Keresés

Részletes keresés

JAMIE21 Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2570
Én csak annyit fűznék hozzá,hogy az a lézeres ballisztikai vizsgálat merő faszság szerintem.Senki sem tudja hogy pontosan hol és milyen szögben ültek az áldozatok az autóban,csak saccolgatás folyik.Mint látható volt,3°-os eltérés méterekkel tette odébb a lövész lehetséges helyzetét.Akkor miről beszélünk?
Előzmény: bloki (2569)
bloki Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2569

Egyszer már felhívtam  figyelmedet arra, hogy Pacepa nincs illegalitásban, nem törvényenkívüli. Hazájában teljekörű jogi rehailitációban részesült. Rangját, vagyonát is visszakapta. Hogy mégis rejtőzve él külföldön (ez nem illegalitás!), az azért van, mert a gyilkos szándékok még nem haltak el személyével kapcsolatban. Moszkva, a palesztínok, Kadhafi, a szekusok még orrolnak. Halálbrigádokat küldtek rá.

 

Sasszézol, egyszer Pacepa forrásának tartod a Mitrohin dossziét, másszor meg nem. Egyébként, honnan tudod te, hogy a Mitrohin-dosszié 25 ezer oldala miket tartalmaz, s miket nem?

 

Nem világos, hogy miért írtad azt, hogy Pacepa hazudik. Az sem világos, hogy szerinted mit hazudik. Konkrétabban kelle fogalmaznod! (FSZÉ)

 

Nem világos az sem, hogy Mohrenschildt szerinted miért CIA-s, s miért nem KGB-s. (Logikailag sem érthető érvelgetésed, hiszen a CIA-s mivolt önmagában nem zárja ki, hogy a Kremlnek dolgozott.) Konkrétabban kell fogalmaznod! (FSZÉ)

 

 

(2549)

A lézer a Daltexre is(!) mutatott. Írottam már, hogy a lézer arra mutat, amerre irányítják. A ballisztika ennél összetettebb tudomány, nem mellesleg a fizika szimla tényeiből indulnak ki művelői. Nem célszerű megfeledkezni arról, hogy a fegyvert, a Carcanot a raktárban találták meg... Nem mellesleg, a film elsődleges haszna azon fantazmagóriák leszerelése, mik szerint, szemből, oldalról, kerítés mögül, csatornából jöttek a lövések.*

 

(2561)

A teszt nem volt negatív, nem tudom honnan veszed az ellenkezőjét. Puskát és revolvert is használt. (FSZÉ)

 

(2564)

Szerinted Tippit rendőrt nem Oswald lőtte le?

 

(2566)

Mit írtam én Oswald lövőképességéről?

 

(2568)

Helytelen gondolatiság. Lövedék gurulatot kaphat laza talajtól, sőt vízfelszíntől is. Gépjárműtől is. Sőt, a lövedék fragmentálódhat, széttöredezhet. Erre különösen hajlamosak a hosszú lövedékek, mint pl. a szóban forgó Carcano-lőszeré. Már viszonylag kis oldalerő hatására bekövetkezhet ez, mert a lövedékeket nem erre a ritkán előfoduló erőhatásra méretezik. És nem kell kőkemény testtel ütköznie ehhez, emberi szervezetbe futva is előfordulhat ez a széttöredezés. (Nemcsak a gyárilag fragmentálódó lőszerek esetében.)

Egyébként a széttördezés fizikai értelemben kaotikus folyamat, tehát "bármi" előfordulhat.

 

 

 

fcomment (2555)

A hipotézisek szerint a Dal-texbeli lövések melyik emeletről jöttek? Ráadásul már a tető is képben van...

 

 

 

A felsülés-számláló:**

 

 

1 (Zottjoghurt) - Pacepa jogi státusának nem értéséért.

2 (Zottjoghurt) - A Mitrohin-dossziéval kapcsolatos fonák gondolatiságért.

