4 hálófülke (emeletes...) közepén U pados nappali (sajnos az asztala nem eredeti) három gázégős konyha mosogatótálcával a hátuljába építve, teljesen levehető külön elhelyezhető, nagy elősátor, összesen 4,7x5,3m alapterület, plusz a napvédő előelősátor, amit még sosem állítottam fel...
Kimondottan kényelmes, rengeteg cucc belefér, a tetején a bringák is elférnek, 7-8 fős hivatalosan
a kerékcsere kissé macerás...
420/650 kg súlya miatt a súlyadója kicsit sok szerintem...
A Skifet jobb húzni és felállítani is hamarabb sikerült, de ez sem vészes
Kedves kempinget szerető klubtársak, eladó sorba került egy jó állapotú Campturist 6-2 utánfutó. Megnézhetitek ha visszalapoztok a 15-dik oldalra. Érdeklődni az ironszaby@gmail.com-on.
Köszönöm a tökéletes tanácsodat. A Camptourist 5-3 tökéletesen emelhető - az általad javasolt (D=25 mm) - wartburg emelővel. A lényeg, hogy az utánfutó legyen felakasztva a vonóhorogra, különben emeléskor "eltáncol" egy kicsit. Mégegyszer köszönöm: mezjoc
Nagy ötletet adtál. A Camptourist 5-3 tetejére terveztem egy kerékpártartót. Úgy, hogy sem a tetejét, sem az oldalát nem kelljen megfúrni. A Te megoldásod a legszimpatikusabb. A két darab kereszttartót - gondolom - valamilyen hevederrel rögzíted az utánfutóhoz. Arra kérnélek, ha időd engedi küldj egy-két közeli fényképet a megoldásodról. Érdekelnének az üzemeltetési tapasztalatok is (csúszkál, billeg,...stb). Esetleg ha küldenél egy telefonszámot, azt külön megköszönném.
Tekintettel arra, hogy csak felállítva és kifeszítve illő szárítani - hogy ne menjen össze - én nem vinném tisztítóba. Inkább otthon kád, vagy csak ahol nagyon-nagyon retkes kiskefével...
Nem kellett kicserélnem a csapágyat a keréknél.Elég volt ráhúznom az agyra,meg jól megtömni zsírral.Nem is kotyog,és nem is búg.Ugyhogy nem tudtam meg,hogy melyik az oda való csapágy a 7205k1 helyett😀
Kiváncsi leszek,hogy mi lesz a kerékcsapágy vásárlás vége.
Két csapágyboltban nem jártam sikerrel.Nem.ismerték ezt a csapágyat/7205K1/.A harmadikban elvileg átváltották európai méretre,és megrendelték...Ha sikerül,akkor megosztom Veletek a megfelelőt.