Keresés

Részletes keresés

drakkvuff Creative Commons License 2019.12.10 0 0 17367

Te mivel érted el? Mert itt eddig nem nagyon olvastam olyat akinek sikerült.

Előzmény: Ricciardo (17365)
nonnnnó Creative Commons License 2019.12.10 0 0 17366

Én, ha most tartanék az elején, valószínű nem sajnálnám a lovét egy Belga kezelésért. A sok sarlatánnak a tripláját elhordtam, elhordtuk a nagy semmiért! 

Előzmény: Ricciardo (17365)
Ricciardo Creative Commons License 2019.12.10 0 0 17365

Én emlékszem amikor frissen csináltattad ezt a beavatkozást, mármint az injekciókat lokálisan Belgiumban. Beszámoltál a hatásról, és pozitív dolgokról számoltál be. De horribilis összeget fizettél ki, + még az út Belgiumba. Viszont én azt mondom hogy ezt a 95%-os eredményt/gyógyulást amit említettél hogy megmaradt, el lehet érni az idő előrehaladtával is. Én nem injekcióztattam, mégis a gyulladás nekem is elszállt. Viszont nekem is ez a 95% maradt, ami azt jelenti, hogy vigyáznom kell a hidegre nehogy felfázzanak a tojcik, meg néha érzek diszkomfortot.  Viszont égő érzés nincs, ami azt jelenti hogy a gyulladás nálam is megszünt. Akkor kérdezem én: megéri azt a sokszáz eurót elkölteni?

Előzmény: Namurlan (17364)
Namurlan Creative Commons License 2019.12.10 -1 0 17364

Az urológusokról röviden. Van egy urológus, akihez jártam, illetve probléma esetén elmegyek. A többségtől függetlenül tényleg lelkiismeretes, próbál segíteni. Nem az a kísérletezős fajta, hanem (majdnem) mindent az előírt protokoll szerint csinál, ahogy a nagykönyvben meg van írva, és azt véghez is viszi. Ő mondta nekem azt (és ebben teljesen egyetértek vele), hogy minden személyt célzottan kell kezelni, 3-4 orvos (nemigyógyász, belgyógyász, neurológus esetleg fájdalomközpont) bevonásával, mivel mindenkinél ez a betegség más és más. Szimplán egy urológus kevés esetben tud segíteni. Én is végigjártam ezeket, és úgy gondolom, hogy mind hozzájárult ahhoz, hogy most sokkal jobban érzem magam. A legjobban az tetszik a dokiban, hogy nem néz hülyének. Az ember saját maga tudja a legjobban, mi a baja, de sok esetben a dokik csak eleresztik a fülük mellett, hogy szerintünk mit kellene tenni, mert hogy mit pofázunk mi bele, aztán meg felírnak valami szart találomra. 

 

Régebben már leírtam, de most is tartom, hogy gyógyuláshoz vezető úton a kezdőlökést a prosztatába adott antibiotikum-szteroidos gyulladáscsökkentő injekció adta nekem. Szerintem akár gomba elleni szereket is be tudnának adni. A szájon át bevett AB az STD-k ellen hatásos lehet, mert a húgycsövet kipucolja, de a prosztata szivacsos felépítésébe nehezen jut el. Sajnos Magyarországon ez az eljárás nem terjedt el, de számos országban (Belgium, Hollandia, Olaszország, Svédország) alkalmazzák, nem véletlenül. Nem olcsó, nem is garantált a siker, de ha van rá lehetőség, érdemes kipróbálni. 

 

Én Belgiumban csináltattam, ha valakinek kellene bővebb infó, visszakeresve megtalálja a fórumon, vagy fordulhat hozzám, szívesen segítek. 

 

 

ghepard Creative Commons License 2019.12.10 0 0 17363

Az a baj, hogy senkiben nem bizhatunk, csakis saját magunkban.

