Keresés

Részletes keresés

frezenstein Creative Commons License 2012.02.14 0 0 1031

Kábítószeres gonoszbrogosok, akik a saját sz@rukban, hányásukban fetrengenek és megölik a saját anyjukat. :-)

 

...és vannak akik elhiszik a tilalmi propagandát. Ezt hívják úgy hogy sárga zsurnalizmus.

Előzmény: Törölt nick (1027)
frezenstein Creative Commons License 2012.02.14 0 0 1028

Azon röhögtem, hogy tavalyelőtt jöttek Hollandiából fiatalok a Szigetre egy vonatravalóval. A rendőrök már a határon várták őket, még gumikesztyű is volt náluk, gondolom a testüreg motozáshoz. Végigkisérték őket Hegyeshalomtól Pestig. Nekem az jutott eszembe, hogy ennyi erővel várhatták volna pl. Franciaországból, Nagy-Britanniából, Írországból érkező fiatalokat is, ugyanis ezekben az országokban a tiltás ellenére többen füveznek mint Hollandiában. Nem tudom melyik hülye volt aki kitalálta hogy odaküldünk egy csapat rendört az adófizetők pénzén, persze semmit nem találtak, semmi probléma nem volt.

frezenstein Creative Commons License 2012.02.14 0 0 1026

Vagy mostmár a házilag főzött sör mellett böfögve, szidni a brogosokat.

Előzmény: Törölt nick (1023)
frezenstein Creative Commons License 2012.02.14 0 0 1025

Mi van azon feszegetni való ha valaki körbekínálja a jointot a barátnak pl. a Szigeten, a Moorcheba koncerten? Teljesen természetes dolog. Mint ahogy egy Ossian koncerten iszik az ember, mert az metal/hard rock zene és ahhoz az való. Értsd meg vaqnnak helyzetek amikor füvezni teljesen természetes dolog, nem lehet, pontosabban nem életszerű betiltani, mint ahogy kocsmába sem üdítőért megy az ember.

Előzmény: loding (1022)
Antisystem Creative Commons License 2012.02.14 0 0 1024

Hát nem tudom, én most, 47 évesen is inkább a 17 éves önmagammal értenék egyet, és pont az háborít fel, hogy ebben a témában is sokkal nagyobb szabadsága volt az embernek az úgymond diktatúrában, mint manapság az elvileg fene nagy szabadságban... (jó, mondjuk itt legalább van pár ezt részben indokló objektív tényező is, akkoriban kisebb volt a forgalom is, meg a járgányok teljesítménye is)

 

ÜdV

Előzmény: loding (1022)
loding Creative Commons License 2012.02.14 0 0 1022
igen, a gond az ugy mint a vezetessel is meg ontopik temaval is, hogy tizenevesen nem fogja fel a zember a dolog sulyat. azert vagyok az irgumburgum partjan, mert a hatarok maskulonben elmosodnak, igy legalabb van mit feszegetni.
Előzmény: Antisystem (1021)
Antisystem Creative Commons License 2012.02.14 0 0 1021

SZVSZ otthon a kertedben minden további nélkül, a KRESZ ugye a közutakról szól... (illetve hát ilyen nagyobb magánterületeken, gyárak udvarai meg hasonló ki szokták írni a kapura, hogy "a KRESZ szabályai érvényesek" - pont azért, mert automatice nem...)

Én is szoktam itthon, sőt még mögöttünk a réten is (bár azt már nem szabadna:)) ha gányolok valamit az agg Opelen, és kipróbálom... anno valamikor a 80-as években (boldog tizenéves kor:)) elég sokat vezettem (jogsi nélkül), de ez a beállni a sorba, jogosítványt szerezni, ez már nem tünt olyan bulinak ami megérne nekem soktízezer forintot, n.b ebbe már semmi poén nincs, erre szinte mindenki képes... és szükségem sincs rá, budapesti közlekedésben nem a személyautó a legcélszerűbb...

 

Mondjuk azt nem tudom, hogy ha valaki a kertjében balesetet okozna jogsi nélkül, azzal mit kezdene a tekéntetes bíróság, az szerintem egy ex-lex helyzet... ugye semmiképp sem "KÖZÚTI veszélyeztetés"...

