Gondolkodom egy ideje a Gránit Platinum MC igénylésen. A döntésben nyilván szerepet játszik az utasbiztosítás, illetve a bécsi/bp.-i lounge ingyenes használata sem egy hátrány.
Mindenképp 0-s számlacsomagot keresek mellé, s ha már van ez a Kamat Plusz-os csomag, felmerült bennem a következő:
Látra szóló 8%-os kamat feltétele, hogy minden hó 12.-ig legalább 200 e Ft-os jövedelemnek kell érkeznie a számlára, az utalás közleményének pedig tartalmaznia kell a bér, munkabér, jövedelem, fizetés, nyugdíj szavak valamelyikét.
Mivel egy másik banknál vezetett számlámnak is ugyanígy a beérkező munkabér a feltétele -és egyelőre nem tervezem felmondani- azt meg lehet játszani, hogy egyik, ingyenes utalással rendelkező számlámról beutalom a Gránitos számlámra a havi min.200e Ft-ot munkabér címen?
Vagy ez így meredek, hogy a küldő név ugyanígy én vagyok? 😀
Köszi, akkor ezek szerint a Gránit ült rajta. Eddig mindig oda jött, és 8 órakor már rajta volt a számlán. Még a jövő héten lejárót megvárom, és ha megint csúsznak, akkor én is átirányítom.
A ma lejarot nem ide iranyitottam. Jellemzően reggel fel nyolc és nyolc között szoktak megerkezni ezek az utalasok. A mairol 7:44-kor jött az értesítés.
Amikor a Granitra kérem, akkor az is ebben az intervallumban megérkezik.
17 órakor megjött. Közben feltettem írásban is a kérdést, gondolom az lesz a válasz, hogy időközben megtörtént a jóváírás, az meg nem fog kiderülni, hogy hol volt a hiba.
Érdeklődöm, hogy akik a Gránitra kapják a kincstári utalásokat, megkapták-e a ma lejárt DKJ-t? A kincstárnál teljesültként szerepel a tranzakció, a Gránitot meg nem sikerült telefonon elérni. Mondjuk legalább le is beszél a próbálkozásról a műnéni.:-)
A gyökerek. Én megadtam a kódot, de állítják nem írtam be. Szóval ennyit róluk pedig még a zöld pipát is jelezte mielőtt tovább nyomtam. Nyilván túlélem, de akkor is.
Mivel nem tartották magukat ahhoz amit írtak megosztom a kódom hátha valakinek jól jön és el is fogadják neki. Kicsit pedig engem is kompenzál.
A számlanyitás csak pár perc és teljesen onlina számlanyitás során az ‘Ajánlókód’ mezőbe írd be ezt a kódot: QEU0I
A meghívó kódos utalást mennyire szokták elhúzni? Hetedikén könyvelték el a 3 vásárlást és azóta volt is még kettő, de még nem utalták. Lassan a 8 munkanap is letelik.
Meg amúgy is átb@sztak egy tej árával mert eggyel többet ütött be a pénztáros lány, fene se nézte akkor csak otthon tűnt fel. Lehet az volt a reggelije.
Nem, azóta használtam máshol is ott szépen levonta. De az Aldiban is levonta akkor csütörtökön (05. 25.) majd a rá következő kedden (05. 30.) volt egy ugyanolyan összegű jóváírás. Mondjuk én úgy voltam vele, hogy lehet az Aldi volt jófej, mert elvileg volt valami nyereményjáték féle ha sokat vásárolsz náluk. De azóta se vonták le vissza az összeget.
Nem akar ez összejönni. :D Hétfőn végre megjött a kártya, megcsináltam a 3 vásárlást ajánló kód pedig sehol. Valakinek valami tippje van? Mondjuk így tuti nem kerül ki ide sem ajánlókód, ha meg se küldik. :D
Másnál is történt olyan, hogy a múlthét csütörtöki bankkártyás fizetések valamiért jóváírásként jelentkeztek, és nem terhelésként? Most kaptam az értesítéseket egymás után. Egyúttal az egyenlegem is annyival több lett. Jah és páromnak is ugyanaz a csütortöki költés után. Nah ilyenkor mi van?! 😄
A CSOK miatt a folyósítást követő 90 napon belül be kell jelenteni állandó lakcímnek a megvásárolt ingatlant. Na most ezt is papíron kellett, nem volt elég elküldeni/feltölteni a lakcímkártyákat. Ezt tavaly márciusban tettem meg.
Pár hete írtam, hogy a folyószámlámnál is igazán átállíthatnák már a bejelentett címet. Az egy másik nyomtatvány, szintén postázva, vagy személyesen. :)
Közben már le is vonta a kártya árát. Gondolom a 20 ezret, ha pénteken aktiváltam a héten már küldik is.
Egyébként volt egy sikertelen regisztrációm vagyis a bank hívott miatta. Gondolom azért, mert hiába írtam be a mail címet és a telefonszámot nem engedett továbblépni és ezért újrakezdtem. Remélem ez nem befolyásolja a bónuszt.
Köszi. Azt remélem, mert úgy kicsit hülyét csináltam magamból, ha már beajánlottam a dolgot. :D De az kizárt, hogy a pénteken aktivált számlához a kártya 31-ig megjöjjön. Főleg, hogy a pénzt se vonta még le.
Ma aktiváltam a számlámat viszont sajnos a bankkártya csak kb 2 hét állítólag mire megjön. Addig viszont, ha jól értelmezem nem tudom megcsinálni a 3 vásárlást az ajánló kódhoz. A virtuális kártyát pedig a rendeléskor valamiért nem jelöltem be.
Vagy elég, ha utalok a másik számlámra és azt is megfelelő tranzakciónak veszi?
Láttam, hogy a hónap végén lejár az akció és lenne olyan ismerősöm, aki regisztrálni az ajánlókódommal ezért is lenne jó beleférni az akcióba.