Keresés

Részletes keresés

Alpári Gnác Creative Commons License 2022.05.06 0 0 6056

No, akkor ezt a legényt nézzétek meg:)

 

https://www.facebook.com/IF-Cafe-Jazz-Club-119649694670/

 

Kicsit lejjebb görgetve van a kérdéses konyhai munkás és bár nem vagyok nagyon finnyás, ez azért nekem is sok...

Előzmény: Mazsola0070 (6051)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.05.06 -1 0 6055

Itt a hír Survivor Dávidról, de mivel már volt olyan a műsor történetében nem egyszer, hogy a szereplő kiment a stúdióból, aztán másnap mégis ott főzött, lehet, ez is csak a műsor része:

 

https://24.hu/szorakozas/2022/05/06/a-konyhafonok-david-survivor-feladta-a-versenyt/

 

 

Előzmény: Ilhilla (6052)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.05.06 0 6 6054

Én is már csak háttérből figyelem a műsort, engem sem köt le ez a show!

Pedig azelőtt kedveltem a műsort. De már akkor hiteltelenné vált az egész, amikor az újragondolt  " halas vadas" kiverte a biztosítékot nálam. :)

Annál is inkább, mert szeretem, ha egy ételt "úgy hívnak, amiről szól, ami benne van!" Node, amikor a gulyásleves tengeri herkentyűkből, a brassói gránátalmából készül, az már nekem nem pálya, mondaná a fiatalság.

Továbbá kedvem szegtem a pocsékolástól, a higiénia semmibevevésétől kezdve még egy pár dolog. Mint a számomra sokszor ismeretlen alapanyag, amelyek nevét  nem is ismeri az egyszerű halandó! Nemhogy  beszerezzük azokat.

 

A műsorban megutáltam a szimultán főzést, ami egy baromság! A sok-sok kapkodásával együtt, és jaj annak aki lemarad!

És a reklámokkal együtt plusz unalmas, töltelék opció.

És ráadásul én már nem gondolok át semmit!  De nem is tanultam semmit a műsorból. A tálalás, mint látványból meg pláne nem! Olyan össze-vissza  tapicskolt szósz félét  még én is tudok csinálni a tányér közepébe, és legfeljebb jó magasról belepottyant az ember ezt, azt, és kész is a remekmű! :) 

 

Egyébként, csak az alábbi miatt ragadtam klaviatúrát!

Tegnap a háttérben ment a műsor és pont arra figyeltem fel  - ami későbbiekben lett érdekes  -, hogy Ákos és Jenő lent vannak a pórnép között és osztották az észt. Ákos séf mondta a magáét Dávidnak. Figyeltem a srác arcát és lerítt  róla, hogy  nagyon rosszul estek neki a séf szavai?! Ráadásul Ákost nem hallottam még ilyen nyersen beszélni. ( Plusz rátett még egy lapáttal a "hangzás" is,  amely igen rosszul is jött le -  Ákos kelleténél több fogától! - "susogva!"  Hogyaszondja "ott az ajtó és mehetsz...."

És ott volt még Dávid arcán, a ki nem mondott gondolata is! (Amit a végén "mondott ki!") És igen, "Survivor Dávid" szereplése  eddig tartott. Vagyis Dávidnak a fenti beszólás rosszul eshetett, megsértődött. Jól tette, hogy kiszállt ebből a bohóckodásból. És szó szerint vette, hogy ott az ajtó........  mert ugye színház az egész világ!

És sajnos eljutottunk az egykor szebb napokat látott tényleges főzőműsortól (ahol még elleshetett az ember akár egy fűszerezési, vagy egyéb praktikákat), egészen napjainkig. További jó fórumozást kívánok Mindenkinek!

Mazsola0070 Creative Commons License 2022.05.06 -1 1 6053

Azt nem tudom, de ahogy olvasom, a sajtóban csak "Hajdú Péter exe" megjelöléssel emlegetett modellcsajt és a "Kárpáti Rebeka exe" fodrászcsávót még tolják.

 

Azt meg szintén most láttam, hogy a korábbi beírásomban emlegetett tollasfejű, kirakottcsöcsű táncosnő meg valami "Love Island" Kitty....  