 

ÜdV

Előzmény: loding (1020)
loding Creative Commons License 2012.02.14 0 0 1020
ezt mar nem lehet uberelni, rafinalt megoldas :-)))
bar necces, hogy otthon a kertben mar vezethetek- e ha be kell tolatni pontosan :-))
errol mit mond a jog?
Előzmény: Antisystem (1019)
Antisystem Creative Commons License 2012.02.14 0 0 1019

Hát látod, nálunk eleve csak a zasszonynak van jogsija, evidens, melyikünk nem ihat... és még házasságlevél se kellett hozzá:)))

 

 ÜdV

Előzmény: loding (1018)
loding Creative Commons License 2012.02.14 0 0 1018
francba a zegeszbe, azert kell megnosulni legyen aki hazafuvaroz ajultan. :-)))
igy vagy ugy de a vegen mindenki megjavul:-)
Előzmény: Antisystem (1017)
Antisystem Creative Commons License 2012.02.14 0 0 1017

Osztán miért nem? Ammá'... úgyse visz sehova, nem hogy balesetet okozzon (amíg ki nem alussza magát).

 

Szia Jones:)

 

Láccik, nem kerültél még ilyen szituba túl gyakran:) Még az ántivilágba:) az egyik havert betették a kispolákjába a buli végén, szépen, a kertek alatt, kis mellékutcákon hazaosont (ennyire még működtek az ösztönei)... oszt otthon kinyitotta a kocsiajtót az út szélén, kiborult belőle az árokba és bealudt... no, mögé nem ültem volna be akkor, sőt azt is tökön rugtam volna erőteljest, aki berakta a járgányába - már ha ott lettem volna:)

Másik ösmerőst a rendőrök elkaptak matarészegen egy lopott teherautóval (józanul becsületes kölök, de ha iszik, egyből teherautókat köt el, ez a fétise, nem hogy letulajdonítsa, csak hogy furikázzon), oszt vasárnap kapták el, és keddre sikerült kihallgatható állapotba kerülnie...

Na, ez az egyik véglet... a másik meg ugye az, amikor elkezdenek autóstbaxtatni, mert az ebédhez a vendégségben megivott 1 sört, vagy 2-3 dl bort, és két óra mulva volánhoz mer ülni... na ottan nem a baxtatóknak adok igazat...

 

Mert hát az is hozzátartozik a dologhoz, hogy az un. "rendpárti" kardrázók mindig mutogatják a baleseti statisztikákat, hogy mert az alkohol... de érdekes módon soha nem olyant, ahol meg van bontva a fogyasztott alkohol (vagy vérszint) mennyisége szerint... no mert abból valszeg kiderülne, hogy a különbség nem a 0 meg az 1 pohár között van, hanem a 0 meg az ittas között... nem lehet az tök véletlen, hogy a világ nagyobbik felén nem 0 az engedélyezett...

 

ÜdV

Előzmény: MrJones (1014)
MrJones Creative Commons License 2012.02.14 0 0 1016

"Tegyük fel, hogy elmegyek haverokkal mondjuk egy rockfesztiválra, ahol tekerek egy cigit. Azt mondja 1 vagy két haverom, hogy adjak egy slukkot. A törvény szerint ugyanúgy két évet kaphatok ezért, mintha díler lennék."

Marha 1xű: nem kínálgatsz senkit a szutykoddal. (Pláne havert.)

Előzmény: _midnite (216)
MrJones Creative Commons License 2012.02.14 0 0 1015

"Majd ha illegális lészen az alkohol fogyasztása akkor azokkal is megszakítom a kapcsolataimat...
Sőt én se fogok inni még egy sört sem..."

Biiiiiiirkaaaaaaaa!

Előzmény: reggelsanyi (79)
MrJones Creative Commons License 2012.02.14 0 0 1014

""Beülnél repülő autó stb. vezető mögé aki ivott vagy szivott?"

Azt az állapota válogatja, merev részeg vagy atom-beállt mögé biztosan nem... "

Szia Anti! :)

Osztán miért nem? Ammá'... úgyse visz sehova, nem hogy balesetet okozzon (amíg ki nem alussza magát).
Én speciel egy középrészeg mögé nem ülnék be soha: az még el tudja indítani az autót, de vezetni már nem tud. ;)

(Már régen észrevettem, hogy sosem azokkal van a baj, akik valamit egyáltalán nem-, vagy profimód nagyon tudnak.
Előbbi ugyanis nem csinál fasságot (nem mer), utóbbi meg tudja mit csinál.
A baj mindig a középtartománnyal van: ők ugyanis mernek, de előfordul velük, hogy annyira azért nem tudnak.)
Egyszerű kis példa: úszás a Dunán. Aki nem tud úszni, az bele se megy a vízbe/aki nagyon tud, az átússza. Aki belefullad, az csak azt hitte, hogy tud úszni - tehát megpróbálta -, pedig nem!)

