Keresés

Részletes keresés

emem Creative Commons License 2012.05.21 0 0 252

én pedig pont erre a válaszra számítottam :-(

a hit gyógyító ereje által lehetséges lehet a gyógyulás, mint ahogy tanulmányok igazolják az életszemlélet befolyását az egészségre.

ehhez viszont valahogy igazolni kellene a pozitív módosulások szerepét a csodás gyógyulásokban (ha már belekeverted a tudományt). ennek az igazolásnak azonban nem megfelelő módszere az, ahogy te Braco tevékenységét reklámozod, az ugyanis ordas csúsztatás, lásd "Orvosok a Braco-élményről".

ezzel az otromba eljárással csak azt éred el, hogy lejáratod Braco állítólagos gyógyítói tevékenységét, és megingatod a gyógyulni vágyók hitét.

Előzmény: Mirdad (250)
Mirdad Creative Commons License 2012.05.21 0 0 251

 

 Ha a DNS módositódik (pl. károsan a stressz miatt), módositódik a sejtszerkezet is.

 

 Ezekután a kérdés az, hogy ha a negativ módosulás bizonyitva van (!), akkor a pozitiv módosulás (életmódváltozás, gondolataink, érzéseink, hit ereje, stb.) is magától értetődő. 

 

 Ez lehetne a különböző gyógyulások magyarázata.

Mirdad Creative Commons License 2012.05.21 0 0 250

 

 Már vártam ezt a lényeglátó kérdést :)

 

 Pl. úgy kapcsolódik ide Braco, és általában az öngyógyitás, hit ereje, stb., ahogyan a negativ hatások negativan képesek módositani a genetikai állományunk. A pozitivak meg pozitivan. Ergo lehetséges a gyógyulás... Nem-e? :)

Előzmény: emem (249)
emem Creative Commons License 2012.05.21 0 0 249

ezt a (szerinted hiányzó) lépést a tudomány már megtette:

"Kétszáz korábbi tanulmány áttekintése után megerősítették a bostoni Harvard Egyetem kutatói azt a feltételezést, hogy a pszichés jóllét csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.

Ismert, hogy a stressz és a depresszió káros hatással van a testi egészségre is, ám a pozitív érzések jótékony hatásáról kevesebbet lehetett tudni. "A negatív hiánya nem ugyanaz, mint a pozitív megléte. Úgy találtuk, hogy az optimizmus, a megelégedettség és a boldogság összefüggésbe hozható a kardiovaszkuláris betegségek csökkent kockázatával, függetlenül az életkortól, a társadalmi-gazdasági helyzettől, a dohányzástól és a testsúlytól" - foglalta össze eredményüket Julia Boehm kutatásvezető.

Az elemzés szerint a leginkább optimista egyéneknek például 50 százalékkal kisebb kockázatuk volt a szív- és érrendszeri betegségek kialakulására, mint a legkevésbé optimista egyéneknek.

A metaelemzésbe bevont tanulmányokban kérdőívek segítségével kérdezték ki az embereket, majd a válaszok alapján értékelték személyiségüket és életszemléletüket.

Pozitív életszemlélettel az esetleges betegségekből is gyorsabb a felépülés - vélik a szakemberek. Az egyik elemzett tanulmányba például 300, bypass műtéten átesett férfi és nő egészségét követték nyomon. Hat hónap leforgása alatt 50 százalékkal kisebb eséllyel kerültek vissza a kórházba szívproblémák miatt azok a műtött páciensek, akik életszemlélete optimista volt.

Egy másik tanulmányban 2500 ember egészségét követték nyomon hat éven át. Közülük 26 százalékkal kisebb valószínűséggel kaptak szélütést az adott időszakon belül azok, akik az érzelmi skála optimista végén foglaltak helyet a kérdőívben adott válaszaik alapján.

A tanulmányt a Psychological Bulletin című szakfolyóirat online kiadásában ismertették a szerzők."

http://hvg.hu/egeszseg/20120418_pesszimizmus_szivroham

 

csak az a kérdés, hogy Braco hogyan kerül a képbe...?

Előzmény: Mirdad (248)
Mirdad Creative Commons License 2012.05.21 0 0 248

 

  ... és innen már csak egy lépés, hogy felismerjük a gondolataink, érzéseink erejét, hatását, amik ugye részt vesznek ebben a módositó folyamatban. 

 

  Az MTA honlapjáról:

 

 "Minden meg van-e írva génjeinkben? Ha igen, miért nem? - e talányos kérdéssel kezdte a genetikáról és az epigenetikáról, vagyis a környezeti tényezők génmódosító hatásairól szóló előadást Falus András akadémikus.

