Nagyon egyszerü, hogy vannak akik kivették a részüket, amihez ide be kellett tenni, ami megint, mit értel valóban hogy ide, tedd ide? -oda?
Josztán, vannak akik nem, mert ez az egész, nem egész? Onnan nem veszem ki, ha hülle, vagy kihülltem, s hülle (hüllőbe küllő de kükkülő) lennék? -sese hülök ki? -meg meg? -meg vagy ráfázni....stb...tbc...hogy védjük ki? -trudjátok swineflu stb...tbc...
Szervillanoztok (szer busz vagy lábusz) akik ide iratoztak, meg toztok, de léteztek valóban, hogy néztek ki, valóban?
Tregyük fö, valaki aki már nem testében van, hanem elhuzott a föld allá, vagy mellé, vagy felé 10 ezer fényévet, mert... na nem -e egyszerre két hellen vagyunk, ami vagy kitalálás vagy valóság, amit le tudtok magatokba, hogy van a testem a testrészeim, de az agyvlőm ... s gicsit furcsa, mert ténleg a tied, mert én is azt hittem valóban, hogy a kis farkin kin kin... kincám vagyok, amikor az agyvelőnk, csak annyi mint a... gerincvelőn, kin dilingi, meg együttesen csak se(j)tzaporitásra van ráállittatva, amit be tudok nyektek bizonyitani, hogy ezt mindenki tudja, aki nem hazudik legalább magának?
Kjérdem zépen... vegyük a valóságot ebből, ami mi? Világ de akkor látnuk ennek a végét, s amért köcködök, hogy meg láthassam a farkincám végét, mondjuk... most volt itt Zsiga báchi, aki ... képzeld el, megrendelem a tálat, s nem birtam megenni, a tizediket, mert ad meg magadnak is, a tizedet, mire...jah a dikedet, látod? Jah, annak már vége!? Csak, előre...pajtás!?
Valahogy ténleg ugy van, hogy beugrottunk volna, vagy ugarasztottak, vagy kénytelen voltunk, beugrani, amikor most két táborozzó, tebernákók, akik emlékezni kezdenek, hogy ha kintről de fentről jöttek, hogy miért, meg akik lentről, s igy feltétlen csak vissza M -lékezés, ami valóban élettavak meg haláltavak, ami az egyik Illuskás, a másik lasskás, de nézz czagg le, 1 pinnyalatra, s vége?
Ime a két rögtön azonnali tábor, az egyik tagad, azaz vegyük akik kábitószaroznak, ami nemcsak valóban, hanem ellaltatják magukkal, ha lehet minden velőst, azaz mig a program visz, addig visit666...ha ha ha....
Csak a mindannapi napi napi napi... na az életből?- vegyünk egy plödát, legyen akárkid, akár fenyőtt, ha dragozik, most gigg pártját fogja, a szülők, a tiszta ne ölj -barázdálkodjatok szülők mellet, vagy éjenek a g...amire Gigál meg Gagánok meg vagánok meg Géjlak meg mint olyan Kéjés géjes gékás... stbb...
Kellemes 7véget, nektek is...
Jah, megpróbálok válaszólni azoknak, akik mertek velem gagyogninininininiiiiii....?
Egyszerű. Mindenki számára az a valóság, amelyet aktuálisan annak gondol.
Nem az a topik kérdése, hogy a "valóságos dolgok" halmazába ki-ki (egyik vagy másik filozófiai irányzat) mit sorol be, illetve mit zár ki onnét. Megjegyzés: ez az utóbbi kérdéskör a modern metafizika ( = ontológia) hatókörébe tartozik.
Óh, hát szörnyűséges terror-horror történet. Sőt! Mirror. Mert a végén már a tükörszférában bolyonganak a szereplők és semmi és senki sem az aminek látszik. Szóval bonyodalmas, nem vállalkoznék az ismertetésére.