Előzmény: Antisystem (865)
frezenstein Creative Commons License 2012.02.14 0 0 1013

KriminalizáljákTöbb százezer fiatalt fenyeget börtönnel a kormány

 

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogvédő szervezetnek megküldött Btk. előterjesztés Európa legszigorúbb büntetőjogi szabályozását vezetné be - áll a szervezet lapunknak elküldött közleményében.„A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) előterjesztése az Európai Unió összes tagállamához, de még az 1999 és 2003 közötti szabályozáshoz képest is jóval szigorúbb drogjogi szabályozást vezetne be, hasonló szigorra példát nem Európában, inkább Dél-Kelet Ázsiában kereshetünk,” jelentette ki Sárosi Péter, a TASZ drogpolitikai programvezetője. „A szigorú büntetések sehol a világon nem eredményezték a drogfogyasztás visszaszorulását, 1999 és 2003 között a fogyasztók aránya éppenséggel gyorsabb arányban nőtt, mint a 2003 után. A szigorítás ráadásul nem csak értelmetlen, de káros is, hiszen fiatalok százezreinek az életét, karrierjét törheti derékba, akiket ezáltal letaszít egy olyan csúszós lejtőn, ahol nehéz a megállás.”

Az előterjesztés szerint amennyiben egy 18 éves gimnazista egy kollégiumi buli alkalmával egyetlen füves cigivel lebukna a WC-ben, akkor kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztést kellene kiszabnia rá a bírónak. A kormány az akár egyetlen füves cigit közös fogyasztás során egymásnak átnyújtó fiatalokat ugyanúgy kereskedőként büntetné, mint a heroint nagy haszonkulccsal árusító dílereket: kettől nyolc évig terjedő börtönbüntetéssel. Ez a szabályozás teljességgel életszerűtlen, ugyanis nincs olyan fogyasztó, aki ne adna át drogot a társának, amit többnyire egy fogyasztó szerez be a baráti társaságnak, aki ettől még nem válik dílerré.

A tervezet megszüntetné a kábítószer-függőséggel kapcsolatos enyhébb szabályokat, ezenkívül az elterelésből is kizárná azokat a fiatalokat, aki rendszer fogyasztók és két éven belül többször is előállította őket a rendőr. Az elterelésbe tízből kilenc esetben már így is alkalmi marihuána-fogyasztók kerültek be, nem azok, akiknek valóban kezelésre van szükségük - ez az arány most tovább romlik, a drogfüggőket kezelés helyett börtön várja. Az ellátórendszer költségvetési támogatását a kormány minimálisra csökkentette, így sok segítő szervezet, számos hiánypótló megelőző és ártalomcsökkentő program a megszűnés határára került.

„Végtelenül felelőtlen és cinikus lépés a kormány részéről, hogy a szakmai szervezetek teljes félretolásával alkot drogstratégiát és új büntetőszabályokat, és ahelyett, hogy oktatásra, megelőzésre és gyógyításra költene, a börtöniparba fekteti pénzét,” hangoztatta Sárosi Péter. A TASZ minden törvényes eszközzel fel fog lépni az ellen, hogy a tervezetet elfogadja a parlament.

 

 

http://www.168ora.hu/itthon/drogproblema-mindenert-borton-jar-90804.html

loding Creative Commons License 2012.02.12 0 0 1012

A döntő, hogy az út végére ért, anélkül hogy leélte volna az életét és ez nagyon elszomorít.  :-(

 

Előzmény: Antisystem (1010)
süket és nagyothalló néz Creative Commons License 2012.02.12 0 0 1011
Hiába hisztériázol: egy szál füves cigiért eddig sem zártak börtönbe senkit és ezután sem fognak, és ezt nagyon jól tudod te magad is.
Előzmény: frezenstein (1004)
Antisystem Creative Commons License 2012.02.12 0 0 1010

Fulladás okozhatta Whitney Houston halálát
Eszméletlenül talált rá testőre Whitney Houston énekesnőre helyi idő szerint szombat délután a hotelszobájában. A kiérkező mentők nem tudták megmenteni Houstont, aki az eddigi pletykák szerint valószínűleg megfulladt a fürdőkádjában. A szobájában egy csomó receptre kapható gyógyszert találtak.

http://velvet.hu/celeb/2012/02/12/fulladas_okozhatta_whitney_houston_halalat/

 

... így lesznek az Elvis Presley, Michael Jackson meg Whitney Houston féle tragédiák...

