Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó Nikon Micro-Nikkor 105mm f/4 objektív PN-11 közgyűrűvel, első és hátsó sapkával normál állapotban, minimális por belül, ami a képalkotásba tényleg nem szól bele, nulla kontrasztvesztés.
Irányára: 56 ezer forint, mail publikus
A nem katalóguskép minőségű termékfotókért elnézést...
Eladó lett Micor-Nikkon 105mm f/2.8 Af-D objektívem. Üvegek tiszták, épek, rekesz pontos, nem ragad. Gyűrűi megfelelőek, AF működik. Pár apró porszem lehet benne, semmi olyan, ami a képeken is látszana. Sn: 3365201 Az ára 79.000 forint. A megkereséseket a juhaszmarton6@gmail.com címre várom. Köszönöm!
Eladásra kínálom kihasználatlanság miatt szeretett DSLR gépemet. Még Németországban vásároltam 2016-ban. Ritkán használtam. Vásároltam hozzá egy teleobjektívet, amely már a szettem része, próbáltam vele csillagfotózást, illetve timelaps-et, ezért a vezetékes időzítő kioldó. Szett részei: (minden látható a képen egy objektív kupak kivételével, de az is jár hozzá, időközben megtaláltam!) -Nikon D3300 DSLR Body -Nikon DX VR AF-S 18mm-55mm 1:3.5-5.6 GII Objektív -Nikon DX VR AF-S 55mm-200mm 1:4-5.6 G Objektív -Nikon HB-37 napellenző -Mindenféle kupakok -Yongnuo Yn565EX II vaku -Timer Remore Control (ehhez az átalakítót is adom) -Átalakító kábel -Átjátszó kábel -Töltő adapter (szétszedhető) -Gyári akku -Képen látható fotós táska pánttal
Második tulaj vagyok, doboza nincs meg, a vázkupak utángyártott, így Nikon felirat nélküli. Állapota hibátlan, nekem annyi kifogásom van vele, illetve ez az eladás oka is, hogy régi Sigma obikkal (18-50, 50-200) nem kompatibilis. 50-50%-ban ismeri fel őket a váz, vibráltatja az AF kijelzést, amikor nem. Volt szervizben az egész szett, és azt mondták, hogy a régi Sigma obik eltérő főpaneljével van gond.
Sziasztok, Nikon D300 / D300s-t manapság mennyiért lehet reális áron venni? Nyilván ha szétnézek a piacon, 50-60 ezer forintokat kérnek érte, ami nem tudom mennyire valós érték, lévén régi gép. 30-40 körül nem is kapni? Vagy ha kapni is, gondolom 100+ ezer expokkal.
Eladó egy megkímélt DSLR szett hobbifotóstól, 21468 expóval. Általában évi néhány alkalommal, kirándulás, utazás idején volt használatban, nem napi rendszerességgel. Az alábbiak alkotják a szettet:
Nikon D5500 fényképezőgép, 24,2 MP
Vásárlás időpontja: 2016.08.16.
Vásárlás helye: Artwork Photo Budapest
Szériaszám: 4408442
AF-S DX Nikkor 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR objektív
Vásárlás időpontja: 2019.10.18.
Vásárlás helye: E-Infinity webáruház
Szériaszám: 375391
Amit adok a géphez:
- nyakpánt
- vázsapka
- eredeti akkumulátor
- töltő
- magyar nyelvű használati útmutató
- doboz sajnos elveszett
Amit adok az objektívhez:
- doboz
- első-hátsó sapka
- HB-32 napellenző (ez gyárilag nem tartozék!)
- Polaroid UV szűrő (ezt is pluszban adom)
A megadott ár némileg alkuképes, csere, beszámítás, köszönöm, de nem érdekel. Posta lehetséges gondosan csomagolva. Képeket kérésre tudok küldeni. A szett Hajdú-Biharban található.
Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR objektív eladó újszerű, alig használt állapotban. VR, Af/Mf tökéletesen működnek, a gyűrűk egyenletesen járnak, gumik nem nyúltak. A lencsék por, gomba és karcmentesek.
Sn: 2010814 Ár: 425.000 Ft
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, a vevő terhére posta / futár akár utánvéttel is mehet.
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált szinte új, csak kipróbált Nikon 24-120 mm F4 VR objektívem, hibátlan állapotban van minden szempontból. Gy Sz 62115981.
Kihasználatlanság miatt eladó egy kitűnő állapotú, ezüst Nikon Z fc gép egy szürke Nikkor Z DX 16-50 objektívvel, SmallRig markolattal, dobozával és tartozékaival. Csupán ~2.000 expó van a gépben.
Eladó Nikon bajonettes Sigma 85mm f1.4 DG ART és a 86mm-es Sigma UV szűrő. D850-en kiváló pontosság 1.4-en is, kiváló működés, keveset használt, szép állapot, karcmentes. Tartozék: első-hátsó kupak, napellenző, tok. SN:53256536
Ár együtt: 290ezer Ft, szűrő nélkül 270ezer Ft. Megtekinthető: Szentendrei HÉV vonala, vagy egyeztetett helyen.
Eladó a fotókon látható, keveset használt, sérülésmentes, hibátlan Nikon D5200 szett minden gyári tartozékával, dobozában, első tulajdonostól – rendszerváltás miatt.
Nikon D5200 váz, 15800 (!) expoval (S/N: 46833xx ) [töltő, akku, könyv, video- és USB kábelek, nyakpánt]
Eladó egy nagyon szép állapotú Nikon 16-35 F4 Vr nagylátó zoom objektív napellenzőjével, első és hátsó kupakjával dobozában. sn.: 321617 Ára: 210.000Ft 190.000Ft
Nikon z6 fényképezőgép, szép állapotban, hibátlan működéssel. A hátsó kijelzőt új kora óta üveg védi, a felső kijelzőt fólia.
Doboz, akksi, töltő jár hozzá, magyar papírjai, de garancia már sajnos nincs, 2019ben vásároltam a tripontnál.