Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Ez így van, 17 évig fotóztam RAW-ba és soha nem hittem, hogy valaha Jpegbe fogok fotózni, de mióta Fujim van így van (hobbi célra és nem munkára persze). Nem is lehet Lightroomban kihozni ugyanazt a Fuji raw-ból, mint ami a SOOC jpeg, hiába van LR-ben ugyanúgy ott a szimuláció, nem lesz ugyanaz az eredmény.
elmebeteg, hogy mi mindent kifizet a piac film szimulációkra
Valoban, szinte csak ez az egy utokartyajuk van, viszont ez eleg nagy utokartya.
Se Sony, se Canon, se Nikon. se Pana, se Olympus vazakon nem tudod az analog világot jpg vel megkozeliteni.
Nem mindig szeretne az ember minden egyes kirandulasok utan gep elott ulni.
Beallitot a dinamikat, tonusokat, van clarity, stb. classic neg-en kicsit allitasz a feheregyensuly csuszkan es olyan szineket ersz el amit LR ben sem biztos, hogy kapsz.
Viszont apsc Fuji melle kell egy FF is, nekem legalabbis mindig kellett de kinlodok is a szinekkel.
Sziasztok, váltás miatt eladók a következő tételek:
X-T3 váz, három db gyári akkuval, markolattal, garanciális (Fotoplus, 2021.10.12) expo szám: kb. 15 000, szép esztétikai állapot, hibamentes, a vaku papucs védőt elhagytam, SNo.: 1BQ03928, Ár: 320 000 Ft
... szóval mindenkivel tudok úgy ellenkezni, hogy akár magammal is tudok egyet nem érteni :D :D :D
Lehet egy Fuji rendszer ugyanolyan drága és ugyanakkora méretben, mint egy hasonló korú full frame rendszer.
Lehet egy GFX rendszer hasonló árú, mint a hasonló minőségű full frame rendszer... de nincs budget vonal, ami viszont a full frame rendszereknél van. Az objektívek mérete a GFX-nél viszont lényegesen nagyobb.
Szerintem az Fuji X vázakat simán lehet párhuzamba állítani árban és méretre némelyik full frame géppel.
Akkor dönöttem el, hogy leépítem a Fuji X rendszeremet, amikor vettem egy 16-55/2.8 objektívet. Hát akkora volt, mint monjduk a Tamron 28-75/2.8.
És akkor így megkérdeztem magamtól, hogy buzi e vagy? Akkor egy XH1-em volt... de ha az XT2,3,4-et is nézzük...kb akkora, mint egy Sony A7R iii, ami akkor szintén volt nekem.
A használt Fuji árakat meg hagyjuk... elmebeteg, hogy mi mindent kifizet a piac film szimulációkra :D
Használt XT3, X Pro 2 árából lehet venni egy csomó hasonló korú Full Frame vázat.
.............
A GFX vs full frame összehasonlításban, ha csak a váz méretét nézzük, igazad van... egy GFX 50Sii/ 100S méretben hasonló de inkább picit kisebb mint egy Panasonic S1 vagy Nikon Z6.... viszont ha az objektíveket nézed... a 45-100-as Fuji akkora, mint egy full frame 70-200.
Árban a GFX ... full frame csúcs termékek árával megeggyező árak vannak. Ebből a szempontból igazad van. A GFX-nél viszont az a gond, hogy nem nagyon van budget verzió. Nincs Samyang, Tamron stb ... a jó minőségű középkategoria.
GFX árak szerintem egyeltalán nem sokkal vészasebbek mint a Full Frame társaik...
a 45-100-as obimat olcsóbban vettem, mint a hasonló Sony G Master lencse, 32-64 detto... hála Fuji-nak a gyakori cashback akciókért, na meg lassan lassan alakul a second hand piac is...persze nem itthon.
Az meg egyenesen röhejes, hogy a GFX 50S vázamat kb annyiért adtam el, amiennyiért X100V gépeket hirdetnek néhányan :)
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált bolti állapotú Fujifilm 100-400 mm OIS WR objektívem, egy pár kirándulás alkalmával használtam, hibátlan állapotban van, dobozában minden tartozékával. Széria : 18CO732341.
nincs hibája, ill. egy apró sérülés van a kijelzőn vagy inkább csak a kijelzővédő fólián. Ez csak a fólia leszedése után derülhetne ki (nem szedtem le, mert csak kikapcsolt állapotban látszik, bekapcsolva pedig nem igazán látszik)
első tulajdonostól, hazai beszerzés
tartozékok: töltő; egy eredeti és egy Patona akkumulátor; fém markolat (ezzel sokkal jobb a fogás); párszor használt eredeti nyakpánt; doboz