Keresés

Részletes keresés

ReVox Populi Creative Commons License 2008.05.03 0 0 73
Te meg nyilván ezt a hazugságodat tartod csodafegyvernek, már máshol is olvastam ugyanezt tőled. Rettentő frappánsnak gondolhatod ezt a baromságot.
Előzmény: Törölt nick (69)
lcoder Creative Commons License 2008.05.03 0 0 72
Kit érdekel a III világban egy éhséglázadás ? Az olaj már érdekesebb téma, sokkal érdekesebb. De az igazi problémánk még csak nem is ez lesz záros határidőn belül hanem Kína. Picit hasonlít nekem ez az egész a III Birodalom felemelkedésére. Ha a jelenlegi növekedés ott megtorpan, netán visszafordul akkor érdekes dolgok várhatók arrafelé, az ottani politiksok szvsz nem az öszödi beszéd kínaira fordításával fogják magyarázni a dolgot hanem a gaz USA, EU, Japán lesz az ok. Gazdaságiag erősek, politikailag rendkívül könnyen fanataizálhartók, ráadásul a népességszabályozás miatt elég erős a férfiak túlsúlya a társadalomban, ráadásul szinte mindent ők gyártanak, ugyanakkor az erőforrásaik szűkösek és a politikai rendszerük diktatúra - ez együtt még nagyon-nagyon csúnya végeredményhez vezethet.
Előzmény: zividivi (57)
zividivi Creative Commons License 2008.05.03 0 0 71
Nem csupán hiszi, hanem bizonyítja is, legfeljebb nem vetted észre.

Méghozzá éppen egy fasiztáknál/náciknál is rémesebb hatalom kezében.
Előzmény: MolnarErik (64)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.03 0 0 70
..és szerencsére nem minden ismerősöm jobbos. :-))
Előzmény: Törölt nick (69)
zividivi Creative Commons License 2008.05.03 0 0 68
Na, végre!

20 év után te is felfedezted a spanyolviaszt.

Most aztán jól megaszontad!
Előzmény: geszthi (60)
ReVox Populi Creative Commons License 2008.05.03 0 0 67
Nézzük, csak kik is azok, akik a félelmetes „fasiszta” démonnal eredményesen riogatják a legatyásodott, atlétában és strandpapucsban sörét szorongató, lángoló kukákat gyászoló proletárt. Ők azok, akik 18 év alatt szinte nyomtalanul eltüntették nemzeti vagyonunk több mint 80 százalékát, s közben drámaian eladósították az országot. „Reformjaik” nyomán tömegesen bezárt iskolák és kórházak, elhagyott gyárak, tönkretett mezőgazdaság, adósságcsapdába csalt, fóliasátorba fojtott parasztság, erkölcsi és anyagi összeomlás.

A nemzeti vagyonnal és besepert adóforintjainkkal mind a mai napig tömik saját és megbízóik zsebeit. A magyar vállalkozók lábait kirúgva, közpénzen segítik a múlti cégek letelepedését, eladták stratégiailag nélkülözhetetlen vállalatainkat. A liberális oktatáspolitika segítségével az iskolák ontják magukból az agymosott csipszevőket, a jövő szingli kölcsönfelvevőit.

ReVox Populi Creative Commons License 2008.05.03 0 0 66
Miközben óvodások módjára azon fáradozunk, hogy milyen sértésekkel illethetnénk egymást, megosztóink (az ötálarcú egypárt) megkaparintják mind a „fasiszták”, mind az „antifasiszták” tulajdonait.
zividivi Creative Commons License 2008.05.03 0 0 65
Ennyien nem lehetnek benne az üzletben! Legfeljeb strómanok lehetnek.
Előzmény: ZSOTYESZ (59)
MolnarErik Creative Commons License 2008.05.03 0 0 64
Úgy látszik a jobboldal tényleg úgy hiszi, h csodafegyver a fasisztázás :)
Előzmény: geszthi (62)
ZSOTYESZ Creative Commons License 2008.05.03 0 0 63
Előzmény: Törölt nick (56)
geszthi Creative Commons License 2008.05.03 0 0 62
Nem önmagában néhány száz skinheadtol fél ez az ország, hanem úgy gondoljuk, az ország attól tart, hogy a Kormány gyanúba hozható, és összjátékkal vádolható meg: a szélsojobboldali eroszakos csoportokkal való együttmuködés vádjával. A történtek - ha akarják önök, uraim, ha nem - ezt a gyanút ismétlem még egyszer: ezt a gyanút erosítik.

