Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó 2db Mikrosat Digital 12R nagyteljesitményü Vaku szinkronkábelekkel tartozékokkal hord táskában,hozzávaló 2 db masszív állvánnyal ,1db vakukhoz csatlakoztatható nagyméretű ernyővel ,Továbbá még 2nagyobb és 1 db kisebb ernyő és 2 db állvány. Vaku sn: 013741,és 013328 a többin nincs.iá 380000 ft.
Három alkalommal használtam, idén vásároltam, eredeti csomagolásban adom át a következő szettet.
Walimex lámpaállvány 18266 - 8.500 Ft 200cm-es maximális magasság 3 kg terhelhetőség 73 cm-es szállítási hossz 1.3 kg súly
Jinbei A-2 Ernyő és rendszervakutartó - 4.500 Ft rendszervaku és ernyő tartó dönthető és forgatható állványcsonkra (spigot) rögzíthető 9 cm magas súlya 0,15 kg
101 cm fehér reflexernyő - 4.500 Ft ideális portré, gyerek vagy esküvői fotózáshoz kellemes szórt fényt biztosít egyszerû használat kis szállítási méret és súly
Eladó egy 80x80x80x cm-es tárgyfotó sátor termékfotózáshoz. Több háttér: piros kék, fekete, fehér), tok. Használt, 2 helyen szakadt a széle (a funkciót egyáltalán nem befolyásolja, megvarrható), de teljesen működőképes állapotban. Kihasználatlanság miatt eladó. Ára: csak 2990 Ft. Budapesten személyesen vagy posta bárhová. Érd.: email vagy 06-20-47-523-47
Eladó 80x120 cm softbox, méhsejtráccsal. Kb 2x állítottam össze, szinte új. Minden tartozéka megvan. Mikrosatból rendeltem. Paraméterek: Típus: 80x120 cm-es softbox méhsejtráccsal (M) Méret: 80 x 120 cm Mélység: 46 cm Súly: 1,38 kg Diffúzorok száma: 2 db Csatlakozás típusa: Bowens (S-type) Külön megvásárolható adapter: Hensel Expert, Multiblitz Variolux, Multiblitz Profilux, Elinchrome, Broncolor, stb. Kompatibilis adapter átmérője: 144 mm Amit kapsz: 1 váz, 4db merevítő pálca, 1-1 külső és belső diffúzor, 1db softbox gyűrű Bowens adapterrel. Átvehető Budapesten, alkalmanként Debrecenben vagy Hajdúböszörményben. Tel: 06204477949 & email: andorkobalazs@gmail.com
- Godox softbox 35x160 cm méhsejtráccsal Bowen's csatlakozású, 2-3 alkalommal használt: 15 e Ft - Godox S-típusú rendszervaku tartó stúdióernyő és bowens bajonett csatlakozású, 2-3 alkalommal használt: 7 e Ft - Aurora Firefly II FBO-50, ernyőként nyitható octobox, 5-10 alkalommal használt: 20e Ft
- Godox softbox 35x160 cm méhsejtráccsal Bowen's csatlakozású, 2-3 alkalommal használt: 15 e Ft - Godox S-típusú rendszervaku tartó stúdióernyő és bowens bajonett csatlakozású, 2-3 alkalommal használt: 7 e Ft - Aurora Firefly II FBO-50, ernyőként nyitható octobox, 5-10 alkalommal használt: 20e Ft
Eladó egy gyakorlatilag új, 4-5 alkalommal használt, hibátlan műszaki és esztétikai állapotú Benro Match3 TMA47 AL fotós-videós állvány az összes tartozékával, dobozában. Extra nagy teherbírású (20 kg), és akár extra magasra is állítható (180 cm) ez az állvány. A képek az eladó állványról készültek. Egy munkához vettem Angliában, egy mini kránnal volt használva. Nekem ez már nagy ezért adom el, vagy elcserélném (érték egyeztetéssel) a kisebb testvérére a Benro Match3 27 AL vagy 37AL-re, de sajnos ezeket sem lehet itthon kapni.