 

Hát ez majdnem igaz szerintem, mondjuk kb az emberek 90%-a valamilyen szinten hazudik, nem őszinte, megtéveszteni próbál stb. Tehát nagyon nehéz valakinek hinni, pláne vadidegennek. Na és szerintem az orvosok is emberek - a topik java, nagyja szerint nem is nagyon lehet nekik hinni. Ezért én is inkább magam próbálom megoldani a problémákat.

Előzmény: Fickooo (17333)
ghepard Creative Commons License 2019.12.10 0 0 17362

szerintem a normális méretű proszti is tud gondot okozni (ebben igaza lehet a dokinak), ha keményebb lesz, elveszti rugalmasságá stb. A másik oldalon - a nagy vagy nagyobb se okoz gondot, ha rugalmas, az állaga normáslis (nem keményebb) stb, mondjuk mint nálam is ez van már jó ideje. Egyébként a jobb mellékhere még jobban feljavult, már csak épphogy a vége egy kicsit keményebb - már majdnem teljesen olyan, mint a bal. Szinte már agyonnyomhatom, akkor se fáj. Most már kemény fagyok is voltak és én mindig is kijárok a természetbe, meg dobálgatni is gerellyel. Na most ez se tett be a cuccoknak, pedig a gerelynél nem lehetek rendesen felöltözve másfél órát. Ma éjjel is megvolt a 6 és fél óra sima alvás vizelés nélkül. Hát ez kezd érdekes lenni.   

Előzmény: Fickooo (17341)
Ricciardo Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17361
Igen ahhoz kotheto. Nekem volt ilyen feleves idoszakom amikor hasonlo volt mint neked, azota kicsivel jobb, de sose lesz mar olyan mint a fiatal egeszseges eveinkben. A gyulladas merteketol fugg leginķabb.
Előzmény: vidrabob84 (17359)
Ricciardo Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17360
Egyetertek, pontosan igy van. Egyszer lehet hogy feny derul a dolgokra de mi azt mar nem erjuk meg.
Előzmény: Csuklósbusz (17358)
vidrabob84 Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17359

Régóta követem a fórumot, mivel én is hasonló cipőben járok 5 éve. A történetem hasonlít az itt leírtakhoz. Égő érzés vizeléskor, urológus, antibiotikumok egész garmadája (Ciprinol, Levofloxacin, Azi Sandoz, Klion, Flukonazol) eredmény és gyógyulás nélkül. Nálam is volt vizelet és ejac tenyésztés, a jó öreg Enterococcus Faecalis jött csak ki 10.4 csíraszámban. Urológus sosem kezelte célzottan, mindig olyan érzésem volt, h le akar rázni (magánban voltam).  Olvasgatva a fórumot úgy látom, h nagyon sok hasznos információ van itt. Érdekelne az, hogy más is tapasztalta e azt, hogy ahogy ez a betegség jött, úgy tűnt el magömléskor az orgazmus érzése? Tehát sex végén nem azzal a frenetikus jó érzéssel jár a magömlés, hanem adott esetben kellemetlen is akár.. Feszít a prosztata, érzi az ember, h üríteni kell, de elmarad az orgazmus érzése magömléskor.  Utána ég, fáj esetleg csípő-szurkáló érzés jön a húgycsőből. Másnak is van ilyen tünete? Ezt a prosztata gyulladása okozza?

Csuklósbusz Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17358

Pontosan ez az hogy nem is kutatják, leszarják.  Sőt sokszor mindenre találomra mindenféle tenyésztés nélkül írják az antibiotikumot meg a gombairtót. Tenyésztés már csak akkor van ha nem vitte ki a találomra gyógyszer.

 

A tesztek csak a leggyakoribbakra vannak. Többire tenyésztés meg mikroszkóp. Tényleg van olyan hogy mikroszkópban nem is látszik.  Mert van ami a fénymikroszkópban nem látszik de mondjuk az elektronmikroszkópban igen.

 

 

 

 

De viszont egy intracelluláris tenyésztés elektronmikroszkópos vizsgálattal kombinálva szerintem mindkettőnknél kidobná hogy mibajunk van.

 

 

 

De ez szerintem majd csak akkor lesz megoldva ha valaki laboros szintén std után kap egy prosztatagyulladást és saját magán elkezd vizsgálódni a labor eszközparkjával és megtalálja... 

