Keresés

Részletes keresés

6gang Creative Commons License 2012.04.07 0 0 5521

Én nem keverném a homofóbiát az undorral.

 

Előzmény: dzsonivir (5514)
6gang Creative Commons License 2012.04.07 0 0 5520

Te vetted a lényeget. Lódító Robur nem.

 

 

Előzmény: Csak Számoló Nyikk (5513)
dzsonivir Creative Commons License 2012.04.07 0 0 5518

a kevés orosz elit szintjén persze élnék(hazai elit szintjén is),de az átlag sokkal csóróbb,mint mi átlagunk

nem csoda,h télen ott és Ukrajnában halt meg a hideg miatt a legtöbb ember

Előzmény: barantic (5516)
Csak Számoló Nyikk Creative Commons License 2012.04.07 0 0 5517

Az nagyon meglehet. Már a Švejkben is benne van, hogy "ezek az előkelő uraságok rendszerint buzeránsok szoktak lenni".

Előzmény: dzsonivir (5514)
barantic Creative Commons License 2012.04.07 0 0 5516

Örülhetnél ha az oroszok szintjén élhetnél. Már kigyógyultak az IMF-szindrómából.

Előzmény: dzsonivir (5514)
barantic Creative Commons License 2012.04.07 0 0 5515

Az oroszok nagyon helyesen felismerik a különbséget a homoszexuális személyiségi jogok és a homoszexuális toborzótevékenység között.

 

A libsik lejáratták a kaotikus egyházat de ezzel akaratlanul is rávilágítottak a homoszexualitás természetére.

Előzmény: Csak Számoló Nyikk (5510)
dzsonivir Creative Commons License 2012.04.07 0 0 5514

Érdekes,de csóri országokban mindig erősebb ahomofóbia,mint jómódú országokban

Csak Számoló Nyikk Creative Commons License 2012.04.07 0 0 5513

"Mert az egészséges, jóérzésű többség dönt, nem a deviáns kisebbség"

 

Evvel nem gondolt a szadesz, amikor "c...nyvédő. b..ivédő, füvező, nyugatos zs...párt"-ra ((c) TGM) vették a figurát.

 

Aztán jött a meglepi.

Előzmény: 6gang (5511)
6gang Creative Commons License 2012.04.07 0 0 5511

Bizony, a kormányok már csak olyanok, hogy beleavatkoznak mindenbe. Hol, mennyivel lehet menni, mennyi az áfa, hol lehet cigizni, hol nem, a sor végtelen. Azon gondolkodom, ha a "sokszínű társadalom" kialakítása érdekében szólna a kormány, hogy ne csak a buzik, hanem az összes többi beteg - animálszexkedvelők, a nemi erőszak rajongói, pisiszexelők, szadisták, mazochisták, stb. - is büszkén masírozzanak egy jót, bekerülnének-e a következő választásokon a Parlamentbe.

Mert az egészséges, jóérzésű többség dönt, nem a deviáns kisebbség

 

 

Előzmény: Törölt nick (5483)
Csak Számoló Nyikk Creative Commons License 2012.04.07 0 0 5510

http://kulfold.ma.hu/tart/cikk/b/0/127641/1/kulfold/Betiltanak_a_homoszexualitas_nepszerusiteset?place=srss

 

Egész Oroszországban

Betiltanák a "homoszexualitás népszerűsítését"

A Novoszibirszki terület (megye) parlamentje egész Oroszországban betiltaná és büntetné a "homoszexualitás népszerűsítését" a kiskorúak körében.

2012.03.29 23:50MTI

 

A vonatkozó törvényjavaslatot szerdán terjesztették be az Állami Duma - az orosz parlament alsóháza - elé a novoszibirszki honatyák, akik mindazonáltal indítványukban nem tették világossá, hogy mi tekintendő a homoszexualitás propagandájának.

