Keresés

Részletes keresés

svmcload Creative Commons License 2020.03.24 0 0 1552

Vagyis az arany felett lassan eljár az idő? :)

 

A New York Stock Exchange bő 200 éves. Mikor megalapította az a pár bróker, az 1700-as évek végén biztos volt, aki a szemükre vetette, hogy "Hát ti meg mit akartok ezzel a hülyeséggel?!" pedig azóta a tőzsdében többen bíznak már, mint az általad említett Katolikus egyházban. Persze vannak emberek, akiknek fáj a fejlődés (lásd: taxisok vs UBER vagy posta vs e-mailek) de az ember olyan, hogy új dolgokat talál fel és vannak, akik érveket keresnek amellett, hogy azok az újdonságok miért hülyeségek, mások pedig élnek a lehetőséggel. Szerinted kik járnak jobban hosszú távon? Persze belemehetünk abba, hogy mondjuk a Földnek és a természetnek biztosan jobb lenne, ha az ember anno még a kereket sem találja fel, de az egyénnek véleményem szerint akkor van jobb helyzetre lehetősége ha a lépést tart fejlődéssel. Aki a BTC-be teszi mindenét az szerintem hülye, de az elmúlt 10 év azt is megmutatta, hogy az sem túl okos, aki befektetőként teljesen kizárja a kripto valutákat. De ez egyébként is igaz minden befektetésre, hogy diverzifikálni kell és az a helyzet, hogy egy értelmes portfólió része lesz lassan a BTC is. És most 10 éves a BTC, aztán lesz 20 éves, aztán meg 30 és ahogy "öregszik" egyre több olyan konzervatív gondolkodású ember fogja elfogadni, mint Te. 10 év múlva már lesznek olyan nagykorúak, akiknél a BTC idősebb lesz, ez azért elég komoly érv lesz a biztos kor mellett :)

Előzmény: W_B (1551)
W_B Creative Commons License 2020.03.24 0 0 1551

 

Alapítasz a haveroddal egy kétfős egyházat.

A Katolikus Egyház meg 2000 éves, és van kb 1 milliárd híve.

 

Ennyi a különbség a BTC, és az arany között.

Előzmény: svmcload (1550)
svmcload Creative Commons License 2020.03.24 0 0 1550

"Nyugodtan megteheted hogy saját pénzt nyomtatsz, csak nem fogja senki elfogadni, mivel nem áll mögötte a FED, illetve az USA a világ egyik legnagyobb gazdaságaként."

 

És az arany mögött mi áll? Mert maximum a technológiai hasznosítás, ami azért a kirptovaluta esetében is jelen van az utalj bármikor bárhova bárkinek személyében. Persze, nem lehet egyértelműen összehasonlítani de a BTC mögött ott van ugyan úgy a bizalom is, ami igazából minden valuta alfája és omegája. 10 éve létezik, és mindig bizonyítja, hogy túlél. Jelen helyzetben is az SnP 500 2%-ot korrigált a zakó után, a BTC meg már 60%-ot. 


"Nyilván a BTC tulajdonosok zöme azért vett BTC-t, hogy keressen rajta (=találjon valakit, aki többet ad érte, mint amennyiért ő vette.)"

 

Valójában minden befektetés mögött ez áll nem? Ezért veszel részvényt, állampapírt, aranyat. Abban bízol, hogy egyszer majd többet ér, mint amennyiért vetted. 

Előzmény: W_B (1549)
W_B Creative Commons License 2020.03.18 0 0 1549

"Ez azért elég fura. Ennyi erővel én is nyomtathatnék itthon ha elfogy a kp-m és menni kellene a boltba nehogy éhen haljak :)"

 

Nyugodtan megteheted hogy saját pénzt nyomtatsz, csak nem fogja senki elfogadni, mivel nem áll mögötte a FED, illetve az USA a világ egyik legnagyobb gazdaságaként.

 

A BTC-vel, és a 2000 (!) másik kriptopénzzel is ez a gond.

 

"Véges számú van belőle, és ez manapság, ebben a digitális világban óriási érték!"

 

Ha te nyomtatsz pénzt (vagy létrehozol egy saját kriptopénzt), az is véges lesz, mégsem lesz érték.

