Vagy az, hogy az egyébként a Bajnai felé kacsintgató liberálisok egy része ez esetben leszavazna a szocikra, mert ott DK. Ennyivel is kevesebb jutna Bajnainak, akinek a 10% egyébként is nehezen leküzdhető akadály lesz, így a rá adott szavazat akár el is veszhet.
Ellene szól viszont, hogy az MSZP-nek aligha hiányzik Gyurcsány. Örülnek, hogy megszabadultak tőle.
Gyurcsány azt mond, amit akar, se szava, se tekintélye, se követői nincsenek (legalábbis mérhető szinten). 2014-ben végleg eltűnik a politikából. De azért csak hivatkozzatok rá, ha jólesik :-)
Hogy a Fidesz indította volna el a politikai megosztást? Erről Kőszeg Ferencnek más a véleménye. Egyébként is érdemes megnézni a videót, mert tanulságos.
Minek olyasmire jelölteni magukat, amit úgy sem érhetnek el. Az egy bukás lett volna (lesz) és a politikai karrier vége. Így meg mutogathatnak a másikra 2014-ben.
Az ososz (anayi) ád továbo felmenőit nézzük: a nagyapai ág vörös volt, a nagyanyai fehér... Irtották egymást rendesen... De amikor a xörösök győztek, akkorsem mondhatnám, hogy húdejó: bizogy végeztek ki vörös ősömet is holmi Sztalin idejében...
Dehogy valami örömet okozzak Neked... az egész orosz ág kihalt. A nagyanyám nővérének volt egy nagyon kései egyke lánya (nálam fiatalabb Irina nevű csakszi) Nála gyermeskszüláésnél összekeverték a júniust a jóliussal: megindított szülés, elhalt gyerek, anya öngyilok...
Nemkicsittávolabbi rokonok (Igorbácsi, Luszanéni) a murmanszki (a nyugati segélyszállítmányok fóbiztosa a háború alatt, a 60.as években bécsi konzul (filmfelvételeken látható, mert a házigazdáikvoltak a (z asszem '62-es) bécsi Hruscsov-Kennedi talinak... nos ezek megjelentek nálunk Magyarországon, mint vendég "NYUGATON" a rákoskeresztóri panellakásunkban... De hoztak "Tyort"-ot (hyperlesüllyedés ekkora diplomataszintről....)
Eccerúen elképesztő módi volt a ruszkikomcsicsinovnyik lecsúszási szint...
DEhhez képest anyám (aki Armavir városának leghosszúbcombú és legszőkébb nője volt) szerencsés, hogy egy magyar derék vadászpilótatanonc (apám) elmarta és idehozta. magyarba..
Szóval összébb a gúnnyal: romantikus történetekből és teleregénybe illő fordulatokból nincs hiány az őseim szerencsétlenkedéseiban...
Hátlehet, akkor még hoszonéves fiatal voltam és nem eláég bölcs...
(a legszomorúbb és számomra legnagyobb ciki? hogy én mennyit gyakorlatilag veszekedtem anyámmal, aki már akkor aszondta, hogy ezaViktor egy kisNapóleon és én akkoriban pont fideszfan voltam... (anyám kékvérűoroszivadék:szászmukra a Napoleon sátánabb még Hitlernél is) és én gúnyoltam, lehülyáztem, levaskalapoztam akkor: és mamár a "mininapoleon" jelző meg tök általános és igazából egy baráti jelző az orbánunkra... Nagyon nem szeretem, hogy anyámnak (aki most valami nagy Gyurcsifan) igaza volt/igaza lehetett... És azt is útálom, hogy a mamár nyugger após-anyósoméknak is a szomcsifanjusságukkal végülis nagyobb igazuk lett annál, mint amit én okoskodtam nekik a jobbermentalitásommal... Útálom, hogy szégyenbe kerültem a fidesz miatt... Mert védhetetlen debilekké váltak személy szeinrt is az emberei, de a döntéseik is...
Persze attól az ősöknek szavaik azonnal el vannal nyomva, haagitálni próbálkoznak... DE már csak a módi az, amit nem hagyok, a tartalmat kevésbé tudom...
Téged már akkor is ilyen könnyű volt megtéveszteni.:) Vigyázz nehogy a Jobbiknál köss ki! A maszop és a szadesz is összeállt. Az ország érdekében a maszop egyőtt a jobbikkal biztos feláldozná magát.