Ezt néha el kéne magyarázni a szomszédnak is. nem elég ha én gondolkodom ezen, hanem neki is el kéne azon, hogy ne képzelje, hogy itt nálunk az ő szomszédjában minden zöldebb, meg minden milyen könyebb. sőt, még ha csak ezt képzeli akkor az is nagy eredmény és nem azt , hogy itt nálunk kék a fű vagy más ilyesmi baromságokat.
A tudomány már kitalált a maga kreálta labirintusából (legalábbis egyes irányai), ami nem mondható el sok könyvekben, ideákban elveszett "spirituális" emberről :)
Csak egy példa a tudatosság detektálására:
A Princeton Egyetem Globális Tudatosság Project-je (GCP):
"ha tutod az igazságot valóban, azaz vissza emlékezel mielőtt elvesztettük volna, ugy néz ki, a tudatunkat ami TUDUT ugyanis ez egy kitérő, vagy ráadás, mert nincs benne, az egészben) Aztán a 2...? s 3...? "
Gondolom születésünk előtt úgyanott vagyunk ahol a halálunk után.
Tehát :
1.Van aki azt állítja hogy seholsem.De egy seholsem hogy lehet tudományosan valóságos ? :-)
2.Van aki úgy gondolja hogy ilyenkor is élünk de egy másik dimenzióban tehát mennyország,pokol ,tisztitótűz bár szerintem ez az útóbbi kettő inkább ennek a dimenziónak a sajátossága.
3. Lehetséges hogy ugyanebben a dimenzióban csupán egy másik alapanyagú például fotontestben és magasabbrendű lelki össztudatszövetségben. Ekkor lényegében a földi vagy más bolygón létező élet e szövetséget alkotó lelkek megtisztulásának ,megújjulásának az eszköze lehetne.Tehát az örökké tartó életnek ebben a mostani anyagi világban(pl.a Földön is de bizti van más bolygón is) van a keltető, fejlesztő és tisztititótere .Egy isteni bölcsöde.:-)
3.S van aki úgy gondolja hogy testünk szellemi része újra és újra egy új gyermektestben újjászületik.De ennek mégis mi érteme lenne ha állandóan elvesztjük az előző tudatunkat és ismereteinket amit a halálunkig szorgalmasan összegyüjtöttünk ?
Egy kis fogalmi útmutató azoknak akik rosszul ismerik a képzelet fogalmát s tévesen azt hiszik hogy a gondolkodásuknak , problémamegoldásuknak semmi köze ehez.
Képzelet fogalma: A környezet belső modellje, mentális kép, kognitív térkép. A képzeletbeli képek az észlelési funkciókból származnak, ezek anticipációi (előrevetítés, elővételezés) készenléti állapotot teremt.
A készenléti kép leggyakrabban vizuális formában jelenik meg, de anticipálhatók tapintási, hallási, ízlelési és szaglási élmények is. A valóságban az érzéki élményeket és képzeleti képeket nem szoktuk összekeverni, még akkor sem, ha az ún. agytérkép technikával ( EEG, agy vérellátó hálózatának a mérése ) bebizonyította, hogy ugyanazon specifikus agyterületek vesznek részt a képzeleti feladatokban, mint az észlelésben.
A képzeletek és az emiatti “hazugságok” csoportosítása:
1. konkrét vagy absztrakt; nem a félrevezetés vezérli a gyereket, maga is hisz abban, amit mond
2. reális vagy irreális ( mese ); a mesét a kisgyerek úgy éli meg mint a valóságot, 4-5 éves korra már ütközik benne a mese és a valóság, jelentkezik a mese tudat.
3. akaratlagos ( szándékos ) vagy önkéntelen, a büntetés elkerülése érdekében
4. produktív vagy reproduktív / analízis, szintézis /
Normális lelki működés esetén a mentális ( értelmi ) folyamatok megnyilvánulásai során képesek vagyunk az anticipációk felbontására, leválasztására és befolyásolására. Ez a képességünk társadalmilag meghatározott, ezért a történelmi helyzetek és az egyén szocializációja tette lehetővé a kialakulását. A képzeleti képekben a tárgyak és a dolgok között mindig lenni kell valamilyen kapcsolatnak, összefüggésnek. A tárgyak, dolgok kölcsönhatásban vannak egymással. A képzeleti és észlelési kép gyakran interferál ( kapcsolatba lép egymással ).