 

 

Mert az orvosok még egy jódarabig ottfognak tartani hogy felírják az enterora az antibiotikumot... 

Előzmény: Ricciardo (17357)
Ricciardo Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17357

Itt az a probléma hogy mégha nincs is megfelelő rendelkezésre álló teszt mód, akkor legalább vegyenek elő egy mikroszkópot, mert egy hozzáértő orvos már a külalakjából is megmondja milyen fajta. Rengeteg gombafaj van, amik csak mikroszkóp alatt láthatók, a tesztek nem mutatják ki. 21. században vagyunk, még ha sejten belüli valamiről is van szó, nem tudom elképzelni hogy ha nagyon akarnák, ne tudnák megoldani. Csak sajnos nem is akarják. Nálam mindig entero jön ki, most is ha elmennék tesztre az jönne ki, és amig az orvosok tévúton vannak, rávágják hogy ezt kell kezelni. Vagy esetleg nem kell kezelni. Könnyebb ezeket mondani, minthogy kutatnák, feltárnák a problémák valódik okát. Ez meg hogy nyomatják mindenkinél a flukonazolt, ez olyan mintha rezisztencia vizsgálat vagy kórokozó teszt nélkül adna valaki gyógyszert. Szerintem egy 10% az esély hogy betalálna. Csak sajnos még el se jutnak a gomba vonalig, főleg hogy entero jön ki.

Előzmény: Csuklósbusz (17355)
Csuklósbusz Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17356

Amúgy ittvan ez a szuper halálos gomba és a kimutatásához " különleges laborfelszerelés" szükséges:

 

https://index.hu/techtud/2019/07/24/gomba_gyilkos_fertozes_candida_auris_klimavaltozas/

 

 

 

Ennyi erővel ilyenünk is lehet, semmi nem viszi ki, semmi nem mutatja ki... aztán lehet egyszer bele is döglünk. 

 

 

Apropó, sumetrolim tablettát szedett már valaki?

 

 

Mert ezt a gombát pl az viszi:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pneumocystis_jirovecii

Előzmény: Csuklósbusz (17355)
Csuklósbusz Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17355

Én is miután jött ez az egész akkor elsőnek a makkom szárazabb lett, majd vörösebb a fitymával egyetemben. Utánna jött a láz, hasmenés, bőrszárazság, viszketés stb majd végül persze gondolom a prosztata is kapott belőle mert jött a végbél felé sugárzó fájdalom. Bármi is jött be szétterjedt.  Azóta csak a vörösség meg a vizelés utáni húgycsőégés maradt meg.

Az urológus a nemibeteg gondozóba , a gondozó az urológiára küld... persze minden negatív, vagy álpozitív, 


Egyetlen egy urológus mondta is hogy látványra gomba, így írt fel flukonazolt  a negatív tesztek ellenére de persze nem használt de nem is erősödött tőle a tünet.

Mondta hogyha gomba ahhoz lehet kell vagy 3 teszt mire kijön, mondván a gomba nagyon nehezen bukik ki a teszteken. Utánna hogy nem használt írt fel találomra antibiotikumot... aztán széttárta a kezét.. 

 

Végülis antibiotikumok többségére csak erősödik a tünetem, tehát van benne reláció hogy gomba.  De ugye gomba ellen alig van szer, a flukonazolon kívül meg nem is írnak semmi mást, ha arra rezisztens akkor így jártunk. De van ami már eleve rezisztens rá, pl Candida krusei.

 

Alig van a gomba ellen ellenszer, de viszont rengetegféle gomba van és mindegyikhez más teszt kell és még akkor sem biztos hogy tenyészthető. 

 

Pl ez 4 napos:

https://www.synlab.hu/lakossagi/vizsgalat/sarjadzo-gomba-tenyesztese

 

https://www.synlab.hu/lakossagi/vizsgalat/fonalas-gombak-dermatophytonok-tenyesztese


Az utóbbi már 28 napos leletkiadási idővel dolgozik, tehát ennyit várnak hogy kinőjön.. 

