -bőröd ahátiszákukba kukta bukta az övék, és ők vigyáznak rád! (bloondi) Fita, itt az van, hogy akik PÉNZ ÉHES, ÉS A MI KUTYÁINK, azok csak állatok dögök, és most csak azok lettek, csakdögölnek a KONC érdekébe! Fita, olyan hogy halál nincs, csak HÁLA ADÓ akiket most meg le tudtak pozzeszólni, azok értik GOD DUK UK SZAVÁT SAVÁT? Zna olyan hogy HALÁL NINCS, HA TE KI MERED NYITNI A SZÁD, ÉS SZEMED, MOST A TIEIDET, LÁDD MOST AZ, HOGY UGY KELL GONDOLKODNINI, MERT MOST FITA,DE ITT MINDEN ARRA MENT, MEG EMGY HOGY A MAGYAR CSALÁDAINKAT, FITA MOST VÉGLEK FEL AKARNAK SZÁMÖLNI,MERT NEMFOGJA BE BÖÖÖ... A SZÁJÁT, ÉS RED, BRED VAGY DEAD? Na akik ODADTÁK ELADTÁK MAGUK?-fita most tanittatni akarod a gyereked, hogy jó állást pozziciót kapjon, na most fita, mert ZITT VAN, HA CSAK ESZED A BÁRANY JUHUKKT, HUSÁT, ÉS ISZOD A VÉRÉT, EZ UGYANAZ MNT A ATAISTA KUMCSI BALABB OLDALUK BORDA, BORDÉLYAIK KUPPLERÁIK, nincsak most monduk az összes KUPLERÁJÓIK...az ő nagy nagy nagy EMELVÉNYEIK KI KIÁLTÓIK??? GÓRÉIK? -HERÉIK, A RIVALDA ÖLDE FÉNYÜKBEN/ Innenn...én ezeket nem mertem volna, nem tudtam volna le ieirni, ha tőllem apuÉNkat el tudták volna venni, hogy GONDOLKOZZ pitim, de MAGYAR RULL? Fita, itt az hogy a GONKDOLÁT VILÁGAIK ALVILÁG ÉS AZ AJJA AJAJAJ... ITT VAN,de neked kiszurták ki van szurva kurva az anyád anala? Fita, ezt el kell tudnunk NUK? hagyni, nincsak te hogy gondolod? -ezt gondolod? -látod? -fiiteljal, itt kü kövön, nem marad!!! -látod, gondolod? ...https://www.coasttocoastam.com/
UFOzzuummm... miEeee... a nagyvilág hogy milyen nagy? -végtelen... A nagy világon e kivül, nincsen számodra hely, áldjon vagy verjen sor$$$... keze, itt élned meg halnod, meg hallnod kéne kéne? 4.: Kávézzuummm... még ne, csak citromos vizet iszok, állandóan, s nem tudom, elpárologna? A cimbe a hibákat, kijavitottam,és higyjétek el, hogy nekem fáj, ha hibázok, mert tökéles -tökéletes -test? -is, ládd egy szobor, akarnék lenni, na fita, csak az a tökéletesség van! Monduk ha te örökletest tuljadonsáGODdal csak le léptél a fal véderől, na meg vissza is tudunk lépni? -mellk lenne a nagy lépés, le vagy fel? -apuénk becsngettek, abba hagynád? -mibe? Ha nem most nemrég hallottam volna RFK-átul, hogy a katanai badget egy dollárbull 50%kak, igy mondta, most 100 % ék? Na ezt a fiaim előbb tudták,és azért hogy itt a vilég vége, na most, akik az irás szagértők, nincsak végidó -vigadó az árak az egekbe, azaz ár meg adó?-na meg ami meg idó az idő? Fiteljuk a csodás áss láss, hallás láss? -magyar gyerekéinket, és az az, hogy azokat ha megis,ládd én bedobbantottam, most MOék, fida,a törvényhozók, és parancsal csalók és csalóikat, akik nem (dolgoznak) gondolkoznak? -egyél igyál, ne törődj semmivel, holnap ugy is megdöglecc... less? -tudjuk? -elkezdek magyarul a magyar összejövetelen beszélni, nekem rohannak,még a barátok is, pitám tudjuk tudjuk pitám...na szépen curikkoltak, (fita mndet fizetik!!!) és itt az van, hogy Éljen a király? -romát is a magyarok épitették! Fita, ebben van valami, mert akik itt a tulajdonosok? -aki kapja marja? Ki volt minden idők legnagyobb épit pit de ész? Romát egy nap alatt épitették, 666... a 777... dombon? DOM? Tiszta őröltség, és mikor először felmenek Budaprst, a 33 végálomásnál volt egy domb, onna előttem volt az egész Budapest, de a kecském, nem láttátok? Volt nekem egy kecském, tudod e? 5.:Akarném ériteni, hogy van ez a föld alatt hádesz? Ezt érintettem egy párszor, na most akik ezt csinálták, zitt arról van nagybaszó, hogy a BANKÁROK mihez értenek? -fita mi látunk! Vegyük hogy lobbo, na a fiam, mérges, és mi az mit beszélek, hogy akkor 7 éves tribulácioNUK, alatt voltunk, minden mozdulatunkat figyelek, mert egy dragos bankda ránk szált, és azok emberei mindenütt, főleg a szent földöng, és igen igen figyelték a telefonunkat, és az az első, ha te monduk, itt az hogy a dragos gyerek meg a felesége?- egyben rendőrök is besugok voltak, és nagy nagy trafik, és egy egy éjjel 50 -100 erzet csináltak, a kocsikat motrokat hozták meg vitték!- egész éjjel, és hiába jelntetted,na mi csikkenek vagyunk! -nem mi! Zna most január óta, a telefonunk vacak, és most ládd 1 perc 3cent,most olyan 1.50 -2 dolcsi,(a felesÉgem, nem telefonálsz hanem itt van ez, mig lehet?) és a magyarokat hibáztatják, amit most a fiaimnak, mert olyan hogy leáll a munka? Jaja itt figyelnek,és ha te bloondira szavaztál, vagy kacsingázol,(nemha magyar erkölcsősz becsüoetes vgy, Szetn IsváNUK óta) akkor rádszálnak, és ha van egy kis buzinEszed, most a telefonon keresztül, csak levegőhöz kapkod666...egyszerün elveszik a hivásokat, s még nemis sisss... figyelitek a játmájukat? Aftung adtunk a szarnak egy pofont,lugeneráj de degenerálj? A kis buzineszeket, na most az bérházakkal is, ládd a jövevények nem fizetnek, na meg a corona virUlsula, cowido 19 egy hijján 20 a padlóra tettek minden kis buzinest? Na fita, nagyon szar hellzet kezd lenni! Zitt az, hogy csak RON PALCSI, HOL A PALACSINTA ME GOLD ÁS VAN! Most az álom nélköl, én nem vagyok! Nizzitek amire men a játékuk, hogy minden kiválasztott kis csilkójukbull, egy király UK, lett, MOÉ PARNCS CSAK MORICKÁKÁ ÁLMA?-Jmost az éjjel, ahol voltam, egy NAGY FEKETE QVÉZÁR BOLYGÓ, most az amit itt, hogy ahol Budenzék -Benesék vannak, ami most itt ezt a testet,ami nemcsak azt a suly, ami monduk a testünk sulya,akkor leirtam, hogy OLYAN CSODA ÉLVEZET, AMIT ITT MEGHALNI, AZ A FÖLD ANYAGÁT ELHAGYNI,(fita de csak magyar ok együtt, egy gyerkünket se hagyhatjuk itt?- és ez téged nem rug seggbe? -fita mi az a oááá?) amit nem tudok leirni, disznólkodtam,de nem lehet semmihez hasonlitani, mert ez NINCS! -ez nincs benne az EGÉSZBE! KIN, TÉLEG KIN ÉS DÖGLŐDÉS ÉS HALÁL, FITA AKIK HALÁL ADÓK,AZOK VÉGÜL IS MAGUKRA TALÁLNAK, MEG MARADNAK? FITA ŐK EZT ÉLVEZIK,MEDDIG? 5.: Most az,hogy kint vagyok a VILÁGÜRBEN, és nincs az ami itt...fita itt a GONDOLÁTTA meg most csak azzal van minden, ami van, és itt nincs olyan, hogy GONDOL LÁT?