Keresés

Részletes keresés

mert mindig a hoki Creative Commons License 2013.08.30 0 0 207

Magam elé képzelem a választási plakátokat - melyeket természetesen nem a Fidesz jegyez -, miszerint:

"Egy kisvárost nem volt képes vezetni, hogy bírna egy egész országgal?"

Előzmény: Peter Altenberg (202)
Alfa Hold Creative Commons License 2013.08.30 0 0 206

Hálistennek.

Ez a két szürke egér alkalmatlan minelnöknek, de ez szerintem nyílvánvaló...

Előzmény: visszajöhetek? (-)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2013.08.30 0 0 205

Vagy az, hogy az egyébként a Bajnai felé kacsintgató liberálisok egy része ez esetben leszavazna a szocikra, mert ott DK. Ennyivel is kevesebb jutna Bajnainak, akinek a 10% egyébként is nehezen leküzdhető akadály lesz, így a rá adott szavazat akár el is veszhet.

Ellene szól viszont, hogy az MSZP-nek aligha hiányzik Gyurcsány. Örülnek, hogy megszabadultak tőle.

Előzmény: Törölt nick (203)
ooloo2 Creative Commons License 2013.08.30 0 0 204

"A jelölt (jobb, ha tőlem tudjátok:) TÉTÉNYI ÉVA."

...a Jobbik külső támogatásával. A Vezénylő Tábornok Urat pedig kéklámpás autó viszi Bécsbe (Grácba?) utókezelésre. :-}

Előzmény: Peter Altenberg (202)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.30 0 0 203

esetleg az emeszpének megér néhány helyet, hogy a déká kussoljon

Előzmény: atlantiszi medvetor (201)
Peter Altenberg Creative Commons License 2013.08.30 0 0 202

A jelölt (jobb, ha tőlem tudjátok:) TÉTÉNYI ÉVA.

atlantiszi medvetor Creative Commons License 2013.08.30 0 0 201

Fene se tudja. Emlegetnek valami MSZP-DK tárgyalást. Bár nem hiszem, hogy az MSZP-nek nagyon hiányozna a nyakára egy újabb piócapárt.

Előzmény: Törölt nick (199)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.30 0 0 200

neki, biztos

Előzmény: háteztnemértem (193)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.30 0 0 199

az újszadesz sem kerül föl semmiféle listára hálaazégnek

Előzmény: brainstopper (197)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.30 0 0 198

Legnagyobbat gyurcsány koppant, mert a déká így biztosan kiesik a politikából (hálaaJóIstennek).

Előzmény: brainstopper (196)
brainstopper Creative Commons License 2013.08.30 0 0 197

Le vagy maradva pár brossúrával, pajti: az szdsz jó ideje nem létezik. 

Előzmény: Törölt nick (170)
brainstopper Creative Commons License 2013.08.30 0 0 196

Gyurcsány azt mond, amit akar, se szava, se tekintélye, se követői nincsenek (legalábbis mérhető szinten). 2014-ben végleg eltűnik a politikából. De azért csak hivatkozzatok rá, ha jólesik :-)

Előzmény: háteztnemértem (193)
IV. Pacacár Creative Commons License 2013.08.30 0 0 195

Ha te a nagy francia forradalmat kritizálod, a liberalizmust kritizálod!

Előzmény: Törölt nick (169)
tipcsibácsi Creative Commons License 2013.08.30 0 0 194

Nem. A libsik.

Előzmény: Törölt nick (191)
háteztnemértem Creative Commons License 2013.08.30 0 0 193

Csak szólok, hogy Gyurcsány mondta, hogy minelnök jelölt és képviselő jelöltek nélkül bukó a 14e választás.

háteztnemértem Creative Commons License 2013.08.30 0 0 192

Talán nem is baj, na és így mesteri lesz a választás.

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.30 0 0 191

Hogy a Fidesz indította volna el a politikai megosztást?

Igen.

Előzmény: BaSand (189)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.30 0 0 190

Szanyi for president!

Előzmény: Törölt nick (186)
BaSand Creative Commons License 2013.08.30 0 0 189

Hogy a Fidesz indította volna el a politikai megosztást? Erről Kőszeg Ferencnek más a véleménye. Egyébként is érdemes megnézni a videót, mert tanulságos.

http://www.atv.hu/videok/video-20130816-horn-gyula-es-mi-magunk

Előzmény: Törölt nick (163)
boonboon Creative Commons License 2013.08.30 0 0 188

Minek olyasmire jelölteni magukat, amit úgy sem érhetnek el. Az egy bukás lett volna (lesz) és a politikai karrier vége. Így meg mutogathatnak a másikra 2014-ben.

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.30 0 0 187

Nyilván nem vetted észre (végülis miért is vetted volna észre), hogy elég soxor kinyilvánítottam a maszop iránti megvetésemet...

Előzmény: Törölt nick (180)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.30 0 0 186

Most miért bőszítesz Szanyi kapitánnyal vagy a Meseházi (volt spanyollovagimitátor) pajtásokkal?