 

 

 

 

-----------

*Ezeknek te is szószólója voltál, nem világos, hogy már nem. (FSZÉ)

**Visszamenőleg nem számol, csak a bejelentéstől. De, amennyiben a korábbi fonákságok újfent szóba kerülnek, akkor a számláló mechanizmusára hatni fognak.

Előzmény: Zottjoghurt (2541)
Zottjoghurt Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2568

Gellert kapott lövedék nem arra folytatja az útját, amerre eredetileg tartott. A kocsiról nehezen tudom elképzelni, hogy megpattant volna valami. Túl puha hozzá.

Marad a Daltexben levő lövész, aki arra számitott, hogy az első lövések után felgyorsit a kocsi, ezért "elé tartott". Nem jött be, mert a sofőr a fékre lépett.

Fénykép is van a karcolásról a betonon, ami vizszintesen halad. Ilyet nem csinál egy gellert kapott repesz.

 

Előzmény: fwriter (2567)
fwriter Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2567
Tague ügyben semmi nincs bizonyítva. Lehetett egy eltévedt repesz. Erre nem szabad építeni, bár csábító, hogy a Daltex pont a felüljáróval szemben van, ami alatt Tague megsérült.
Előzmény: Zottjoghurt (2566)
Zottjoghurt Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2566

Súlyos bűncselekmény történik, és még csak át sem vizsgálják a környéket. Találtak egy puskát és le is álltak... jól működött a false flag.

Oswald ablakából nem is lehetetett Tague-t eltalálni az aluljárónál, főleg ha olyan jó lövész volt, mint bloki állitja. Ráadásul csak 3 lehetősége volt, ebbe már nem fért bele Tague is.

 

Szóval csak a Dal-Tex marad.....

Előzmény: fwriter (2564)
Zottjoghurt Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2565
Ez az, hogy ujjlenyomat sem volt rajta először. Tippitet sem az Oszi fegyveréből származó golyókkal lőtték le. Lsd. Garrison nyomozás. Szépen leírja.
Előzmény: fwriter (2563)
fwriter Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2564

Ez a cikk a hangtompítós fegyverek használatának lehetőségét elemzi a Kennedy merényletben:

 

Carol Hewett: Silencers, Sniper Rifles & the CIA

 

4) The Dal-Tex Specimen: The fourth piece of firearm evidence consists of a rusted shell casing found on the rooftop of the Dal-Tex Building in 1977 by an air-conditioning repair man. The Dal-Tex Building is just east of the TSBD, across Houston Street. Assassination researchers have long speculated that a second gunman was positioned at that building. Judging by the rusted condition of the shell case, it had been there for quite some time. What was unique about this case was the crimped edges along the neck suggesting that either the shell had been handloaded or had been used in conjunction with a sabot. Specimens 1), 2) and 3) could conceivably have been shot from locations other than Dealey Plaza by some careless hunter. However, this shell casing meant that the rifle was shot where the shell was expended and it is unlikely that deer hunters ever had occasion to position themselves on a rooftop in downtown Dallas.

Előzmény: Zottjoghurt (2562)
fwriter Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2563

Úgy tudom, ez az eljárás (nitrát teszt) meglehetősen megbízhatatlan.

 

A többi lövész után még "füstölgő puska" sem maradt, tehát még mindig a "legjobb bizonyíték" egy fegyver ujjlenyomatokkal.

Előzmény: Zottjoghurt (2561)
Zottjoghurt Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2562

a Daltex tetején találtak évekkel később egy rozsdás töltényhüvelyt.

 

Ezt merre találtad? Még nem hallottuk...

Előzmény: fcomment (2555)
Zottjoghurt Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2561

De ha Oswald nitrát-tesztje negativ volt, tehát nem lőtt aznap, akkor nem lehet a "legjobb bizonyiték" a puska a 6.-on.

Egy óvodás is kapásból vágná rá, hogy csak megtévesztésként vitte be Oszi a puskát, és hintette szét a 3 hüvelyt, hogy legyen miről beszélnie a világnak 100 évig.

Ha CIA ügyök lennék, igy tettem volna.