-szószerint öl? Fita,itt olyan van, amit egybül, És örökké örvendenek a győztes seregek,oh mily sors, oh mily sors leEnd? Vissza ahol voltam, először is most ha valaki, el tudja hagyni ezt a testet, s ide böggyintem, Szaddalm, onnan, mikor megátkoztam,(de boccs, na neki is iraqu first, ami fita, az az ere Dettyi MOMUSA? - mert nem szabad lett volna fegyvert fogni, de van benne haza szeretet ami bloondiba,na bloondival csak egyszer találkoztam,amit akkor lerirtam, és hogy nyerheti meg a a aaa... na azzal a fetrengéssel amit az AIPAC estetleg Putin Viktornak pac pac pac...ne nemtudtam többet meg közeliteni...előtt, zerintem jobban sikerült mnta bloondi elég jó tud szinÉsz? Na addig, azt mi hogy ténleg egy szem pillantás se, és EGY ARANY FEHÉR UNIVERZBEN VOLTUNK, ÉS TALÁLKOZTAM SZADAM CSALÁDJÁVAL! Fita, igy, ezt gonkdoltatják velünk,és a következő pillanát a fehér mennyekbe voltunk,itt az számit,hogy sehogy nem hagyhatod el a testévéreided, és Szadamba magyarvér volt a pucába, ellenben...aki fegyvert fog, fegyverrel végzi? (de az Égeink csak akkor tudnak védó kart??? tiszta sziv visz-lát) Zna amit az éjjel, hogy a világmindenség mellik pontján voltam, ami itt valami olyan, hogy ténleg a kezedben van az egész világ minden s ég, és több! Hogy milyen érzés, most az az hogy ott meg akartam volna kérdezni, hogy itt nincs királyság,na most az, maga a gondolát, olyan ott nincs, sem kin, sem halál! Fita, ez csak nekem nekünk kin halál? -ez olyan, hogy mnt a halak, kint vagyunk a vizekből,ami itt ténleg kint vagyunk a fényUNKbül,nincsak itt az a család forma, még gondoltában sincs! Pl. -nagyon rosszul voltam,mikor Szadam elvált a feleségétől,na a fiai is azután, ládd én el se tudtam képzelni, hogy anyum -apum el hagyják,(fita a fiam sss...) válnak egymástól,de apum, az idöcsémet kitagadta! -nem a fia, ami én azt, ládd mintha az fia apa egyek, na erre utalás a BbLiában is van, csak ezek embert sem képét (Isten) sose láttak ismerték? Jaja itt a magyar vér, ládd a kutyató társaságnál, ez a nő othagyt téged, amira önkéntelenül soha, mert tőllen a szeretteimet nem veszi el tőllem senki, az eleve senki? -házi, na fita apuénk, Coronás bitangok hazátlnok? Hogy tudják a juhadó krispijuhmördörök ránkakanék verni a gyalázatott, láss anyádanalka, nájsz éccaka,meg ma is meg engedni az elválást???) Ugyanakkor, nem tudok senkit se kiszámitani, se hogy ennek vége, mert az utólsó pinalát, jaja csak az,és most amt irtam -mondtam bloondira, hogy megváltozhat, ami most eleve, a hazája szeretete, na hogy nózik, azok nem amit most ládd főleg a magyarok, na meg a nyemecek, hanem az hogy usának ténleg usa először,, na most az az, hogy ládd én és mi Mi is ufo-k vagyunk! -most ismét igy is, na én kérdeztem a nagymamám, na nem mondták rá hogy boszorkány, de igen,nincs halál, és lehet találkozni Égi örök élethü testvéreinkkel, és az nélkül, a halállal? -halál .halálra adóztatóinkkal? Fita, a magyarok ténleg UFO-k! 6.: Most az, hogy AZOK,akik most szikrát kaptak, na én minden olyan kutatásokat, ládd az Ancient Alien meg ami azzal foglalkozik, hogy mig ezek az égi jelenetek? Na meg azokat a filmeket,amiket nagyjából be raktam, hogy mi SZELLEM MI? NEM MÜ, AIDA AIDÁKOK EMBEREK?- ez az, hogy akik itt sikeresek, azzaz monduk pénzre tettek tesznek szert, azok ténleg az őrdögükkel comboróza (W) vannak? Fita, ez se jelenti azt, hogy ők nem mehetnek be a fénybe, hanem azok jót tehetnének de képtelenség, nincsak a felesÉgem kérdem,rá szavazol? -még nem tudja, de én igen, mert esetleg, tudna amihez mindnyájunknak el kell menni, szárazon, anyagilag rejtunk seggit enni? Valami olyan,hogy irondóm, nemcsak a a aaa...fita, ezeknek olyan erejük van,(juhukk first?) na most ezek ténleg nemcsak ők, hanem az egész BÜVÖLŐ MÉRGES KIGYÓ FAJZATAIK? KIRÁLY POPSÁG SZNET NEZETSEGGEK DE MÉG MILYEN NAGY MEG BIDI? Ez a következő,én mindennel jobban féltem, ha nekem dolgozni kell, (ezért rugtak ki minden iskolábull a KGST bull bull) hogy fen tartsam magam,na most ez főleg a magyar gyerekéinkben, azaz most meg kell tagadja lé kell tagadja a magyar szüleit, ami részgesek meg kábitószarosok, meg olyan segg nyalók lettek, ládd Életünket vérünket a királynénak, na most ha Napalyonhoz álltunk volna, most lehet hogy az azzal lett volna a végük, fitaljal, itt olyan van, hogy akik e világ nagyjai, ha ő nem is, de itt van Endorzi az ajtóba, asszoNUK? Fita,és megnyilnak a szemeik, ha lenne? -monduk a szagló szervük, ládd itt a tőzsdéiken olyan hazárdirdurozás, fita ők akik most azok olyanok mnt én! Megpróbálom,de ugy akarom, hogy látod? Na itt egy olyan, hogy most az ami gondolát világ, ők akik monduk a multuk -ultik, azok nemcsak látják,hanem ugy hogy gondolátukra, valóban hegyeket, azok PÉNZ HEGYEK,SIONUKINUK KINUK ÉS VÖLGYEK KÖZÖTT, ZAKATOL A VONAT, ÉN A LEGSZEBB LÁNYOK KÖZZÜL, FITELJAL HOGY VÁLOGOTNAK,HA NEKED LENNE ANNY PÉNZED? TE LENÉL A LEGNAGYOBB PÉNIS, KINEK VA A LEGNAGYOBB ANALA? Innenn... hogy nincs halál? -azonnal apuÉnk neked! -na itt arról van szó, te rosszul vagy, mert én rád akarom erőszakolni?-ami itt mi az, ami nem az? -nemigaz? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... a nagyvilág hogy milyen nagy? -végtelen... A nagy világon e kivül, nincswen számodra hely, áldjon vagy verjen sor$$$... keze, itt élned meg halndos, meg hallnosd kéne kéne? 1.: 7/21. A KÉP? Hogy milyen csodálatosak a Univezek, ezt itt nemtudjuk $$$... sejeteni $$$... gondolni $$$... sow $$$... Zna azonnal, most ugy hogy a magyar ok rokonainkat... nem rokkantainkat látogattam meg, sitt a felesÉgem, nehogy már azt gondold hogy (tied csak a világ? -parancsal csal parancsalókkal) a feke szin, az ördög, na őrdög egyáltalán? Zett torr, nyitottam egy tópikulót hogy Kriztus egyben az Antikrisztus 5 vagy 10 tusa USA?- de ezen kivül, minden irAtom, nuku puku TV?- kivéve itt ott törölték az őrdögök,amit most ne ugy értsünk,hogy ők rosszak ládd rosz az oroszok (gazárok, na most AZOK VANNAK ÁRAK ÁTKOK ÉS TEMETŐK???) rosszak,na meg kin -kina mama kinja, s hogy az iraqiak meg iránók, ládd az ukránók? -s gazáruk? Na most hogy kik a magyarok, azt hogy KomorócziÉK a halálos ágyán azt hegyja a fiaira, nehogy, sose $$$...tudják meg a magyar gyerekek, hogy nekik is volt anyukaja -apukaja? Fita, itt nem bántok, nem hibaztatok,nem okolok okádok okölök senkit, és nem teszek kárt smmibe,mert a semmi az semmi, na msot kin-kinba van,mert nincs benne az örök egészbe! -ami van?-jaj acsak örök egész ég ész $$$... egÉszbe, TSz -cséikbe csek csekások? Na okvetlen, ez a testet, jer temessük el, mert az hogy gondolkóDom, az sose fog az anyaggal, esetleg a fénnyek ha fényt nyel és okád$$$... keveregni? Most olyan csoda az ÉG BOLT-BOLTOZATOK, hogy MOé bota bóta seol $$$...Na fita,végik (végek vége,bégbeled? )monduk voltak olyan 'állat állományok, zitt okvetlen az hogy kóser? -azoknak a legjobb szebb páldányaikból, megtartottak a szép (betsépa séba?) formáikat sokzoritották hej Rita? Na most a magyar ok azok fény madarak (fény UFO-k) és azokat aki látta is, azaz mindg egy SZEMIG, kiirtandók (fita az akit kruczifáznak, az csak látta, nameg a több,mint a mai nyap? -kiiirtandók, az egész pereputtya) -ami itt sose volt le$$$...Sóval, most olyan csoda csida csak amt itt szabad? -szemmel láthatunk, amit leritem hogy picike vagyok, esténként kiültem a kapube,és bámultam a csillagokat, és milyren jó lenne, ha ott tudnék lenni, és most az első, ládd a faiam születéskor, ott vagyok, és mindenütt integnek (ugy lányok, ugye fiuk, gyöncs ez az? -élet)és örvendenek a testvéreink,akik csillag lakók? 