Előzmény: Törölt nick (180)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.30 0 0 185

Hátööööööö.... Azért nem volt ilyen eccerű...

Az ososz (anayi) ád továbo felmenőit nézzük: a nagyapai ág vörös volt, a nagyanyai fehér... Irtották egymást rendesen... De amikor a xörösök győztek, akkorsem mondhatnám, hogy húdejó: bizogy végeztek ki vörös ősömet is holmi Sztalin idejében...

Dehogy valami örömet okozzak Neked... az egész orosz ág kihalt. A nagyanyám nővérének volt egy nagyon kései egyke lánya (nálam fiatalabb Irina nevű csakszi) Nála gyermeskszüláésnél összekeverték a júniust a jóliussal: megindított szülés, elhalt gyerek, anya öngyilok...

Nemkicsittávolabbi rokonok (Igorbácsi, Luszanéni) a murmanszki (a nyugati segélyszállítmányok fóbiztosa a háború alatt, a 60.as években bécsi konzul (filmfelvételeken látható, mert a házigazdáikvoltak a (z asszem '62-es) bécsi Hruscsov-Kennedi talinak... nos ezek megjelentek nálunk Magyarországon, mint vendég "NYUGATON" a rákoskeresztóri panellakásunkban... De hoztak "Tyort"-ot (hyperlesüllyedés ekkora diplomataszintről....)

Eccerúen elképesztő módi volt a ruszkikomcsicsinovnyik lecsúszási szint...

DEhhez képest anyám (aki Armavir városának leghosszúbcombú és legszőkébb nője volt) szerencsés, hogy egy magyar derék vadászpilótatanonc (apám) elmarta és idehozta. magyarba..

Szóval összébb a gúnnyal: romantikus történetekből és teleregénybe illő fordulatokból nincs hiány az őseim szerencsétlenkedéseiban...

Előzmény: őszkaján (183)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.29 0 0 184

Régen az ember boldogan, reményekkel teli tekintett előre a jövőbe, hogy majd ezután valami jobb lesz.

Azóta kiderült, hogy minden politikus zsebre dolgozik, fogalma sincs a valóságról, folyamat hazudik, és gerince nincs.

A Parlamentben meg pusztán gombnyomogató droidok dolgoznak, akiknek mindig bekiabálják szavazáskor, hogy mit kell nyomni.

Amúgy meg mindenféle cirkusznak látványos helye.

Ettől még persze a szegény szegényebb, a gazdag meg gazdagabb lesz.

Itt sohasem lesz jobb. SOHA. Kivéve ha már bent vagy a kondér zárt környezetében.

Előzmény: Törölt nick (177)
őszkaján Creative Commons License 2013.08.29 0 0 183

Ez kész családi dráma. Szegény oroszok azért olcsón megúszták. Orbán helyett nekik csak egy Lenin vagy egy Sztalin jutott.

Előzmény: Törölt nick (182)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.29 0 0 182

Hátlehet, akkor még hoszonéves fiatal voltam és nem eláég bölcs...

(a legszomorúbb és számomra legnagyobb ciki? hogy én mennyit gyakorlatilag veszekedtem anyámmal, aki már akkor aszondta, hogy ezaViktor egy kisNapóleon és én akkoriban pont fideszfan voltam... (anyám kékvérűoroszivadék:szászmukra a Napoleon sátánabb még Hitlernél is) és én gúnyoltam, lehülyáztem, levaskalapoztam akkor: és mamár a "mininapoleon" jelző meg tök általános és igazából egy baráti jelző az orbánunkra... Nagyon nem szeretem, hogy anyámnak (aki most valami nagy Gyurcsifan) igaza volt/igaza lehetett... És azt is útálom, hogy a mamár nyugger após-anyósoméknak is a szomcsifanjusságukkal végülis nagyobb igazuk lett annál, mint amit én okoskodtam nekik a jobbermentalitásommal... Útálom, hogy szégyenbe kerültem a fidesz miatt... Mert védhetetlen debilekké váltak személy szeinrt is az emberei, de a döntéseik is... 

Persze attól az ősöknek szavaik azonnal el vannal nyomva, haagitálni próbálkoznak... DE már csak a módi az, amit nem hagyok, a tartalmat kevésbé tudom...

Előzmény: Nickmester (178)
5496 Creative Commons License 2013.08.29 0 0 181

Melyikkel járnánk jobban?

Törölt nick Creative Commons License 2013.08.29 0 0 180

Mert Szanyi kapitány és Mesterházy a piac lelkes hívei?

őszkaján Creative Commons License 2013.08.29 0 0 179

Téged már akkor is ilyen könnyű volt megtéveszteni.:) Vigyázz nehogy a Jobbiknál köss ki! A maszop és a szadesz is összeállt. Az ország érdekében a maszop egyőtt a jobbikkal biztos feláldozná magát.

Nickmester Creative Commons License 2013.08.29 0 0 178

Pedig lehetett tudni.

Az alma nem esik messze a fajatol, mint azt ugye tudjuk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!