Előzmény: fwriter (2559)
Zottjoghurt Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2560

http://dallas63.neobase.hu/content/mexikoi-orosz-kovetsegen

 

 

Valery Kostikov, a KGB officer that author Michael H. B. Eddowes places at the heart of the John F. Kennedy assassination. According to Eddowes, he would have been at the heart of the conspiracy, and so was Prime Minister Nikita Krushchev. Eddowes develops this theory in 'Krushchev killed Kennedy'

 

In his book, Khrushchev Killed Kennedy (1975), Eddowes argued that Kennedy was killed by a Soviet agent impersonating Lee Harvey Oswald.

 

(ezért ásták ki Oszit 81-ben, aztán kiderült, hogy mégis ő az.)

-------------------------------------------------------------------------------------

Szerintem erre a könyvre gerjedhetett rá Pacepa. Az Amazonon nem látom, bár kétféle címmel is megjelent. Gondolom a Sárkány kivonta.

fwriter Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2559

Miért szerepelt volna, amikor nem volt rá bizonyíték. A Warren bizottság elve az volt, hogy nem minden létező információ összegyűjtése a cél (azaz amit mi itt művelünk), hanem a legjobb bizonyíték 'best evidence' bemutatása. / Erre reagált Lifton a könyve címével (David Lifton: Best evidence), amelyben azt állítja, hogy Kennedy testét kivették a koporsóból és lövedékeket távolítottak el, ill. sebészeti módosításokat hajtottak végre rajta, mielőtt a Bethesda kórházba érkezett volna. /

 

Az nyilvánvaló, hogy amire nem keresnek bizonyítékot, arra nincs is bizonyíték. Ahogy összeszedtük itt, számos embert letartóztattak aznap a Dealey Plazan, de kihallgatásuknak semmi nyoma nem maradt fenn.

 

Az FBI döntő tényező volt abban, hogy egyáltalán mit tekintettek a Warren bizottság elé utalandó bizonyítéknak, így eleve befolyásolták a konklúziót is. Ez önmagában nem jelenti, hogy szelektíven kezelték ezeket, de nem is zárja ki azt.

Előzmény: Zottjoghurt (2558)
Zottjoghurt Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2558
A Warrenben nem is szerepel a Dal-tex szó. Legalábbis én nem találtam.
Előzmény: fcomment (2555)
fwriter Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2557
Ha nem lett volna átállítva a nickem, de mindegy, mert mindkettőt vállalom, csak a másikat a komolytalanabb beírásokra tartogatom.
Előzmény: fwriter (2556)
fwriter Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2556
Ezt akár én is írhattam volna...
Előzmény: fcomment (2555)
fcomment Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2555
Sőt a Daltex tetején találtak évekkel később egy rozsdás töltényhüvelyt.

De annyit mindenképp hozzá kell tennem, hogy ez egy érdekes kirakós játék, de bizonyítani így semmit nem lehet. Elolvastam a HSCA jelentésének vonatkozó részét, ahol több forrásból származó komoly tudományos elemzése van ennek a lövésnek. Ha a megadott toleranciákat akarom úgy értelmezni, akkor belefér a Daltex, ha nem, akkor nem (pl. a sztereografikus elemzés Connally pozícióját 10 cm tűréssel adja meg, 10 cm pedig élet-halál kérdése, ha néhány fokos szögeltérésről van szó).

Ilyen értelemben bloki-nak kell igazat adnom, hogy könnyen lehet, hogy nem látjuk a fától az erdőt.

De nem is az igazság kiderítése a cél, hanem a törekvés az igazság kiderítésére.
Előzmény: Zottjoghurt (2554)
Zottjoghurt Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2554

4-5. emelet.

 

Since 1949, Abraham Zapruder had operated his "Jennifer Juniors, Inc. of Dallas," manufacturing women's and young ladies' clothing. In 1963, the company ran out of the fourth and fifth-floors of the Dal-Tex Building at 501 Elm

 

 

Zapruder-Mohrenschildt-CIA

Mohrenschildt feleségével szabta-varrta a ruhákat Zapi. Előfordul az ilyesmi...