 

De ez a gomba már sejten belüli élősködő tehát tenyészteni sem lehet:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pneumocystis_jirovecii

 

 

Neked meg nekem valószínűleg ilyen sejten belüli baci vagy gomba lehet ezért negatív minden. Én csak azért hajlok a baci felé mondván a tetran kenőcs használt egy hétig.  A gomba elleni kenőcsök meg ( canesten, Unguentum boraxatum, Exoderil, Terbisil, Solutio acidi borici 2%) meg nem.

Előzmény: Ricciardo (17347)
Ricciardo Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17354
Lyme kor nekem is van, ha mar igy szoba jott. Az hogy kivizsgaltatod magad, csak arra jo hogy tudod hogy van azod is, de azt kiirtani ugyse tudod. Az mindig rombolja az ember immunrendszeret es bekap mindenfele fertozest emiatt.
Előzmény: Renew12 (17349)
Ricciardo Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17353
Igy van, mindig az std vel kezdjuk.
Előzmény: Renew12 (17349)
Ricciardo Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17352
Nekem is ilyen, ez azt mutatja hogy van valamilyen fertozesed es az immunrendszered is kuzd ellene. Ha nem erzel allando ehsegerzetet es nem faj a hasad akkor felesleges a helicobacter teszt. Nekem volt mar, es annak egyeb tunetei is vannak.
Előzmény: Renew12 (17348)
Renew12 Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17351
Jogos, annyiban hogy a doxy az 3 eve volt 10 szem, a levo meg 1 hete szinten 10 szem. Talan ez a 20 szem 3 ev alatt meg nem olyan mint masnak a tobbhonapos kura Állitolag a doktor ranezesre aztmondta ez levitte a hugycso gyulladast. Nem piros. Viszont ami tovabbra is van az a makkon piros folt, szarazsag, feher borhamlas, viszont a merevedesi panasz ami zavar leginkabb. Erdekes hogy masnak derek, gat, here prosztata, hugycsofajdalmak, nekem szinte semmi ilyen, max erekcio utanai vizelesnel csip, de semmi extra viszont merevedesem meg kritikan aluli..immunerosites megy, nem eszem rosszul, nem cigizek,nem dohanyzom, sportolok ha idom engedi szoval tul nagy eletmodvaltoztatast nem tudok veghez vinni. Koszi azert a segitseget.
Előzmény: Csuklósbusz (17350)
Csuklósbusz Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17350

Az előttem lévő hozzászólók már nagyon jól összefoglalták mit kellene tenned.

 

Nagyon jó hogy még nem szedtél semmit, mégjobb lenne így is lenne, mert írtad hogy előtte már lövögettek antibiotikummal szóval lehet már elkéstél,  de ettől még nagyon jó ötlet egy std teszt húgycsőből. 

 

A lyme pénzkidobás, az nem okoz prosztigyulladást sem húgycsőégést de viszont fogékonyabbá tehet pl a chlamydiára.

Tehát egy 4-es panelt csináltass meg PCR-rel (Chlamydia , Neisseria Gonorrhoeae, Ureaplasma és Mycoplasma) + egy trichomonas PCR-t mert az szokott még kimaradni. 
Aztán még egy rutin tenyészet húgycsőből hogy van-e egyéb kórokozó ( entero, candida stb) .

A legjobb ha mindezeket egy prosztatamasszázs után csinálod. 

 

 

Ha ezeket végigcsináltad már le is fedted az összes dolgot kb amit egy urológus tud veled kezdeni. 

 

Ha mindened negatív akkor tényleg immunerősítés, házilagos szerek stb, az orvos úgysem tud segíteni... 

 

A gastrós meg ír fel savcsökkentőt..  le se fog szarni kb.

