Nem értem, hogy az agyatlan senkiházi tróger hülye dumája után hogyan tud nálad is beragadni ilyen hosszan az értelmetlen faszság....
Hogy jön ide Soros?? A te üzleted valamikor is bárki Soros milliárdjaihoz hasonlította?? Te valóban nem érzed, hogy milyen égő a félkegyelmű, kuplungos agyú troll agymenését tovább fokozni??
Az ok, hogy kávéház, tehát nem csak MLM-ről kell beszélni, de azért elvárná az ember, hogy felnőtt emberek nem hülyék, tehát megpróbálnak normálisan, logikusan beszélni... Nálad ezt csak hellyel-közzel lehet fellelni... Ezen kellene változtatnod és mutatni az értelem csekély szikráját..
A fogyatékost meg te is engedd el, mert egyedül is sok a fórumra!
A Taxis Hiénaképző Főiskolán jobb a képzés, mint a nemzetközi hírű egyetemeken, ez lehet az ok. Persze nyilván számít a Szent Lilaöltöny kisugárzása is.
"Nem tudják, hogy ezt az utolsó magyar taxis szélhámos is képes elérni, nem 1 év, hanem 1 hét alatt!" Úgy látszik, hogy a taxis szélhámos jobban ért az üzlethez mint Gyuri bácsi. Szerintem a lila öltönyből sugárzik bele pabloba az ész.
Ha meghívod Gyuri bácsi Magyarországra akkor menj ki elé a repülőtérre a kisbuszoddal és jelezd neki, hogy az új üzlethez illően lila öltönyt vegyen fel.
Sorosék pezsgőt bontanak, ha sikerül az éves 20 % növekmény. Nem tudják, hogy ezt az utolsó magyar taxis szélhámos is képes elérni, nem 1 év, hanem 1 hét alatt!
Majd pablo megtanítja neki is és a többi dollármilliárdosnak is, hogyan kell az MLM kripto üzlettel pénzt keresni. Gyuri bácsi biztos bosszankodni fog, hogy ez a csodás lehetőség nem neki jutott az eszébe. " Halló Gyuri bácsi! Itt pabló gazsika! Fantasztikus lehetőséget tudok ajánlani, hatalmas pénzeket lehet keresni. Igen MLM kriopto. Sok pénz és szociális élelmiszercsomag. Ja, hogy miért nem Gyuri bácsinak jutott az eszébe? Nem számít, lépjen be hozzám és megduplázza a vagyonát. Szóljon Trumpnak is. Nem kedveli, nem kedveli, az most nem számít, pénznek nincs szaga. Ha már nem lesz elnök, neki is jól jön egy kis nyugdíjkiegészítés. "
Majd pablo megtanítja neki is és a többi dollármilliárdosnak is, hogyan kell az MLM kripto üzlettel pénzt keresni. Gyuri bácsi biztos bosszankodni fog, hogy ez a csodás lehetőség nem neki jutott az eszébe. " Halló Gyuri bácsi! Itt pabló gazsika! Fantasztikus lehetőséget tudok ajánlani, hatalmas pénzeket lehet keresni. Igen MLM kriopto. Sok pénz és szociális élelmiszercsomag. Ja, hogy miért nem Gyuri bácsinak jutott az eszébe? Nem számít, lépjen be hozzá és megduplázza a vagyonát."
Ha te azt nem fogod fel, hogy 2 hónap alatt megduplázod alapból a pénzed és utána ezt folyamatosan megteheted, tehát naponta több, mint egy százalékkal nő a pénzed, akkor nagy baj van nálad!
Számolgass! 165.000 Ft-tal kezdtem február 25.-én... Eddig kiutaltam 680.000 Ft-ot.... Most a saját egyenlegem 1.700$
Az első kivett pénzből feleségemnek elindítottam 180.000 Ft-tal, ami most 2.700$.
Ezt te valóban rossz üzletnek tartod és úgy gondolod, hogy én kaparok? Én úgy gondolom, hogy téged idézve megtaláltam a nagy üzletet.
Például a WC papírt és rizst nektek küldözgető MLM kripto guru. Azért azt még rólad sem gondoltam, hogy ide süllyedsz: Kaparsz egy kis rizsért, tejért, lisztért, cukorért és WC papírért. Hiába megtaláltad a " nagy üzletet".
Te sem dobtad ki a pénzed arra, amit meg szerettél volna venni.. Te sajnos úgy nevezel túlárazott és értelmetlennek MLm termékeket, hogy nem is ismered őket.
Akkor elmondom neked, hogy én februárban volt 13 éve, hogy fogyasztok egy állandó MLm terméket és persze több féle terméket is a saját cégemtől. Az eredmény: Nem fáradok el, nem fáj semmim, soha nem vagyok beteg, látványosan sima és puha a bőröm, a tenyeremen és az ujjaimon egy halvány bőrkeményedés sincs, a sarkamon sem... Az arcom is teljesen sima... Nagy részére mondhatod, hogy genetika, de én is súlyzóztam, ásóztam és nekem is volt a tenyeremen az ujjaim tövében bőrkeményedés..Most puha, mint a kisbaba bőre.. Én azt érzem, hogy nem öregszem... Én elégedett vagyok a szerinted túlárazott termékkel, termékekkel..