 

  Beszámolójából kiderült, hogy az egyedfejlődés mellett különösen a táplálkozási vagy stresszhatások, illetve a dohányzás befolyásolhatja az örökölt információkat. Nem mindegy tehát, hogy mit eszünk, mennyit mozgunk, vagy, hogy milyen stresszállapotban élünk."

 

  http://mta.hu/mta_hirei/minden-meg-van-irva-genjeinkben-genetika-es-epigenetika-125892/

 

Előzmény: Mirdad (247)
Mirdad Creative Commons License 2012.05.21 0 0 247

 

  A tudomány neve: EPIGENETIKA. Rájöttek, és bizonyitva lett, hogy az átörökitőanyag, a DNS nem szentirás; sok tényező módosithatja, és módositja is. Leginkább saját viselkedésünk, életmódunk és a környezeti hatások.

 

 "A mai orvostudomány eldicsekedhet azzal, hogy kitolta a várható élettartamot, de az már kérdés, hogy ezt a kort milyen életminőségben élik meg az emberek.

 

  Az epigenetika arra tanít bennünket, hogy nem fogadhatjuk el úgy az öröklődést tényét, mint eleve elrendeltetést, hanem felelősek vagyunk öröklődést meghatározó génjeink működéséért és utódaink tulajdonságaiért is.

 

  Ne a tudománytól várjuk a gyakran szenzációt jelentő génmódosításra, géngyógyításra vonatkozó legújabb eredményeket! Nagyon sok jó és rossz gént öröklünk elődeinktől, de saját tulajdonságainkért, életünkért, boldogságunkért magunk tehetünk a legtöbbet egészségtudatos magatartással, ezáltal nem csak magunk és családunk, közvetlen környezetünk, hanem unokáink sorsát, jövőjét is befolyásolhatjuk." 

 

  http://www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg_orvos-valaszol/16775/mi_az_epigenetika_hogyan_jutnak_at_erzelmeink_szokasaink_az_orokito_kromoszomakba_a_genekbe_-_

 

e.n.c.i.t.i.m.e. Creative Commons License 2012.05.21 0 0 246

Teljesen igazad van!

 

Én voltam figyelmetlen,és az előző hozzászólást nem olvastam el előtte!

Előzmény: emem (244)
ghepard Creative Commons License 2012.05.21 0 0 245

Akkor mit tudna érzékelni egy grizzly, mert annak sokkal kifinomultabb  a szaglása, persze az már nehezebben volna kivitelezhető.....

Előzmény: emem (242)
emem Creative Commons License 2012.05.21 0 0 244

(241), arra reagáltam

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e. (243)
e.n.c.i.t.i.m.e. Creative Commons License 2012.05.19 0 0 243
Előzmény: emem (242)
emem Creative Commons License 2012.05.19 0 0 242

így van, egyre szofisztikáltabb műszereket használnak a betegségek felismerésére:

 

Rákszimatoló kutyák hihetetlen képességei

http://www.ng.hu/Tudomany/2006/02/Rakszimatolo_kutyak_hihetetlen_kepessegei

 

"A kutyák képesek a lehelet alapján felismerni az emberek szervezetében lappangó rosszindulatú daganatot, méghozzá igen korai stádiumban - állítják amerikai és lengyel tudósok.

A tüdőrák a legalattomosabb és legagresszívabb karcinómák közé tartozik. Korai felismerése klinikai módszerekkel ma is megoldatlan; mire a tünetek jelentkeznek, és a panaszos orvoshoz fordul, többnyire már késő. Jól jellemzi a helyzetet a túlélési arány: az utóbbi 20 év alatt ezt 7, 4-ről alig 8, 6 hónapra sikerült növelni. Öt évvel a diagnózis felállítása után a tüdőrákos betegeknek már csak húsz százaléka van életben.

A korai felismeréshez nyújthatnak hatékony segítséget a kutyák, amint azt kaliforniai és lengyel kutatók klinikai tanulmánya mutatja. Kísérleteik során bebizonyosodott, hogy az ebek nagy találati pontossággal választják ki szimatukkal a tüdő- és mellrákban szenvedő betegeket - írta a Der Spiegel."

 

 

Előzmény: babaji (241)
babaji Creative Commons License 2012.05.19 0 0 241
emem Creative Commons License 2012.05.15 0 0 240

topiktárs, szóvá kell tennem, hogy ismételten a többes szám helytelen használatának hibájába estél.