A javaslat értelmében a homoszexualitás népszerűsítése közigazgatási szabálysértés, amelynek elkövetőit pénzbírsággal kell sújtani; magánszemélyeket 4000-5000 rubel (103-129 euró), hivatalos személyeket 40-50 ezer rubel (1030-1290 euró), jogi személyeket pedig 400-500 ezer rubel (10.300-12.900 euró) értékben.

A novoszibirszki parlament a kezdeményezéshez fűzött magyarázó megjegyzésében azt állította, hogy "napjaink Oroszországában a homoszexualitás népszerűsítése nagyon elterjedt", különösen a sajtóban, s "rendkívül veszélyes a gyerekekre és a fiatalokra nézve". Hozzátette, hogy a javaslat nem a homoszexuálisok ellen irányul, hanem kizárólag a homoszexualitásnak a fiatalkorúak körében való népszerűsítését akarja megakadályozni.

Hasonló javaslattal állt elő még 2006-ben az Állami Duma egyik képviselője, Alekszandr Csujev. Ő a homoszexualitás népszerűsítését büntetőjogi kategóriába sorolta volna, az elkövető büntetése viszont "csak" a hivatásának gyakorlásától való eltiltás lett volna.

Az orosz alsóház 2009-ben első olvasatban elutasította Csujev törvényjavaslatát. Csujev, aki jelenleg egy Moszkva környéki település önkormányzatának tagja, abban reménykedik, hogy a novoszibirszki javaslatnak nagyobb esélye van az elfogadásra, egyrészt azért, mert a kiskorúak védelméről van szó, másrészt mert azóta megváltozott a légkör az országban.

Hírmagyarázók szerint van esély arra, hogy az Állami Duma elfogadja a törvényjavaslatot.

Az utóbbi időben több orosz régióban fogadtak el a novoszibirszki javaslathoz hasonló törvényeket, ami éles bírálatokat váltott ki az oroszországi homoszexuálisok körében, de nyugati országokban is. Az oroszországi melegek attól tartanak, hogy rendőrségi és bírósági túlkapásokhoz vezethetnek ezek a jogszabályok, ami ismét rájuk kényszerítené a rejtőzködést.

Konsztantyin Dolgov, az orosz külügyminisztérium emberi jogokban illetékes képviselője szerdán úgy válaszolt ezekre a bírálatokra, hogy "ezekkel a jogszabályokkal nem sértik Oroszország nemzetközi kötelezettségeit". Kijelentette, hogy a homoszexualitás propagandájának a kiskorúakat illető tiltása összhangban áll a gyermekek érdekeinek és jogainak védelmével.

los bolondos Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5508

Tavaly már betiltották, a bíróság meg engedélyezte. Szerintem most is így lesz. Vonuljanak, a fene bánja...

Előzmény: Törölt nick (5507)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5507

Ebben sok igazság van. 

A magam részéről azért vagyok toleráns a felvonulással kapcsolatban, mert egy kicsit olyan ez, mint amikor a rendszerváltás környékén a "gorenje-turizmus" megindult. Óriási kiéhezés volt a konzumálásra, amikor aztán lehetett, boldog-boldogtalan nekiindult.

És persze azért engedtessék meg, hogy mivel a homoszexuálisok jogai nagyon nincsenek rendezve, hát bizony még érthető is a felvonulás. 

 

De az adott közegben, az adott korban (ha mondjuk döntéshozó volnék) magam is arra szavaznék, hogy inkább ne. mert értelmetlen. Nem az üzenet jut el azokhoz akikhez kellene, csak az ellenállás nő, tehát kontraproduktív.

 

Úgy látszik "melegeink" se különbek hetero honfitársainknál, ebben az országban valahogy minden a visszájára fordul, semmi nem működik. Lehet most utálni engem, de félek Kertésznek igaza volt. A "magyar meleg" genetikailag" éppoly sérült, mint a hetero. A melegfelvonulás működik a világban nagyszerűen, helye lett mindenfelé, csak itt nem. De nálunk még az F1 is veszteséges! :(((

Előzmény: newnikk (5505)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5506

tudod mi az a "tanult nem"?!?!?

hogyha egy kisfiut ugy nevelnek végig kiskorátol, mintha ő kislány lenne, tehát a tanult nemi identitása a fizikai testének és a genetikai hajlamainak az ellentéte...