 

Úgyhogy a direct casting megy rendesen....

Előzmény: Ilhilla (6052)
Ilhilla Creative Commons License 2022.05.06 -4 1 6052

Survivor Dávid "direkt castingja" eddig tartott?

 

...és két nyers hússal is bent lehet maradni, lényeg, hogy jól mutasson a szilikon? Mondjuk a kardiológus doki 2x2 centis 3 db husija sem volt nagy szám, viszont Anna körete "szuper" volt, kár, hogy kétségeim maradtak vele kapcsolatban!

Mazsola0070 Creative Commons License 2022.05.06 -1 1 6051

Úgy látom, az valami előírás lehet, hogy az előválogatóból továbbjuttatott férfiaknak valamifajta arcszőrzettel rendelkeznie kell.

 

A túlnyomó részüknek Rácz-Fördős féle borostásszakálla van, de volt a főzésnél rendkívül előnyös (a korábbi évadok tapasztalatai szerint az izzadtság közvetlenül csöpög róla az ételbe, így nem kell annyit sózni) hosszabb mikulásszakáll/hipszterszakáll is.

 

A következő évadban remélem már lesznek szakállas nők is, mint egykor a cirkuszban...:))

 

Mazsola0070 Creative Commons License 2022.05.06 -2 0 6050

Ma akkor kapcsoltam oda néhány percre, amikor az előválogatóból egy steakkel való továbbjutását iszonyúan fülsértő visongással hosszan ünneplő amerikás magyar nő újfent egy steaket vitt ki a zsűrinek. 

 

Egyetlen probléma az volt, hogy ez a steak nem marhából, hanem egy bazi vastagra vágott sertéstarja szeletből készült (ha jól értettem), aminél - a marhától eltérően - nem annyira előny, ha a közepe nyers, netán véres marad.

 

Így Rácz Rolex* Jenő baromira örömködött, hogy a sertéshús mégsem maradt nyers (ha jól értettem, ez kevésen múlott), aminek azért egy főzőverseny szakértő zsűrije által beválogatott szereplő esetében talán alapnak kellene lennie - de lehet, hogy én tévedek.

 

*Az idő múlását kizárólag egy ház vagy jobb autó árába kerülő órákon megtekinteni tudó Rácz kezén megint feltűnően látszott egy vélhetően nem olcsó darab, azt nem tudom, hogy a közelmúltban a sajtóban elhíresült 60 milliós Rolexe volt-e, de majd az óraszakértő olvtársak biztos megírják....:)  

Apádfüle Creative Commons License 2022.05.05 -5 4 6049

A humor elmagyarázhatatlan, ebben egyetértünk.

Van, aki a nyiltszíni böfögést és fingást igen mulatságosnak, "humorosnak" tartja, más a habostorta dobáláson tud térdét csapkodva nevetni.
Lehet, hogy sokaknak bejön Zé bárgyú, néha bántó, kamaszos idétlenkedése, ami szerintem minden, csak nem humoros. De tessék bátran rajongani, senkit sem akarok lebeszélni róla. :)

Előzmény: deluigi (6046)
Mackóbogár Creative Commons License 2022.05.05 -1 2 6048

Én már  régen nem nézem, utoljára talán 3 és fél éve követtem minden adást, bár már akkor is inkább csak a háttérben ment, mert nem tudott lekötni. Az egész egy "bazári majom" stílust vett fel, számomra nem szórakoztató. Ráadásul olyan alapanyagokból kell sokszor dolgozniuk, ami a büdös életben nem fog szembejönni velem. 

Előzmény: Panzermeyer (6045)
Ilhilla Creative Commons License 2022.05.05 -4 0 6047

Úgy látom az a szabály, hogy "ha a fő alapanyag nincs  tányéron, akkor az illető kiesik" mára nem érvényes.

Elvileg Imrének és Pannának (azt hiszem így hívják) is ki kellett volna esnie, az asztalon maradt máj, illetve rolád miatt, de tovább jutottak.