 

http://findarticles.com/p/articles/mi_m0EIN/is_1999_August_4/ai_55352214/?tag=untagged

 

 

Előzmény: fwriter (2553)
fwriter Creative Commons License 2010.02.06 0 0 2553

http://books.google.hu/books?id=OhzrNKbkrmkC&pg=PA21&lpg=PA21&dq=dal+tex+building&source=bl&ots=LUkhibUQrR&sig=F96I887eZSPWxcIq6YaaT4WU_AA&hl=hu&ei=HD1tS8DaKpCUnwOjqpHLBA&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=8&ved=0CCQQ6AEwBzg8#v=onepage&q=dal%20tex%20bui

 

Érdekes de kritikával kezelendő!

 

Goodman discovered the crisscross directory for Dallas for 1963. He had a particular interest in the Dal-Tex building and its occupants. He found the Dallas Uranium Company, whose offices were strategically located on the third floor and had a clear view for a shooter intent on assassinating the president. Goodman was told the company was owned by H.L. Hunt, whom Goodman suspects being involved with the JFK assassination.

fwriter Creative Commons License 2010.02.05 0 0 2552

http://en.wikipedia.org/wiki/Dal-Tex_Building

 

Numerous witnesses to the assassination reported hearing gunfire coming from the direction of the building. In fact, the Dal-Tex building was one of the first buildings to be sealed off in the minutes following the murder[2]. Several arrests were made following the building's lockdown[3]; there is record of a young man dressed in a black leather jacket and black gloves who was taken to the Sheriff's Office (also located within the Dal-Tex building) but he was never charged and no records of his name exist. Another suspicious person detained in the Dal-Tex building was Jim Braden, a career-criminal with Mafia ties who had recently changed his name[4] and was thus released by authorities. Furthermore, the Dal-Tex building aligns directly with the trajectory of the bullet that hit the curb, injuring bystander James Tague[5].

 

Ebben az egészben az a legérdekesebb, hogy a Sheriff irodája is ott volt. Csak kérdés, hányadik emeleten?

Előzmény: Zottjoghurt (2551)
Zottjoghurt Creative Commons License 2010.02.04 0 0 2551

http://www.acorn.net/jfkplace/03/MS/2data.html

 

The Dal-Tex Building:
p. 87: discussion of the tenants of the building

a könyv sehol...

Előzmény: fwriter (2550)
fwriter Creative Commons License 2010.02.04 0 0 2550
Én úgy tudom kormányzati irodák, de nincs forrásom ('valahol olvastam'). Jó lenne valami hiteles forrást találni.
Előzmény: Zottjoghurt (2549)
Zottjoghurt Creative Commons License 2010.02.03 0 0 2549

Nem akarok elszomorítani senkit, de a KGB-s filmben is a lézeres teszt minő véletlen, épp a Daltex 2. emeletére mutatott. Volt is nagy meglepődés, és magyarázkodás, mivel nem nagyon akartak eltérni a "hivatalos" verziótól.

Csoda, hogy nem vágták ki a filmből. Ott van a 2. rész közepe-vége táján.

http://dallas63.neobase.hu/content/kgb-titkos-kennedy-aktai

 

Azt lehet tudni, hogy milyen cégek voltak a 2. emeleten? Annyi biztos, hogy az 5-6. emeleten volt Zapruder cége... ideális szög egy lövésznek.

Előzmény: fwriter (2548)
fwriter Creative Commons License 2010.02.03 0 0 2548

Ha Connallyt visszaültetjük a székére, akkor a lövés a Daltex felé mutat.

 

 

Előzmény: fwriter (2546)
fwriter Creative Commons License 2010.02.03 0 0 2547
A link helyesen: F-144
Előzmény: fwriter (2546)
fwriter Creative Commons License 2010.02.03 0 0 2546

Végre sikerült végignéznem a topicot. Nem állítom, hogy minden betűjét elolvastam, de van róla egy összképem.

 

Szeretnék bemutatni egy olyan rajzot, amelyik még nem szerepelt itt, és nagy előnye, hogy államilag hivatalos.