2.: Most egy olyan,mnt itt egy óriás qvézár csillag,fekete defekete és fényes fekete, és óriási? Most van rajta egy olyan,mint a legelőkön van a kut, és mellette egy hosszu váju, ami egy nagyfa, és a közepe ki van marva,hogy a vizet meg tartsa,(itató) és olyanon keresztül be 666... hatoltam, és belül, zitt vagyük azt, hogy ennek a földgömbnek is van magnes tere? És most... olyan mint otthon vagyok, a kis falumba, és most itt... Azonnal, az hogy ATYA? -egy az Atyánk, és ők is magyar ok!!! Ezt ugy, hogy mikor kijöttem,akkor nagyon sok olyan muinkaadóm, (kuncsaaft) akik engemet testérüknek, azaz olyan, hogy megbiztak bennem,azaz ezek többet csak engemet hivtak,és olyan hogy nem a munka csak, hanem örömmel beszélgetünk? (fita,itt akis kölyük, az egész család itt van, és nem akar haza, a szomszéd ház menni, mert itt mese nincs,együtt lenni minden, mert itt is csak az az ÉL TETŐ, NA MEG A BÜN TETŐ? Na most itt is fényben csak az élet,és az hogy ez a test, ami minek? -és itt ezt mi magyarok felvettük, hogy együtt le vethessük? -de nem kell,azaz ez a test egy nyüg csak! -DE CSAK EL VÁLASZT AZAZ CSAK AZZAL TUDNAK EL VÁLASZTANI BENNÜNKET!!! Zitt a lényeg, most ha az amit állandóan, hogy itt van egy fekete nap? -ez valami olyan,hogy az Égieink, fita ez az rom romlott mételyezett mérgezett anyag, nem beszélva az agyvelőnk? -fita rohad? -s emléked veszti, ami most mi ezt felvettük,sok sok szegény legénynek, szabadulás ára? Zna én mindig az első pinalát nyalat után, el tudtam szakadni a földtől, ami most mikor a teknő vizbe mártottak, olyan 16 éves vagyok,hogy a földtől el szakadjunk, nem az hogy ujjá születtél, mosmár bemeritkeztál,ÉS A TÁLUKBA VAGY? -és adó -halál halál -adós vagy? -ne meg kell halnod,döglened eleve az Uradér dir dur ért? Uradalom a juhukk lehecc, vagy krumli vagy bogáruk bögyő, teremjetek jó gyümölcsöt? -mi a hus? Most az, ládd mint egy látogatás, és most az utólolsó testvérem, (fita az Mi ufounk az!!!)és ÖRÖK EGY AZ ATYÁNK! -Fita, olyan ládd mikor találkozok akit mi Jézus, az te meg én vagyok, és most beszÉlgetünk, magammal és te nem látod, na az ténleg a hátam (hitIzsákom) megett vala,hogy milyen szerencsétlen alak vagyok? NEM!!! 3.: Ezt most a kis felesÉgemnek, na amiba vagyunk,hogy nagyon keserü, nem hivhatom fel, ami nekem,ládd jó jó te is kinba vagy,meg méreg, azaz fita,én nem bántom ha valaki rögtön el akarna hallgatatni (ölni?) mint GÉhus KrajzLert,akajla fülüt, most fita elkezdik kinozni a bárányt mert az adrenailinal a hUSAt (fita az egyzerre mindenki akinak akinem van hudsa, és csak az?) édes meg puhintani, coffolni -alabárdozni, na most itt a magyar ok, fita, a saját magzatunk miatt, lettünk magzatunk ham ham ham...(azok mais a juhdásaink,juhmördörök jumurIzsákok, na fita, itt addig dig?) na azt a hust rágd meg, RÁ GOD, itt a husángom,Eszter gomba? Fita, jó jó ..de itt a hangsuly, azért mert valaki magyar RULL (oda vissza) álmodik, na hogy azt hogy végül is, na mára láttam az az árkot átkot, ládd magyar árok árak? Fita, ha ugyzse, hogy most hetente feltudtam hivni a két öcsémet, az nekem, annak ellenere, hogy van bennük gyülölet -harag -méreg!!! -bennem is, de én most tudom, hogy a magyar ok testvérek, mi sose hagyhatjuk el egymást, ami ha te csak az álmodról is, fita arra emlékezni kell, és neked olyan nincs,nem is lehet,és ne is merÉszkedj,(arra vigyázz, tikod sose legyen, rákjövök én, és akkor nincs kegyelem? -na itt nincs!!! -ládd a KRUCZIFIX FIX?) na most, ez nekem is egybül, ilyen is van? Zerinte az ÖRÖKÖS PÉN-Z peni$$$... OSZTÁLYUK, fita ez lehet a leg titkosabb és ezért kell nekik az egeket -földet robbassztó -baszató gépezeteik, mert ezek tudják, sőt az ő ők álmuk lehet csak, a te almád? -almuk? Fita, éhes disznó makkal álmodik! Zezz észbontó, Magyar Állam Vasutak? Hogy most mi lett, nekem is, hogy esetlek,itt most a gyrekélinkról lenne nagyba szó, hogy előbb bizon akik szeve tiszta,ami nekem, bennem sose volt gyülület, de akartam volna, ládd itt is, ha benned nincs, törölni fognak, mert csak a GYÜL0L GYÜLKEZETEK VANNAK, és most na ha gyülület van benned, ezt én láttam, azaz itt minden közösség csak gyülöl777... azonnal VÉR ÁLDOZAT NÉLKÜL, HUSA (USA-RUSSIA SYA) PUHINTÁS NÉLKÜL, NINCS BÜN TETŐ? Fita, itt én is, olyan hogy most is, jaja de nekink nincs az a fegyverzet, ami most, ládd a HIT ED? -fita prábálNUK meg NIKINUK nélkül? -hegyeket, fita jaja koponya hjegyek vÖlgyek gyikaMOik kinuk NUKINUK?- integetnek felétek, na csak fel lehet ohhh...csudni? Nincsak, sorsom akkor pöcsételődött meg,a gimibe magyar órán,hogy én tudom Sanyink mit gondol? Fitaljal ók tudják, hgoy IsteNUK, GOD DUK UK,NUKINUK RÁ GOD, MIT GONDOL? -ÖL? Innenn... fita, ez KIN és csak azt TUDNÁK NUK?-adni, hal áll, a hálüjukba, hall áll, adók? -parancs csak csal csalók? -fita,csak a pájeszüket kéne le vágni?-ha eleve kpoasz,kpaszi kákó jön a fa vágó? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...olyan hangok is vannak, hogy 50 millcsi kinai van a holdon, a holdba? -na fita, itt pradoitor tokok,meg alienk ufok vannak!-mellesleg, ha magyar ok vagy, az vagy! -vagy monduk lehet hogy fény? -ufo-k? Fita, az hogy fekete,az az hogy tudatlanok? -ez nincs benne az egésze, kin kinba vannak,ládd NUKINUK? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Itt a világ -od GOD? -vége, vagy a nagy vallagod GOD? -kot kot kodács, itt kalapál a kovács? 4.: Kávézzuummm... még nem, de nem sokára? Ime a jellzet, ne okolj -hibáztass - bánts senkit kid?- ami most ha mi örök élünk, s most az,hogy hogy országot veszetettünk, mert végig hordják a piros meggybe mártot kardot, és se fülét se bota, kürtiuzi (edényke) kalapács, füle bitját se rántja? Zitt miért mondjuk azt, hogy MOM (magyarország mennyország) bennünk van? Ezt most ugy, hogy mi a FÉNYEK ÉGI HONAINKBŐL VAGYUNK na most végre? Zitt az hogy gyülölet -harag -méreg! Nentudok részletesen belemenni,még akkor se, most láttam -hallgattam végig bloondit,(ufős,beszéltem vele,meg emlitette Hungarit, Orbán Viktor, hogy bloondi kéne, kéne?)és ugy két óra egy kicsitt több? -akkor se tudnám ugy, ahogy van? Fita,a táltos pappal,szombat este -vasárnap este olyan 10 őrakörül, most egyfolytába (20óra) beszéltünk, s minek? Zna mi magyarok, mi a Huniverzeinből vagyunk itt? -fita ez nincs benne,és iitt a prücök,hogy ez NUNCS! itt van az, hogy most végre, hogy ezt ugy, hogy akik ilyat akarnak, annak nincs semmi akadálya, és most hogy ezek,amit akarnak, azt találd ki?