Személy szerint nem bánom, mert szimpatikusak és a kiesők személyével egyetértek, jobb, hogy ők estek ki.

deluigi Creative Commons License 2022.05.05 -4 4 6046

a humor elmagyarazhatatlan dolog

 

ha nem erted, valszeg nem is fogod soha

 

mi jokat szorakozunk a musoron, mert nem fogjuk fel eletre-halalra szolo vetelkedonek

 

Előzmény: Apádfüle (6044)
Panzermeyer Creative Commons License 2022.05.05 -1 3 6045

továbbjutás esetén pedig fülsértő ordibálások és visítozások minden mennyiségben.

 

Hát ha ez is elmegy az x faktor és társai irányába, művonyítások, műtapsok percenként, akkor valóban nem lesz érdemes nézni. Később szoktam bekapcsolódni, de ez a műanyag szenzációhajhászás abszolút elviselhetetlen számomra.

Előzmény: Mazsola0070 (6043)
Apádfüle Creative Commons License 2022.05.05 -4 1 6044

Azt hiszem, Fördős a leküzdhetetlen kisebbségi érzését akarja az állandó túlpörgéssel kompenzálni. A "sárga csapat" nevetséges erőltetése is azt mutatja, hogy csóró amatőrnek érzi magát a két mislencsillagos sztárséf mellett, és mindenképpen fel akar zárkózni. Nevetséges és szánalmas.

Előzmény: Mazsola0070 (6043)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.05.05 -3 1 6043

Az eddigi két előválogatóra odakapcsoltam néhányszor, kirakott vagy feszes szerkókban mutogatott csöcsök, seggek, gyakorló exhibicionisták és egyéb vásári komédiások, továbbjutás esetén pedig fülsértő ordibálások és visítozások minden mennyiségben.

És bizony továbbra is tovább lehet jutni akkor is, ha valaki nem főz jót, de kellően magamutogató.

 

Fördős „Műmájer” Zoltán, a kirobbanthatatlan örökös zsűritag éppen sárga kötényt adott egy, a séfek által kirúgott, táncosnői ruhában főző nőnek (még valami nagy toll is volt a hajában – most még nem Fördősnek /bár ahogy elnézem a műsor irányait, később még ez is megeshet/, hanem a nőnek – gondolom, az elengedhetetlen a főzéshez), mert hogy neki ilyenek kellenek a csapatába. (A nőt, illetve amit előadott még Rácz és Sárközi is „soknak” érezte, de persze Fördős nem.)

 

Visszapörgettem az előző évadokkal kapcsolatban a topicban írtakat, nem tudom, hogy ez a Fördős-féle sárga csapat idén is akkora orbitális nagy kamu lesz-e, mint az előző évadban volt, ugyanis ez a „csapat” addig létezett, amíg létre nem jött a két séf kék és piros csapata, után minden verseny nélkül megszűnt. Vagy idén tényleg versenybe száll Fördős sárga csapata a kékek és a pirosak ellen a tollas táncosnővel, meg a kutyakajással?

 

És ahogy visszaolvastam néhány beírást, ugrott be minden a két évaddal korábban kiejtett, majd a legutóbbi évadban egy elcseszett kajával Sárközi által bejuttatott (és majdnem a döntőig tolt) Picsogós Orsiról (másik topicnevén Gobbi Hildáról), az Orsi-Szonja csatározásokról, zúzás Handeről, az érthetetlen továbbjuttatásokról, Mengyiről, akit Rácz az összes évad legjobb szakácsának mondott és nyernie kellett volna, de nem, a „mindentfeladós” tavalyi győztesről, aki vagy 1500-szor mondta el, hogy neki itt nyernie KELL - és nyert is...

 

Na és hát persze a visszaolvasás felidézte Rácz Mislejncsillag (de lehet, hogy idén már Rolex) Jenő és Sárközi Textúra Ákos érthetetlen (rosszabb verzióban nagyon is érthető) húzásait, meg hogy a topicban is megemlékeztünk a megújulni képtelen, de a műsorba úgy tűnik örök időkre beragadt Fördős többezerszer látott, unásig ismert gesztusairól, humorosnak gondolt, de egyáltalán nem vicces szívatásairól.

 

És az előválogatókat elnézve úgy tűnik, az irány megmaradt.