A képzelet kapcsolatban áll a gondolkodással, az emlékezéssel, és az észleléssel.
Az anticipáció / előre vetítés, előre vételezés / jellemzői:
- felbontható
- leválasztható
- manipulálható
- interferál
Feltűnő hasonlóság az észlelési és a képzeleti folyamatok között. Mentális forgatás kísérlete. A tényleges elmozdulás mértékével arányosan a megoldáshoz szükséges idő.
Perky kísérlete: nem tudták elkülöníteni a képzeleti és az észlelt képet. A képzelet elősegíti az emlékezést ( helyek, módszerek, képzeleti képek ) és a problémamegoldást."
Ha valóban, minden erőtökből, minden kiinduló pontból, keresitek a valóságot, adatik néktek is, mert valahol, a fentieink, pont azt akarják, hogy élni akarjunk, de nem erőszak?
A problémánk, hogy mindenkinek magától, önként kellene keresni mindenek előtt az örök boldog örök családi életet, mert van az igazi J. családban, kics vagy, vagy kevesebb vagy több stb...Jah, na mérce, s mit gondoltok, mi rakjuk fel, na 2 centire, vagy jöjjetek, s találtok édes de örök lakhelyet, amit hogy lehetne itt értelemzni?
Feltétlen van telepátikus meg patikus kapacsolat is köztünk, mert ma különösen arra figyeltem, hogy ha a válam fáj, akkor nem a nagyujjom, most a válam nem, hanem a nagyujjom, mikor nincs semmi baj, s van, de mindent megold az idő, mikor az idő áll? Jah, hogy befejezzem, ugyanis ha a kis birka, s vidájjunk, mert minden embernek a teste birka, vagy kecske, talán a mórok a kecskések? Szóval, jól érzem magamat, mert abszi ulti biztosan tudom, hogy minden csak jó lett, mert most megnyilt a menny nekünk, mert amiiket leirok nektek, nem ugy, hanem valóban igaz... na a többi tó pikákba firkákba, amit most leufóztam, döbbenetes, s örökre ledöbbentette e -wilágot, vagyis, mit akarunk e -wilágba, mint ha minden dögös, akkor legalább, lehetséges Óh Isten, Istenek az égbe, s ufósok, vagy legyen bárki, segitsetek, mikor most kit akarunk leggőzni, meggőzni, vagy meggilkolni, kiirtani, vagy kinlasztani, ami ugy furcsa, ha megláttuk eztet, valóságába?
A megelégedetséget igy határoznám meg, először is, a Jó Isten, nagyon szeret, mert adott nekem igaz testvéreket, mert mi lenne, ha szólni se lehetne, senkihez többet? Aztán, hogy tudom hogy az élet örök, meg "Énemmel én" örökké élek, most csak kis birka keze - karja, ( első lába) szeretlek, s csoda történt, megszünt a fájdalom, amikor megárntottam szörnyen az egyik inamat...
Nemcsak tőlled, hanem mindenkitől vissza kérdem: 1. Miért nem vagyunk megelékedve ahol vagyunk? (figyelem, ha tutod az igazságot valóban, azaz vissza emlékezel mielőtt elvesztettük volna, ugy néz ki, a tudatunkat ami TUDUT ugyanis ez egy kitérő, vagy ráadás, mert nincs benne, az egészben) Aztán a 2...? s 3...?
Hogy is mondja a közmondás, ha a fejedbe gondolatok rendbe, minden rendbe? -szived tiszta? Akkor Isten? -látható valóban?
Ha valakik, ez wallásozik, én mindent bedodok, a közösbe? -mink van, valóban?
"...Álmaik nélkül még a tudósok sem jutnának sehová..."
Ez egy másik malom.
Vagy tévedés.
Sosem tagadtam a létező képzelet Világát, ám azt nem tartom Valóságnak.
Természetesen nem vagyok tudós-kutató, de fejlesző igen.
