A balosok fékeveszett tobzódása, hite abban, hogy amit mondanak az igaz, annak mindennemű igénye nélkül, hogy azokat bizonyítanák maguknak és minden alapot nékülöző vádaskodásai az igazi fasizmus és nácizmus melegágya.
Ám most nem egy népcsoport a kijelölt cél, hanem egy ember, aki elmondta az igazságot. Most is, ahogy már 9-szer tette. Ő van az értelmetlen szélsőséges gyűlölet középpontjában.
A rombolás másképp jelentkezik: a liberalizmus hálójába belevesző embertorzók siserehada a hit súlyával nehezedik a társadalomra. Hisznek Orbán minden negatív tuljadonságában, a meglévők mellé nagy elszántsággal álmodnak és hazudnak újakat és a megváltást Orbán likvidálásában látják. Bizonyos, hogy legtöbbjük, legszívesebben holtan látná Orbánt. Orbánnak nincsenek pozitív vonásai, abba egyik másik torzóember bele is bolondulna. MIndenesetre nincs olyan pozitív tulajdonsága Orbánnak amelynek hallatán ne éreznének különösen erős késztetést az azonnali és megsemmisítő cáfolatra. gyűlölik Orbánt. Tiszta szívből. Talán a nácik gyűlölhették így a zsidókat: ilyen irracionálisan, ilyen megalapozatlanul.
A 6 év alatt szétrombolt államháztartás, a szétrombolt egészségügy, sőt saját idoluk sajátos lebukásakor elhangzott bizonyító erejű vallomása - Elkúrtuk Nem kicsit nagyon - sem számít. Semmi sem számít, csak az ember akit nap nap után, az önigazolás archetipikus kényszerétől vezérelve új negatív atribútumokkal kell felruházni és az újonnan meglelt jelző körül rituális táncot kell lejteni.
Mit számítanak ilyen adatok, mint, hoyg 2002-ben 53 % volt a GDP arányos államadósság és most - a megszorítások miatti drasztikus korrekcióval is - 66 %. Mit számít, hogy 2002-től megduplázódott az államadósság és közben egy világgazdasági konjunktúrában 1 %-os GDP növekményt produkáltak.
Őrült, orbán fixációban vergődő dervisek hada ez. Ijesztőbb, mint a Gárda véradása vagy masírozása akármennyi és akármelyik faluban. Ők a törvény által korlátozhatók Ha olyat készülnek tenni lesújthat rájuk a törvény.
Ezek pedig országot rombolhatnak árúsíthatnak anélkül, hogy a dervishadtól csipetnyi kritikát kapnának.
A hazai gazdaság egyértelműen a kormányzati hibák miatt állt le. Megrendült államháztartás a rossz gazdálkodás és esetleg a pénzek eltüntetése miatt.
Ezért adóemelések váltak szükségessé a liberális doktrínát követő MSZP-SZDSZ szakemberei szerint, amit meg is valósítottak - igaz ugyan, hogy a kampányban pont az ellenkezőjével kampányoltak. Ennek minden közgazdasági elmélet szerint a gazdaság lelassulása a következménye.
Ez történt. Tehát ki a rossz GDP adat közvetlen oka ?
Követelem, hogy eztán minden törvényt népszavazással erősítsünk meg.
Követelem, hogy ne tekintsük kormányzati hibának, ha egy kormány 4 év alatt államadósságot dupláz, világgazdasági konjunktúrában 1 %-os GDP adatot produkál és 2 évig egyfojtában hazudik, amit a ME be is vall.
Az észteké per pillanat 4.8 %-on áll ami még mindig jóval magasabb a miénknél de jövőre még ennél is kisebbet jósolnak! Persze ettől nekünk nem lesz jobb csak annyit akartam mondani hogy mi a legpörgősebb időszakban sem tudtuk hozni a 6%-ot míg a szlovákok még a 9%-ot simán hoznak!
Követelem, hogy kerüljön hatalomra Orbán! Valósítsuk meg az igazi demokráciát, mert ez így kevés! Nem elég, hogy a fidesz-rogramot, nem elég, hogy Orbán beszédét közvéleménykutatás alapján írják! Követelem, hogy minden kormánydöntés, törvényhozatal előtt legyen internetes szavazás! Követelem a nép hatalmát! Természetesen Orbán Viktor Mihályon keresztül megnyilvánulva.
Akkor nem értem, mit mondott az a nagyorrú (bocs, de tényleg nem tudom a nevét, pedig kéne) igazán jobboldali közgazdász prof. a HirTV-ben. Mert hogy ő állította, hogy az adatok összeszedhetők voltak. Ha egy vezető pártnak nincsenek olyan szakemberei, akik össze tudták volna szedni a tényadatokat, a a pártot jellemzi.
Tudod, az internet nem csak a szerver feltörésére jó.
Aztán én nem mondtam, hogy ne mantrázzatok. Nyomjátok csak ezerrel, minden változtatás nélkül!
Csak unalmassá válhat, néhányan esetleg eljutnak odáig, hogy a cáfolatot is meghallgatják, aztán ott a baj. (Illetve nem baj).
Én azért szeretem Orbánt, mert olyan mint egy cola automata. Bedobod a pénzt, aztán kijön a kívánt üdítő: lightos, klasszikus, cukormentes, fékezett habzású (:-) stb. És hogy ő ilyen, azt tőle tudom, hiszen éppen ma nyilatkozta, hogy megkérdeztek 3000 embert, hogy mit és milyen formában akarnak tőle hallani. És lőn, Orbán ezt prezentálta.