Bővülni látszik a tegnap írt névsor :((((

 

ÜdV

 

Előzmény: loding (1009)
loding Creative Commons License 2012.02.12 0 0 1009

Rest in peace :-((

 

 

Meghalt Whitney Houston

A 48 éves énekesnőt Beverly Hills-i hotelszobájában nem tudták újraéleszteni. Tovább »

forrás: Index.hu

frezenstein Creative Commons License 2012.02.12 0 0 1008

Azt meg el lehet felejeteni a drogfogyasztás szempontjából, hogy liberalizmus, vagy konzervatizmus. Generációs szemebenállás van, semmi egyéb.

Előzmény: Törölt nick (1006)
frezenstein Creative Commons License 2012.02.12 0 0 1007

Dehogynem visz szavazatokat. A fiatalok elég nagy része ezért nem fog rájuk szavazni. Még az lehet hogy többet vesztenek, mint nyerne, mert a vaskalapos idősebb korosztály az MSZP-re szavaz.

Előzmény: Törölt nick (1006)
frezenstein Creative Commons License 2012.02.12 0 0 1005
frezenstein Creative Commons License 2012.02.12 0 0 1004

frezenstein Creative Commons License 2012.02.12 0 0 1003

Antisystem Creative Commons License 2012.02.11 0 0 1002

Na ya... van egy rakat gyógyszer, tipikusan ilyenek a nyugtatók és altatók, de pl. ilyen a nátha elleni orcsepp is, ami megfelelő körülmények közt nehány napig alkalmazva kell, meg jót tesz, de huzamosabban használva általában többet árt, mint használ, mert felborítja a szervezet egészséges, természetes egyensúlyát... és hát az a baj, hogy ezt kevesen tudják, pedig hát korunkhoz tartozó alapvető ismeret lenne, tiszta biológia...

Ugye az orrcsepp is ugy müxik, hogy pár napig használva jó, hogy szárítja az orrnyálkahártyát, hisz nem folyik az ember orra, huzamos használat esetén viszont elhal tőle (az állandó érszűkülettől) az orr nyálkahártyája, mi mit okoz: hát krónikus nátha-szerű tünetet... amire mit fog tenni ember? Hát még több orrcseppet...

Nyugtatónál, altatónál ugyanez megy, hosszan használva a szervezet a szer mellett emeli majd a szokásosra az ingerszintet, - pont ahogy ugye a látott képet is megfordítja, de ha felveszel egy fordított képet adó szemüveget, pár hét alatt megszokja nem megfordítani, és akkor fogsz újra fordítva látni, ha leveszed... Ebből következőleg pár hét múlva ujra ideges, meg álmatlan lesz a koma, amire persze még több nyugtatót meg altatót fog szedni... és ebben persze különösen veszélyeztetettek az úgymond "pörgős" workoholic életet élők, mert ők kényszeresen úgy érzik, hogy kevés időben KELL kipihenni magukat és állandóan át akarják venni természet-ősanyánktól a kontrollt, hol nyugtató, hol izgató szerek egyre nagyobb mértékű adagolásával... így lesznek az Elvis Presley meg Michael Jackson féle tragédiák...

Szóval egyébként alaptanulság, hogy az emberiségnek meg kellene végre tanulni - egyénként is, meg közösségként is - hogy természet ősanyánkat nem lehet megerőszakolni, nem fogja hagyni magát... (ennek az alaptanulságnak csak egy területen leképeződése pl. a vérkortizol-szint természetes napi ingásának felborulása rendszeres altató-használatnál, pl. így nem hagyja magát...)

 

ÜdV

 

 

Előzmény: loding (1001)
loding Creative Commons License 2012.02.11 0 0 1001

Egyébként rengetegen szednek nyugtatókat, altatókat stb. (magam nem, tényleg csak ha "le kell kapcsolni a villanyt") Anyukáknak ugye, hogy ideges gyerkőc, munka, kitudja mitől elenium régen, most nem tudom miket írnak. Fogyókúrás szerekben amfetamin szerű cucc.

Szóval ezek mind benne vannak abban a világban ami körülötted van.

 

Másik fele a dolognak hogy értelmes elfoglaltságot találna magának a koma, kevésbé lenne dilis. Legfeljebb Frezenstein kartácsot idegesítené a flexeléssel.:-DD

Érdekes volt figyelni most a havazás után az alkeszokat, meg a többit. Megvárták szépen amíg ellapátolod, majd mikor tiszta lett az út a krimó irányába, előjöttek :-DDD.

