Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A kérdés az mit szeretnél fényes, selyemfény, matt felület Fényesnél több rétegben először hígabb majd fokozatosan sűrűbb lakkal köztes csiszolásokkal kopott papírral , selyemfénynél hígított lakkal 1-2 réteg ,mattnál valamilyen kemény olajjal teljes telítettségig .Vagy fehér rongykorong 200 átmérő 1500-as fordulat rózsaszín polírpaszta és átdögönyözöd.Persze jók a drágább vékony lazúrok is (szintetikus)nagyon sok variáció van.A FÉG idejében az akm tust, előagyat hideg len rosszabb estben motorolajban áztatták hordókban egy hétig (fehér bükkfa)gyártástervi leírásból tudom a moszínnál is áztattak.Remélem jutsz valamire.
Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezeket a tanulságos eseteket. Nem is gondolna az ember ilyenre, főleg úgy hogy csak néha napján foglalkozik ilyen munkával.
Véleményed szerint akkor csak kenjem le a tust csónak lakkal és annyi? Nekem tetszik a mintázata és ez csak egy karabély tusa.
Van egy Nagantom, na azon gondolkodom hogy meg kellene csinálni tetszetősebbre.
2006 írunk akkor történt velem először ,hogy gőzölt bükk marása után sikerült összehoznom két zsák forgácsot.Az elkészült darabok tesztolajozása után visszamaradt kb. 3 cent hígítatlan lenolaj, amit hanyagul belelöttyintettem a forgács tetejére.Ezután
szokásomhoz híven spárgával elzártam EZ VOLT A MÁZLIM! a küzdőteret alvás céljából elhagytam.5-6 óra múlva visszatértem , hogy az ütemtervet folytassam AKKOR éreztem egy kellemetlen csípős szagot ami a zsák körül füst nélkül terjengett.Ahogy megnyitottam, az olajjal keveredett ELSZENESEDETT forgács gyenge fehér füst jelenlétében rögtön lángra kapott( Oxigén)!!!!!Szerencsére mindig tartok a műhelyben poroltón kívül 25 liter vizet azonnali beavatkozáshoz így nem kerekedett nagyobb probléma.A lenolaj ilyen alattomos tud lenni a savassága miatt!!!A másik eset diófa beeresztése után az olajos vásznat a gyalupadon hagytam szabadon, talán 1-2 óra telt el és érinthetetlenül felforrósodott Pislogtam is rendesen!Bizony van ilyen is.Örülök ,hogy hasznodra lehettem.
Helló. Egyértelműen nyír rétegelt lemez lenolajjal beeresztve.A háború alatt ugyanígy készítették bükk blindfurnérból a k98-ét!A lenolaj miatt van az eltömődés a csiszolópapíron illetve szín.Lakkozás szempontjából csak olyan jöhet szóba ami szintetikus vagy lakbenzinre oldódik(trilakk csónaklakk)!Más víz,nitró,alkohol bázisút ledobja az olaj alap miatt!Véleményem szerint maszek gyártmány a szíjpánt elhelyezése miatt de lehet,hogy kínai.
Umarex Colt Detective Spl. revolverre FA MARKOLAT tárgyában évek óta nem találok itthon megoldást... Mivel nem rendelek Unión belül sem külföldi oldalakról, így automatikusan buktam a az online rendelés német vagy osztrák lehetőségét.
Az Umarex is képtelen ebben segíteni, amit rendkívül furcsállok... Nem Tudna esetleg ebben Valaki egy megfelelő szakembert ajánlani ?
Nem hiszem, hogy olyan nagy kihívás lenne, hiszen elküldeném vagy vinném a gyári műag. markolatot is.
INFO esetén a hmendre7@gmail.com -ra Méltóztasson a Kedves Személy jelezni !
Előre is köszönettel, további szép nyarat Mindenkinek !
Kicsit sikerült helyre hoznom, most ilyen, illetve már ennél is kissé jobb.
Nem tudom milyen fából van. Érdekes módon sárgás-zöldes a pora és hamar eltömítette a csiszolóvásznat és ki sem lehetett rázni belőle, olyan érzésre a fa is minta egy kissé nyers lenne. Elég keménynek bizonyult, azt hittem hogy a 100-as vászon mély karcokat húz bele, de nem így volt.
Jobban már nem nagyon akarom csiszolni, mert akkor már alakváltozás is lenne. Egy használt AK-nál elmegy.
Abban kérném a véleményeteket, hogy mivel kezeljem le? Gondolom a tusolajat kár lenne pazarolni rá, mégsem hibátlan és nem mívespuska tusa.
Azért szeretném ha a fa mintázatát ki lehetne hangsúlyozni, nekem tetszik a mintázata.
kb. tíz éve -padláson- száradó hazai diófa.120cm hosszú, 7 cm vastag.Eredetileg 5 db volt, azok már puskatusok. Kurvanehezek ! Csomagolását,postázását nem vállalom. Kereskedelmi ára. 260 000.-Ft/m3. Ez az egész igy 15 000.- Csongrádon van.Imélem elérhető. Tel 30négyhetvenhét1907.
Hasonló anyagú,színű fának a fúrészporát -színtelen -lakkal masszává kevertem. Ezzel tömítettem,és száradás után csiszoltam. Elvileg láthatatlan. Előtte csinálj próbát, el ne b...zd!
Segítségeteket szeretném kérni! van egy 243 winchesterem és a tusban van két kacsalámpa furat amit el szeretnék tüntetni valahogy. Érdekelne, hogy valahogy ki lehet-e pótolni a tust, úgy hogy le látszódjon. ha sikerülne akkor újrapácolnám az egész tust.
Ez a három 7cm vtg,120 cm h. hazai diófa maradt -Csongrádon. Kivágva 2010, gatterolva 2013 Padláson száradnak. Mindkét oldaluk gyalult.Ára: 6-7-8000 Ft. Imélem elérhető,tel:harminc-négyhetvenhét-1907