-két hegy közzül mi mász ki? Most be kell dobjak egy törölközőt,ládd Elvisz prézli? -a dalaival? Vissza, ez most refrén, ezek kivették a részüket? -na ezt ugy,hogy őket se lehet okölnöm, se hábáztatni se okolni, ami ha nekünk csak örök élet jutott,ami itt olyan fog alma? 666...alma, jaja ropog ha fogam alatt,ha lenne? -na most alma vagy fogad, fogadom, hogy fogad alatt sár recseg? Zitt az, hogy most a BbLia savaival, hogy a nagya lebukó be dákó? Na most szintén a BbLila hogy ezek ezt előre kigondolták és meg tervezték, (5 vagy 6 vagy 7) és itt az hogy TEREMTŐK, akik lebuktak magas hellekről, ami inkább, kivették részüket, és ezek nincsennek benne az EGÉSZ ÉGBE,(egésztelenek, esztelenek észtelenek) hanem olyan fog alma álmuk sss... 5.: Ha figyeltek, igy meg ugy meg amugy, ha a parancsal csalataikat,csalétkeiket csapdáikat nem veszed be, eszed eszedbe, na meg olyan büntetésed van, ami kérdem,itt az hogy KIN? -nagyon fida, mert az hogy KIN? -zitt az elmulás, amit megint, ezt látom töbzör, de akkor le kéne irnom, és akkor esetleg, akikbe szikra van, azok elkezdenek szirénázni? -sir ének? -közbe megettek? Amit szeretnék,hogy én be tudok menni, na a felesÉgem bitta, mert leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? Who? -na becsngőztek apuénk, hogy csak a Mi is ufo-k vagyunk! -na azzal,tegnap az irás közbe, bejött a fiaim,és itt a világ vége! VILÁG GOD? VILÁG OD? Zna had izzadjak, jaja itt jól be fötüttek, de az hogy, ládd sokat emlitem az ország vesztésünket,meg hogy sehol egy kégli? -fitelitek,ha nem okolhatok, hibáztathatok, bánhatok senkit, azaz ha nem bánt senkit, had beszÉljen, na meg különben is, olyan ismerős, ami az! Zna ebbe az agyba, ládd menydörgés és villámlás hall láss? Fita, én rögtön kin kinba voltam, mikor mamam hasábul kibujtam, és a maman, meg kelett paskoljan a popsid, olyan repedt fazék hangot adtál, a bábák félni kezdtek tőlled! Itt maga a tegnap esti előszél, hogy KIN IS MEG KINBA VAGYOK, na most az van, hogy itt nem felmelegedés, hanem olyan hideg rideg elszegényesedés lett,hogy a fiaim, rémüldöznek, na most itt hogy azok, akiket emlit a BbLia, hogy az Isten? Ki az aki még a a aaa...Emlitettem, hogy az egy türül fakadt, testvéreinket, nem hagyhatjuk el, tehát addig fogunk is KIN? -KIN-LÓDNI -SZENVEDNI -DÖG LENNI,MINT AMIT MOST MONDTAM -MONDOK, HOGY AZ EGY TŐRŐL FAKADT ERE DETTY TESTVÉREINKET HOGY AZONNAL AZ ÖRÖK ÉLET PÁ RODAT-PÁRODDAL, MEG KELL TALÁLNOD NOD FÖLDÉN,NA MOST MIKOR MIND EGYBE, HA ÖSSZEJÖN, na ez megint, mert ha örök élet van csak, akkor itt csak HANGOSTKODNI LEHET NEEE... 6.: tRöha, az hogy KIN KINBABA KINBA (KINA KIN A A AAA...) most az hogy, Valaki megnyitotta a Mi is ufo-k vagyunk! -tópikulónkat kükülő,azzal, de előtte, hogy csak egy barátot keresek, és az hogy Sleuth tesónk, azzal ti is, azaz bitta hogy a génetekben véretkebe van, hogy a jó barÁTságnak csak jó lehet a vége? Na itt a fiaim, hogy ha igy megy, el vesztjük a házunkat, na meg nem tudja el képzelni, hogy ...na kijött,hogy nem vagyunk örökké együtt? Most az hogy, én nemtudtam, mit kezdeni a fizikaki testemmel, és azt ami esetleg leirtam több ezer, hogy az hogy halál? -most ahogy leirtam,és ahogy esetlek tettem hozzá, hogy MINDEN A GONDOL LÁTTA? -MOST AZ FÜGGETLEN AZ ANYAGTÓL TESTTÚL, HOGY A FÉNYTŐL IS, AZ AZ HOGY VAN SÖTÉT VILÁG? Fita,amit akarok, hogy most végre, megláttam azokat, akik ezt a valamit? -világ? -most olyan, hogy itt akik bellestek a csapdáikba,azaz parancs csal? Azok akik ezt teremtették, ha vissz mentek, na fita hogy hogy én emlékszek, minden álmomra, s az hogy ptim, ez nem neked lett csinálva! -ami olyan amit te akarsz, ez nem az! -vagy ami olyan, az, amit te akrsz, ez nem az! Na mi magyar ok, most, én egy az egyben be tudok menni, a mennyünkbe, és midenhova, ládd itt a fekete lepel megett, aikket bukott angyaluk? -fita az csak Isten? -nem hanem GOD DUK UK, AKI MIDNENKIT MEGDUG,AZAZ GOD DUKUK DÖGÖD, A MENNYEKBŐL, ANGYALUK KÖZZÜL, ha itt olyan, hogy angyal ok? EGY BITTA, HOGY AZ AMIT MÁR TÖBBZÖR LÁTTAM, ANGYALUK ANGYALAH AZ LUCZYY FERKÓ ÉS A FARKA! -A FAKRÁVAL LEVERI BEVERI AZ ÉG LA KOS AI? 1/3 ÁT VER, BEVERLY HILLS? Zitt most mi egy az egben, tehát mi a gondol látunk, láttaink,de az az, hogy mit látunk? Az hogy KIN? -Ó fej mely vértől áztatva, meghalt KIN? Fita, ez ugyzse, azaz most az hogy én bejöttem. a csőbe, na nem az? Apu csöve meg anyum csöve csöveztek és itt van a kis pöcsös, cső! -megjötem, el se mentem? Az hogy ellenség,na azok, akik esetleg, itt kezdemennYeztek, nincsak ha ezek monduk, az ATYAKOS jött volna be,és én vagyok az ATYAKOS, DE JUHUS? -HAM HAM HAM... a szarvával fff...fosáznál? Innenn, na most itt hogy fogom az enyéimet, pitim,ne hagyd itt a fiaid, ami most fita, hiába a véres kard, mindenhogy, na hogy most ugy hogy, ahogy van, hogy van? De csak az a védelem, hogy te nembántol senkit, na most ha valaki 10 trilló az örökköbökön dioprita fénybe ugrik, az ugró MOkus? -fen a fán? Fiteljatok, ez az, hogy itt a vége? -minek? KINUK NUKINUK? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Itt a világ -od GOD? -vége, vagy a nagy vallagod GOD? -kot kot kodács, itt kalapál a kovács? 1.: 7/20. Husz666... hatod a beled? Az idők, azaz az örök igazság (mi van a hátizsákodba) előbb utóbb kitudódik, de jobb lenne ha előbb? -mielőtt ez lett volna? Itt amérkőzés, meg mérettetek és (fog) hijjával találtattatok, (ha vak vezethti csak a világtalant tudatlant) ja de ki a mérő?-és ő ők hány kiló vagy mázsa sárok áruk? -és Sára ára, árak, az egedbe hágnak? Na itt mnden Luczyy Ferkójukkal, azaz a farkával kezdődik, ami leveri az ég lakosainak 1/3. -át? -át vagyunk verve, mint sár a palánkon? Ami van, az most vegyük ugy,hogy van az ó test? -meg az uj?- ami olyan, mnt a krumpli termelés, és vegyük jogy krumpli bogárt is tudnak teretmeni,(fita a szavukra, és annyi, és te is arra ugratsz harapasz, marha, nem harapj a szarba) a boszorkánya féle konyháikba, mi sül ki? Fita, Uj Eget és földet teremtek nektek, de kik azok, azaz a teremtmenüeik? Jáccó létre, Nincsak mos tezt gondolnod (fita az dol, az dal, és azzal van csak minden, de a te hanGOD?) kéne, kéne? Tehát gondokodom (KŐDOM? VASOM FA SZOM? VAGY ANALOM TEMTLOM) vagyok, de azt ami te láttál látsz, fita, megjönnek az Ondóvári husáruk, nincsak minden őslakost kiirtanak,(MND A MAI NAPIG?) na most figyeljuk a ROHAM BRIGADÉROSAIKAT, és az irva vagyon, az un.