 

sulyos szexuális zavarai lesznek már a pubertáskor hajnalán.., ennek egyik teljesen mellékes "kifutása" lehet végül a saját neméhez való vonzódás, ami egyébként még a legkisebb gond, mondhatni "legjobb esett"..

mert az összes személyiség torzulás közül, amit ez a "más neműnek nevelik" c. dolog okoz, a legkevsébé problémás

 

na ennyit tanult nemről és annak szerepéről

senki, akit egy meleg pár nevel mondjuk, de -nyilván- saját nemének megfelelően, és senki aki meglát 500 meleget a tévében, nem fog hirtelen más neműnek "áttanulni" és nem fog "a buziság ráragadni"

 

Előzmény: Törölt nick (5500)
newnikk Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5505

A felvonulással saját magukat különböztetik meg, amikor az lenne a cél, hogy senki se gondoljon másként a homoszexuálisokra, nem? Mi a fenének kell a város közlekedését tönkretenni, embereket felhergelni, idegesíteni mindenkit? Ezzel az utálatot táplálják, ahelyett, hogy arra törekednének, hogy elfogadják őket. Saját maguk alatt vágják a fát. Nem fogom megérteni, hogy miért, lehetne több eszük.

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5504

A transznemű (nem a biológiailag sérült!) ember tökéletesen egynemű, de pszichésen éppen az ellenkező nem lakik benne.

Egy homoszexuális nemi identitása viszont azonos a külső nemi jellegével, csak éppen a saját neméhez vonzódik.

A kettőnek semmi köze egymáshoz!

Előzmény: Törölt nick (5503)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5502

És mi van a transzneműekkel? Amit bizony a todomány nem csak, hogy elismer, de olyannyira, hogy évente tucatnyi ember átműtését finanszírozza a TB? Itt Magyarországon, nem a gonosz libsi nyugaton. 

Előzmény: Törölt nick (5500)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5499

Egyrészt igen, a meleg tagadja meg önmagát. (mennyi keserű és tragikus emberi sors, ugye...:()

Másrészt mit várunk attól a világnézeti szegmenstől, ahol nem csak a homoszexuális bűnös, hanem mindenki? Hiszen eredendő bűn van ugye, amit az anyaszentegyház keresztelője mos le. (Ergo a csecsemőt el sem temetik, ha nincsen megkeresztelve.)

En Block az ember bűnös, ámde ha meggyónja feloldozást nyer. Azaz egy gyilkos lehet a keresztény isten szemében erkölcsileg magasabban mint egy csecsemő.

 

Gratulálok! És persze ezek az emberek (ez a nézet) jogot formál arra, hogy a többség nevében kirekesszen emberek, kik mondjuk szeretik egymást, nem gyűlölködnek.  

 

Nem kell hozzá túl fejlett moralitással rendelkezzen mondjuk egy idegen civilizáció amely megvizsgál mindek, hogy kijelentse: kipusztulásra ítélve. 

Előzmény: Törölt nick (5495)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5498

a biblia szerint mindenki bűnös, oszt pont

mert eredendő bűn meg ilyen maszalagok

innentől nem mindegy, még valamennyire bűnösebb vagy mivan?

megvolt ennek a maga idejében a szerepe, lejárt lemez

sokan nagyot döbbennének, ha átlátnák, tkp ez csak olyan "érdektiltás" az egyház részéről, mint a fogamzásgáltás minden formájának tiltása pl

mert ugye meleg szexből nem lesz gyerek, ez már anno is "működött"

namost, ha a hivek nem elég szaporák, mert elvannak azonos nemű partnerrel páran esetleg, hogy lesz nekünk fincsi adónk, hatalmunk, elég jobbágyunk, stb?

egy tulhaladott, feudális lóxar az egész, ma a sok mezitlábas buta tanulatlan egyed inkább drága problémaforrás a fejlett gépesitett világban, és nem valós termelőerő vagy felhasználható jobbágy

Előzmény: Törölt nick (5495)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5497

és mit kezdjen egy hetero a cölibátussal?  ............

