Biztos hogy jó ötlet a traxx közlekedése a balaton partján a sürü megállással,én nem tudom csak anno a délis vezérek mondták hogy személyvonatra nem a legjobb mivel nincs rajta tükör és a kamera megoldás nem az igazi és induláskor kint kell logni hogy a vezér lássa a jelzést!
Szia, egy szivességet szeretnék kérni töled ha megoldható légyszi nézd meg párszor nekem hogy a 19807-19804 számú vonaton milyen középszámú IC kocsik vannak.Köszi elöre is a segitséged.
Köszi a választ,sikerült már utána néznem elméletileg úgy lessz mint tavaly hogy a 19807 nem Keszthelyig hanem Balatonszentgyörgyig megy onnan meg a 855-el Déliig
Köszi a választ ez nem jó hir a számomra, én azért még bizom benn a válaszod második feléböl kiindulva mert tavaly is ugy volt hogy a Keszthelyi részen volt az egy IC kocsi és akkor ugyanugy tud fordulni a szerelvény mert a kocsi összeállitás tavaly is ugy volt 3-4 db Nagykanizsai halbi és 1 db Pécs IC kocsi.
Sziasztok,nem tudjátok véletlenül hogy az idei nyáron is lessz a Sopron-Szombathely-Balatonszentgyörgy-Budapest között közlekedö IC kocsit továbbitó gyorsvonat?
A halbi vezérlő csak a bicajos rész miatt van benne.
Csörgő + meg a halbi vezérlő nem használhatóak együtt, eredetileg a halbi vezérlőket a 3000-es szilikkel akarták összehozni, volt pár olyan vonat, ami úgy közlekedett, de már nincs, nem tudom, hogy miért.
A csörgő csak a BDt-t tudja vezérelni, és a BDt-ből is van külön szilihez, és csörgőhöz !!