(lásd: MAGNETER: Mágnesterápiás kezelőrészleg átadása KÓRHÁZAKBAN).

az írásban ugyanis csak egy nevesített orvosról esik szó, Dr. Carol Francisről. pontosabban rögtön korrigálom is magamat, hiszen Dr. Carol Francis nem is orvos, hanem pszichológus (Rosemead School of Professional Psychology, 1985).

tehát a hozzászólásod valóságtartalma annyi, hogy Dr. Carol Francis, aki a praxisán kívül a róla elnevezett rádiós show házigazdája, az általad reklámozott műsorban megosztja a hallgatósággal élményeit, melyeket 30, Braco által gyógyított kezelt pácienssel folytatott beszélgetés során szerzett.

a belinkelt honlapon található videóban háborús veteránok beszélnek csodás gyógyulásukról, valamint a szövegben említést tesznek név nélkül szereplő állítólagos, az orvosi szakmában tevékenykedő szkeptikusokról, akik szintén meggyógyultak hosszú éveken át tartó kezelhetetlen betegségükből.

ezeket a gyógyulásokat semmi sem dokumentálja. nem véletlen, hogy Francis ezzel a tudományosnak látszó, valójában semmitmondó szöveggel próbálja orvosi szempontból alátámasztani mondandóját:

 

"Some rigorous investigations of Braco's healings are beginning to take place and results examined. Already, medical follow-up examinations are producing a database of tumors disappearing, hearing losses returning, sight improving, cardiovascular systems that were collasping being entirely healed, etc., etc."

 

van rá egy ötösöm, hogy ezekről a kutatásokról nem egy komoly szaklapban fogunk olvasni.

mindezek fényében az általad használt felvezetéssel élni Braco tevékenységét illetőleg.... minimum félrevezető.

Mirdad Creative Commons License 2012.05.15 0 0 239

 

 Orvosok a Braco-élményről:

 

 http://www.prweb.com/releases/2012/5/prweb9503089.htm

emem Creative Commons License 2012.01.22 0 0 238

lehet, ellenben az állítás valóságtartalma ellenőrizhető, szemben Emoto állításaival.

Előzmény: enuma elis (237)
enuma elis Creative Commons License 2012.01.22 0 0 237

1 szeptikus vélemény :-)

emem Creative Commons License 2012.01.22 0 0 236

Emoto könyve egy ezoterikus mese. állítása ellenőrizhetetlenek, a kísérletei pedig nem megismételhetőek.

Előzmény: enuma elis (231)
enuma elis Creative Commons License 2012.01.22 0 0 235

Vagyis amit Mirdad irt logikus, teljesen.

Előzmény: enuma elis (234)
enuma elis Creative Commons License 2012.01.22 0 0 234

A kozmikus sugárzások és a földmágnesesség drasztikus változása EGYÜTTESEN hatnak ránk - ilyeténképpen a korszakváltást bizony meghatározzák ezek az erők. EGYÜTTESEN.

Előzmény: babaji (227)
enuma elis Creative Commons License 2012.01.22 0 0 233

OKJ-s tanfolyam.. :-))

 

Előbb lekéne érettségizni..:-D ;-)

 

Aztán kitalálni a materlializmus labirintusából. De az nagy falat :-D

alien power Creative Commons License 2012.01.22 0 0 232

ááá nem bírok magammal :P

 

Miénk lesz az ország első OKJ-s Istenképző Tanfolyama is (a pápa által akkreditált) :P

 

Ja lesz majd Jahvés bűnfeloldás-jegy is, azaz ha volt korábban bármilyen negatív gondolatod, most majd megszabadulhatsz tőle.

Az első pár előadáson 10-20 Ft / db / gondolat, de később, ha így romlik a Forint, felmehet akár 100-200-ra is, úgyhogy jobb,

ha már most elkezdesz számolni és gyűjtöd a pénzt.

Ezen kívül lesz még többféle jegy:

szerencsehozó, szerelemhozó, rontáseltávolító, látásjavító, hajnövesztő, potencianövelő (nőknek is), energianövelő....

enuma elis Creative Commons License 2012.01.22 0 0 231

Emoto könyve, nagyon kössz! :-)

Előzmény: Mirdad (229)
alien power Creative Commons License 2012.01.22 0 0 230

Hát mostmár komolyan csinálok egy ilyen tanfolyamot a szomszéd Józsival :D

Csak isteniesíteni kell a nevét, mondjuk legyen A. J. Jahve: http://hu.wikipedia.org/wiki/József

Ejtsd: á-jé-jávéé, ez jól is fog hangzani majd az éneklős, zenélős cédén is.

Kezdetnek kibéreljük a szemközti rétet a Természettől.

A Józsi feladata az lesz, hogy csöndben üljön középen és ájtatos tekintettel nézzen el a tömeg felett

a rét - később terem - túlsó végébe. Kénytelen lesz, mert ha elröhögi magát 200-an fogják meglincselni.

A sarki cicis Zita lesz a marketinges, por- izé promó csaj.

Kell majd még egy kigyúrt srác is a kondiból, így a közönség női tagjait is kellemes melegség

fogja eltölteni az előadás alatt.

Az előadás természetesen ingyenes, csak a helyjegyért, cd/dvdért, könyvért, pólóért, gyertyáért, Jahvés képekért kell fizetni.