-Ó TestomenTUMUKba, és vegyük a testek testadója, Dávid kiráLYukat, és Sallahmonya sallangost, ládd a temlom épités közbe,a gyurmáik (a föld porából agyaga teremti őket, ő ők teremtettek minket,nem mi magunk???) egymás gyerekéit (abram vedd a hjátizsákod és pacalod) csak,vagy egymást is eszik, Ur Vacsora? Sőt megegyeznek hogy most a te gyereked vágjuk le, fel áldozzuk, .és a hét végén az enyém, de mira odakerül a sor, (fita a első egyptomi ((nem kiválasztott)) vala) Bölcs Sallamonyuk,fita is minden Luczifer farka verése áldása,imádata félelme... nincsak ami megy a TempLUpiik, Luczyy Faerrkó farka verése cidázása cidáztatása TATA örömét leli fia olyan pedófeka mahzovista kéjszadista pássápölése DISZNO ÓDISZ TORRR...pasSIONUK nátha, fel áldozásaba hogy rögtön, majdnem el élvezett, de nem tud? -ha Ferkójának vas a farka, hát meg az övé? ATYA KOS? GATYA? tRöha, most az hogy Uj Ég Uj föld, és ahoz ezt, el kell tüntetni, de hogy? Nagyon egyszerü, gondol lát, és most te nemlát666...csak A feneketek? -A TREIED,VALA VALLA GOD, GLOTT GQATYA FEKETE, NYLON BUGYI SÁRGA, pattoghat ha? Zit az van, hogyÖNMEGVALÓSITY SULLYYK, SCHULLYYK, SZÜLEIK, ÉHEN A KIRÁLY JUK JUH HUKK? 2.. Ezt otthon a feudalista és komcsi gazár (FITA KINA UGYANAZ MNT A SIONUKUNUKIK? -ládd GOD DÖG? .JJA A TE HANGOD? (FITA PITINÉK ÖNKÉNTJELNEKEZTEK A NÁTOD? -DE KINA IS, INDIA BENNE A COMMENWELT, DE MI LENNE HA NEM LENNE ELLEN SEGGETEK? - iskoláikba,gondokodom vagyok! -vagyok? -de azonnal, ládd nekem, mais te nem mukkan666... hacc haccéré haccaca,,, NA MOST ÉN GONDOLOM, ÉS ÉN GOMBOLOM VAGY ZIBZÁROZOZOM A SLICCEM SICCC...NA MEG A TÖKÖM HA VICCKET MEG VAKAROM, IPPEG OTT AKKOR AHOL MIKOR ÉN AKAROM, VAKAROM? Közbe, hogy mégis vannak még,akik MAGYAR RULL mernek legalább gondol látom láttatom atom itt a taknyom habarcs és ha találok egy pacsirtát, vagy fecskét ott egy fészek, apád részeg, iitt a magyar ökör nyál,magyarok? Fita, sLeuth tesónkkal kezdve, vége annak a világnak ami sose volt le$$$... azaz vissza bölcs Salahmonyájuk -hoz, a bölcsessék van pöcse csecse becse kezdete az Uradnak félelme,na most kié a gyerek? -mndakettő az enyém? Fita, akinek megették pecsnye pacalát, a gyereke, most pesze hogy az övé, mert az övét már megették, és most Bölcs Salamonyuk, vágjátok kette,mire nem nem nem... az igazi anyja, nem az övé, most mi lett? S kérlek zépen cuppan zápon, egy vasárnap jött meg a folyásom... na ezek ülnek ma is nyakunkba? (Mel Gipson ThuderDOM) A követkeccő a hellzet,hogy ezek, akikkel nincs dolgunk,és hogy ezek megett megette eleve a fene,mig? -gigg? -giggazok, azok az EREDETTI A MAGASSÁGOKBULL LEHULLA BUKÓ BUGA ANGYALAIK,(FITA NEKIK A MAGZAT-OD KE CSAK!!!) ÉS AZ AKIT IMÁDNAK ÉS A FARKÁT SZOPJÁK RÁGJÁG RÁ GOD, AZ A LUCZYY HALLUCZYY FERKÓJUK FARKA!!! FARKASOK! Fita,ez a lehetőség, meg mnden ahogy itt össze jöhettünk, ez apuénk által csak,(fita két felül angyaluk kezepin pin?) és minden apuénk által,(FITA NEM A FÖLD ANYAGA VAGYUNK, HANEM MIDNENEK ELŐTT FÉNYMADARAK UFO-k!!!- és itt a FARKASOK,ládd csak benső ÁRULÓK JUDÁSAIK, által,lehetsÉged, mert ha NEM BÁNTOL SENKIT, DE MOST AZ HOGY LÁTOK, AZ NEM TUDOD NEM LEHET LE TAGADNI (NINCSAK A BBLIA IRATOKBA, ÉS TÉNLEG NEMTUDOD NEM MONDANI HOGY LÁTOK? -TÖKÖN SZURJÁK!!!) CSAK UGY, LÁDD SUNYILÓ? VAS A LÓ LAW? LUCICZYY FERKÓ FARKA? Fiteljatok, mi történik a szemünk vagy szem ük mük,az Ur csodásan müködik? -de utja relytve van? -na mi lesz? 3.: Hogy kik vannak ezek megett, megette őket a fene, most végleges, azaz EZ A VILÁG? NINCS!!! NNICS BENNE AMIT UNIVERZKENEK VAGY VILÁG EGYETEMEINKNEK, ÉS ITT EZ ADDIG MEN,LÁDD HOGY Sleuth tesónk, lehel betöltve! (kérdem,mi van az irataimba ami nem érthető, és nem magyar RULL?) Fita, apum, mi az hogy magyar szabadság? -MIndent lehet, de nem minden használ, hasnyál? Van amit meg lehet emészteni,van amit nem! Mondhatni hogy azzal, hogy megynyil a menny...miért kell menj be a mennybe,na az az ember! Fényember Fémmadár! -a lelkem, jaja meg leltem a fészkem? -a kebelem a szivem örömében rapdes? Hogy pontosan mikor lett ennek a sötétségnek a vége,mikor valaki a Mi is ufo-k vagyunk! -FÉNY UFO-k? -made in Hu? -Who? -na most ezzel, akik a SÖTÉSEGGBE $$$... Fita, én ténleg amit ma UFO-k? -na most vannak akik lent tarják a magyarokat, na meg kiirtandók, az emlékük? -na nekik van? -mert azonnal, ha te emlékszel, te nem azt akarnád,vót anyádapád?- ládd HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN ÉLJEN, ÉS OLYAN ISMERŐS? -na azonnal, te ténleg ufo-s vagy? -oda vissza? Monmduk ezek az iratok nagy nyilávánosságok előtt meg jelentek, Jányos meg a város jelenések? NIncsak amit a emberrel, na az FÉNYMAGGAL FÉNY FÉNY ÖRÖK ENERGIA,és azzal te nem tudsz,csak vagy fényt nyelsz eszel, eszelsz? -eszünk? -élsz,vagy meg szüntél (tail, Luczyy Ferkó farka vagy? -anala?) örökre, azaz EZEK KIVETTÉK A RÉSZÜKET, namost arról, hogy MINDENT SZABAD, DE NEM MINDEN HASZNÁL, ez az hogy itt most, azzal a MAGNES ELEKTROMO MO MO MO MEZŐTEREKKEL nem hugyozhatok szembe, csak magunk?-na most a mi süket vak tesóink,fognak KIFESZITENI, LÁDD AZ ÖVÉIHEZ JÖTT, ÉS NEM FOGADTÁK BE? Innenn... közel sss... tudtam, megközeliteni sss...hogy te vagy? -vagy? -de minek,na én neked lennék, jaja a testvéreimenk, lennék ért-elme? Fita,amiket megprószáltam be villogni, az csak az, hogy hegyi beszéd, azaz a zabot hegyezem? -nyilam?-kardom? -a dam? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...halál csak annak, aki egy krumplijuk vagy krumpli bogaruk?-sáska hadAIk? NUKINUK? Fita, én fény ufo vagyok, és most ez az, hogy a Hulla hulla hopp, angyalaik rázzák a rongyot?-ami égni kezd? -kezdene neee...érzed a szagod? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... 666... hatrull a 777... 999... 99? - de 10? -tiszta viz? Ha nem tisza vidd vissza, ott a szamár megissza? 