 

"Mert a BTC akkor lesz majd stabil, ha annyi pénz lesz benne, hogy senki nem tudja ennyire rángatni az árfolyamot, de ez valahol olyan 1M USD / BTC árfolyam körül lesz."

 

Ha lesz.

Nyilván a BTC tulajdonosok zöme azért vett BTC-t, hogy keressen rajta (=találjon valakit, aki többet ad érte, mint amennyiért ő vette.)

Előzmény: svmcload (1548)
svmcload Creative Commons License 2020.03.18 0 0 1548

1) És 2007-ben kezdtem Forex kereskedéssel ténylegesen foglalkozni, majd 2015 elején vettem először BTC-t. Akkor csak simán szerencsejátékot láttam benne, mert pont egy hatalmas 80%-os zuhanáson (1100-ról kb 200 USD-re) volt túl a valuta. Bár HODL-ernek tartottam magam, valójában sokszor eladtam és vettem a BTC-t (és később más altokat) ami igazából hiba volt, mert ha simán tartom, akkor többet kerestem volna. De engem megfogott a volatilitása és az ebben rejlő lehetőségek, viszont a krito tőzsdére a szabályozatlansága miatt egész más szabályok érvényesek.

 

2) A bányászokat nem kell felkarolni, ők ebben látják az üzletet, csinálják.

 

3) Ha valaki számára nem elég, hogy 10 év után (többszöri hatalmas emelkedés és esés után is) a BTC nagyobb forgalommal bír, mint valaha, akkor csak egyszerűen makacs. Vannak piramisjátékok, csalások, de azok jobbára kérész életűek még állami szinten is. A BTC mögött komoly infrastruktúra van (a bányászok) és sokkal ésszerűbb rendszer is, mint a jelenlegi pénzügyi rendszerünk. Most épp egy "kis" válságot élünk, a FED gyorsan nyomtatott pár 10 milliárd USD-t, csak úgy, hogy legyen mivel segíteni a bajban. Ez azért elég fura. Ennyi erővel én is nyomtathatnék itthon ha elfogy a kp-m és menni kellene a boltba nehogy éhen haljak :) Ettől persze a BTC nem fogja leváltani az USD-t, csak egy szemléletet ad. Olyan, mint az arany, vagy még olyanabb. Véges számú van belőle, és ez manapság, ebben a digitális világban óriási érték! Egyszerű, és egyszerűen zseniális találmány.

 

És miért gondolom, hogy még hatalmas potenciál van benne? Mert a BTC akkor lesz majd stabil, ha annyi pénz lesz benne, hogy senki nem tudja ennyire rángatni az árfolyamot, de ez valahol olyan 1M USD / BTC árfolyam körül lesz. Amikor ezt elérjük, már nem lesz olyan ingadozó az árfolyam és tényleg minden valamirevaló befektetési portfólió el nem hanyagolható részét fogják a kripto valuták, de főleg a BTC.

Előzmény: Törölt nick (1544)
Törölt nick Creative Commons License 2020.03.17 0 0 1547

Szia! 

Jó régi a bejegyzés, de nem én vagyok. 

Ebben a tematém csak komoly emberekkel (mélyebben benne lévő személyek) konzultáltam. 

A felkarolása alatt a jelentős nyereség visszaforgatására gondolok pl kamatmentes fejlesztesi kölcsön formában részükre. Ugye bár a bányászok nagyban hozzájárulnak az "árfolyam" növekedéséhez.

Előzmény: Herold (1546)
Herold Creative Commons License 2020.03.16 0 0 1546
Előzmény: Herold (1545)
Herold Creative Commons License 2020.03.16 0 0 1545

1. Nincs BTC-m, de szerintem azért bíznak, mert egyik deviza sem produkált eddig ekkora emelkedést, mint a bitcoin. Abban reménykednek, hogy ez megismétlődik.

2. Mit értesz felkarolás alatt?

 

Az utolsó mondathoz:

Te véletlenül nem a Prohardver bitcoin-topikjáról jöttél?

Előzmény: Törölt nick (1544)
Törölt nick Creative Commons License 2020.03.16 0 0 1544

Sziasztok! 

Egy ideje követem az itteni eseményeket, tetszik hogy vannak teljesen kezdők és kicsit jobban hozzáértők akik segítenek is. Gondoltam elindítok egy vita alapot, ezekhez nem szólok hozzá, csupán érdekel van e itt olyan aki valóban otthon van a témában minden mélységben. Amit leszögeznék az az árfolyam fontossága ami másodlagos, viszont lényeges. 