Én pölö sosem megálmodtam a fölmerült problémák megoldását, hanem gondolkoztam rajtuk. Soxor a legfurcsább helyen-helyzetben ugrott be a megoldás, vagy elraktározódott egy furcsa kép, amely később előbukkanva szülte a gondolatot.
De sosem álomban, nagyon is reális gondolatok között.
Ismerek viszont nehányat a nagyagyak közül, ők sem arról számolnak be, hogy álmaikat valósítanák meg, hanem arról, hogy igen sok meló, agymenés után jutnak el a megoldásokhoz.
Newton almája is Valóságos volt, nem álmodott.
"...Kérdés tehát, mivel lehet neked bizonyítani olyan dolgot amit egyébként nincs lehetőség hogy közvetlenül megtapasztalj?..."
Általam hitelesnek tartott személy beszámolója, bizonyíthatóan eredeti és bármikor, bárki által reprodukálható fölvételek, a tudomány törvényei szerint bizonyított, megvalósuló események azok, amelyek valósaxámomra. Olyanok, amelyeket adott esetben én magam is megtapasztalhatok!
Pölö a Hold-séta hihető, a plútói lakos nem.
A Holdról számos, reprodukált, ellenőrzött esetleírás van, az általad írtról 0, magad sem tudod állítűásodat bizonyítani.
"Mi ez, valóban, mi történik? Miért csak bőrünket féltjük? "
Azert mert;
1. Mert nem vagyunk megelegedve ahol vagyunk.
2. Mert nem vagyunk megelegedve azzal amink van.
es harmadjara nem vagyunk megelegedve amik vagyunk.
ez a harom tenyezo okozza a surlodast az emberi eletben ,ha elfogadjuk ,vagy is megelegszunk azzal a harom tenyezovel akkor az Isteni akarat fog bennunket vezerelni es akkor minden meg fog valtozni mert az elet surlodasa meg fog szunni .
Ok, akkor nézzük a logikai hibákat: -1. Állításodat nem bizonyítja semmi, senki. NY létezéséről viszont van jócskán bizonyítékom. Személyes megtapasztalásom is. -2. Nem mondom, hogy nem igaz, hanem azt mondom, bizonyítsd be számomra hiteles módon, hogy igazat mondasz!
Ahogy írtam az a valóság amit valóságnak fogadunk el. Számodra az a valóság amit bizonyítva érzel, bizonyítottnak tudsz. Azonban más és más embernek más és más bizonyíték mutatkozik meggyőzőnek. Hogy a TE számodra mi a bizonyíték, azt neked kellene meghatároznod, miközben a közvetlen megtapasztalás lehetőségét természetesen kizárjuk. (Persze mondhatnám hogy nekem személyes tapasztalatom van a plútói intelligens életről, és az akkor is létezik ha te nem láttad, de ezen a körön azt hiszem már túl vagyunk.) Kérdés tehát, mivel lehet neked bizonyítani olyan dolgot amit egyébként nincs lehetőség hogy közvetlenül megtapasztalj?
"...Ahol pedig nincs a lehetetlennel dacoló kreatív képzelet, ott előrehaladás sincs..." Ennek sincs semmi köze a valósághoz. Több kutatót ismerek, (közvetlen közelemből is tudom:o), nem a féktelen képzelet, hanem a magasfokú logika, kombinációs készség juttat előre a haladás útján, nagyon is a valóság, a realitások talaján állva!
Mindent és mindenkit hajt valami. Minden élet és mozgás mögött ok és cél létezik. A kutatók is célirányosan kutatnak, nem csak úgy a semmibe. Ők is álmodnak valamiről amit el szeretnének érni, ahová el szeretnének jutni, bár most még nincsenek ott, a jelenben az még – ha úgy tetszik – nem valóság. A képzelet, a fantázia a vágyak tartanak mozgásban, ezért nem lenne bölcs a képzeletet mint olyat elvetni és letaszítani a fizikai valóságtól elszakadt irracionalitás szintjére. Álmaik nélkül még a tudósok sem jutnának sehová.