Ha ezeket úgy veszem meg, hogy fogyasztóként, akkor dobozonként 20$-t kapok és a vásárlási összegnek x százalékát jóváírják és azt 72.000Ft-ig lehet gyűjteni és levásárolni... Aki nem gondolkodik nagy hálózat építésében, az is tud pénzt keresni... Szokták mondani, hogy ha azt látják rajtad, amit mondasz a termékeidről, akkor arra van igény.. Jól el tudom adni. természetesen az alattam vásárló partnerek pontjai után is kapok jutalékot..
A Kripto MLM-re nem írtál semmit, hogy mi van azzal, hogy ott mindenki csak nyer!?
Akkor van egy 100 fös társaság aki szövevényesen vasarolgat egymástól es a forgalom függvényében a 100 fő forgalma után kap jutalékor ki többet ki kevesebbet. Valaki jóljár mert a "nem tulárazott piaci árhoz képest" több jutalékor kap és van/lehet aki kevesebbet annak jobban megérné abban az időben a piacrol megvenni ugyanazt a terméket.
Ezen a körön kivül vannak a balfékek akik megveszik az MLM áron a terméket, soha nem kapnak semmi jutalékot mivel nem akarnak bekerülni a körbe. Igy aranyáron vesznek mindent.
Tudod mindenki elbassza valamire a pénzét. Én elektromos gitárt vettem, pedálokat es egy gyakorlóerősitőt.
Valaki erre mondja hogy marhaság ami akár ugy is lehet, valami meg mlm termékekre dobja ki a pénzét.
Gondolom te sem tudod, hogy mit találsz csalásnak benne, de mégis harsogod :)
Eddig már minden ember, akinek ajánlottam megduplázta, megháromszorozta vagy már nagy haszonnal többet kivett, mint, amit betett úgy, hogy több bent maradt a kezdeti pénzénél... Akkor ki a csaló?
Senkit nem verek át és keményen sem kell dolgozni, ez nem az a hely!
Most van 23 ember alattam, kedden az egyik hölgynek segítek regisztrálni a harmadik emberét.. Akkor lesz 24. 31-nél megvan a 2-es szintű ügynök, ahol azonnal 150$-t kapok és onnantól, ahogy az előbb láthattad 2x150$-t havonta..
Ezek a pluszok mind a napi növekményeken felül jönnek... nem tudom miért találta ki ezt a plusz juttatást, talán azért, mert Örményországban vagy Törökországban szegénység van és úgy értékelte, hogy erre is van igény.
Akik most aug.1-ig elérik az 1-es ügynökit, azok egy AH logós karórát kapnak ajándékba. Egyre több fizikai üzlet is van már.
3 ügynöknek vadi új autót is vett szalonban. 8-as szintű ügynökök már annyi pénzt keresnek, hogy semmi szükségük nem volt arra, hiszen simán megveszik maguknak a jutalékukból..mégis megvette nekik.
Oda dob nektek jutalék kiegészítésként lisztet, cukrot, tejet, rizs és WC papírt és ezek után is vegyen komolyan ez az MLM kripto szélhámosságot? Neked megártott a nyári forróság?
Hát, vegyük azt az egyszerű példát, hogy 2 hónap alatt megduplázódik a pénzed alap esetben! Ezen felül:
1-es ügynök ezen felül havonta kap 2x80$-t
2-es ügynök 2x150$-t
3-as ügynök 2x300$-t
4-es ügynök 2x600$-t
Ez az alap ügynöki jutalék.... Szerinted zavar bárkit is, ha ezen felül most kitalált egy ilyen juttatást is?? Próbáld egyszer pozitívan értékelni a híreket!
Nyújtottál be a cégtulajnak egy szociális segély kérelmet? Liszt, tej, cukor, rizs. Kapsz néhány kilót. Fantasztikus jutalék pótlék. Csodás lehet ez az MLM kripto üzlet.
Senki nem bukik, mert mindenkinek megvan a lehetősége, hogy a saját vásárlásaiból és az ajánlásaiból is pénzt keressen....
A jelenlegi üzletnél meg mindenkinek naponta minimum 1%-kal, de inkább 1,1-1,18%-kal nő a pénze... Ha senkit nem tud csatlakoztatni, akkor is!! Tehát erre mondtam, hogy senki nem tud bukni, itt mindenki csak nyerni!
Ha pedig ezen felül szeretne plusz jutalékokat, akkor csatlakoztasson 5 embert... Ilyen egyszerű.
Kit érdekel a tulaj? Engem biztos, hogy nem! Felőlem Türkmenisztánban is élhet :)
Képzeld, most havonta 1-es ügynökként fogok kapni a jutalékok mellé 1.-én és 16.-án 3kg rizst, 3 kg lisztet, 1 kg cukrot és tejet... Ezért írtam az előbb, hogy lehet ezen is röhögni, de én sem értem a miértjét...