Előzmény: Renew12 (17349)
Renew12 Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17349
Koszi, kiprobalom majd ezeket, flukonazolt még nem szedtem, egy próbát megér. Viszont megvárom a vizelet és ondó tenyészetet hátha lesz konkrét. Viszont szerinted mit érdemes vele kezdeni, így előzetesben, pl std, clamydia,lyme stb vizsgalat amit még most kimutathatók, mert meg nem nagyon kezeltem magam ugymond semmivel, és talán még így hitelesek lehetnek a mérések.
Előzmény: Ricciardo (17347)
Renew12 Creative Commons License 2019.12.09 0 0 17348
Megprobalkozok napi2 naturjoghurttal, hatha helyre jon a belfloram. Amit megfigyeltem, nem tudom mennyire ide tartozik, de egy jo ideje, lassan egy eve nem volt normalis szekletem. Mindig lágy, majdnem hasmenes jellege van, viszont sosem faj a belrendszerem, csak egyszeruen ilyen a szekletem. Érdemes gasztrora menni? Vagy ezzel kapcsolatban pl egy candida teszt vagy helikobakter pozitiv lehet??
Előzmény: rghulkj (17343)
Ricciardo Creative Commons License 2019.12.08 0 1 17347

Bőr szárazság, homlok, fej, füleknél mind mind gombás fertőzésre utalnak, nekem a nizoral sampon segített, és a locoid crelo. Feltehetően a lenti dolgoknál is ez a probléma, csak szétterjedt, de erre sosem fog fény derülni, mert az orvosok 100(!!!) %-a sosem gondol gombás fertőzésre. Szerintem nálam is lehet hogy ez a gond.  Csak a gomba kezelésére nincs annyi féle kezelési mód sem mint baktériumra, pedig szerintem legalább annyi féle gomba rezisztens az antimikotikumokra, mint baci az ab ra. Tehát egy mezei flukonazoltól ne várjuk hogy az összes létező gombafajt kiirtsa, mert egyáltalán nem biztos hogy pont olyanunk van, ami éppen arra jó. 

Előzmény: Renew12 (17339)
csakneked71 Creative Commons License 2019.12.08 0 0 17346

Ja látom, elnézést, mégsem.

Előzmény: csakneked71 (17345)
csakneked71 Creative Commons License 2019.12.08 0 0 17345

Milyen bőrtünetek? Ez érdekelne, lehet hasonló cipőben járunk.

Előzmény: rghulkj (17343)
rghulkj Creative Commons License 2019.12.08 0 0 17344

Renew-nek ment volna az előző...

Előzmény: rghulkj (17343)
rghulkj Creative Commons License 2019.12.08 0 0 17343

Ne szedj be semmit! Gomba fertőzésed van, amit senki nem tud, hogy milyen és honnan indult... Ha erre antibiotikumot szedsz, egyre rosszabb lesz, mert még inkább eltolódik a baktérium-gomba aránya. A bőr tünetek alapján azt mondanám, először a bélrendszert próbáld helyrehozni.

Előzmény: Falusi1 (17340)
Fickooo Creative Commons License 2019.12.08 0 0 17342

Neked is azt tanácsolom renew' ha még nem csináltad, csináltass egy átfogó PCR tesztet, ill. vizelettenyszést. Ha negatív minden több lóvét ne ölj bele, mert nincs értelme. Próbálj a forumrol trükköket elcsípni, vigyázni magadra ne fázz fel. Sajna többet nem tudok tanácsolni, így 7 év után..

Előzmény: Renew12 (17339)
Fickooo Creative Commons License 2019.12.08 0 0 17341

Egyértelmű...nehezebb vizelésem miatt kérdeztem rá a méretre..erre ezt kapom, hogy tökmindegy mekkora?! Bassza meg, ha nagy, nyomja a hugycsövet és azert ürül nehezen. Senki ne mondja h ez jo, józan paraszti ésszel ha ebbe belegondol vki, tudni fogja...Valaki mondott egy jó jelzőt itt korábban, "sarlatán" az összes. Kezdek én is arra buzditani mindenkit, hogy innen egymastol tanuljunk, és orvoshoz max csak rutin ellenőrzésekre ill. ha ugy érezzük hogy nagy a baj, csak akkor menjünk! Ne tömjük a zsebüket, mert visszaélnek csak vele!