Elismerem sikeres egy életforma. :-))))

 

 

Előzmény: Antisystem (999)
nünüke88 Creative Commons License 2012.02.11 0 0 1000

Nem a drogfogyasztás támogatóié, hanem azoké, akik szerint pl. a füvezés nem börtönt igénylő bűncselekmény egy olyan országban, ahol az emberek közben legálisan használhatnak más szereket, és nem is olyan ritka, hogy alkeszek bántalmazzák a családjukat.

Előzmény: nagyanyo05 (978)
Antisystem Creative Commons License 2012.02.11 0 0 999

Hát kb erről van szó, így néz ki a tipikus benzodiazepin-függő... nem humorosra, hanem reálra véve, este nem tud aludni, ezért benyomja az Eunochtint... ettől reggel kába lesz, tehát benyomja a fél vödör koffeint... ettől délelőtt ideges lesz, tehát benyomja a Seduxent vagy Xanaxot... ettől délutánra kába lesz, tehát benyomja a fél vödör koffeint... ettől este nem tud aludni, tehát benyomja az Eunochtint... három hét múlva elmegy az orvoshoz, hogy lószar ez az Eunochtin, nem tud tőle aludni és hulla fáradt, írjon többet vagy erősebbet...

Kórházi dolgozó multamban teljesen tipikus volt az este eleve altatót követelő benzodiazepin-függő beteg, sacckb minden 10. ember az volt... a tipussztori kb úgy nézett ki, hogy megjelent este, hogy az altatója, mert ő aztán anélkül biztos, hogy szemhunyásnyit se... erre mondtam neki, hogy legalább próbálja meg, hátha mégis... erre sértődötten kirohant, fél órán át rohangászott fel és alá a folyosón, majd visszajött, hogy "látja, én megmondtam, hogy nem tudok aludni"... erre én felhívtam a figyelmét, hogy a folyosón fel alá rohangászva senki sem tud aludni... de mondjuk ekkor már odaadta neki az ember a szem Eunochtint hogy szabaduljon... erre a beteg, hogy "csak ennyi? ez nekem biztosan kevés lesz" ... erre sértődötten elvonult, tüntetőleg lefeküdt, és elkezdett minden erejével küzdeni a szer hatása ELLEN, (mintha legalábbis Guiness-rekordra készülne) hogy fél óra mulva támolyogva megjelenhessen az ajóban, hogy "látja, ÉN MEGMONDTAM"...

Na, ez így ment hajnalig... aztán persze az egész délelőttöt végigaludta, meg a délután felét aminek köszönhetően este nem tudott aludni, és megjelent az ajtóban...

 

Viszont örvendetes, hogy amióta vannak a TV-ben meg rádióban éjszakai adások, meg van internet, jelentősen lecsökkent az ilyen komák száma... n.b. már az emberek egy része nem éli meg kihalást okozó tragédiának, ha egyszer-egyszer nem álmos... mert el tudja foglalni magát...

 

ÜdV 

Előzmény: loding (993)
frezenstein Creative Commons License 2012.02.11 0 0 996

Na megyek aludni, de előtte a biztonság kedvéért eltolok egy spanglit, közben berakom az mp3-al teleírt duplarétegű  DVD-t a házimoziba ami annyi zene, hogy halkan szól akár ítéletnapig. :-)

Biga Cubensis Creative Commons License 2012.02.11 0 0 995

Az nem igaz, hogy örökre. Az idő persze hosszabb lehet.

A flashback sokkal valószínűbb, hogy pszichológiai hatás, mellesleg mástól is előfordulhat. 

Megjegyzem, nekem 8-9 éve volt az utolsó ilyen pszichedelikus élményem, magamnál és más ismerősöknél (átlagban 10 éve nem fogyasztottak) nem tapasztaltam ilyesmit.

A gubanc kifejezés is hasonlóan negatív kifejezésnek vélem, mert sokaknak meg olyam emlékük van, hogy megtudtak, megértettek valamit, vagy jó irányba indultak el anno az életükben.

De ahogyan írtam, azzal egyetértek, hogy nem mindenkinek valók ezek az élmények, jelen helyzetben még érthető a tiltásuk, és a tudománynak még sok érdekes kutatnivalója lenne még a területen. Nem csak azért, hogy az LSD valamiféle gyógyszer vagy kezelési módszer legyen, hanem egyszerűen mert a dopamin, szerotonin rendszerekről, és úgy általában az agyműködésről még többet megtudhatnánk a kutatásával.

Előzmény: Antisystem (971)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!