Mondjuk szerintem tiszta égő, hogy nincs neki egy saját stílusa és mondanivalója az elmúlt évről, de hát ez az ő baja.
Ha a 3000 ember azt mondta volna, hogy Orbán a kormány megdöntésére lelkesítsen, akkor Orbán lelkesít. Ha 3000 ember úgy dönt, hogy Orbán szeresse Gyurcsányt, akkor Orbán szereti Gyurcsányt. Ha a 3000 ember arra kéri, hogy meséljen a felsége receptjeiről, Orbán mesél. Ki kell szolgálni a népet.
Na de hol marad a saját gondolat?
Nos, a tréfát félretéve, ez egy hányinger. Az meg, hogy ő ezt vállalja is, az meg egyszerúen minősíthetetlen. Teljes önértékelési zavar. Elmebaj.
Egy magára adó politikusnak legyen mondanója, stílusa, azt adja elő, és aki egyetért vele, az értesen egyet, aki nem, hát az meg nem.
Tpikus szélkakas viselkedés amit Orbán művel. Megszoktuk.
Miközben mindig ezzel jöttök elfelejtiktek hozzátenni hogy pl a baltikum akkoriban 6-7%-ot produkált! És hogy mi az általatok akkoriban nagyon pörgős gazdaságban sem rtük el a 6%-ot legalábbis éves szinten.
Ezt már tudod hányszor leírtam az elmúlt 2 évben? De valahogy mindig átsiklottak fölötte és visszazuhantak a demagógiába. Szal én már feladtam hogy ezt mindig elmondjam nekik! :)
Egy cseppet se zavarjon meg a tény, hogy 1998 és 2002 között az éves gdp növekedés stabilan 4-5% között volt. Leszámítva a persze 2000-es évet, amikor valóban 5% fölé ugrott. Tavaly ez az adat 1,3% volt.
tudom-tudom, az öröklúzer mikrojézuska akármit mondhat, a szektásainak akkor is király marad:)))
nem felejetem el, mikor az emlékezetes visszaállamositós szövegét mondta, az amerikai-magyar kamara nyilt levélben kérdezte, hogy mi is vana befektetésbiztonsággal, a hobbit meg úgy lapitott, mint xar a gazban:)))
A GDP növekedés üteme 2000 I. negyedéve óta csökkent: 2000 I. negyedévben 6,6%, 2001 II. negyedévben 4,4% 2002 I. negyedévben pedig 2,9% volt.
Erre meg te adj magyarázatot légyszíves, ha már szárnyaló gazdaságról szóltál egy kicsit korábban:) Vajon ezt is Fletóék qrták el? Ezt meg te oszd be magadnak:)
De ne válaszolj, mert egyrészt tudjuk a választ, másrészt semmi értelme számsorokat ide másolgatni. Nyilvánvaló, hogy te sem értesz ehhez, ezért nem kell ilyenekbe belemenni vagy ha akarsz keress egy olyan fórumot, ahol szakemberek cseverésznek. Bár saját érdekebe nem ajánlom hogy megtedd. Én sem teszem.
Én tényleg csodálkozom, hogy írni-olvasni tudó emberek képtelenek szembenézni a valósággal, annyira elvakítja őket a gyűlölet.
"Évekig nyomtátok, hogy "Nem lesz gázár növelés" - valami szent varázsigének gondolva - és láss csudát, nem jött be."
Én soha nem mondtam, hogy nem lesz gázáremelés, tekintve hogy erre semmiféle befolyásom nincs.
"adatok eltitkolása duma (több esetben bizonyítva, hogy az utolsó forintig tudhatók voltak az adatok, csak a Fidesz sem az adatokkal foglalkozott, hanem a "rosszabul élünk" hülyeséggel)"
Ez konkrétan egy ordas nagy hazugság. Az adatok olyannyira nem voltak tudhatók, hogy a pénzügyminisztérium nemcsak, hogy nem hozta őket nyilvánosságra (törvényi kötelezettségét megszegve), hanem Veres pm. még a részadatok összesítését is letiltatta a tárcánál.
"öszödi beszéd "hazudtunk" duma (ki így érti, ki úgy, persze aki nem úgy érti, ahogy ti, az hazaáruló)"
Aki a 'hazudtunkat' úgy érti, hogy 'hazudtak', a 'nem csináltunk semmit', úgy, hogy 'amit tettünk, az kevés az üdvösséghez', a 'semmit', úgy, hogy 'sokat, de nem eleget', a 'kurvaországot' úgy, hogy 'kurvára szeretett ország', az nem hazaáruló, hanem egyszerűen agymosott hülye. (lásd: őszödibeszéd.com)
"a hatalom görcsös akarása duma"
A hatalom görcsös akarás nem duma, hanem tisztán megfigyelhető tény. Minden politikai prátnak lételeme a hatalom akarása, Orbánéknak éppúgy, mint Gyurcsányéknak. A jogállamiság határait pedig éppen a koalíció közelíti meg nap, mint nap, sőt esetenként át is lépi azt. Félelelmből, görcsből, tehetetlenségből.
""bólogató jánosok" duma (amivel a koalició képviselőit sértegetitek, csak azt nem tudom, miért gondoljátok azt, hogy a mocskolódásotokra, fenyegetőzésetekre a ti oldalatokra tudjátok állítani)"
Nekem két oldalam van, a jobb, meg a bal, és egyiken se látnám szívesen a koalíció képviselőit.