Adományokat bármilyen összegben elfogadunk, sőt cserébe Jahve jókívánságokat fog küldeni gondolatban.

 

 

Folytassátok, egészítsétek ki... :D

Mirdad Creative Commons License 2012.01.22 0 0 229

 

  A japán Masaru Emoto jólismert munkássága: a viz, programozott, mágnesezett, élővé tett viz gyógyitó ereje:

 

 http://www.scribd.com/doc/78993959/Masaru-Emoto-Jurgen-Fliege-A-viz-gyogyito-ereje

 

emem Creative Commons License 2012.01.20 0 0 228

a mágneses térnek van egy 44 éves, illetve egy 480 éves ingadozási periódusa is, tehát az erőtér gyengülése nem feltétlenül a pólusváltás előjele. arról nem is beszélve, hogy pólusváltáskor nem a térerősség gyengül, hanem a polarítás iránya változik, illetve cserélődik fel.

Előzmény: babaji (227)
babaji Creative Commons License 2012.01.20 0 0 227

Az TELJESEN másik téma hogy a Föld/Gaia/Terra/Globusz/Earth mágneses tere az utóbbi évszázadban legyengült....ennek  oka azonban vélhetően a mágneses pólusok rutinszerü-időszakonkénti felcserélődése mint  sokszázéves folyamat beindulása lehet.

Ez nem függ össze az aión témával.

Előzmény: Mirdad (224)
babaji Creative Commons License 2012.01.20 0 0 226

A precessziós  Világév avagy  nagyidőszak 25920 földi esztendőn át tart.

Ennek egy-tizenkettede a világhónap/aion/eon/age ami ugye 2160 kisesztendő.

Hogy mikor lépünk/léptünk a Vizöntőbe azt én nem tudom,tul sok ellentmondó állitást lehet olvasni erről :))) .Mindenestre AQUÁRIUS ennek a hatalmas körözésnek a legmélye,feneke,pokla,alja és ehhez képest senki ne reméljen grandiózus javulást semmilyen tekintetben. Télen ne feködjél ki a nudista strandra napozni :)))

Előzmény: ép-it-ész (225)
ép-it-ész Creative Commons License 2012.01.20 0 0 225

Hali

Még bőven a halakban vagyunk csak a skorpió dekádjában !

CCa 350 év még hátra van.

cs

Előzmény: Mirdad (224)
Mirdad Creative Commons License 2012.01.19 0 0 224

 

 Meghívó nemzetközi orvoskonferenciára:

 Azt mondják korszakváltás van. 

Vizöntőkor, "Káli Yuga", a "Vaskor" vége, teljesen átformálódott energetikai, mágneses viszonyok Gaián, Föld-Anyánkon és a Kozmoszban egyaránt.

A bőrünkön érezzük ezeket a változásokat, nem szükséges ömlengeni róla :)

A minket körülvevő mágneses erőtér változása bennünk is változást idéz elő, a MI mágneses mezőink, energetikánk is átalakul. Ezt a "felgyorsult idővel" és sok más jelenséggel szokták magyarázni, melyeknek következményei mindannyiónk számára jól ismertek: idegesség, belső feszültségek, soha nem látott reakciók, stb.

Mára a hivatalos orvostudomány is eljutott oda, - nemcsak a spirituális tanitások, - hogy ezen változásoknak OKA van. Célja van velünk a Mindenségnek és az ember erre adott válasza LÉTfontosságú!

"Kutyaharapást szőrével": 

sok betegséget a megváltozott mágneses erőtér, és saját energetikánk megbetegedése idéz elő. Az egyik lehetséges orvoslása ezen problémáknak - a folyamatos belső munka mellett! - a mára elismert, tudományosan igazolt mágnesterápia.

 

 

ép-it-ész Creative Commons License 2011.12.12 0 0 223

Hali

Most láttam egy vicces - rajzos bölcseletet .

Sok sok ember megy egy úton és a hátunok cipelik az élet nagy keresztjét.

Egy fickó, úgy gondolja , hogy lefürészel ebből a keresztből és ezt meg is teszi.

Nyilván könnyebb lett a kereszt egy pár kilóval és megéléssel.

De aztán megint levág belőle egy jókora darabot.

Mikor elérkeznek egy szakadékhoz.

a többiek úgy kelnek át rajta , hogy keresztülfektetik a keresztjüket és átsétálnak. Naszóval, a mi emberünk a rövidre vágott keresztjével pedig ......

De a többit tudod, ugye ??

 

 

Ha az út a sors akkor azon ki is kell tudni teljesedni , ez a hit .

Mindenki hisz valamiben és ehez a valamihez kapja az utat.

cs

Előzmény: Törölt nick (220)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!