Az első kérdés / felvetés: Azok akik csak az árfolyamban bíznak miért próbálkoznak BTC vel? Számtalan más deviza létezik. 


2. Ha úgy érzed mindent tudsz, miért nem karoltok fel bányászokat? Tudjuk milyen szerepet töltenek be a "valuta" életében!! 


3. Ha úgy gondoljátok nem lesz hosszabb életű ez a "valuta", miért mozognak kemény pénzek ezen a területen, miért jelentősebb ezen a téren a megtérülés? Más valutában még nem tapasztaltam egy hónap alatti megduplázást. 


Ennyi lenne a publikus kérdésem amikre várom a kommenteket. 


Ha valaki esetleg nem csak álmodozna, az ingyenes játékok és egyéb hülyeségre építene, van hozzá pénze is, privátban beszélhetünk. 


Jó kommentet mindenkinek :) 
hungaryboy@protonmail.com

W_B Creative Commons License 2020.03.14 0 0 1543

Az a baj, hogy a BTC nem egyedülálló, már több száz hasonló kriptopénz létezik.

A mindennapokban egyiket sem tudod sok mindenre használni; ha veszel belőle, akkor abban bízol, hogy lesz aki még többet ad érte.

Előzmény: svmcload (1542)
svmcload Creative Commons License 2020.03.14 0 0 1542

A BTC sosem volt és soha nem is lesz a jövő pénze (szerintem). Ez egy 10 éves technológia, ami a programozásban őskövületnek számít. Viszont kiállta az idők próbáját és jelenleg egy valamirevaló befektető portfóliójából nem hiányozhat a kripto valuta. És ez egyre inkább így lesz.

Előzmény: W_B (1541)
W_B Creative Commons License 2020.03.13 0 0 1541

És a BTC  jövő pénze, és akkor is!!!!

:-D

 

Előzmény: svmcload (1540)
svmcload Creative Commons License 2020.03.13 0 0 1540

1) Az arany ára is esett.

2) Azért esett ekkorát a BTC, mert az emelkedés is intenzívebb volt

3) Az egy barom, aki azt hiszi a BTC független a gazdaságtól

4) Az egy barom, aki azt hiszi a BTC teljesen a villággazdaságtól függ

5) Ahol hiperinfláció van és/vagy komoly gazdasági válság, ott BTC-be menekülnek az emberek, egész egyszerűen mert ahhoz semmi nem kell, csak internet. Nem kell bank, pénzváltó, annyit vehetsz amennyit a pénzed ér és nem annyit, amennyi épp a rendelkezésre áll az adott országban, nem korlátozhatja az állam (csak ha lekapcsolja a netet)

Előzmény: W_B (1538)
Herold Creative Commons License 2020.03.12 0 0 1539

Na ja, akinek volt, annak 10k-nál kellett volna eladnia.

Előzmény: W_B (1538)
W_B Creative Commons License 2020.03.12 0 0 1538

Beszakadtak a kriptodevizák, 30 százalékot zuhant a Bitcoin
csütörtök, 12. március 2020

Óriásit zuhant a Bitcoin árfolyama, úgy tűnik, hogy a kriptodevizákat is elérte a világ tőzsdéin látható zuhanás, és az a teória is megdőlni látszik, amely szerint a Bitcoin, mint az aranyhoz hasonló menedékeszköz funkciót tudna betölteni a jelenlegi bizonytalan piaci környezetben.

forstert Creative Commons License 2020.02.12 0 0 1537

A cryptocurrency a legjobb befektetés számomra. Csakúgy, mint a programozás, valaha nem volt figyelmet érdemel, és manapság a legjobban fizetett szakmává vált, ugyanez vonatkozik a kriptovalutára. Csak figyelmet és türelmet igényel a tanulás, és ha szerencséd van, akkor szerencsés vagyok :) Vannak olyan vállalatok, amelyek ingyenes demo verziókat kínálnak, hogy az kezdők gyakorolhassanak. Emlékszem, az Instaforex-mel kezdtem. Alapítója, Ildar Sharipov együtt működik például olyan vállalatokkal, mint például az IBM, tehát bizonyítja, hogy megbízható, és azt is jelenti, hogy törődnek a biztonsággal.