Ezért a magunk részérol felszólítjuk a Kormányt, hogy pártjai, miniszteriális szervei szakítsanak meg minden kapcsolatot a szélsojobbos csoportokkal, és a leheto legkeményebben lépjenek fel a polgárok nyugalmát fenyegeto csoportokkal szemben."



Nem lehet a véletlen műve - állítja Orbán -, hogy Boross Péter belügyminiszter arról beszélt, hogy az idegeneket és az idegen szellemiségueket ki kell szorítani az országból.

Nem sokkal korábban volt hallható ugyanis Csurka István okfejtése, amelybol mindenki számára világossá válhatott, hogy "idegen szellemiségű az, aki nem magyar". Azt pedig, hogy ki a magyar, a jelek szerint Csurkáék döntenék el...
Előzmény: ZSOTYESZ (-)
ReVox Populi Creative Commons License 2008.05.03 0 0 61
Tekintve, hogy a liberatúra elprivatizélte a fél országot, fasisztázás olyan, mintha az áldozatát hangosan szidalmazó rabló kiáltana rendőr után.
geszthi Creative Commons License 2008.05.03 0 0 60
"Miért érzik szükségét egyesek a magyar politikában és médiában annak, hogy újra meg újra elővegyék a fasiszta, antiszemita, nyilas, náci kártyát?...
Véleményem szerint a rendszerváltáskor többek között azért sem történt felelősségrevonás, mert a kommunista nomenklatura sikeresen használta a fasiszta-kártyát. Politikai, médiahatalmát emögé bújva tudta megtartan



MILYEN igaz szavak!! :-))




"Nem lehet - legalábbis én nagyon nehezen tudok - érveket találni a magyar kormányzópárt (az MDF) mellett, amikor megkérdezik, hogy van az, hogy a magyar kormányzópárt alelnöke (Csurka) náci nézeteket hangoztat nyíltan, újságban, s a miniszterelnök először nem határolja el magát, utána pedig csak szóban határolja el magát, de megmarad egy fedél alatt ezzel az alelnökkel. Az, hogy a miniszterelnök azt mondja, neki nem tetszik, amit Csurka mond, ez ma Nyugat- Európában a náci nézetekkel szemben kevés.


"A(z Antalli) kormánykoalíció pártjai - élükön a Magyar Demokrata Fórummal - nyílt háborút hirdettek meg a Fidesz ellen. Egyre több jel mutat arra, hogy politikai ellenfeleink ugyanolyan kíméletlenül, ugyanolyan gusztustalan eszközökkel indítanak ellenünk offenzívát, mint tették azt korábban az SZDSZ ellen, amire a közvélemény már csak úgy emlékszik, mint "az apák és fiúk" hadműveletre.

Különösen szembeötlő az az összehangolt akció, amelyet egy fasisztagyanús folyóirat ürügyén indítottak meg a Fidesz emberi jogi felfogása s a területért felelős emberjogi bizottsági elnök, Fodor Gábor ellen. Hasonló támadások indultak vidéki városokban parlamenti és önkormányzati képviselőink ellen, például Pápán Kövér Lászlót választva ki célpontul."





"Az MDF-vezetés pedig szorgalmasan nyilatkozik. Kimondva, azzal nincs bajuk, hogy Csurka István írásán átsüt az antiszemitizmus, a demokratikus pepecselés iránti mély megvetés, a kizárólagos hatalomra törés, az állami erőszakszervezetek politikai megfontolásból történő alkalmazásának szándéka, a politikai ellenfelek ellenségnek bélyegzése, azok kizárása a nemzetből, akik az ország érdekeit másként látják szolgálandónak.