Apádfüle Creative Commons License 2022.05.04 -1 0 6042

Kösz. :(

Előzmény: Ilhilla (6040)
Apádfüle Creative Commons License 2022.05.04 -3 1 6041

Azt hiszem, nagy általánosságban beszélhetünk "a szőrzetekről". Mert a gólyafészekfejű lányok mellett ott vannak (voltak eddig) a torzonborz szakállas srácok, meg az ujjatlan pólóban feszítő, dús hónaljszőrzettel villogó egyedek is. No és a szépen ápolt hajukat is szívesen lengetik, dobálják a hölgyek. :(

Az a "baj", hogy szeretek étterembe járni. Eddig csak az érdekelt, hogy gusztusos és finom ételt tegyenek elém, de egy-egy ilyen adás után eszembe villan, hogy vajon mi folyhat a konyhában. Jobb, ha nem tudjuk, nem látjuk, de a bizalom megingatására tökéletesen megfelel ez a műsor.

Szerintem minimum követelmény lenne, hogy a higiéniát legalább annyira elvárják a versenyzőktől, amennyire egy menzás tálaló néni részére előírják. És a tűsarkúban meg a bő lebernyegekben rohangászást sem engedélyezném. Régen még a hivatalban is volt balesetvédelmi oktatás, pedig ott csak ült az ember a fenekén. :)

 

Előzmény: deluigi (6039)
Ilhilla Creative Commons License 2022.05.04 -1 0 6040

Kapott.

Előzmény: Apádfüle (6038)
deluigi Creative Commons License 2022.05.04 -1 1 6039

engem jobban zavar, hogy a golyafeszekfeju lanyok nem kotik le fejkendovel a hajukat

Előzmény: Apádfüle (6038)
Apádfüle Creative Commons License 2022.05.04 -2 1 6038

Belenéztem a tegnapi válogatóba. Addig bírtam idegekkel, míg egy zöld pólós ürgéről nem kezdett patakokban folyni az izzadtság, bele a kajába. Majd' elhánytam magam. Ilyen élvezetben már volt részünk valamelyik évadban, akkor egy dagadt csaj borította ki a gusztustalanságával a nézőközönséget. Ráadásul elég sokáig menetelt, és állítólag azóta szakácsként dolgozik. Egy falatot se tudnék lenyelni abból, amit ő készít, miközben taknya-nyála egybefolyik.
Nem tudom, kapott-e kötény a pasas, mert lekapcsoltam a tévét. Remélem, nem.

Ilhilla Creative Commons License 2022.05.03 -4 0 6037

...és nem ússzuk meg ezt az évadot sem Jenő "haverja" nélkül! Ráadásul nyíltan ki is mondta: nem a főzőtudománya miatt ad neki kötényt, hanem amiatt, mert kisegített őket a lakodalmukon a cermónia-mesterséggel!

 

Norbi -állítólag- lefogyasztotta a nagy miatt, de ahogy látom, szépen gyarapszik ismét a súlya!

Előzmény: Mlle. Grenelle (6036)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.05.02 0 0 6036

Volt ÉNB-s srác, meg tortás Fecó(?) is...

Előzmény: Mazsola0070 (6034)
dwayner Creative Commons License 2022.04.16 0 2 6035

Atya isten,hogy a Tornoczky mit össze hablatyol Hajdu műsorába a life tv !!Ez a szétbotoxolt nő beteg agyilag!!Miket álmodik ez össze a szétműtött agyába te atya úristen!!!

Mazsola0070 Creative Commons License 2022.04.14 0 0 6034

Jön a következő évad május 2-től, amit már így előre "legendás"-nak minősítettek:

 

https://port.hu/cikk/tv/legendas-evaddal-ter-vissza-a-konyhafonok/article-83146?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=content

 

Az nem utólag derül ki valamiről, hogy legendássá válik-e vagy nem?

 

Kérdés, hogy a beharangozó mennyire a "fele sem igaz" kategória, az minden esetre már a legutóbb is erős csúsztatás volt, hogy Fördős Zoltánnak saját csapata lesz, vajon most igaz ez a duma?

 

Abban csak erősen reménykedni tudok, hogy "Gobbi Hildát" vagy az előző évadok valamelyik megosztó/irritáló versenyzőjét nem hozzák vissza, de ahogy látom, lesz helyettük VV lány....

