Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Igen, most ez a mantra, már nem aggódtok az árak, és a szegények miatt! Most bagatelizáltok!
Ez egy nagyon farizeus megjegyzés. Amikor a fidesz 16 évig végig lopta/rabolta a magyar nemzetet, és a gazdagokat gazdagította, a szegényeket meg szegényítette, akkor nem is tudom, hogy te hol voltál?! Tényleg! Hol voltál?
És mielőtt indulna a mandula:Orbán kírúgta azt a két csajt,akinek a szoknyája alkalmas volt az egész szemétség eltakarására!!! ;-(
Ergó:Ha most utólag azt vakerjátok,hogy az nem is igaz,meg nem is úgy................. Akkor azt állítjátok,hogy Orbán egy hülye,aki ekkora dolgokat qrt el!! ;-)
Tehát:óvatosan a nemisúggyal!! ;-) Én a helyetekben nem hülyézném le az istenkirályotokat!!! Semmiképp! ;-DDDD
Én nem aggódtam az üzemanyag árak miatt, mert mindig 10 000,-ért tankolok. Szerinted 10 forint ide-oda literenként, -ha kell az autó- akkor számít? 50 liternél, ami egy átlag autó tankja, 500,- forint plusz. Fél kiló kenyér ára, vagy tíz darab pet palack visszaváltási ára. ;-)
Szerintem ezt a szociopata bohócot fogják rövidesen elhajtani a sajátjai, hogy a hátralévő ciklusban normálisan működhessen a kormány, mert még mindig csak a színházi attrakciónál tart a bohóc!
A Fideszből és más politikai tömörülésből egy Magyar Polgári Párt fog létrejönni, csak még nem tudni, hogy ki lesz az erősebb kutyus közülük!
Nem is olyan régen, még ti is FideSSznek időnként pedofideSSnek is csúfoltátok a Fideszt, most csak úgy felebaráti élcelődés gyanánt vissza kapjátok!:-)))
Megnyugtatlak, hogy ez a jelenlegi állapot sem tart örökké, akkor a dojcsba való kiköltözési szándékodat azért időben jelentsd be, hogy felkészülhessek a nagy csukott Master -l a költöztetésedre!
Előre szólok, hogy nem tartok igényt arra, hogy megtankold az autómat, vedd úgy, hogy a baráti segítség költségeibe még nekem belefér! :-)))
Literenként 4 forinton baszakodtok? Ha havonta 1000 liter gázolajat vennél, még akkor sem volna okod a pánikra. Az ilyen cikkezőket meg simán eltiltanám az újságírástól, pánik keltés ürügyén.
Így van! Az a gyűlölet, amit kapott a nemzeti kormány, az elmúlt 16 évben, már régen kifizette előre a mostani bánásmódot, amit még kap a tsz.-párt...😁
Te sem gondoltad komolyan, hogy nem fognak kapni, ugye?