Nem azzal a fajelméleti kirekesztéssel van bajuk, amelynek konkrét tárgyát egyelőre még Csurka sem nevezi néven, csak sejtetni engedi. Nem azzal, hogy felmentést ad a másokat bőrszínük, származásuk miatt rugdosó köztörvényes bűnözőknek. Nem azzal, hogy a "kulturális bűnözés" fogalmának bevezetésétől már csak egy lépés az orwelli gondolat-rendőrség felállításának követelése. Nem azzal van bajuk, hogy az új magyar élettér megteremtésére tett - homályosnak tetsző - célzásait nagyon is világosan értik Csurka úr szerb és román kollégái, a karadzsicsok, funárok. Nem, nekik - önöknek - csak azzal volt bajuk - őszinte tisztelet a kivételnek -, hogy úgymond az írás időzítése nem volt megfelelő, vagy hogy nem kellett volna a miniszterelnök úr betegsége kapcsán az utódlás kérdését feszegetni. Ez az egyetlen, amely tételét Csurka úr visszavonta. Ennyi. A többi rendben van."
Előzmény: ZSOTYESZ (-)
ZSOTYESZ Creative Commons License 2008.05.03 0 0 59
üzlettársak
Előzmény: zividivi (57)
vitéz Ebőváry Nyüglönc Creative Commons License 2008.05.03 0 0 58
Bácsfi nem egy prominens komcsi családból származik? Egyébként lazán visszakerült az egyetemre ahonnan elvileg kitiltották. Kissé Szabó Albertes sztori.
Előzmény: lcoder (40)
zividivi Creative Commons License 2008.05.03 0 0 57
//"....a "liberáis" világrend történelmi méretű szívásnak néz elébe..."//

Minél nagyobb a veszély, annál nagyobb szüksége van a "terrorista-és náciveszélyre".

A katonákat sem olajért küldi szerteszét a világba, hanem a terrorizmus ellen, és nem az éhséglázadást fogja vérbefojtani, hanem a nácikat.


Nem is értem, sokan miért nem veszik észre? Nem is akarják, vagy tettestársak?
Előzmény: lcoder (50)
ISFC Creative Commons License 2008.05.03 0 0 55

 

A szemkilövő fasiszták nácizásától hagos cyberreform közepette lesöprik a padlást.

Ahogy már korábban is tették, az ördögöt festő bayerek és akik még azok se.

 

Közzéjük tartozol? Neked csodafegyver?

A műanyag pisztollyal szembenéző lufik héliummal töltött védekezése! Vigyázz! A gáz könnyű, elszállsz! Nem hoz vissza harácsolt vagyonod a földre. Mert az is csak egy lufi, utóléri a tehetségtelenség pukkadása. Tartalma szétszóródik a lóerők hasztalan erőlködését rejtő semmibe. A szennyezett semmi lesz a te eredményed! A szennyezett semmi hordozza a te ideológiád. A szenyezett semmi közvetíti a te véleményed.

 Egy sehonnan jövő nácizást, ami már senkit nem érdekel. Mert magadévá tetted a szót, de veled semmivé vált. A távolban mögötte lévő lelkek már nem erősíthetik. A körülötted fogyó levegő, elemészti hullámenergiáit. Megáll a szó, elvész. A szenny tovább halad.

Így válik általad semmivé minden. Gondolkozz! Ezt akarod?

zividivi Creative Commons License 2008.05.03 0 0 54
//"....Miből gondolod, hogy veszélytelenek vagytok?.."//

Magamból kiundulva természetesen.

De te csak rettegj tovább, ha anyira megszoktad, egészen a végső leszámolásig.

Te "velünk", én pedig a te kedves rendszereddel szeretnék végre leszámolni.

Tudod, nem mindegy.
Előzmény: Bús képű fotóslovag (46)
ReVox Populi Creative Commons License 2008.05.03 0 0 53

"Mivel pedig, a gázmezők lovagjain kívül senkinek sem érdeke a gázáremelés, kénytelen a hatlom ehhez a bekerítő hadművelethez folyamodni."

 

Erre mondaná Kohn bácsi, hogy ügyes...

Előzmény: zividivi (52)
zividivi Creative Commons License 2008.05.03 0 0 52
Nem vetted észre, hogy nincs választás?

Akik a nemlétező fasisztaveszély ellen szavaznak, azokkal a gázáremelést szavaztatják meg.