Rugo72 Creative Commons License 2020.01.26 -1 0 1536

Üdv a régiek és az ujabbaknak !!!

 

ha felhö bányászatba akarsz befektetni (közel két éve használom a befizetések pontosan zajlanak és a kifizetések is 2 napos intervalumon belül) ... costumer support segitökész ... 

bitcoin és van jonéhány alt coin is ... 

 

https://www.dualmine.com/?ref=28405

 

Ha munka melett ismerkedsz a crypto világal és hobbibol gyüjtöd akkor faucetek ... megszünt a faucethub io de van ugyan olyan minöségben más helyette ... sok mindent találsz amivel cryptokat tudsz gyüjtögetni . Nem leszel milliomos de azért összetudsz eszkábálni egy jo kis indulot coinokbol felhöre ... én is igy kezdtem ... komoly 0.002 btc-vel a minergate oldalon btc felhöben annak idején :-D  melette hozzavágod a coinpotot és egyéb fizetös gyüjtögetést akkor már egy felhöre hivatalos lehetsz ... 

 

https://expresscrypto.io/signup?referral=11922

 

ha venni akarsz bitcoint és más cryptot vagy éppen eladni ... ezt is régotta használom volt olyan hogy rájuk kelett irni de remek a kontaktus  (jo ha tudsz legalább egy kicsit angolul) nagyon jol müködik ,,, bank kell hozzá és iban szám akkor tökéletesen müködik ... 1 éve vagyok az ügyfelük sohasem volt gond ha pedig volt az ügyfél segitök kitünöen végzik a munkájukat ... 

 

https://app.kriptomat.io/register?referral=ref02521

 

 

sok sikert ... üdv

cryptokacsa1 Creative Commons License 2020.01.24 0 0 1535
jutin Creative Commons License 2020.01.12 0 0 1532

kicsit elindult fölfele a mélyrepülésből.

 

W_B Creative Commons License 2020.01.10 0 1 1531

Napi szinten sokmilliós forgalma van a BTC-nek, miért ne akarna eladni senki..?

Előzmény: Kzella (1530)
Kzella Creative Commons License 2020.01.10 -1 0 1530

Nem akar eladni senki..

Előzmény: jutin (1529)
jutin Creative Commons License 2020.01.10 0 0 1529

Csend van a forunban..miert?
csak nem mert leesett az arfolyam?
Most kellene porogni,es vasarolni

cryptokacsa1 Creative Commons License 2019.12.13 0 0 1528

Ti tudtátok, hogy már ennyi Bitcoin ATM van hazánkban? https://hu.coincash.eu/blog/magyarorszag-legnagyobb-bitcoin-atm-halozata

Herold Creative Commons License 2019.11.27 0 0 1527

Főleg kínaiak adnak el, a kínai elnök legutóbbi bejelentése miatt.

Előzmény: firefighter111 (1526)
firefighter111 Creative Commons License 2019.11.27 0 0 1526

Nem sokan adnak el? :) ....de sokan, ezért is esik az árfolyam mert nagyobb az eladói nyomás mint a vételi, ...csak a Binance-n napi 500-600 millió $ a kötésmennyiség btc-ből, és még ott a többi párszáz tőzsde, tehát attól ne félj, hogy nem tudsz venni :)

Előzmény: jutin (1524)
Neretnek Creative Commons License 2019.11.25 0 0 1525

Coinbase. Utalj be eurót Revolutról. 

Előzmény: jutin (1524)
jutin Creative Commons License 2019.11.25 0 1 1524

Hol érdemes vásárolni?
Most elégé leeset az árfolyam, gondolom nem sokan adnak el.. de mégis hátha

Lehel1992 Creative Commons License 2019.11.24 0 0 1523
cryptokacsa1 Creative Commons License 2019.11.22 0 0 1522

Hali, hallottatok már a CoinCash új, crypto to crypto lehetőségéről? (https://hu.coincash.eu/blog/kriptot-kriptora-uj-valtasi-lehetoseg-a-coincash-weboldalan) Szerintetek jó ötlet, vagy inkább csak a fiat-kripto a nyerő?

jutin Creative Commons License 2019.11.08 0 0 1521

A coint robotokról mi a vélemény?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!