4.: Kávézzuummm... még nem, de zÖld (fü -levél tea) green tee? -csak később, ami most olyan meleg van, itt a napon 135 Frháj, na az agyam, majden felfor? Valamit meg figyelhettek, hogy azokat a álmaimat, amit itt álom -álmom? -na rögtön, a legtöbbször azt ugy, ahogy van, ládd mára is, képtelen vagyok egy az egybe belőni, vagy most ez az agyunk, ténleg egy számitógép conputer, és egy vövény PALántára, conputert tettek, mert ezzel csak sár, meg sározni se lehet? -a fiaim, foss az agyad! -fiteljal,mert csak az!!! Most az, hogy előbb God bless amirica, ami az hogy god? -az a te hangod lenne, ha lenne? Most bloondi, hogy God mentette meg, van benne valami, de előre, hogy most esetleg, a teljes anarchizmustul, hogy momdjuk magyar rull? LÁdd a román kormány,meg akarta szavaztatni a szabad rablást ami monduk dézsma lenne? Valhalogy, monduk itt eleve az van, hisz ugy el van adósitva a sivatagikat be engeditek, minden ember? -állat, jaja itt az ember? Ha emlékeztek rá, itt van egy felsőemelet, Dick Dik... a gizs Nérő? Fiteljal ezek rom romba tökölők mo mo mora dögölők, azaz most a lerombolt földrészeket, ujjá épitik, (Uj Jawsálom) aminen sok olyan oka van, többek közt, hogy az emléküket teljesen el tüntetni, láds ami történt... Na ez az, hogy most apupénk, hogy vissza a Körpatkómedencénket, az hogy fog történni, ládd add hogy hazánk, ujból szabad nagy lehessen, Make America Grata Agein? (fita nem vagyok senki ellen meg senkopátján, kivéve a hasam, na másért nem azért szavazok bloondira) Nincsak,amin rögtön az első pinalátás... fita, te ott voltál, mikor mama luka, kibujtál? Na fita, az nem csunya, mert neked ott kelett volna lenni? -osztán a pichába sss...Fita, miért nem azzal ládd itt ezek God,beszÉlnek és most itt mindenkinek kellen tudnia a Gododdal beszlni, ami anyukaja -apukaja, na itt van, Az ÉdesAnyaNyelvetek fényét (tej) ha nyeled, az a végső menedéktek, de nem fegyver ver? -de nem ám!!! -aki fegyvert fog, az nem ember, s esetleg állat? -ál lát, de át lát e a szulápon? 5.: Ha figyelitek, most az hogy fényünkkel, azt amit Atilla is hogy mi a fene feketekorom sötét hömpölyegek hömpölyögnek,na az mi a fényünkkel tartottuk fen, meg vissza, és egyszer csak meg szünt a fényünk, amit mikor az JUDÁSAINK, JUHMÖRDÖRDÖGJEINK AKIK MOST EZT ITT EZZEL A AGGYAL, azaz miért kell ezeknek, akik fekete ufossok, csak a husod, meg véred,és te egyáltalán, ládd olyan nincs, hogy én meghalok, teérted te éred,de miért? Na vissza, most az van, hogy olyan, hogy monduk én ugy össze tudtam volna jönni, eleinte otthon, de szérvertek bennünket,(fita itt is???) azaz ugy lehetne mondani,a mostoha sorsunk, Óh mily sors s óh mily sors leEnd? Na amit állandóandó endó, elkezdtek,hogy kis oázisokat hozunk létra,de most az van, hogy esetleg mint a tolvaj, éjjel, megjelenek egy zsákkal, és bele váglak egy hátizsákba, de most miért kellene nekem a pacalod, a hájad, hozz fel a hegyre, mert most itt kaja,és a KajuNUKIi na ki? Tegnap, a sötétek pozzeszolnak! -mi a fényesek,meg világositunk, és csak ez a játszma van! Most itt vagyok, és most találkozok a mi magyarok legközelebbi rajunkkal,(bingó, ne is az vagyok, a 7.dik) és pita, ne hagyd itt a fiaid!!! Fita, most minden e világi nagy agytrösztökkel,ami nem bántom őket,de te hogy mentenéd meg a fiaidat?-magaddal??? Fita, ezeknél, ládd ha a husát ami itt az juhus, olyannak kell lenned, na van a juhnál oktondibb butább állat, esetleg a kos az aggancsok, aki szarbe beleakassza a boggancsba, és sss...na bejött Dik Cheney? (fita New York felett,van egy hid,és egy város, amit te nem láthatol, mert meg vagy mérgezve pecsétölve a pecsenyéd) Zitt fiteljad meg mert itt van közvetlen az a másik világ, ezt megtuidod látni ha még van szemed,viláGOD? - Jakik most itt nagyok lettek,és akik azokkal, azok e -világijak,és itt most az nekem is meglátnom jobban való, hogy én soha az itti létem, NEM A HUS -GUNYÁNK de ha a tied lenne, azért msot az van, hogy most csak egyszeerre,tehát az amit meg világosodás, az csak egy szem pillantás se, de az neked? -kell meg tanni és kész! -látok látok látok...de fita,hogy lehet az, hogy most nem mondod el,senkinek? -ha igen, olyan hogy tökön szurtad magad? 6.: Zna ha én pénzben tudnák gondolkodni,ami a felesÉgem még ugyse, a fiaim? -(fita mi a szeméj és nemzet adósáGOOD? -ha mégis azzal azonnal,ládd apum,miért nem akarod hogy iskolákba menjek tanulni? -mert apagyilkost csinálnak belőled pénz embert? Ime mikor ténleg meghaltam, most az olyan 1975? -amit 28 éves vagyok, (na itt vannak olya jegyzetek,ahol most láttam, csak,hogy abba 29 és 79 van beirva) de hogy visszajöttem az nincs) Fita, itt ez az agy velőt, hol a velő, na rázd ki? -csak az és csak arra van gyártva pina gyár pina gyár fa száll? Na szerencsénkre, mi felocsudtunk, most mindem ,magyarok ivadákunk,azaz monduk ha senki se hagyhatja el, mert nem lehet nem tudja a testvérét, az most fita, mert Valley Fordzs? -na akkár éjjel a királyi nagy rangos katona tisztek meg az amcsik, egütt ünnepelnek, ami most az van, hogy az MOMAMCSAIKNAK a magyar ok FényUfósainkkal akik most nekem hellett csináltak, azaz az hogy hogyne hagyjam itt a gyerekéinket, mostmár jobban kezdem látni? Zna itt fita,IME HA ÉHEN A KIRÁLY JUK JUK? -YOU JUH HUKK? JUHMÖRDÖRÖK JUHMURDIZSÁKOK CSAK AZ, ÉS SOSE TELIK BE A BELE! Fita, most ennek valami olyan, hogy ez addig men, mig az apa meg fia egymásra nem találnak,namost az hogy Királyi popság,(szószerint pupuk?) szent nemzetrseggek,na csak az,jöttek láttak lőttek? Zit fia, amket leirtem, mert most az igazi halálom álom, az mikor először végleg,azaz nincs senki, és ha nem tudtam meg tudok a két öszémmel,egyrész az volt bennem, hogy egy nagy tanyába, együtt (otthon?) tanyázunk? -ami itt mindennek az INDEX inditó oka, hogy az ÉgiBolgőinknak UFO UFO PÁRTJÁT PÁRAINKAT KERESI, Mint pásztor keresi a juhát, nameg találta, kruzifakölték,minde megették,kiszarták,telestar? - hol a kövektkző, sehol egy kos bookos? -egymásra kell találni, és ha igen, akkor ez a bolygó együtt állás az égi tündöklő szar vas jegyébe, két olyan,az első egy olyan hogy Égi Fény tüzben, meg tusztul, a sumir iratok,egy iszonyu tüzvészben, na most jönne... Innenn...na az hogy a sötétek pozzeszólnak, te most odad dobbtad magad mag maGOD?-mert jobbat nem tudtál, kitaláni, nekik, akik drága pézen véren vásároltattatok tok? A másik, hogy itt az Égi Pároknak -testvéreknek egymásra kell találjanak, na ezek az siratok,azért midnennél ÉL, jó szó szól? -jászól,gyászóL, GYÁVA NÉPEKNEK NINCS HAZÁJA,IGAZ TESTVÉRE? NEMIGAZ? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... 666... hatrull a 777... 999... 99? - de 10? -tiszta viz? Ha nem tisza vidd vissza, ott a szamár megissza? 1.: 7/19? -egyhiján 20? A KÉP? - Fényes fényt áraszt megvilágit mindent szellemek (magok) vagyunk, vagy sötétség ÉG? Ég a város, ég a ház is, nem i egy ház, egyház, -hanem 100 is, Jajj de messze, a kanális? Fel vagyok töltve, azaz a testem is, mintha nem lenne, na meg gondtalanság, smi itt csak gond öl van,és sötétség ami előbb szellem mi? -szellem mü? -a mindenség a hangunra megjelen, meg eltünik? -ha van? Amit most tanulmányoztam, az az hogy God bless amerika, és hogy van az Anglikan egyház, és God = King, King = God, na fita, angolul beszélnek? Pl. -az angol nyelv, (rom -rontott latin?) az világnyelv? Mellesleg félek, ládd itt előzör hogy van a Van Allen (Alien) Belltek,beltelkek lelkek mit lelnek lehell lehel betöltve, , és azon keresztül akik be tudnak ide jönni, azok betudnak jönni, de akikitt bent vannak, azok nem tudnak innen?