Mivel pedig, a gázmezők lovagjain kívül senkinek sem érdeke a gázáremelés, kénytelen a hatlom ehhez a bekerítő hadművelethez folyamodni.
Előzmény: 6k (42)
ZSOTYESZ Creative Commons License 2008.05.03 0 0 51
Illetve fasisztáznak, de nem ugyanúgy. Finomodtak a módszerek. Bauer Miklós ávéhásként még körmöket tépetett, Bauer Tamás már "csak" cikket ír. Apró Antal még forradalmárokat gyilkoltatott, unokája már csak lazán fasisztázik egyet az indexnek. A lényeg, hogy itt dinasztiák élnek meg a fasisztázásból.
Előzmény: ZSOTYESZ (44)
lcoder Creative Commons License 2008.05.03 0 0 50
Éppen ezek a "demokratikus" intézmények bratyiznak a hajdani béketábor kiképzett hóhérjaival ahelyett, hogy ellenük is lefolytattak volna egy nürnbergi pert.
Ez sajnos igaz, anno a KGB jó sok pénzt elköltött a nyugati komcsik támogatására, így ezek eléggé benne vannak a rendszerben. Másrészt szemben a holocaustiparral, a komcsi rémtettek köztudatba hozása igazán senkinek nem éri meg anyagilag.

Vagyis a "liberális" világrend üzemeltetői.
Emiatt nem aggódnék: jelenleg a "liberáis" világrend történelmi méretű szívásnak néz elébe. A baj az, hogy mi is.
Előzmény: zividivi (47)
ReVox Populi Creative Commons License 2008.05.03 0 0 49
Ha Orbán tökös gyerök lenne, akkor a fasisztáktól való folyamatos elhatárolódás helyett a fasisztázóktól határolódna el. De nem az.
lcoder Creative Commons License 2008.05.03 0 0 48
Amíg csak fasisztáznak addig öltönyben vannak, és addig nincs is túl nagy baj. Pufajkában anno nem álltak meg ennyinél.
Előzmény: ZSOTYESZ (44)
zividivi Creative Commons License 2008.05.03 0 0 47
//"...Ma az EU, Nato közepén nincs realitása az ilyesminek -."//

Dehogyis nincs!

Te csak hiszed, hogy magyar belügyről van szó!

Éppen ezek a "demokratikus" intézmények bratyiznak a hajdani béketábor kiképzett hóhérjaival ahelyett, hogy ellenük is lefolytattak volna egy nürnbergi pert.


Az EU-t a NATO tartja markába. a NATO-t pedig a terrorista-és náciveszéllyel operáló, igen szélsőségesen társadalomellenes monetáris világhatalom.

Vagyis a "liberális" világrend üzemeltetői.


Előzmény: lcoder (40)
Bús képű fotóslovag Creative Commons License 2008.05.03 0 0 46
zivike drága! Miből gondolod, hogy veszélytelenek vagytok? Persze, amíg itt a fórumon tépitek a pofácskátokat, addig igen...
Előzmény: zividivi (38)
Bús képű fotóslovag Creative Commons License 2008.05.03 0 0 45
A te kezedben pölö nem láttam ilyen fegyvert. Lehet, hogy hazucc? :-D
Előzmény: zividivi (3)
ZSOTYESZ Creative Commons License 2008.05.03 0 0 44
Az a gond, hogy öltönyben ugyanúgy fasisztáznak, mint pufajkában.
Előzmény: ZSOTYESZ (43)
ZSOTYESZ Creative Commons License 2008.05.03 0 0 43

 " Fletóék nem öltönyben sétálnának, hanem pufajkában "

Előzmény: lcoder (40)
6k Creative Commons License 2008.05.03 0 0 42
Akkor nem érthető, miért zavar az másokat, hogy valakik fasisztákkal riogatnak. Minden normális ember tud a két veszély között különbséget tenni, rájönni arra, hogy neki majd a gázáremelés okoz valódi problémát, így majd oda szavaz, ahonnan ennek megoldását reméli. (E kettő célcsoport ugyebár nem esik egybe.)

Hogy vannak olyan kisebb, marginális csoportok, akik fasisztaveszélyt vizionálnak, végülis érhető. Csak elenyésző az esélye annak, hogy pl. Usztics M. valaha is Forradalmi Kormányt alakítson.

Egy súlytalan jelenséggel tehát miért kell foglalkozni?

Vagy mégsem súlytalan?
Előzmény: zividivi (38)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!