Előzmény: Törölt nick (5495)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5494

Voltak meleg munkásőrök? Ilyet!?   :)

Előzmény: Törölt nick (5493)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5492

Azért (sajnos) elég nagy akarást látok annak érdekében, hogy erre mifelén újra a Biblia (netán a Korán is..?) legyen a mérvadó, természetesen csak és kizárólag bizonyos egyházak értelmezésében. :( Elég lehangoló.

Mindazonáltal persze hiábavaló is, hiszen az internet korában ez olyan, mintha a NASA központban hittérítene valaki, hogy de mégis lapos a Föld. :)

Előzmény: Törölt nick (5491)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5491

az evoluciónak miért mondana ellent? gondolod az evolucio ilyen kicsiben játszik? a nem domináns gének kihalnak?:)

az emberiség igyis, jelenleg is _tulaszaporodik_, pont ráfér pár % nem szaporodó meleg a társadalomra

biblia...oh jeee..és a korán, az mit tud erről?

nem mintha bármelyiknek bármi jelentősége lenne (egyelőre még) a 21.századi európában...-hálaégnek- :)

Előzmény: kátyja (5462)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5490

Aztán ha még azt kezdenénk feszegetni, hogy a szexuális orientáció egy dolog, a nemiségünk (nemi jellegünk) pedig nem is annyira szélsőséges, mint amennyire oly sokan gondolják, azaz mindannyian egy kicsit a másik nem is vagyunk, ki jobban, ki kevésbé...

Messzire vezet ez, akinek a fejében meg fekete/fehér a világ, azt csak bosszantja az ilyesféle elmélkedés. Afféle "ballibsi" ármány. :)

 

Előzmény: Törölt nick (5489)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5489

A biszexnél is elakad a bibliai áhítat, az evolucio persze rendben van, ilyenkor nem ragályos. :)

Előzmény: Törölt nick (5487)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5487

Atyám ezeket a fogalmakat egy kalap alá söpörni! :(

A transznemű és a homoszexuális...

A leszbikus és a homoszexuális...

 

Látszik, hogy olyanok alkotnak nem csak képet, de még követendő formákat is, akiknek a legcsekélyebb ismeretanyaguk sincs egyes szexuális orientációkról. 

 

Ja, egyébként a nem kevés számú e témával foglalkozó polidilis totyikon ahányszor elhangzik, hogy bezzeg homofób férfiak nyálcsorgatva bámulják a leszbi pornót, akkor soha egyetlen válasz se jön, hogy akkor az most, hogy..?! 

 

:)))))))))))

Előzmény: dzsonivir (5481)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5486

Szeretnéd a fenét. :)

Elírta, na, LMBT az.  (a büszkeség, az meg méltóság, büszke hetero vonulás már volt 2010-ben, ha ragályos, akkor a hetero kapja el.......ja, és genetika)

Előzmény: Törölt nick (5478)
kátyja Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5484

Vallásháborút akarsz kirobbantani a neten?

Vegyél vissza , mert konkrétan én azt sem tudom van-e vallásod, dehogy már te belémkötöttél az tiszta sor.:)

Előzmény: Törölt nick (5474)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5482

Navazze, elképzelek ott egy LGT koncertet.

Előzmény: dzsonivir (5481)
dzsonivir Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5481

LBMT----leszbikus,biszexuális,meleg,transznemű

 

angolul LGBT--Lesbian,gay,bisexual,transgendered

Előzmény: Törölt nick (5478)
newnikk Creative Commons License 2012.04.06 0 0 5479
Előzmény: Törölt nick (5478)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!