- kimenni? Most az agyam, nem akar müködni, mert itt csak félelem és teljes odaadást kérnek, az Urral uralkodóink? Zez egy olyan őrület bárgyuság ostobaság. baxatéska pacal hátizsákuk, baxáskása, boss?-ami sose volt, s nincs! Ami van, hogy apuékal beszélek, és most amt M.Pita "hungarista" életfogytiglanra kényszermunkára itélt bátyám,(fita uyanaz mint a kis felesÉgem, magyarfaluit magyarbankot meg magyrar iskola? -na én meg örök élek,de ugy hogy ténleg, amt ma Flbyufok, csak az vagy! -nem tudtad?) a bauxitbányába találkoztam vele,az oroszoké (gazárok) volt, és mikor odamentem, rögtön meg az orosz fizzetet, 20 -30 ezer Frt havonta,(azér6 mentem ode, ja már kirugtaktöbbözr,és csak oda meg a urán bánya, az is a gazárokbányászták) Kádárék rögtön, azorszok mostantul nekik fizetnek, és most ők fizetnek a magyaroknak? Fita, voltak mindenhonna bárnyászok, de csak a magyaroknak,(egy páran voltunk,na először, fita mindenki rögtön pucolt,ha látta,ami fertemelsvala,és állandóan döglöttek a legyek) és ez az hogy ÉN UFO VAGYOK, ÉS FÉNY UFO! Zna most beszéltem apuénkkal, ami irtózatos borzlmas ajja (ami eleve lekozmált, fitdelek égedelmek???) ami sose volt less,hogy csak ők beszÉlhetnek A GOD -DUK UK UK- CALL? Fita, most is gondol láttal,vagy nem értem, mit akarsz mondani? -világos,ezt a katonáknál, állandan kis katona? -világos, aha mnt a vakablak? Nincsak parancs csal, megdögleni a dögökŐKér dögjeikér ért? 2.: Már közel sem vagyok, mert itt az van, hogy csak zuzzlereik, azaz ha vesszük a KRUCZIFIXÜKET, most mi van kersztre feszitve, egy roncs majom allat,aki itt a husom, kell a husángom,vagy egy juh hukk? -most azzal (vérével???) üznek ördögöket, ami mi az ami nem dögös döglőtt? Zitt amiket eddig be tudtam villogni, na most a méreg, most is hogy az agyam béna lett! Most az ogy God Abram hám hám hám-Izsákuk a hátizsákukba, -Jákóbb az angyalát, analát a rézangyalát ? - zzz... na america? -egybesült államok, hogy hogy hosszan, hogy végül is be tudtam 666...tolni a Szent IstváNUK KIRÁLYI (SAUL PAUL)PAL-OTT-ÁBA, felleg várába, azaz a rexx of ov gunyguruk házába, (KÉT FEL ÜL ANGYAL,KÖZEPIN ÁZUNK) na egy olyan, mnt menrótingunk ( na a hangjáról ismertem meg) engedett be! Most onnan, az ANGYALOK hogy nem itt van a KIRÁLYI KÖZPONTUK HÁZUK FELELGVÁRAIK, HANEM A BRITSH -ANGOL -UK, GOD-UK GODA HÁZÁBA, AKIK XAXONOK, ÉS BRITIS-ANGAOL -XAXON ZUZZRÁLERITÁK RÁ GOD? Most itt leirtem,hogy az ahol ma a VILÁG VÁLTÓ PÉNZ KÖZPONT VAN,AZ EGY OLYAN HOGY EGY NAGY NAGY KEREK HENGER ÜREG AMI FENEKETLEN MEN NEM NEM MEN, azaz mindent el nyel a fény és az anyagot a földet is, és az a nagy LUK UK, állandóan tágul.ládd közel mentem s bele néztem és a földdel együtt szakadtam bele fele,de nemcsak hogy szabad esés, hanem 666...almas, na az az alma, cugg magnes erő huzz le, de én erősebb vagyok! ÉGI FÉNY UFO! Mikor először ide bejöttem, akkor ennek van egy akit AZ ÉG ÉS FÖLD URA,na most az az angaol ANGYALUK bajnoka, és azzal meg kellet vijak,ládd párbaj, leirtyam,s haramdra hogy olyan kicsi lett, mnt a szörös töke szőre sir?- a légynek,na most me kell érintenem A KARDOMMAL,és az! Most hogy a szakadékhoz,fita egy nagyon szabályos kut, de óriási, és ahogy megközelitettem, egy BAJNOKUKkal,kelett meg vivjak, és olyan lándzsaformát...fita, ott azon a szinten, én mindennel fel vagyok (de csak védelem!!!)fegyverezve, és most a lándzsával ugy hogy azzal rugózkodtam, és lerugtam az ÓRIÁS LU LUK? LU = ÓRIÁS? LAW UK? Fita, csak a Királynak lehet hangja, (féálelem,a bölcsesség kezdete?) és te azt hallod? Éhen a király? Na ezt, május elsején (52) felvonáls volt, és pont a házunk (zsidó ház) valaki elkiáéltotta magát, ne éljen rákosi, és pucptak szan szét, fita, mind zibirizárba vitték volna őket, talán az egész falut, engem is? -Dfita, a MATRIX film, egy az egybe itt van, és az Ur csodáan müködik, de utja rejtve van? -vak vak vakabb bak? 3.: tRöha most amit apuénkkal, hogy ez meddig men? -semmedig dik vagy? Most az hogy csak UFO-k lehetnél? -HA NEM VAGY AZ, AKKOR HOGY LEHETNÉL, HA ENGEM JOBBAN SZERETNÉL? -Na fita,itt ami van, amit apumék, kezdődik nagymammal, örök együtt akartam akarok lenni velül,és most itt van, ládd most megprószáltam, hogy engem kérdeznek meg,ládd nincs pénzük, és ezt az öreg Buhsuló juhászuk UK? - fia most is, ládd hogy a ÓRIÁS DISZNÓ HUGYHÓLYAG OLYAT PUKKAN666... MINT SOHA NAP VAS ÁRU NAP,NA ADJATOK NEKIK SZAR-KIMUSTRÁLT GÉPEKET, FITALJAL A MAGYAROKAT A LEGSZARABB kimustrált GÉPEKKEL, ŐCSKA WOLSVAGONOKKAL, RÁJUK VERTEK TRILLIÓK MÁRKA ADÓSÁGOD, GOD? Zna fita, amit eszel az vagy, és itt UFOooo... vagy UFfo$$$... Ha monduk, valakik mernek kibeszÉlni szelelni jaja 666...a fenkül pattoghjat az OBEY OBEY ÉS KAPSZ BEJGLIT? ÉHEN AKIRÁLY JUH HUKK?, ládd ugy össze van szoritva a fenekem luka, mert most azok,akik ÉHEN A KIRTÁLY UK LUK NUKINUK? Ftiellah, mama nincs csak egy öcsém magyar RULLl = mnd egy egy egy egy? He nem tudok a két öcsémmel, egy akarat TON TUN? -HA CSALÁDOM DOM DAM MA DAM, NEM TUDOM UGY, LÁDD A KÉT FIAM,MEG FELESÉGEM, MI CSAK EGYÜTT ÉS ÖSSZE DOLGOZUNK,OGY EMÉS ELLEN CSAK,NA AZÉRT ÖLJÜK MAGUNKAT, MAGUNKAT?-ÉS EZ MENNE ENNE MÁLNA,ládd a M.Pita bátyÁm, hogy oázisokat, tehát a magyar ok gyerekéink, most semmi más, csak együtt, na a tesvéredet, NEM TUDOD, NEM LEHET, SE ELHAGYNI SE LENT HAGYNI, SE ELADNI, ÉS EZ AZ A A AAA...fitelJUK a BÜN TETŐINKET,na most fiteljal, a magyarok itt Istenországát, nemcsak fel darabölik, (de emlékünk, aki mégis az azonnal el hallgattani? ) hanem most azért jöttem ki, hogy egy kis pénzt,na most engem nem érdekelt soha, ládd most a felesÉgembe a gyerekéimbe mais van gyülölet, és itt én soha nem tudtam hogy most főleg a nagycsaládom, nekem nem kellett semmi most se,hanem hogy rendezzük,az anyagi, de most az hogy mindenőnknek,legálába ezzel, talán ez lenne a legpénztelenebb,olcsóbb,együtt tudnunk NUk lenni, enni? Jna itt mosdunk otthon, hogy az átlag emberek, rendelkezhetnének egy ijjen conpuca -puna sára conputerel terel térrel, nem tudom! Most az amit a kis felesÉgem,ládd gondolátbank mindig együtt vagyunk, de monduk az ő családjában sem tud beszélni senkivel, ami miattad! No no no ...le tata, gatya, tele van sárral? Telestar? Innenn... na apuénk is, csak TUL RULL TURULL MADÁR VAGY! -azaz egy kerecseny madár? Katuna, bácsi haptákba, beletojt a nadrágba, gatya? -bőgatya szára? ...https://www.coasttocoastam.com/ Ha neghalok, hallok, nevetnek rám az angyalok, jó angyalok? -luk? -nagy nagy analuka? -vagy nagy nagy petrencés bota? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Isten -e? -fénye -szelleme szellem e? - örökké élek lékek, neked, élek él ékek?