 

Ez nem más, mint a HSCA nyilvános meghallgatása során bemutatott F-144-es bizonyíték.

 

Connally félig lelóg az ülésről, hogy kijöjjön a TSBD felé mutató szög.

 

Mindenki ítélje meg maga a Zapruder film és a fényképek alapján, hogy Connally ilyen pozícióban ült-e a székén.

 

 

Zottjoghurt Creative Commons License 2010.02.01 0 0 2545

 

http://dallas63.neobase.hu/content/oswald-geprablo

 

OSWALD annyira komolyan vette az ötletet, hogy a siker érdekében speciális gyakorlatokat végzett minden este, mert növelni akarta testi erejét.

 

Lee komoly edzéseket tartott heteken át, minden este. Az edzés után bekente magát egy erős szagú anyaggal, majd hideg vízben lezuhanyozott, és olyan vörösen jött ki a fürdőszobából, mint a Szovjetunió zászlaja.

 

Mi ez ha nem bizonyíték?

fcomment Creative Commons License 2010.02.01 0 0 2544

Valamint Kennedy írül azt jelenti:

 

'kemény fejű'

 

A kemény fejet pedig, mint tudjuk, be kell törni.

 

Kennedy (surname)

Irish Names K, L

Előzmény: Álomvédelmi twist (2543)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2010.02.01 0 0 2543
Majd mindjárt megkapod blokitól, hogy a szovjet-orosz agymosás áldozata vagy, és a szabad világban nincs és nem is lehet ilyen. Még hogy érdekek!

Apropó titkos társaságok!

'Skull and Bones is a secret society at Yale University in New Haven, Connecticut. The society's alumni organization, which owns the society's real property and oversees the organization, is the Russell Trust Association, named for General William Huntington Russell, who co-founded Skull and Bones with classmate Alphonso Taft. The Russell Trust was founded by Russell and Daniel Coit Gilman, member of Skull and Bones and later a university president. The society is known informally as "Bones", and members are known as "Bonesmen".

President George H. W. Bush, his son President George W. Bush, and the latter's 2004 Presidential opponent Senator John Kerry are members of Skull and Bones.'

http://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones
Előzmény: fcomment (2542)
fcomment Creative Commons License 2010.02.01 0 0 2542

Kennedy elvtárs bűnei:

 

a következő csoportokat sértette meg (létükben fenyegetve őket):

  • maffia (fellépés a szervezett bűnözéssel szemben)
  • titkos társaságok (a sajtó képviselőihez intézett beszéd, 'The very word 'secrecy' is repugnant in a free and open society; and we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths, and to secret proceedings.' )
  • FED (a dollárt állami alapra kívánta helyezni, 'Executive Order 11110')
  • olajlobbi (meg akarta adóztatni az olajipar extraprofitját)
  • katonai-ipari komplexum (pacifista nézetei, békülékeny hang a kommunista rendszerrel szemben, vietnami háború leállításának szándéke, 'For, in the final analysis, our most basic common link is that we all inhabit this small planet. We all breathe the same air. We all cherish our children's future. And we are all mortal.')
  • CIA (a Disznó öbölbeli invázió után nem bízott meg benne, 'splinter the CIA into a thousand pieces and scatter it into the winds')
  • 'a rasszista dél' (emberi jogi mozgalmak támogatása)

Ezek miatt nem gyakorolt önkritikát.

 

Logikai következtetés levonása a fentiekből:

 

premissza A: Kennedy elvtárs nem gyakorolt önkritikát.

 

premissza B: Aki nem gyakorol önkritikát, azt meg kell ölni.

 

A, B - modus ponens -> C

 

C: Kennedy elvtársat meg kell ölni.

Zottjoghurt Creative Commons License 2010.01.31 0 0 2541

Magyarul: Pacepa hazudik. Még logikai úton sem tudod kideriteni, hogy miféle dokumentumok alapján dolgozhatott ott az illegalitás mélyén.

A CIA vágott hozzá egy halom dossziét?

Akkor mi marad 2038-ra?

Előzmény: bloki (2539)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!