Előzmény: Falusi1 (17340)
Falusi1 Creative Commons License 2019.12.07 0 0 17340

Neki biztos mindegy, csak akkor miért járok éjszaka 5-6-szor pisilni prosztatanagyobbodás miatt, amit szintén urológus állapított meg.

Egyébként most voltam újabb kontrollon. Az orvos azt mondta, hogy még nem kell műteni, pedig az összes megnagyobbodással együtt járó tünetet produkálom már vagy 3 éve.

Előzmény: Fickooo (17334)
Renew12 Creative Commons License 2019.12.07 0 0 17339
Sziasztok srácok! Rengeteg tapasztalat van itt fent, és ez szuper! Az én esetem nagyon hasonló mint par embernek itt a fórumon, viszont még az elején járok a dolgoknak, szóval szeretném jól csinálni, amibe kérném a segítségeteket. Par éve kezdődött egy látszólag semmiségnek tűnő pénisz "szárazság" és pirosodás. 2 urológus látta, semmi tenyésztés, csak kenőcs, egyik canesten, másik ellen krém. Nem múlt el, természetesen. Közben folyamatosan alakultak ki egyéb tünetek, arcbőr es homlok viszketes, égő érzés és viszketés a fülek alatt es könyék tájékon valamint egy több éve már fennálló rekedtség, amit füll-orr gégén keresztrul gasztron át, ct, rontgen, vérvétel, mindenki látott. Lényeg a lényegben, hogy egyyszer kitenyeszett orrválladékból Staphylococcus amire 10 napig doxycyclint szedtem, nem biztos hogy bármi összefüggés van. Aztán sajnos egy kisebb merevedési zavar kezdödött, ami egyre inkább rosszabbodott, így a legutobbi urológia vizsgálaton, 1 hónapja hugycső tenyészetből Balanoposthitis mutatkozott, amit kulsőleg pimafucort kenoccsel kezeltem, mellé levoflakin 500mg tiz napos szedése volt elő írva. Első körben a kenőcs azért nem használt mert gondolom a kifolyó váladék újra befertőzte a makkot külsőleg, aztán a kettő együtt elvileg a hugycsovet rendbehozta ( hugycső fala nem vörös) a krém helyett meg másikat fogok kapni, a makkon piros foltok még maradtak. De sajnos a helyzet nem lett jobb, sőt az ezt követő első ejakuĺáció után rendkívüli szárazság, es az egész pénisz égett és piros volt 2-3 napig. Amit érzek, az ejakulació után közvetlenül égő érzés a hugycsőben vizeléskor, máskor nem igazánérzem a vizelés fájónak, vizsugár néha pulzaló, kisebb utánfolyásokkal, és ezeken kívul semmi herefajdalom, alhasi, prosztata vagy szúró érzés (prosztata vizsgálat szerint nem nagyobbodott meg). Amire jelenleg várok az vizelet és ondó tenyesztés. Eddig a potenciaban kerestem az okot, tesztoszteron, stb gondoltam egy ilyen jellegű hormonvizsgálatra, de korábban rendesen müködött minden, szóval inkább prosztata gyulladás/ fertőzésre gondolok. Sok ember úgy látom nem tudja kikezelni ezeket antibiotikumokkal, kérdésem annyi igazaból, hogyha mutat valamit a tenyésztés, akkor érdemes hónapokig vagy akár évekig különböző antibiotikumokkal kezelni magamat?? Vagy ez inkább csak legyengiti az immunrendszerem és a kórokozot még ellenállóbbá teszi? Amit elkezdtem, az a tökmagolaj, napi 2 ket evőkanállal, valamint tea fogyasztasa, különösen amit a fórumon ajánlottatok ( kisvirágú füzike ). Ezek mellé kéne még cink és több mozgás. Köszöm a segítséget előre is, bárkinek bármi ötlete van, nyugodtan ossza meg!
drakkvuff Creative Commons License 2019.12.06 0 0 17338

Sajnos az a nagy igazság,hogy a kutató orvosoknak nem elég izgalmas ezzel foglalkozni..20 éve járok urológiára,de azóta sem tudnak felmutatni semmi újat..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!