- magamra lelek leltek -leltetek, lehelltek Lehell? -az örök élet lehell lett e h h h...Hun God a hangod?Tulrull Turul Fénymadarak (UFO-k?) szemem fénye? 4.: Kávézzuummm... amit mára láttam, hogy ha van valami, az a fényben a fénnyel van (one) csak, és fény -szellemek vagyunk, amit legjobhan amit most ufo-k? Nem hiszem, de szem?-hogy lenne még egy ilyan lehetőség, ahol az egyik testvélrünk: Mi is ufo-k vagyunk! -az amik az égen,fény madarak meg meg jellenek, ami most miért nem vagyunk egy az egy kapcsolátba velük? Miért bün és meg bocsájthatatlan, ha egy az egy kapcsoLátba azaz ládd én,és most irtó nehéz megközeLITenem, a fiaimat, a testvéreimet, de most a feleségem is, most az itti emlékeinket sss...ne ne ne...nem akarom hallani, ládd én azt a fény -jelenséget...na azt sem,csak hogy azonnal...először láttalak...na hagyd abba? Na én a halhatatlanságom de nekem csak az van,kerestem, és itt leirtam egy jópárszor, hogy 1975 (28, na van az amit esetleg az akasik rekordog könytára abba 29 van, hogy vége?-és láttan 79. na most az 1979 lehet?) Megpróbáltam ugy leirni, ahogy itt ki az aki emlékszik a halálára,és mi (ki)van a porhüvelyébe zupzzz... észlelése előtt, ami itt? -halálos titok? (Jézus juhus lett,és megettétek?-böfögtök? Zna csak ugy lufuttába,olyan hogy halál nincs, -és most azt meg tudjuk,vége! Most nemakarok nagy böff...hanem ha nincs halál,nincs halál adó?-adók? Ezet otthon, rendeznünk kell dolgainkat utainkat, örömmel énekelek? Ha most csak valaki emlékszik, hogy szabad a magyar,már akik a fény-szellemek gyerékéi, azok fel rezzegnek és fényleni kezdenek! Zna amit itt leltem iratokat, a gnosztik iratok vannak a leg közöelebb, én Swédenburgon kivül,csak Dombrádi Gábor, És megremdülnek?- a föld oszlopai. Vegyük ugy, hogy most itt, rohadás idegen minden, és azt meg szokni nem lehet,stovább szökni se, mert ha lenne még magyar emlék? -talán annyi, minden ember egyenlőnek született, de lehet egyenlőbb is? 5.: Hogy csak fényes fénymadár emberek vannak, s amit akartam azzal,hogy mi magyar ok mindenki mindenek előtt vagyunk,az a Tulrull Turull Madár, és mi azok vagyunk! -szószerint Mi is ufok vagyunk! -UFO-k? -made in Hu. Who? -most fida, az hogy csak az testvéred szeretetted ted -e,ami csak az örök és örök fény, csak az van! -azmarad! Semmi de semmi más, és itt csak Sovininista királyi nemzetségek vannak, ami amit a W -vel, hogy a szellem, az anyagba bele fullad666...? Na hogy szellemek, ami érdekes,hogy csak vizzel van,ugy hogy a fény is az! - viz -vér -fény? Nizzitek, én mindig veletek vagyok, akik most a föld alá, bejöttünk hogy világosságot hozzunk azoknak a magyar vérü-génü gyerek-testvéreinknek, akik csak ÉGI FÉNY MADARAK ISMÉT, nem lehettek, hanem azok vagyunk? Pitim, te is katona vagy! -ufo? (FITA HA EGY = MND! IDE VELE RÉGI KARDUNK? AZ A TUDÁS UNK, UK? Ezt hogy hogy hagytam itt a porhüvelyemet, ami nem létezik,hogy én ide, a tesvérem beleverem a földbe, homokba, és ásd el magad, azaz hogy most ami ládd Abram, neked adom földet, és mint homok szemek?-, hoMOk partok, mincs csillag az égen annyi bagzás kásád lett? Most odaát csak emlitettetk (fita,amilyen gonmdolátod váélgodban vagy, az megy tovább, de csak addig, ming ha még van e hajszál eméked, ami csak a szeretet,és csak az van örök, és most ohhh... wohhh... és a két öcséd, na fita, most eszembe jutott,ami itt a földi kinok, és főleg én nem akarok ezeknek semmit, egy fingot $$$...adni, (most monduk tovább ijjeszgeni, ami vissza?) -ami fita, itt abzugu bugu csak szellemi 666... feneketek pattoghat, de nem a magyar ok gyerekéink, mert mi nekünk senki se paracsal csal csal parancsöl? -parancs öl, azaz ha nincs halál,most lett aki halál adót (husát megváltja, ládd ő is lefizette az árát, husát vérét adé, te érted,a golgotán mndenki fizet?) Pontosan, lehetne ugy lenni, hogy senkinek ne legyen kényszer? - munka, rabbszolgaság és nincs halál, na fita,most az van, mert olyan nincs!!! Valamit, 1986 Sziveszter, mi teljesen te a TE GONDOL LÁTOD VAGY? -Te látod a te gondoláttaidat? NINCSAK AZ A SZELLEMEM LELEK? Ime vissza, tehát az élet az végtelen és igen megy tovább,azzal hogy ezt a porhövelyed ami abba AZZAL VAN EGY SZARZSÁK HÁTIZSÁKUK?- van a halál,az a hall áll? Fita, amit én dupla W? Ezt most SZENT ISTVÁNÉK ÓTA, tüzzel vassal ránk akarnák verni, hogy te jobbágy köcsögük rabbszolga vagy, és te neked olyan gondolát, hogy te teljes egészében rendelkezel magad dal? -gondod dal,(de az az ember) ezt most a sötét ledegenrált állatuk szellemüek, ha nem is látják,de az ember, megy a juhász a szamáron, égetni kezded őket!!! 6. Hogy te erről beszélhecc? Fita ha meg tudtad, hogy te magyarIstenAtyánk gatya,korca, a korca alatt? - most ezt nekem, ládd azért jöttem be, a világuk? -mikor Fönniciából jöttem vissza, akor is hol a halál hol hol hol...na igen igen édesen nevettek rajtam, na most ahogy akkor leirtem-meg sokszor, hogy ugy, ládd mit egy temető luk, és fekte defekete de fekete... mikor bele löktek,itt emlékezzünk, hogy a hullát bizon egy kötélen vagy mosmár darunk, leengedik,a lukba? Na nevettek hogy na most oda mensz! Nizzitek itt olvastam...párnapja, 'A halál-mondta THalÉsz,- " Semmiben sem külömbüziik az élettől" Kérdezte tőlle valaki "Akkor miért nem halsz meg" Éppen azért" mert semmiben sem külömbuzik" -válaszolta ő (DogenÉsz zenÉsz Laertikos) Zna fita, csak a tesvéred, nem semmi más,hogy haza szeretet? -nem csak a testvéred,és ahol ÖRÖK TESTVÉR SZERETET, MAGYAR OK TESVÉRI KÖZÖSÉGEK, ott most ládd... Veletek vagyok e világ?-véGÉige, hol a kezdete? Akik ezt nemtudják tudhatják, na ez lenne hogy mielőtt most hogy hogy, ládd nem az anya god, vagy hanem egy olyan, amit ezek a siratok, na az akit vártatok, el se ment, szárazon? Fita, most az hogy ezek a iratok megjelenhettek az égen, Óh égi fény,tünj fel már az ég övén,hadd lásson meg minden ember, nemzet, de mi van,Jön a dicsős Ég Királya, ami nálunk a feudalizmusUK, na a halál az az,hogy most is egymástól elzárnak szigetelnek ugy bennünket, hogy én sose tudtam ma is, kifugurálni,amit most nem rég a fiam, valahogy pénz kellett volna csinálnunk, itt az anyukaja előtt, meg próbáltuk, s nemcsak vesztettünk, hanem még rá is fizettünk? Azért csenben várj és légy nyugott, azért csendben várj és legy nyugodt azért? -de a HUN GOD? -fita, az az ultimátum atom ingyen adom,fegyver,ver? Innenn...most ténleg az, hogy minden itt az,hogy minél jobban mocorogsz, annál mélyebre ásod magad? -pedig innem, csak én te ő, mi tudNUK kiásni magUNKkal magunk? Fita, minden ami parancs csal csal csalók paranccsal ölők, azok fejjel vannak lefetye! -jaja övön alul lulik? ...oááá...