 

 

Mazsola0070 Creative Commons License 2022.01.02 -1 2 6033

Annyira azért nem vagyok kíváncsi természet, hogy 2 millát fizessek egy ilyenért Sóbertéknek,

ennyi pénzért inkább elviszem a saját családomat egy jó helyre....:)

Előzmény: Apádfüle (6032)
Apádfüle Creative Commons License 2022.01.01 -1 0 6032

"Arra azért kíváncsi lennék..."

 

Jelentkezz a következőre, aztán légy szíves, számolj be nekünk a tapasztaltakról. :DD

Előzmény: Mazsola0070 (6031)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.01.01 -1 1 6031

Erre mondják, hogy ügyes......bár szerintem Sóbertnorbert egy ilyen egzotikus pihengetét simán ki tudna fizetni magának és a családjának, de biztos így sokkal jobban esik....

 

Bár ha így van, ahogy írod, nem tudom, Sóbertnorbert miért a nejének köszöngeti az utat, miért nem az Alakreform-tábor résztvevőinek....))

 

Arra azért kíváncsi lennék, hogy a 2 milla/fő részvételi díjért (ami az utazás, szállás, étkezés - már persze, ha a tábor résztvevői ehetnek -  kötségeit levonva is cca. 1 milla/fő körül lehet) Sóberték milyen szolgáltatást nyújtanak a résztvevőknek. 

 

 

Előzmény: Ilhilla (6030)
Ilhilla Creative Commons License 2021.12.31 -6 1 6030

Nem tudom, hányan engedhették meg maguknak, hogy az idén már sokadszor részt vegyenek egy ilyen táborban, de a "törzstagok" ott vannak, a többiekről Réka azt nyilatkozta, hogy 1. nincsenek a fotón, mert még pihennek, 2. majd később érkeznek meg.

Tény, hogy a részvételi díj kb. 2 millió forint/fő és az ő családjuk 5 fővel van jelen + vitték a pótnagyit is. Ők nem fizettek az útért, azt a többi résztvevő "termelte ki".

Réka melleit még a hónap elején nagyobbította meg és szabta át Krasznai plasztikai sebész, ezen az úton van a fürdőrucis "főpróba", fogja is mutogatni rendesen, miközben -a rengeteg edzés ellenére- a többi testrészéről teljesen eltűnt a "hús", már far -és combizmot sincs miből fejlesztenie (rossz nyelvek szerint "seggbugyit" visel :D).

Előzmény: Mazsola0070 (6029)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.12.31 -2 2 6029

Kedvencünk, a "fitnesszguru" most éppen a "Seychelle-szigeteken tartja a szokásos Alakreform-táborát."

 

https://nlc.hu/sztarok/20211230/schobert-norbi-rubint-reka-seychelle-szigetek/

 

 

A képen a gurun és gurunén kívül senki nem látható, így nem egyértelmű, hogy az Alakreform-tábort csak maguknak tartják, vagy van ott még rajtuk kívül is néhány kőgazdag alakreformra vágyó. 

 

Kíváncsi lennék arra is, hogy vajon mi a szakmai indoka (mondom: szakmai!), hogy Alakreform-tábort kizárólag Magyarországtól több ezer kilométerre, különböző egzotikus helyeken lehet tartani, Magyarországon mi akadályozza egy Alakreform-tábor megtartását?

 

A képen érdekesség még, hogy guruné láthatóan mellizomra is gyúr, de aztán persze az is lehet, hogy más ok miatt lettek neki ekkorák....:) 

Előzmény: Ilhilla (6002)
Dio48. Creative Commons License 2021.12.24 -2 1 6028

Vitatkozhatunk!!Erről szól a forum.nem lehetünk mindig azonos véleményen!!Boldog karácsonyt neked és családodnak!!!-‐--Vitatkozzunk holnaptol!!!❤

Előzmény: Ilhilla (6026)
Ilhilla Creative Commons License 2021.12.24 -6 0 6027

10 év sokat tud "rongálni" az emberen, főleg, ha megy a divat után a fogyókúrákkal, plasztikázásokkal! Az első képen nagyon hasonlít az egykor igen szép Édesanyjára (aki mára szintén eléggé megviselt, ahogy láttuk az este).

Előzmény: Magdi60 (6025)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!