Valaki valahonnan le tudja tölteni a mai, Március 15.-ei ünnepi műsort a Múzeum kertből, ami 10.30-11.00-ig tartott? Utána jött Orbán beszéde, de mindenhol csak azt találom külön, magát az ünnepi műsort sehol.... :(
A szereposztás: Baradlay Kázmér: Kovács Károly Baradlayné: Dajka Margit Ödön: Dömsödy János Richárd: Pataki Jenő, Jenő: Somogyvári Rudolf Rideghváry Bence: Kemény László Tallérossy Zebulon:Apáthi Imre Plankenhorst Antoinette: Sallai Kornélia Plankenhorst Alfonsine: Bánki Zsuzsa Liedenwall Edith: Vass Éva Palwitz Ottó: Kamarás Gyula Remigia nővér: Halassy Mariska Lánghy Aranka: Gordon Zsuzsa Gálfalvy: Kovács Dénes Tormándy: Károlyi Béla Szalmás: Gonda György Pál: Horváth Jenő Haynau: Szakáts Miklós Zichy: Baracsi Ferenc Goldner Fritz: Szabó Gyula Jozef: Zátony Kálmán
Sziasztok. Megvan esetleg valakinek az 1954-es Ifjúsági Színházas, A kőszívű ember fiai rádiófelvétele? Tudtommal 2000 környékén adta utoljára a rádió.
Ha meg van valakinek, fel tudná tenni a 2020-2021-es Operettszínházas Szilveszteri Gálát, amit a karantén ideje alatt adtak le? Nagyon nagy örömet okozna.
Régi felvételeimet szemlélve ráakadtam egy sorozatra, sajnos a teljesnek csak töredéke.
A Vámos Miklós féle Lehetetlenre gondolok.
Egy baj van bármelyikkel, s ezt komolyan mondom, ha az ember elkezdi nézni, nem tudja abbahagyni.
Kellemes szórakozást mindenkinek!
Lehetetlen Vámos Miklós műsora
Vámos Miklós mp4 227M Antal Imre avi 780M Bajor Imre avi 748M Benedek Miklós avi 744M Bodrogi Gyula avi 824M Darvas Iván avi 954M Dés László avi 807M Faludi György avi 795M Gábor Miklós avi 796M Garas Dezső avi 805M Gregor József avi 728M Halász Jutka avi 667M Haumann Péter avi 745M Illés György avi 843M Kaló Flórián avi 819M Lang Györgyi avi 822M Mészáros Márta avi 826M Moldova György avi 741M Molnár Piroska avi 805M Polgár Dénes avi 820M Psota Irén avi 815M Reviczky Gábor avi 823M Sinkovits Imre avi 824M Szabó Magda avi 815M Székely Éva avi 736M Törőcsik Mari avi 869M Verebes István avi 805M
Még egy Örkény Színházas darabot keresek: az Andromakhé c. darabot. Ezt az eszínházon vetítették 2020-ban, a pandémia alatt, csak (nyilván) lemaradtam róla. Erről tud esetleg valaki valamit?
Nem tudom, készült-e felvétel róla, de azért bizakodom: az Örkény Színház 2016-os Három nővérét szeretném megnézni, a fél karomat (jó, mondjuk a kisujjamat) adnám érte. Tud nekem valaki segíteni ebben? Örök hálám kötelezne.
HÚÚÚ, nagyon köszönöm :) Nem telhetetlenségből, de most hirtelen beugrott, egy régen keresett másik film is. A "Mitől hal meg a filmrendező" című film megvan neked esetleg vagy hallottál már róla?
Mestersége színész - Bánki Zsuzsa (1985) Portrériport 39 perc
Beszélgetőtárs: Szatmári István Rendezte: Török Ilona
A Grundon született kislány már gyermekként eljegyezte magát a varázsos színészettel és nem is képzelt el magának sohasem más utat. Később a Nemzeti Színház nagy öregjei irányításával tanulhatott, majd kezdhette pályáját. Beszél a sors nagy emberi ajándékairól, mint amilyen Rátkai Marci bácsi volt számára; valamint nagy rendezőiről; szerepeiről; a színész fegyelméről és kiszolgáltatottságáról; a rádió és pódium szeretetéről. Egy saját bevallása szerint igenis ösztönös színész vall arról, hogy az emberábrázolás folyamán hogyan "daraboljuk föl" még a saját rokonainkat is; hogy a szerep egy élő ember, akit ismerni kell; és hogy a keserű dolgok egy életen át marni tudnak. A nem komolyan vett színházcsinálás mélységesen felháborítja, a "kegyelmi pillanatokban" azonban nagyon szeret színész lenni.
Format: Matroska at 2 006 kb/s Length: 556 MiB for 38 perc 43 mp 320emp Video: AVC Aspect: 720 x 540 (1.333) at 25.000 fps Audio: AAC Infos: 2 csatorna, 48,0 kHz
Innen letölthető, avi állomány, csak belenéztem (régi felvétel), határozottan jó.
A három felvonás külön van.
Nem néztem részletesen utána, csak annyit észleltem, Szinetár Miklós rendezésében 2016-ban készült egy Denevér, esetleg ez ugyanaz, csak 2020-ban sugározták?
(Össze kéne hasonlítani a stáblistát, egyebeket, de valószínűnek tartom, Szinetár pár éven belül nem rendezi ugyanazt a darabot.)